Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Τεχνολογία αγάπη μου!

Καλημέρα! Βροχερός ο καιρός. Τα χιόνια ακόμη στα ψηλά.
Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και έναν τεχνικό! Γενικά, έχω μια καλή σχέση με την τεχνολογία. Πως καταφέρνω όμως να χαλάω τα πάντα δεν ξέρω. Αυτόν τον ριμάδι τον Η/Υ (όχι αυτόν που γράφω τώρα γιατί είμαι στη δουλειά) τον έχω κάνει 2 φορές format και χτές έκανα και τρίτη. Και καλά οι δύο πρώτες φορές μια χαρά πήγαν... χτες όμως κάτι λάθος πρέπει να έκανα, ένας λάθος χειρισμός, και ουπς ..τι απέγιναν οι θύρες; Μήπως δεν τις εγκατέστησα; Όοοοοοχι, τις εγκατέστησα. Αλλά που πήγαν; Μες τα νεύρα, τον ξεκαλωδίωσα (ήθελε και λίγο καθάρισμα είναι η αλήθεια) και σήμερα πρωί πρωί, τον έτρεχα σε τεχνικό. Ποιόν τεχνικό δηλαδή, ένας παππούς ήταν εκεί, και μου είπε να πάρω αργότερα να πω το πρόβλημά μου. Μήπως να πάρω την Τατιάνα; τη Βάσια Λόη; Εν γνώσει μου το κωλοπιάσιμο. Αλλά ποιός τα πάει καλά με την τεχνολογία; Προκειμένου να παράδωσει πνεύμα... Δεν είμαστε και για πολλά έξοδα..

Επιμύθιο; Το κινητό θέλει τον Γερμανό του.

9 σχόλια:

g for george είπε...

Άγιε μου Βασίλη, φέτος θέλω να μου φέρεις ένα λαπτοπ!

Έλα, βρίσκεις σούπερ φορητό με 800 ευρώ. Και καθάρισες!

Hfaistiwnas είπε...

Βρε δίκιο έχεις. Τα λεφτά που να τα βρω! Τελικά θα προτιμήσω τον ανέξοδο τρόπο. thanks! Θα στείλω στον Άγιο Βασίλη... μηπως και φιλιτιμηθεί φέτος.
:)

Wrong Guy είπε...

Άντε καλές αρχές!

Nick είπε...

tha kaneis oikonomia kai tha agoraseis mac an thes aksiopistia :P
ki egw prin 2 vdomades ekana format . 2 fores se 2 meres mexri na parei mpros to kolomixanima. telos. tha parw mac. exasa k ti misi douleia m .
filia .

revqueer είπε...

Εγώ είμαι άχρηστος από τεχνολογία! Περαστικά του!

Κώστας είπε...

Αν σου πω ότι έχω να κάνω φορμάτ από τον Οκτώβριο του 2003 θα με μισήσεις; :)

Hfaistiwnas είπε...

Δηλαδή "Κώστας" θέλεις να μου πεις οτι κάνω κακή χρήση του Η/Υ; :) Όντως περνάει πολλά μαζί μου!:)

Κώστας είπε...

Είναι και θέμα τύχης μερικές φορές :)

(το 'σωσα; :p )

Hfaistiwnas είπε...

Ε, τουλάχιστον προσπάθησες :)! Έχω και ελαφρυντικά... είχα και δεύτερο χρήστη τον αδερφό μου, ο οποίος είχε βάλει ένα σωρό παιχνίδια (που δεν τα μπορώ καθόλου) και είχε γεμίσει το δίσκο! Φταίω εγώ μετά??? Τον κατσάδιασα για τα καλά και τώρα ελπίζω να μην ξαναβάλει.