Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ετοιμαζόμαστε για ΣΚ!

Καλησπέρα παιδιά!!!
Είστε καλά; 
Ωραία! Χαίρομαι που είστε καλά!
Πολύ νωρίς θα μου πείτε για νέο ποστ, ε; χεχε!

  Μες το τρέξιμο η σημερινή μέρα!! Στις 8 παρά 5 ήμουν έξω από την ΕΤΕ Καστοριάς για μια κατάθεση χρημάτων. Επειδή σήμερα έχει λαϊκή ήξερα ότι μάλλον θα έχει κόσμο, εντάξει λέω, θα περιμένω. Πάω και τι να δω; Γύρω στα 30 με 40 άτομα περίμεναν έξω από κλειστές πόρτες και μαζεύονταν και άλλοι. Παίρνω τηλ στη δουλειά ότι θα αργήσω και κάθομαι σε μια μπάρα από αυτές που εμποδίζουν τα αμάξια να περάσουν έχοντας τον καφέ στο χέρι και χαζεύοντας τους ηλικιωμένους. 
   Δεν μιλάμε για την τήρηση προτεραιότητας και σειράς, ένα μπουλούκι μαζεμένο έξω από την είσοδο και την έξοδο. Και έρχεται η υπάλληλος να ξεκλειδώσει, έλα ντε που οι πόρτες είναι από αυτές τις καινούργιες που έχουν βάλει οι τράπεζες και περιμένεις να ανοίξει η μία πόρτα, να μπεις στο κουβούκλιο, εκεί να περιμένεις κάμποσα δευτερόλεπτα, να σε χτυπάει ο ήλιος ντάλα και να έχει ανεβάσει θερμοκρασία, και αν έχει φάει και κανείς όσπρια (μεγάλοι άνθρωποι συνήθως και ξέρετε που να κρατηθούν) να πεθάνεις σε θάλαμο με ISO Άουσβιτς. Ώσπου να ανοίξει η δεύτερη πόρτα και να μπεις στην Τράπεζα και να τελειώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να σκεφτείτε δεν άφηνε το τσούρμο την κοπέλα που έφερνε τους καφέδες από την καφετέρια να περάσει, φυσικά ήπιαν νες αντί για φραπέ οι υπάλληλοι. 
   Αφού πήρα το οκ από την δουλειά, άφησα να περάσουν όλοι όσοι περίμεναν πριν και μετά από μένα, ώστε να μπω από τους τελευταίους χωρίς στριμωξίδι. Μπήκα πάω να πάρω χαρτάκι και βλέπω αριθμό 56, οκ λέω εδώ θα αφήσω τα κοκαλάκια μου. Και κάπου εκεί σαν από μηχανής θεός, ένα κύριος περνάει μου προτάσσει το χέρι και μου δίνει ένα χαρτάκι με το μαγικό αριθμό 30! Κόπηκα στα δυο που λέτε, σε 10 νούμερα θα τέλειωνα την κατάθεσή μου! Τσάκα τσάκα τελείωσα τελικά!

   Φτάνω στο γραφείο, χτυπάει τηλέφωνο, από οικονομική υπηρεσία, έχει βγει νέα διαδικασία για τα έξοδα μου λένε (ωραία σκέφτομαι... άντε να τρέχεις 2 χιλιόμετρα τώρα), φεύγω για τα γραφεία τους. Φτάνω με την ψυχή στο στόμα. Κάθομαι και μου εξηγούν. Και τα παίρνω στην κράνα. Όλος αυτός ο δρόμος για ένα έγγραφο, το οποίο θα μπορούσαν να μου το έχουν στείλει μέσω ΦΑΞ ή e-mail, τι να τους πεις; Ότι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το ΦΑΞ;;; Μην πω για το πισί. 
   Παίρνω το δρόμο του γυρισμού, στο δρόμο περνάω από το σούπερ μάρκετ να πάρω ένα σοκολατούχο που το πεθύμησα, όχι ότι είχα γκανιάξει από το περπάτημα, φτάνω στα γάλατα, να σου παις ψηλός, μελαχρινός, συμπαθής, έχει γεμίσει ένα καλάθι σοκολατούχα, κάθομαι από πίσω του και κάνω πως κοιτάζω τις μπύρες (μπλιάχ) και περιμένω να φύγει, με κοιτάει, πάει λίγο παραπέρα, γυρνάω και κάνω πως κοιτάζω τα γάλατα, τις τιμές ξέρετε, ακόμη και 10 λεπτά κάνουν την διαφορά! Φεύγει, συνεχίζω να ψάχνω εγώ, ξαναγυρνάει και κάθεται στα φρέσκα γάλατα, εγώ ψάχνω ακόμη, φεύγει, γυρνάω στους χυμούς, ξανάρχεται, περνάει από πίσω μου και ανεβαίνει στον επάνω όροφο. Συμπαθέστατος σκέφτομαι γυρνάω παίρνω το γάλα, ένα ice tea και πάω για το ταμείο. Τσουπ στο άλλο ταμείο αυτός! Γυρίζει και κοιτάζει και γελάει προς μια κατεύθυνση, γυρνάω και τι να δω; Μια Κυρία από την υπηρεσία που έχει πάρει σύνταξη μιλάει μαζί του! αααα σκέφτομαι, τώρα θα δεις. Πετάγομαι και εγώ (ε τι; Να μην δείξω την ευγένειά μου;)

"τι κάνετε Κα τάδε;"
"ωω" λέει, "όλα τα καλά παιδιά εδώ" (σκέφτομαι: πείτε το όνομά του ντε!),
συνεχίζει να χαμογελάει αυτός, να τον κοιτάω εγώ..
"Ο Β. δούλευε σε εμάς και έχει σπουδάσει αυτό και αυτό" μου λέει (το 'πε το όνομα!)
"Δηλ. ήταν μαζί με τον τάδε" τη ρωτάω,
"Όχι, ήταν εκεί μαζί με τους τάδε και τάδε" γυρίζει στο παιδί
"Β. ο Ηφαιστίωνας είναι τοποθετημένος εκεί"
Εκείνος τσιμουδιά.. καλά λέω ας πάμε στο ψητό τώρα..
"Καλή συνέχεια, χάρηκα πολύ Κα τάδε, καλό μεσημέρι"
"Γεια σου παιδί μου"
Και γυρίζω προς το άααλλο παιδί που περιμένει (εμένα;) στην πόρτα..
"και εσύ στην τάδε υπηρεσία ε;"
"ναι, αλλά με συμβάσεις πριν καιρό" (τι στην ευχή σκέφτομαι, πόσων χρόνων είναι;)
"έτσι και εγώ στην αρχή", πηγαίνοντας προς την έξοδο..
"χάρηκα" μου λέει,
"και εγώ" του λέω..


Αυτή ήταν η σύντομη συνομιλία μας.. συντομότατη θα έλεγα! Δεν πιστεύω να περιμένατε κάτι άλλο; Ήταν και ντροπαλός πανάθεμάτονε!

Γύρισα στη δουλειά με όρεξη, στις 3 παρά ακόμη χαρούμενος ήμουν. Είδες τι σου κάνει μια σύντομα γνωριμία, σου φτιάχνει τη μέρα! Απόγευμα πια έχει περάσει ήδη στο παρελθόν το συμβάν.. πήγα και για ένα καφέ με το Γιώργο και στάνιαρα και γύρισα! Ίσως δω καμιά ταινία..

Το ΣΚ θα λείπω!
Σας εύχομαι από τώρα καλά να περάσετε!!

Άντε και καλό μας βράδυ!!!

37 σχόλια:

karkinos7 είπε...

Και σε ανώτερα η γνωριμία...με το καλό!!!
Ετοιμάστηκες για το ταξίδι!!!
Καλά να περάσεις!!!
Την Καλησπέρα μου!!!
Με Φιλιά Πολλά!!!

turigr είπε...

Ε, μα δεν είναι μόνο το παιδί ντροπαλό, είσαι κι εσύ! Έπρεπε να του προτείνεις να πάτε για καφέ.
Καλά να περάσεις το Σ/Κ και να ξεκουραστείς!

sunny είπε...

Γεμάτη η μέρα σου πάντως, παράπονο δεν έχεις!!!
Aχ λέμε από τώρα καλό σαββατοκύριακο και μου δίνετε την εντύπωση πως αύριο είναι Παρασκευή!

Καλά να περάσεις :)

Vangel Greko είπε...

Καλά να περνάς & να το διασκεδάζεις!! ;)

τα σέβη μου!!

iLiAs είπε...

..με "πεθαινει" η γραφειοκρατια και η χαρτουρα! :(


...καλα να περασεις το σαβ/κο!! :)

καλημέρα!! :)

Kος Μηδενικός είπε...

Καλέ ένα καφέ χάθηκε να του προτείνεις. Μια ανταλλαγή κινητών έστω! Απαπα! Εδώ αν εσύ γύρναγες όλο το super market εκεί θα γύρναγε και το καημένο...χαχα!!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Ωχ η ΕΤΕ είναι η χειρότερη τράπεζα από άποψη κόσμου κ αναμονής. Ακόμα κ για μια απλή ανάληψη από ΑΤΜ έχω να περιμένω σε ουρά :@ Από τη δουλειά σε ανάγκασαν να έχεις πάρε δώσε με ΕΤΕ κ σένα;
Συμφωνώ με turigr είσαι κ εσύ ντροπαλός! Αλλά από τη στιγμή που μένεις σε μικρή πόλη, δεν τους ξαναπετυχαίνεις μετά πουθενά; Εδώ συναντάμε εμείς συνέχεια (κ συνήθως αυτούς που δε θέλουμε :-Ρ) στη Θεσσ.
Όσο για τη γραφειοκρατία είναι ένα θέμα που όλους μας πονάει.. Αχ..
Καλό Σ/Κ, να περάσεις όμορφα :)

Unknown είπε...

Καλό σκ Ηφαιστίωνα. Εγώ θα δουλεύω.

Ανώνυμος είπε...

Ποιες τράπεζες και υπηρεσίες, όταν έχεις τέτοιο κομμάτι γι'αυτά θα λέμε τώρα;.. Δεν εχω ακούσει πιο εθιστικό tune. Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τι βιντεο κλιπ θα κάνατε με τετοιο τραγούδι, εσύ η γνωριμία και η Κυρία, ε; :p

Καλό σ.κ.

Σκορπινα είπε...

Χαχαχαχα! Αυτός ο Μασούτης νομίζω ευθύνεται για όλες τις μεγάλες γνωριμίες!!χαχαχα! Τέλεια! Κοίτα, η πόλη , όπως ήδη ξέρεις, είναι πολύ πολύ μικρή! Οπότε σίγουρα θα ξανασυναντηθείτε!Θα του φύγουν και οι πολλές ντροπές και που θα πάει θα γνωριστείτε!


Φιλια και να περάσεις τέλεια το ΣΚ!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Είδες για να είσαι χαριτωμένο παιδί που σε διαλέγουν γιά δωράκι (και μαγικούς αριθμούς)? Κόντεψα να σκάσω εν τω μεταξύ γιατί μόλις έφτασα στον "παίδα" κράτησα την αναπνοή μου και ξέχασα να ξαναναπνεύσω μέχρι το τέλος της ανάρτησης. Δεν το σκέφτεσαι ότι έχεις και "ηλικιωμένους" ανανγώστες!? Νάναι καλά η κυρία αλλά να μη λέμε ότι το άααααααααλλο παιδί ήταν ντροπαλό. Τι ήθελες να κάνει. Εκανε ότι μπορούσε. 50-50 ήσασταν. Αν δεν έκανες εσυ το 51-49 δεν φταίει αυτός. Σε μαλώνω ναι σε μαλώνω.......

Τελος πάντων όλα είναι γραμμένα όλα είναι κάρμα, αν είναι να΄λθει θε να 'λθει αλλιώς θα προσπεράσει. Εν τω μεταξύ συν Αθηνά και χειρα κείνει εσύ. Αρχισε chocomilk therapy επειγόντως - φιλάκια πολλά.

eva είπε...

:)

Καλά να περάσεις!

Hfaistiwnas είπε...

@karkinos7, ναι ναι στο γάμο! Θα ετοιμαστώ το βράδυ!!! Φιλιά και καλησπέρα!!!

@turigr, είμαι ναι, το χω και αυτό.. δυστυχώς ή ευτυχώς.. Καλό ΣΚ επίσης!!!

@sunny, α όχι, προσπαθώ να τις γεμίζω και να βαριέμαι όσο πρέπει! Αύριο είναι Παρασκευή!!! χαχαχαχαχα! Καλά να περάσεις!!!

@Vangel Greko, καλά να περνάς επίσης!!! Καλό ΣΚ!!!

@iLiAs, και ποιόν δεν πεθαίνει;;;; Γίνονται μεγάλες προσπάθειες να αποφευχθεί, δυστυχώς με τον έλεγχο απ'έξω που έχουμε, έγιναν όλες οι διαδικασίες διπλάσιες.. Καλημέρα Ηλία!!!

@Zero Point, ε δεν έχω και τόσο θάρρος.. όσο και αν θέλω πράγματα δεν μου βγαίνουν οι λέξεις.. λες να γύρναγε το σούπερ για μένα; Μπα..

@γυάλινο δάκρυ, όχι από τη δουλειά, μια κατάθεση σε ένα λογταριασμό είχα να κάνω.. είμαι γμτ ναι, και δυσκολεύομαι γενικά σε τέτοια θέματα.. ήταν και αυτό ένα βήμα όμως, ε; Ίσως τον ξανασυναντήσω.. Γραφειοκρατία και χάλια πληροφόρηση!!!
Καλό ΣΚ!

@bear, καλή δουλειά εύχομαι!!! Ευχαριστώ!!

@writersblokc, όχι δεν έκανα τον συνδιασμό σε κλιπάκι! χαχαχα! Λες ε; Την επόμενη φορά θα τους μαζέψω όλους! Είχα το κομμάτι, δεν έχω! χεεχε!

@Σκορπινα, Πέτυχες το σούπερ, μα τι είσαι εσύ πια;;; Που τα βρίσκεις;;; Έτσι λέω και εγώ.. θα ξαναβρεθούμε.. θα δείξει! Φιλιά επίσης!!!

@Ginger, μαγικότατος ο αριθμός, τελείωσα αμέσως! Δεν έχω ηλικιωμένους αναγνώστες, μια χαρά νεότατοι είμαστε όλοι μας!!! Είπατε κάτι;; χεχεχε! Ναι έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ μια από τα ίδια στην ντροπή.. δεν πειράζει όμως, ήταν μια καλή συνάντηση και γνωριμία. Ποτέ δεν ξέρεις.. ο γέγραφε, γεγραφε, τη επόμενη φορά θα κουνήσω την ουρά μου περισσότερο! χαχαχαχα!


@Ευαγγελία, ωωω γεια σας! Με πέτυχε πάνω στο διάλειμμα και στα σχόλια!!
Καλά νε περάσεις επίσης!!

ria είπε...

ηφαιστιωνάκο, μάλλον κλικ σου έκανε το συναδελφάκι!!!

καλά να περάσεις το σαββατοκύριακο.

{.πavλος.} είπε...

have a fun weekend!

hugZz & kisses :)

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλά το τι νεύρα εχω με αυτές τις σκατόπορτες των τραπεζών!!!
Ηφ δεν αφήνουν χαμένη τέτοια ευκαιρία μωρό μου, όχι δα....
καλό σκ...

Ξενικός είπε...

...γιατί, μα γιατί ;...
Ξενικός

Ε.Α. είπε...

οοοοοοοοο
μαγεύεις την ευρύτερη Δυτική Μακεδονία λέμε!
σειρά η Μεσόγειος! ;-)
in your Charms Ι trust!
απόλαυσε το weekend Ηφ!
αγκαλιά

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αργησα να
περασω φιλε μου λογω εξεταστικής αλλά δεν ξεχνω ποτε τους φιλους.Να περνας υπεροχα σου ευχομαι.

tovenito είπε...

έτσι όπως είναι γραμμένος ο τίτλος διάβασα ετοιμαζόμαστε για σκι! λολ!
καλά να περάσεις ηφ εκεί που θα πας!

gskastro είπε...

Ηφαιστίωνα είσαι πάντως τυχερός, γιατί εγώ την πάτησα. Μου έδωσε μια συμπαθέστατη κυρία το νούμερό της προ ημερών, αλλά το αντιλήφτηκε μία άλλη. Είχε καρφώσει λοιπόν επάνω μου το βλέμμα της και περίμενε να δει τι θα έκανα. Επειδή όμως γνωρίζω ότι είναι από τους τύπους που άνετα μπορούν να σε ξεφτιλίσουν, που να τολμήσω να χρησιμοποιήσω το μικρότερο νούμερο. Να έχεις ένα καλό Σαββατοκύριακο gskastro

b|a|s|n\i/a είπε...

ακόμα δεν γνωριστήκατε φύγατε για σουκού; :PP
καλά να περάσεις! φιλιά πολλά! :)

iLiAs είπε...

καλη βδομαδα!! :)

PiciFriki είπε...

πως πήγε; καλή εβδομάδα!

fvasileiou είπε...

Μια μικρή Οδύσσεια σαν να λέμε, με αναπάντεχες -πλην ευχάριστες- εξελίξεις.

Ελπίζω το Σαββατοκύριακό σου να ήταν χαρούμενο, φίλε μου, και η καινούργια εβδομάδα να ξεκίνησε γλυκά...

g for george είπε...

Αχ!!!

KitsosMitsos είπε...

Καλά σου πήγε η μέρα τελικά, ε;

logia είπε...

ε ήρθα και αργά για να σου ευχηθώ καλό ΣΚ

την καλημέρα μου

Leviathan είπε...

kai ta sidoma kala einai! Poli kalispera sas! kiss!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δεν σου είπε κανείς οτι στις 22 δεν πάνε στη τράπεζα; Γάλα σοκολατούχο; η μαμά δεν σου είπε οτι μπορείς να το κάνεις πιο υγιεινά με απλό λευκό γάλα και λίγη κουβερτούρα μέσα;Δεν σου είπε η Αχτίδα οτι για να πιάσεις κουβέντα με γλυκούληδες είναι στο χέρι σου..στο χαμόγελο που του σπας και σε τόσα θέματα τυχαία που θα εφεύρεις για να του πιάσεις κουβέντα; ειδικότητα μου ( έτσι λέει ο άνδρας μου).Βλέπεις που μένει και " όλως τυχαίως" περνάς συχνά απο εκεί..έχεις βρε παιδάκι μοπυ μια συγγενή εκί κοντά θα πεις. Τιο θέμα είναι πόσο γλυκούλης είναι με μέτρο το 10...είναι 9...8....7....;

iLiAs είπε...

καλημέρα!!! :)

Hfaistiwnas είπε...

@ria, μου έκανε κλικ αλλά και πάλι.. πότε να τον ξαναδεις τώρα πια.. Καλησπέρα!!!

@{.πavλος.}, ευχαριστώ, και εσείς εορταζόμενε να περάσετε καλά σήμερα!!!

@ΦΟΥΛΗ, και τι να έκανα; Να τον ακολουθήσω; Ε δεν γίνεται.. Φιλιά Φούλη μου!!!!

@Ξενικός, γιατί τι;

@*jingle all the way!, την μαγεύω! Εγώ και η Φούρκα η μάγισσα!!! χαχαχαχαχα!!! Φιλιάαα!!!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, δεν πειράζει παιδί μου! Δεν κρατάμε απουσίες!!! Φιλιάαα!

@tovenito, χεχεχε όταν είδα το σχόλιό σου, έσκασα στα γέλια.. πάλι καλά δεν ξέρω σκι! Καλά ήταν! Ελπιζω και εσείς να περάσατε καλά!!!

@gskastro, δεν κατάλαβα βρε τι εννοείς όταν λες μικρότερο νούμερο; Να προσέχεις με αυτά, οι ύπουλες οι γυναίκες! χαχαχαχα! Πλάκα κάνω!

@b|a|s|n\i/a, ιιι κάνω εγώ τέτοια; Όχι πες, κάνω εγω τέτοια; Άααααλλοι τα κάνουν αυτά! χαχαχα! (Εδώ που τα λέμε καλά θα ήταν)! Καλά τα πέρασα Βασνιόπαιδο! Θα τα πούμε!!!

@PiciFriki, πήγε μια χαρά το ΣΚ! Θα σας τα πω! Καλησπέρα!!!

@fvasileiou, αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούσαν να είναι περισσότερο αναπάντεχες! χαχαχα! Ήταν πολύ καλό αν και λίγο άσθενές!! :) Φιλιάαα!!!

@g for george, αχ δεν λες τίποτα! Γιατί Τζωρτζίνο μου;;;

@KitsosMitsos, μια χαρά πήγε! Θα μπορούσε και πολύ καλύτερα όμως ;)

@logia, καλή εβδομάδα και ας είμαστε στο μέσο της! Φιλιά!!!

@Leviathan, καλά ήταν έστω και τόσο!!! Καλησπέρα!!!

@αχτίδα, μάλιστα, τόσο πολύ δεν το σκέφτηκα. Είναι που δεν θέλω να κολλάω με κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει, κατάλαβες; Δεν το ήξερα για τις 22!!! Και επίσης αυτό με την κουβερτούρα θα ήθελα να μου το πείτε, τη συνταγή!!! Το χαμόγελο το έσπασα, να πω τίποτα καλύτερο δεν είχα! Εντάξει 10 δεν ήταν, αλλά ένα 8 το χε! Εμένα μου φτάνει! χιχι!

@iLiAs, καλησπέρα σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ..ΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ!!

iLiAs είπε...

καλο μηνα!!! :)

Leviathan είπε...

kalimera kai kalo mina!

Hfaistiwnas είπε...

@το κόκκινο φουστάνι, δεν πειράζει! Να είσαι καλά!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, καλά να περάσεις στις διακοπές Σκρουτζάκο μου!! Θα τα πούμε τέλος Αυγούστου!!!

@iLiAs, καλή μήνα Ηλία!!!!

@Leviathan, καλησπέρα! Καλό μήνα!!!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...


ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές