Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Δεν προλαβαίνω!!!

Γύρισα απ' τη δουλειά, η ώρα 16:05, έφαγα, έκανα ντους και έκατσα να διαβάσω τα blog στο reader. Την επόμενη φορά που σήκωσα το κεφάλι μου το ρολόι έδειχνε 17:50. Καιρός είπα να φτιάξω ένα τσάι και μετά να ηρεμήσω και να γράψω μια ανάρτηση, το έφτιαξα και έκατσα μπροστά στον Η/Υ. Ξαφνικά, πριν γράψω την πρώτη λέξη, θυμήθηκα τα λουλούδια μου, γύρισα στο ακόμη ανοιχτό παντζούρι και κοίταξα έξω στο περβάζι τα αρωματικά κοσμήματά μου βλ. εικόνα. Διψούσαν.. Με αυτήν τη δουλειά δεν μου μένει χρόνος μέσα στην εβδομάδα και καθώς δουλεύω και τα Σάββατα, μόνο η Κυριακή μένει για να ασχοληθώ με τα πράγματα που μου αρέσει. Βγήκα και πότισα. Είδα τα (αυτά που λέμε εμείς) νυχτολούλουδά μου να έχουν αρχίσει να μαραίνονται. Σκέφτηκα πόσο εφήμερα είναι κάποια πράγματα και το γνωστό "και τα λουλούδια ξέρουν ότι θα μαραθούν και όμως ανθίζουν", με ότι αυτό συνεπάγεται σαν σκέψη. Την Κυριακή πρέπει να καθαρίσω τις γλάστρες.

Τώρα θα σας μιλήσω λίγο για τη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να συνηθίζω το οράριο και την κούραση. Αν και θα έπρεπε να έχει συνηθίσει και το σώμα στις αλλαγές, ακόμη πονάνε κλειδώσεις χεριών και ποδιών, όπως και τα χτυπήματα στα χέρια από τα διάφορα σύνεργα τις δουλειάς και την επαφή με τοίχους, ξύλα κλπ. Μισό σωληνάριο Μπεπανθόλ έχω χαλάσει μέχρι τώρα, και συνεχίσω ακάθεκτος βάζοντας κάθε βράδυ. Ένα άλλο προβληματάκι είναι ότι έχει μπουκώσει η μύτη μου από τη σκόνη.. πήγα στην ωρυλά μου και μου έφτιαξε μια κρέμα που κάνει θαύματα..

Από το πρωί σκέφτομαι πως θα περάσει η ώρα να πάω σπίτι, και όχι επειδή δεν θα έχω τι να κάνω. Έχω το δωμάτιο μου ως καταφύγιο και εκεί με το που μπαίνω ελαφραίνω, το σπίτι γενικά μου βγάζει μια κρυάδα για διάφορους λόγους.. σαν ξενοδοχείο πλέον. Έχω φύγει από καιρό..
Κάθε στιγμή, ταξιδεύω, φτιάχνω το μέλλον, το σπίτι, τη δουλειά, τη ζωή, ιστορίες για αγρίους αλήθεια, μέχρι που να ακούσω γέλια οι φωνές από κάποιον από το συνεργείο, ο οποίος

1) είτε που θα πειράζει κάποιον μικρότερο για τις γκομενίτσες
2)είτε θα παινεύεται ότι έκλασε και έφυγαν όλοι (συνεργείο με άντρες, τι περιμένετε;)
3)είτε θα φωνάζει ότι κάποιος έκανε μαλακία
4)είτε θα φωνάζει όλοι αυτόν που έκλασε, τα γνωστά: μαλάκα, πήγαινε παραπέρα, ηλίθιε κ. λπ.
5)είτε θα κοροϊδεύει κάποιον άλλον που αυτό που έπρεπε να κάνει έτσι και το έκανε αλλιώς
6)είτε θα σταμάτησαν για διάλειμμα και φωνάζει να σταματήσουν οι υπόλοιποι
7)είτε κάποιος ρεύτηκε και του φωνάζουν τα γνωστά βλ. 4
8)είτε κάτι χρειάζεται και φωνάζουν κάποιον να το φέρει κ. α.

Ζω ένα δράμα μαζί με τον Ζαχαράτο*... αν πήγαινα πρώτη φορά θα έφευγα σούμπιτος προς οποιαδήποτε κατεύθυνση με σκοπό να σωθώ από την μπρουταλότητα... όχι τίποτα άλλο, αλλά τώρα τελευταία μου έχει κολλήσει το "μαλάκα" και μου ξεφεύγει ώρες ώρες.

Επίσημα πλέον έχω κλείσει τα 25 και οδεύω στο 26ο χρόνο της ζωής μου. Θα ήθελα να ευχηθώ στον εαυτό μου τα χρόνια που θα έρθουν να είναι γεμάτα υγεία, αγάπη και έρωτα, δύναμη, ελπίδες και όνειρα, επιθυμίες που θα περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να εκπληρωθούν. Και όχι μόνο για μένα, για όσους αγαπώ και σκέφτομαι και θέλω να είναι καλά, έστω και χωρίς να μιλάμε αλλά σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο..

Αν και άρχισα νωρίς αυτή την ανάρτηση, άργησα να την τελειώσω λόγω διαλειμμάτων που κάποια έγιναν χωρίς να το θέλω. Επίσης η μουσική του love μου κάνει και καλό και κακό.. από τη μία με χαλαρώνει από την άλλη με ρίχνει στο πάτωμα και με βάζει να σκέφτομαι πριν κοιμηθώ και να αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω μια άλλη παρουσία δίπλα μου για το πιο ευτελές, μια αγκαλιά, που τώρα που αρχίζουν κρύα γίνεται όλο και πιο ποθητή.. τι να πεις..
Κάπου εδώ σκέφτομαι και αυτούς που βγάλανε την δίπλα πατέντα... μπορεί να νιώθεις τη ζεστασιά που θα ήθελες φανταζόμενος το πρόσωπο που θα ήθελες..
Από που άρχισα και που βγήκα..

Αύριο έρχεται ο bro, κοινώς ο αδερφός μου, με πιέζει χωρίς να το έχει καταλάβει, δεν φταίει αυτός, δεν χωράμε σε ένα δωμάτιο και οι δύο. Άσε που πρέπει να προσέχω και τι βλέπω εδώ πέρα. Κοιμάμαι ήσυχα όταν είναι εδώ όμως, θέλω να νιώθω την παρουσία κάποιου στο δωμάτιο. Είναι και η γιορτή του όμως, και χαίρομαι που χαίρεται που θα είναι εδώ να γιορτάσει..

Άρχισα να νυστάζω..
Θα κλείσω με ένα τραγουδάκι που είχα ακούσει πριν καιρό και ξανάκουσα πριν λίγες μέρες στον Fp .. το είδα σαν γρίφο γεμάτο αλήθεια..


Καληνύχτα παιδιά..
Καλό ξημέρωμα!!!


* Έκανα λάθος. Το "ζώ ένα δράμα" το παρουσίαζε ο Ζαχαράτος και όχι ο Μαρίνος. Ζητώ συγνώμη για τη σύγχυση

58 σχόλια:

tovenito είπε...

σαν καγκουρό ήταν αυτό το ποστ. από το ένα στο αλλό πηδούσες!
από το να σου ξεφέυγει κανένα ρέψιμο καλύτερα το μαλάκας που δεν μυρίζει κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

καλό ξημέρωμα.
ισως η φυγή να είναι λύση.
δεν ξέρω.
ισως.
να είσαι καλά.

b|a|s|n\i/a είπε...

τώρα εξηγείται που οι δύο λέξεις σου στις τρεις είναι μλκ. λολ.
και να μαραθούν θα ανθίσουν και πάλι. και αν όχι αυτά που είναι μονοετή, τα νέα που θα βάλεις την άνοιξη.
το θέμα είναι να εκπληρώσουν αυτά που έχουν προορισμό...

{.πavλος.} είπε...

...Kalimera...

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλημέρα! Μ'έκανες και γέλασα λιγάκι (με το συνεργείο, ειδικά με το νούμερο 2)
Σοβαρά υπάρχει τέτοια πατέντα;! Wow!
Ηfaistiwnako μακάρι να βρεις γρήγορα το ταίρι σου και να μη χρειαστείς την πατέντα.. Όσο για το συνεργείο.. υπομονή.. Κάφροι υπάρχουν παντού (δυστυχώς)
Να τα προσέχεις τα λουλούδια.. Θέλουν να μας δώσουν κι ένα μάθημα ζωής.. (που ανθίζουν)

uberbastard είπε...

Αυτο που μολις συνειδητοποιησα ειναι οτι γυρω μας, ακομα και στα πιο απροβλεπτα μερη οπως π.χ. εκει που δουλευει ενα συνεργειο μπορεις να βρεις εναν "Ηφαιστιωνα" κι αυτο πρεπει να δινει ελπιδα σε ολους.

dyosmaraki είπε...

"Αν κάποιος αγαπάει ένα λουλούδι που δεν υπάρχει ταίρι του στα εκατομμύρια των άστρων αυτό φτάνει για να τον κάνει ευτυχισμένο σαν τα κοιτάζει"
(από τον Μικρό πρίγκηπα)

Τα νυχτολούλουδα είναι λουλούδια που καθένα τους δεν έχει ταίρι στα εκατομμύρια των άστρων αφού καθένα αναδύει τη δική του μοσχοβολιά.

Ετσι και κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

Για κάθε άνθρωπο όμως υπάρχει ένα ταίρι στον κόσμο. Κάποια στιγμή στη ζωή του θα το συναντήσει και θα ζήσει αυτά που θα ζεστάνουν τη καρδιά του.....

Μην απογοητεύεσαι,θα έρθει αυτή η στιγμή....

One Happy Dot είπε...

Ηφαιστιωνάκι γλυκό σου εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω ολα υπομονή...η γη γυρίζει γρήγορα κι εσυ μπορεί να μην προλαβαίνεις τους ρυθμούς αλλά σιγά σιγά ολα και ολοι θα συντονιστούν. Καλημερούδια!

Provato είπε...

αγοράκι μου γλυκό! όλα καλά θα σου πάνε γιατί είσαι τρυφέριος.

Dr_MAD είπε...

είσαι ψυχάρα ρεε! :-D

αγκαλιάαα

έχω πολλές φυλαγμένες για σένα. μη σκας για το τι παίζει γύρω, αγνόησέ τα. σημασία έχει που νοιώθεις έτοιμος για μια φυγή. κάνω λάθος? νομίζω ήρθε η ώρα να την κάνεις. ε? ε? ε?

φιλιά ρε ψυχουλάκι μου

stella είπε...

υπομονη και ονειρα που ειναι δωρεαν.
αν ο bros ειναι καλο μωρο εχω ελευθερα δωματια¨)
εισαι τρυφερο παιδι πως αντεχεις σε τοσο σκληρο κοσμο(δουλεια).
ελπιζω να εχεις τρυφερα,ηρεμα,πολυχρωμα ονειρα σαν τα λουλυδια σου.

PN είπε...

Πωπωπω...αρχίζεις να πελαγοδρομείς σαν και μένα από το ένα θέμα στο άλλο θέμα!!!! Χαχαχαχα!!!

Λοιπόν, το μαλάκα μου έχει κολλήσει και μένα. Δεν το λέω με κακία, αλλά μου ξεφέυγει καμιά φορά.

Είσαι ρε όαση στα blogs! Κάθε φορά που σε διαβάζω μου βγάζεις όλες τις έννοιες από το κεφάλι. Κλέφτης στιγμών με βρίσκω για μια ακόμη φορά. Να είσαι καλά μικρέ (που τελικά σε λέω μικρό, αλλά δεν είναι και τόσο!!!! χαχαχαχαχα)

Leviathan είπε...

kalipsera!!!toso kala pernas sti douleia..dialogoi me periexomeno :)
ade kai sidoma diplos...oxi sta kila :)
filia!!!!

gay super hero είπε...

Εντάξει και λίγη μπρουταλιτέ δεν βλάπτει τόσο πολύ - απλά προσπάθησε να δεις την αστεία πλευρά των πραγμάτων :-)

Πολύ ωραίο ποστ! Δεν αυτολογοκρίνεσαι και αυτό βγάζει μια αλήθεια. Να σου ευχηθώ και γω να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου!

SDRyche είπε...

Ξέρεις τι μου αρέσει; Ότι διαβάζοντας το κείμενό σου μου περνάς μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά γύρω σου αλλά από αυτά τα δύο ξεκινάει η πραγματοποίηση των επιθυμιών.
Να είσαι καλά.
Την καλησπέρα μου!

Hfaistiwnas είπε...

@tovene592, σαν καγκουρό; χεχε από συνοχή μηδέν.. όπως και στην έκθεση! Προτιμώ το "μαλάκα" εννοείται!!

@WanteD, πιστεύω πως είναι λύση.. και δεν αργεί.. ;) Να σαι καλά και εσύ!

@b|a|s|n\i/a, τον εκπληρώνουν... :) Προς εμένα τουλάχιστον.. Βρίζω ε; Πρέπει να το κόψω !!!

@.πavλοs., καλησπέρα Παυλίτο μου!!!!

@γυάλινο δάκρυ, είναι τραγελαφικές καταστάσεις! Υπάρχει και η πατέντα!! Βρε το αγαπώ το συνεργείο, απλά είναι για γέλια όπως είπες!! Εύχομαι και εγώ να το βρω αυτό το κάτι! Τα λουλούδια τα αγαπώ πάρα πολύ και τα προσέχω!!!

@uberbastard, δεν έχουν τίποτα κακό τα συνεργεία.. απλά ο κόσμος ποικίλει σε αυτά.. :)

@dyosmaraki, η ομορφιά του κάθε λουλουδιού όπως και κάθε ανθρώπου είναι μοναδική.. Αυτή η συνάντηση θα δώσει πολλά..

@One happy dot, καλησπέρα! Συντονισμός εν καιρώ.. όσο πάει και συντονίζεται η κατάσταση.. ;)

@provato, μακάρι! Εύχομαι και σε σένα! Σήμερα είδα προβατάκια και σε θυμήθηκα! :)

@MAD, ήρθε;;; Την περιμένω αγαπητέ!!! Δεν αργεί όμως.. ένα ένα τα βήματα! Φυλαγμένες; Δλδ; Αγκαλιές επίσης και φιλιά γιατρέ!!!

@STELLA, υπομονή! Τι άλλο;; Είναι πιασμένος από μία μικρούλα! λολ! |Θα στον στείλω αν μου κάνει τη ζωή δύσκολη! Δεν είναι τόσο σκληρός από κοντά.. λίγο ευτράπελος μόνο..
Ευχαριστώ πολύ για τα όνειρα.. εύχομαι και εσύ να έχεις πάντα όνειρα που θα ανθίζουν..

@VK in Athens, αχ δεν φταίω εγώ, μια σύγχιση και μια γενική ασυνδεσία νοημάτων την έχω.. Πάνω στα νεύρα μου δεν βρίζω τόσο εύκολα.. από συνήθεια μόνο τις περισσότερες φορές.. Χαίρομαι που περνάτε καλά μαζί μου... Φιλάκια πολλά! (Ε όχι και μικρός!)

@Leviathan, τόσο καλά.. λολολολ! Θα μπορούσε να είνα και χειρότερα.. Thanks !!!!

@gay super hero, αυτήν βλέπω και τα βγάζω πέρα! Αλλιώς θα πελάγωνα!! Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά!

@SDRyche, προσπαθώ να είμαι ήρεμος, προσπαθώ να μην με ταράσσει τίποτα.. ή και να το κάνει να το επεξεργάζομαι και να το αρχειοθετώ γρήγορα... ώστε να μην επηράζομαι πολύ... μερικές φορές δεν τα καταφερνω και τόσο βέβαια.. Αν από εκεί ξεκινάει η πραγματοποίηση, θα προσπαθήσω και άλλο... εύχομαι και εσύ να κάνεις το ίδιο..

Skouliki είπε...

μην αγχωνεσαιιιιιιιιιιιι

ουτ εεμεις προλαβαινουμεεεεε

blemobill είπε...

μου αρεσουν τα λουλουδια στο μπαλκονι

ProFyLaKtiKo είπε...

δε θα πω υπομονή. θα πω απλά να προσέξεις να μην είναι προσωρινή η κατάσταση και να κυνηγήσεις γρήγορα τα πραγματικά σου όνειρα.

ωραία τα λελούδια, ωραίο και το τραγουδάκι..

τα φιλιά μ

uberbastard είπε...

το ξερω οτι δεν εχουν τιποτα κακο αυτα τα συνεργεια. αυτο που λεω ειναι οτι μπορει να κρυβουν κατι πολυ καλο ;)

mahler76 είπε...

Ρε μαλάκα υπομονή ρε μαλάκα, (προυτσ...) αχ αμώλησα και μία βρωμερή ρε μαλάκα χαχαχαχα

Τους λένε str8 φίλε μου, καλό κουράγιο και να βλέπεις τα θετικά. Να περάσεις πολύ πολύ καλά με τον αδερφό.

ε φιλώ γλυκά στη μούρη.

spyros1000 είπε...

2 ερωτησεις...
τι δουλεια κανεις και.....
ποιος ειναι ο μαρινος???

Τομ Σόγιερ είπε...

Nαι, ποιος είναι ο Μαρίνος? Γέλασα πολύ που κόλλησες το ''μαλάκας''. Μου θύμησες την 5χρονη ξαδερφούλα μου, που ''κολλάει'' λέξεις.!
Μακάρι να είναι προσωρινό όλο αυτό. Μην αφήνεσαι σε αυτά που δεν σε ικανοποιούν.
Φιλάκια!

HaLiaS είπε...

είναι αυτοί οι λόγοι για τους οποίους είσαι αυτός που αγαπάνε όλοι όσοι είναι κόντα σου (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
και είναι αυτοί οι λόγοι για τους οποίους θα μπορέσεις να διακρίνεις τον σωστό άνθρωπο που θα αξίζει να μοιραστείς την πραγματική αγκαλιά...
και γιατί όχι, την ίδια σας τη ζωή.

μια γλυκιά καληνύχτα απο την θεσσαλονίκη.
καλό ξημέρωμα.
καλή δύναμη.

BLUEPRINTS είπε...

ελπίζω να πιάσουν οι ευχές σου (για φέτος) γιατί το αξίζεις, καλημέρες

anepidoti είπε...

καλημέρα ηφαιστιωνάκο!!!
τα είπανε όλα οι προηγούμενοι, ό,τι ένιωθα και ήταν πολλά, όσο σε διάβαζα.
η αλήθεια σου είναι μοναδική σ' όλο το διαδίκτυο!
πολλά φιλιά και τα καλύτερα έρχονται, έτσι συνηθίζω να λέω εδώ και λίγα χρόνια και μου βγαίνει σε καλό, κάντο κι εσύ!

One of the people είπε...

Hfaistiwnako μου... ειναι τοσο ανθρωπινο, τοσο τρυφερο, τοσο αλλο αυτο το post... την αγκαλια που θα γινει φωλια σου να την βρεις γρηγορα, να μη ταλαιπωρησε...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Οι ευχές μου παρέα στις δικές σου.
Να τον χαίρεσαι βρε τον bro!!!

Ντεμης είπε...

Κουράγιο βρε Ηφαιστίωνα.... Αυτό με την αγκαλιά ήταν που με άγγιξε εμένα. Όντως, είναι τόσο απαραίτητη! Και που βλέπεις το σπίτι σου σαν ξενοδοχείο, κι αυτό το καταλαβαίνω.
Έχω το ίδιο όνομα με τον αδελφό σου λοιπόν, αφού γιορτάζει. Εκτός κι αν τον λένε Νέστορα! Να τον χαίρεστε βρε!
ΥΓ: το Μαρίνο βρε δεν ξέρετε; Αχ, το χάσμα των γενεών.... εκτός κι αν εννοείς άλλον.

ioannis_the_great είπε...

Η μεγαλύτερη κούραση είναι οτι δεν είσαι συνηθισμένος και πιέζεσαι ώστε να δείξεις οοτι δεν κολώνεις

kat. είπε...

καλή μέρα!!
αχ!!

BUTTERFLY είπε...

Καλησπερα Ηφαιστιωνακο! Περασα να δω τι κανεις και βλεπω οτι εισαι παντα ο γνωστος γλυκος, παιδικος, αθωος, αλλα και εξυπνος, ωριμος, μεστος Ηφαιστιωνας...πολυ χαιρομαι! Μου φτιαχνεις παντα το κεφι!
Φιλια!

Hfaistiwnas είπε...

@skouliki, Αγνώνομαι αλλά ίσα ίσα για να μην ξεχνιέμαι!

@Μπλεκτος, και μένα αγαπητέ.. πολύ!

@ProFyLaKtiKo, προετοιμάζω το όνειρο.. ;) Να σαι καλά!

@uberbastard, χμμ ναι οκ, μπορεί να κρύβουν.. ειδικά το τελευταίο συνεργείο ηλεκτρολόγων που πέρασε ήταν.. άλλο να σου λέω και άλλο να το βλέπεις! ;)

@mahler76, μη βρίζεις ντε!!!! χαχα! Ναι στρ8 το λένε! Καλοί είναι μωρέ κατά βάθος... :)λολ! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Φιλιά πολλά!!!

@spyros1000, ελαιχρωματιστής!!! Η νέα μου δουλειά από τις 1-10-08.. Ο Γιώργιος Μαρίνος!! Αυτός δεν παρουσίαζε το "Ζω ένα δράμα";;;

@Τομ Σόγιερ, Ε δεν αφήνομαι, αυτά με κυνηγάνε!!! :) Σαν την μικρή και εγώ.. κολλάω...

@HaLiaS, αχ τι ωραία αυτά που μου έγραψες.. σαν ποιήμα ακούγεται.. θα το ήθελα πολύ.. :) Να σαι καλά! Καλό βράδυ από τα περίχωρα Καρπενησίου.. ;)

@BLUEPRINTS, ευχαριστώ αγαπητέ, Εύχομαι ότι ποθείς!!!

@anepidoti, αυτό λέω και εγώ anepidoti μου.. τα καλύτερα είναι μπροστά μας.. για όλους!

@One of the people, Να σαι καλά!!! Αγκαλιά και φωλίτσα.. έτσι το φαντάζομαι..

@PAVLOS, τον χαίρομαι!!! Καλό βράδυ και να σαι καλά!!!

@Ντέμης, είναι παράπονο καλέ μου.. και είναι πολλών το ίδιο παράπονο.. Να σας χαιρόμαστε!!! Τον Γιώργο Μαρίνο λέω...

@ioannis_the_great, δεν κολώνω Ioanni!!!! Δεν είμαι τέτοιο άτομο, μπορεί να πιέζομαι στην αρχή αλλά στρώνω που λέμε.. :)

@kat., καλησπέρα!!!!!!!

@BUTTERFLY, είμαι καλά και το αυτό επιθυμώ και για σένα! :) Φιλιά!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γλαφυρά τα παραδείγματα με την μπρουταλότητα που επικρατεί,χεχε!

HaLiaS είπε...

λένε πως όταν κάτι το θέλουμε πολύ συνομοτεί όλο το σύμπαν για να πραγματοποιηθεί...
μένει να αποδειχθεί...
σου το εύχομαι ολόψυχα.
μας το εύχομαι ολόψυχα.
καλό ξημέρωμα στον μικρό παράδεισό σας...
καλό ξημέρωμα σε εσάς τους κοινωνούς του...
κι ας είσαι σαν σε ξενοδοχείο.
όμως ξενοδοχείο 5αστέρων.:)
σκέψου πως άλλοι είναι σαν σε φυλακή.
συνέχισε να ταξιδεύεις...
να χαμογελάς.

Καλό Σ.Κ.δ.Τ.
Χρόνια Πολλά.

fpboy είπε...

Γράψτους!
Δες τους σαν καλτ καρτούν
και κρυφοχαμογέλα.

Antoine είπε...

Ουδέν σχόλιον...(εντάξει, ένα θα κάνω)
Το πολύ μπρουτάλ είναι αηδιαστικό!

panikos kai fovera είπε...

πολλά αέρια βρε!
χαχαχα!

καλό βράδυ!!!

Leviathan είπε...

kalimera!!kali kiriaki!! :)

Υπερμίκης είπε...

Μπορεί να νιώθεις τη ζεστασιά που θα ήθελες φανταζόμενος το πρόσωπο που θα ήθελες..Πολύ ωραίο αυτό και υποθέτω ότι ισχύει για πολλους..Προσωπικά το φαντάζομαι ακόμα Ηφαιστίωνα αλλά τώρα πια είμαι σίγουρος ότι δεν θα το βρω ποτέ!Τέλος στις ψευδαισθήσεις.Φυσικά εσύ στα 25 σου έχεις τη ζωή μποστά σου και οι πιθανότητες να το βρεις είναι όντως μεγάλες!
Όσο για το μαλάκα,το βρίσκω άτοπο αφού λίγο-πολύ σχεδόν όλοι είμαστε,όπως κι αν ερμηνεύσει κανείς τη λέξη.Προτιμώ το γαμώτο..Fuck it που λένε!

Καλή εβδομάδα!

Giannis Kafatos είπε...

α, θα σε μαλώσω! ξέχνα ό,τι θες αλλά όχι τα λουλούδια σου! δεν έχουν κανέναν άλλο παρά μόνο εσένα!
κατά τα λοιπά ...
κάθε επιθυμία σου ευχή μου και για θυμήσου και εκείνη την παροιμία για την Αθηνά και το χέρι που κουνίεται!
καλή Κυριακή και μια πολύ καλή εβδομάδα
;)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Ανώνυμος είπε...

Τα πες και ξαλαφρωσες ε;;; Τα blogs σε ρολο ψυχαναλυτη!
Οσο για τον χρονο;;; Δεν προλαβαινω ουτε και γω. Με τιποτα σε λεω. Ασε που η συνδεση μου isdn και καταλαβαινεις....
Κλεινω το σχολιο με ενα τραγουδι και γω. Ενα του Βασιλη: Κρατα ρε φιλε γερα!

Skouliki είπε...

αλλα βλεπω στο θεμα μου πρωτος απαντησες παλι χιχιχι..

καλα μπορει να σκεφτω να σε κανω κανεναν καρτουν να σε ξεαγχωσω :)

Ανώνυμος είπε...

Καλη εβδομαδα καλε μου!

g for george είπε...

Πρέπει να προσέχεις τι βλέπεις, τώρα με τον αδελφό;

ΓΙΑΤΙ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑΚΟ, ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;;;

Hfaistiwnas είπε...

@Akon, και που είσαι ακόμα!!! λολολ! Τραγελαφικά!

@HaLiaS, έχεις δίκιο κάποιοι είναι σεφυλακές.. γι'αυτό ευγνωμονώ..
Εγώ θέλω πολύ... το σύμπαν περιμένω... :) Καλή εβδομάδα να έχεις!!!

@fpboy, κάπως έτσι κάνω.. τα προσπερνάω,.. χεχε!

@Antoine, το πολύ είναι ναι!!! Δεν το μπορώ..

@panikos kai fovera, πολλά αλήθεια.. αν είναι και κλειστός ο χώρος αστα να πάνε.. καλή εβδομάδα!!!

@Leviathan, καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!

@Υπερμίκης, δεν το λέω και ποτέ.. μου κόλλησε εντελώς ξαφνικά!! Αυτή η ζεστασιά δεν έχει ηλικία.. όλοι τη χρειαζόμαστε..

@Giannis Kafatos, έλα ντε, εμένα έχουν, αλλά και τη μαμά, που όποτε προλαβαίνει βγαίνει να κάνει και από κάτι... Συν Αθηνά και χείρα κίνει..

@ασημωνης, χεχε κρατάω! Thanks! Είναι καλός ψυχαναλυτής είναι ναι!!! Τον προτιμώ!!! χμμμμ αν δεν σου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα, άστην όπως είναι τη σύνδεση!!!

@skouliki, να με κάνεις καρτούν; Μην το παράκουμε κιόλας!!!

@Aunt Donna, καλη εβδομάδα θεία μου!!!

@g for george, όταν ανοίγεις ένα μπογκ π.χ. το Έθαν, δεν πρέπει να προσέχεις????

Artanis είπε...

Γαιά σου φίλε μου...Λείπαμε για μερικές μέρες, σήμερα το απόγευμα γυρίσαμε με την οικογένεια...Αυτό πάντως με το "μαλάκα", αν το χρησιμοποίησα αυτές τις μέρες...Το ξέρεις το κόλλημα με το κυνήγι, που έχουνε στα χωριά...Έριξα λοιπόν μπινελίκι, που θα μέινει παροιμιώδες μέχρι να επιστρεψουμε από κάτω...
Πάντως, κάνει και καλό, το βρίσιμο...Σε αποφορτίζει...
Σε φιλώ...

g for george είπε...

Σε ποιον τα πουλάς αυτά, Ηφαιστωνάκο;;;

Τέλος πάντων. Η αλήθεια θα λάμψει μια μέρα!

roadartist είπε...

απαπαπα αγχώθηκα!!!!
Καλη ξεκουραση ;)

HaLiaS είπε...

Καλή εβδομάδα.
Καλά να περάσετε στην εθνική μας εορτή.
Χρόνια Πολλά σε όλους.

spyros1000 είπε...

gia perna mia bolta apo do...

mad2luv είπε...

ουτε εγω θελω να ξαπλωνω μονη..αλλα τι να κανουμε???

Skouliki είπε...

μα γιατι ??/////
ααχαχχαχαχα εχω τοσες πολλες ιδεες αχαχαχ

φιλακια βρε

iLiAs είπε...

..καλο βραδυ και απο ΄δω :)
Να εισαι καλα.

Artanis είπε...

Πρόσκληση...

Hfaistiwnas είπε...

@Artanis, σε αποφορτίζει όταν το κάνει εσκεμμένα, όταν όμως σου ξεφεύγει!!! χαχαχα! Διάβασα για το ταξιδάκι! Ευχαριστώ για την πρόσκληση, κάποια στιγμή θα παίξω.. δεν υπόσχομαι όμως Αρτάνης μου..

@g for george, βρε αλήθεια λέω!!!! χεχεχεχε!

@roadartist, χεχεχε εγώ να δεις!!!

@HaLiaS, ευχαριστώ αγαπητέ, να σαι καλά...

@spyros1000, εγώ με γυναίκες;;; χαχαχαχαχα!

@mad2luv, μάλλον υπομονή γλυκιά mad2luv.. αχχχχ

@skouliki, ότι θες κάνε με κοπελιά!!!!!

@iLiAs, καλό υπόλοιπο εβδομάδας..

City Addict είπε...

Καλησπέρα.

Όμορφα λουλούδια έχεις.

Μακάρι η μέρα να είχε περισσότερες ώρες, ε?!

Καλή βδομάδα να 'χουμε

:)

Hfaistiwnas είπε...

@City Addict, ευχαριστώ πολύ!!!
ΜΑκάρι να είχε περισσότερες ώρες... καλά θα ήταν!!! :)