Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Δουλειά γιοκ!

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, μάλλον έχει αρχίσει εδώ και καιρό. 31/12 τελειώνει η σύμβαση μου(και του άλλου παιδιού που δουλεύουμε μαζί). Έχω αγχωθεί, τόσο για το τι θα κάνω μετά, όσο και για το τι θα απογίνει, ή όλη δουλειά που έχει γίνει στο γραφείο. Το πρώτο το έλυσα αφου μέχρι να βρω κάτι καλύτερο, θα ξανα-ξεκινήσω αυτό που έκανα και πριν, το βάψιμο δλδ (καθότι οικογένεια ελαιοχρωματιστών). Κάποια ερωτήματα που με απασχολούν είναι: ποιός θα αναλάβει μετα; Θα του αρέσει; Και αν κάνει κανένα λάθος; ουφ!


Ο υπεύθυνος του προγράμματος με το οποίο είχαμε μπει, όταν του είπαμε ότι θα θέλαμε να ξέρουμε ποιος θα έρθει μετά για να του δείξουμε κάποια βασικά, μας είπε, άκουσον άκουσον, "να μην σας νοιάζει, εσείς κάνατε τη δουλειά σας και τελειώσατε, ότι θέλουν ας κάνουν". Απογοητευτήκαμε και οι δύο, αφού δεν νοιάζει την ίδια την υπηρεσία, πρέπει να νοιάζει εμάς; "Δυστυχώς" σε κάποιους αρέσει πολύ η δουλειά τους και γίνονται συναισθηματικοί. Οι άλλοι απλά τα προσπερνάνε.



Εδώ χιονίζει απο το πρωί, είναι μαγευτικά, αν και έχει πολύ αέρα και κρύο...


4 σχόλια:

revqueer είπε...

Είδες τελικά; Εσύ δίνεις όλο σου τον εαυτό, κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και σε γράφουν κανονικά. Αυτοί χάνουν...

Hfaistiwnas είπε...

Άσε άσε... θα συγχιστώ πάλι...
Καλησπέρα!

Constademon είπε...

Αν εσυ εισαι ησυχος με την συνειδησή σου οτι εκανες το καλυτερο που μπορούσες τοτε εισαι μια χαρα, μην το σκεφτεσαι. Το οτι οι άλλοι δεν θα το εκτιμησουν δεν ειναι δικο σου σφαλμα.
Καλά Χιονισμένα Χριστούγεννα :ο)

g for george είπε...

Εσύ εκφράζεις την Ελλάδα κάποιων (λιγοστών) Ελλήνων ενώ ο προϊστάμενός σου την Ελλάδα των πολλών. Όπως την ξέρουμε χρόνια τώρα.

Οπότε τώρα ξέρεις κι εσύ από πρώτο χέρι γιατι αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά.