Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι!

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι! Το πρωί πήγα εκκλησία, δεν πολυπηγαίνω, αλλά στο χωριό έχει άλλη χάρη. Σηκωθήκαμε στις 6:00, έξω παγωνιά..πάγωνε η μύτη μου και χαιρόμουν Μετά την εκκλησία ακολούθησε (όπως κάθε τέτοια μέρα) τσιμπούσι σε συγγενικό σπίτι. Πέρασα καλά! Ήρθα σπίτι κατά τις 11:30, μάζεψα λίγο, ήρθαν κάτι ξαδέρφια μου για καφέ, φύγαν κατά τις 1 και κάτι. Μπήκα στο δωμάτιο, ο αδερφός μου κοιμόταν. Άναψα κάνα δυο κεράκια και έκατσα να ασχοληθώ λίγο με τις νετ-εργασίες μου. Έχω ηρεμήσει πλήρως εδώ και μια ώρα και παραπάνω. Δεν ακούγεται τίποτα, όλοι κοιμούνται. Μουσική Love Radio. Έχω τέλεια διαύγεια. Τι ωραία που είναι.

Σκέφτομαι να περάσω έτσι ήρεμα την υπόλοιπη μέρα, όχι πως θα έκανα κάτι το συγκλονιστικό, ούτως ή άλλως τέτοιες μέρες δεν μου αρέσει να βγαίνω. Ίσως κάνα επιτραπέζιο σε γνωστό σπίτι. Τελικά είναι ωραία τα Χριστούγεννα, ηρέμησα, μόνο για λίγο.

Πάω να φέρω ξύλα για το τζάκι.


Χρόνια Πολλά!!!!!! Να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε!


7 σχόλια:

Κώστας είπε...

Εκκλησία;;;;;;;;;;;;;

Εγώ έχω να πάω χρόνια!

:)

Hfaistiwnas είπε...

Εγώ την χρειάζομαι πότε πότε... μην ρωτάς γιατί... δεν ξέρω καν... ίσως για την ηρεμία και το χρόνο που μου δίνει να σκεφτώ! :)

g for george είπε...

Κάπως έτσι πέρασα κι εγώ.
Δεν πήγα εκκλησία όμως, κρίμα...

Εμείς δεν παίξαμε επιτραπέζια, όμως!
Αν κάνεις μια βόλτα από το μπλογκ μου, θα καταλάβεις τι παίξαμε μέχρι τελικής πτώσεως!

Hfaistiwnas είπε...

Κατάλαβα τι παίξατε, την είχα κάνει τη βόλτα, δεν ειχα καταλάβει περι τίνος πρόκειται αλλα το έψαξα!! Το ζητούμενο είναι να πέρασες καλά!
Καλό απόγευμα!

foolish cloud είπε...

Αυτή αυτή σου τη γαλήνη όταν ξάπλωσες να είχα... :)

Χρόνια πολλά!

Hfaistiwnas είπε...

ΚΑλησπέρα "foolish cloud"!!! Εύχομαι να την αποκτήσεις και εσύ... Χρόνια Πολλά Επίσης!!!!

Βασίλης είπε...

εγω γιαννη μου αργησα να μπω να σου ευχηθω για τα χριστουγεννα αλλα βλεπω οτι ειμαι ο πρωτος που θα σου ευχηθω για το νεο ετος. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε σενα και σε οσους σε αγαπουν και σε σκεφτοντε φιλε μου, με υγεια.