Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ωδή* στο Φθινόπωρο ++

Καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε και καλό Φθινόπωρο!!

Ελπίζω όλοι να είστε καλά!

Εδώ τα πράγματα πάνε καλά.. όσο μπορούν δηλ. Πολύ μου αρέσει που μπήκε το Φθινόπωρο. Μπορεί να είναι μια εποχή που η φύση θα αρχίσει την ξεκούραση της αλλά είναι σημάδι καλής λειτουργίας του περιβάλλοντος. 6 μήνες είναι αυτοί, θα περάσουν και μετά πάλι θα αναγεννηθεί και θα μας δώσει τον καλύτερό της εαυτό.
Πάντα μου άρεσε η μελαγχολία της εποχής αυτής. Μάλλον επηρεάζει και το γεγονός του ότι είμαι στα ζώδια του Φθινοπώρου. Όχι πως δεν μου αρέσουν οι άλλες εποχές βέβαια. Έχω χωρίσει τις εποχές στα δύο. Δύο οι ακραίες και δύο ενδιάμεσες. Ακραίες ο Χειμώνας και το Καλοκαίρι, και Ενδιάμεσες που είναι και σαν εισαγωγικές αυτών που τις ακολουθούν, η Άνοιξη και το Φθινόπωρο που εισάγουν το Καλοκαίρι και τον Χειμώνα αντίστοιχα.

Οι δύο ενδιάμεσες λοιπόν είναι οι αγαπημένες μου!
Τώρα δεν ξέρω τι μ' έπιασε και τα λέω όλα αυτά. Μάλλον χαίρομαι υπερβολικά για την αλλαγή της εποχής, θέλω να το δείξω.

Παλιότερα έβαζα στόχους και έκανα σχέδια τέτοια εποχή. Τώρα πια οι στόχοι μπαίνουν στην αρχή της χρονιάς. Και τέτοια εποχή γίνεται ένας είδος προκαταρκτικής εξέτασής τους για να δούμε που φτάσαμε. Η φετινή χρονιά γενικότερα είχε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, σε πολλούς τομείς. Με επηρέασαν αρνητικά και θετικά. Με λίγα λόγια εκεί που άρχισε καλά, συνεχίζει φλου και ένας Θεός ξέρει πως θα καταλήξει. Έχουμε όμως 4 μήνες μπροστά μας. Ας μην προκαταβάλλω την εξέλιξη..

Προς το παρόν, με διάθεση ημίτρελη προς το τρελή, με νεύρα σε σχετικά καλή κατάσταση και άγχος απροσδιόριστο που δεν με αφήνει να κοιμηθώ το βράδυ και με βάζει σε σκέψεις, που βρίσκομαι, τι κάνω, τι θέλω απ' τη ζωή μου. Προσπαθώ να τα βάζω όλα στην άκρη και να φτιάχνω το παρόν, με ότι έχω, γιατί ακόμη μια ρευστότητα υπάρχει.. και όλα τα αινίγματα θα λυθούν κάποια στιγμή..

Το απόγευμα έβλεπα Singles, δεν παρακολούθησα ποτέ αυτό το σίριαλ, με κούραζε. Τώρα που είναι απόγευμα και τυχαίνει να είμαι ξύπνιος, βλέπω τουλάχιστον το μισό από κάθε επεισόδιο. Σήμερα με συγκίνησαν ιδιαίτερα. Ακούστε το τραγούδι και θα καταλάβετε:
Μα δεν είναι η πραγματικότητα; Δεν είναι τραγικό ώρες ώρες να σκέφτεσαι ότι όλα εξαρτώνται από κάτι, είτε είναι άνθρωπος, είτε κατάσταση, είτε αντικείμενο; Το άκουγα, έβλεπα και τις σκηνές από το έργο και με έπιασε εκείνο με τα κλάματα που λέγαμε τις προάλλες. Σαν να πέρασε ότι έχω ζήσει μέχρι τώρα από μπροστά μου. Και συμπέρανα ότι πάντα εξαρτυόμουν από ανθρώπους. Στεκόμουν μόνος μου, αλλά πάντα υπήρχε ένας φίλος, που θα κρυβόταν πίσω από την αισιοδοξία που ανέδυε για να μην τα παίξω. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι στηρίζεσαι κάπου. Ο φόβος της μοναξιάς τελικά σε οδηγεί όπου θέλει. Πόσο εύκολο είναι να πει κάποιος ότι μπορεί και μόνος του; Ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν; Άνθρωποι είμαστε..
Τίποτα δεν τελειώνει έτσι εύκολα,
εκτός αν θέλουμε εμείς να το θέσουμε το τέρμα.. κρίμα δεν είναι; Έχουμε τεράστια δύναμη, ας την απελευθερώσουμε..
Με κάτι τέτοιες σκέψεις άρχισα να πέφτω και κάπου εκεί (για να μην πιάσω πάτο) σκέφτηκα ότι απλά έχω ένταση και πρέπει να εκτονωθεί! Να ξεσπάσω βρε παιδί μου. Το ΣΚ που έρχεται θα έχω επισκέψεις και σκέφτομαι να το κάψω (καλά μην φανταστείτε ότι θα γίνει το Κούγκι)! Εεεε γιατί με τα παιδιά που έχω μπλέξει εδώ, δεν πρόκειται να βρω άκρη στη διασκέδαση... Και αν τύχει κάτι και δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό.. βλέπω το βουνό να ξεκουνάει! λολολ!

Καληνύχτα λοιπόν!!!
Και καλημέρα!!!
Και καλό ΠΣΚ!!!

Τα φιλιά μου!!!


*ωδή < αρχαία ελληνική ᾠδή < ἀοιδή < ἀείδω και ἀήδω (τραγουδώ)
= λυρικό άσμα, τραγούδι, ύμνος, υμνητικό τραγούδι.

28 σχόλια:

Unknown είπε...

Σε τσάκωσα και βάζω πρώτος σχόλιο!
Καλό φθινόπωρο Ηφαιστιονάκο! Κι εμένα είναι από τις αγαπημένες μου εποχές, καθ'ότι κι εγώ έχω γεννηθεί φθινόπωρο.
Είμαι το ποιο γλυκό σκορπιουδάκι στον κόσμο. Α πα πα
Αντε να χειμωνιάσει κιόλλας να πάμε χειμερινές διακοπές ;-)

Ανώνυμος είπε...

Κάψτω... όλα χρειάζονται βρε...

Όμορφο είναι το Φθινόπωρο που αργεί ακόμα και ο Χειμώνας που κυοφορήται...

Η διάθεση πάντα θα ανεβοκατεβαίνει και μαζί της και εμείς... και οι Άνθρωποι μπορεί να είναι εκεί στην γωνία που δεν έψαξες καλά...

Καλή πορεία και βήματα με στόχους πάντα... είναι η καλύτερη εποχη για αυτούς... να βάζεις...

gay super hero είπε...

Καλά είμαστε εμείς και ελπίζουμε να πέρασεις και συ καλά το καλοκαίρι σου!

Καλώς σε ξαναβρήκαμε :-)

Kος Μηδενικός είπε...

Δεν ξέρω αν τα έμαθες, αλλά φθινόπωρο ακόμα δεν έρχεται. Δεν θα μου χαλάσεις εσύ το διακανονισμό που έκανα!

Όσο για τη μοναξιά. Τι να πω! Η απόλυτη μοναξιά δεν είναι εύκολη και δε νομίζω ότι υπάρχει και άνθρωπος που την αντέχει. Αν αναφέρεσαι, όμως, στην ερωτική μοναξιά τότε αλλάζει το θέμα. Ξέρω ανθρώπους που έχουν πείσει τον εαυτό τους να ζουν χωρίς αυτή. Υπάρχουν και φάσεις που θες να ζεις μόνος. Δεν είμαι σε μια τέτοια, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω! Προσωπικά μισώ την ερωτική μοναξιά. Το βίωσα, το ένιωσα, πέρασα καλά μόνος μου, αλλά πλέον δεν είναι κάτι που μου δίνει κάτι. Οπότε το αποφεύγω όσο μπορώ!

Καλό ΠΣΚ!

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Ηφαιστίωνα πόσο συγκινητικό το τραγούδι σχετικά με τη μοναξιά...Δεν κλείνω μάτι...Ταξιδεύω το πρωί για πάνω...Σήμερα ήμουν το παιδί τηλέφωνο...Σκέτη τηλεφωνήτρια με όλα τα παιδιά που θα είμαστε στην πορεία..
Η επικοινωνία μας εδώ ακόμη και τις στιγμές που είμαστε και νιώθουμε μόνοι είναι μια αγκαλιά μεγάλη!!
Σήμερα θα έχει και την Πανσέληνο...Όπως λέει και το τραγούδι .."Ίσως φταίνε τα φεγγάρια που ‘μαι τόσο μοναχή
νιώθω πως γερνώ τα βράδια και χρωστάω στη ζωή
ίσως φταίνε τα φεγγάρια και πολλοί με λεν τρελή
που όλο ψάχνω στα σκοτάδια μήπως κάτι και συμβεί
ίσως φταίνε τα φεγγάρια ίσως πάλι φταις κι εσύ"...
Καλο 3ήμερο και να περάσεις όμορφα και με παρέα και ας είναι και αυτή της Πανσελήνου:))φιλιά***

jacki είπε...

Ηφαιστίωνα να περνάς όμορφα..
Όσο για τα δάκρυα όταν κάτι βλέπεις...
Ε τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά.. και μάλιστα σχεδόν σε όλους.

Να το κάψεις.. και να περάσεις υπέροχα.. να ξεκουραστείς.
Κι εγώ λατρεύω το φθινόπωρο.

Καλημέρα σου ψυχή μου.

travelbug είπε...

καλό φθινόπωρο, ηφαιστίωνα μου! και καλά να περάσεις με τους επισκέπτες σου!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

NA TO KAPSEIS
AKOUS?
KALA OXI KAI TELEIWS KAI MPOURLOUTIASOUME?
FTANEI MIA FWTIA GIA FETOS

Hfaistiwnas είπε...

@bear, Kαλημέρα!!!! Επίσης αγαπητέ! Φθινοπωρινό ζωδιάκι και εσύ! Θα έρθει και ο Χειμώνας και θα το ήθελα πολύ να πάω χειμερινές έστω διακοπές.. καλά θα ήταν μιας που δεν είχε φέτος καλές καλοκαιρινές διακοπές.. Φιλιά!

@ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ, ε μα ναι! Μπορεί να είναι στην γωνία, εγώ να τους βλεπω και αυτοί να κάνουν ότι δεν με βλέπουν.. τι λες γι'αυτό; Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Καλό Φθινόπωρο να έχουμε και πάντα οι στόχοι μας να γίνονται πραγματικότητα..

@gay super hero, Καλά ήταν σε γενικές γραμμές! Και το δικό σου φαντάζομαι αν κρίνω από τις φωτό στο μπλόγκ σου! :);) Καλωσόρισες!!!

@Zero Point, χαχαχα ναι το ξέρω βρε, έκανα την ωδή για το τυπικό του πράγματος! :) Είπαμε θα μας ειδοποιήσεις όταν είναι να έρθει! :) Σε όλες τις μοναξιές αναφέρομαι, ο άνθρωπος σαν κοινωνικό ων, δεν ζει μόνος του. Λίγοι είναι αυτοί έχουν ξεπεράσει τα όριά τους ώστε να πειστούν ότι μπορούν να ζήσουν μόνοι.. Όλοι την αποφεύγουμε.. με σωστούς και λάθος τρόπους.. Καλό ΠΣΚ!

@Miou-Popofotitsa, είδα και την απάντηση στο σχόλιό μου και κατάλαβα ότι ούτε καν κοιμήθηκες.. καλό κουράγιο στο ταξίδι.. σήμερα θα έχει πανσέληνο; Τι να την κάνεις; Θα βγω για να τη δω, αλλά απλά θα μου θυμίσει τη μοναξιά.. πως τα έχουμε συνδιάσει έτσι όλα και μας δημιουργούν πρόβλημα; Ουφ! Εύχομαι καλό ΠΣΚ!!

@jacki, Επίσης να περνάς όμορφα Τζάκι μου! Δάκρυα μόνο για καλό.. Θα προσπαθήσω να περάσω καλά! :) Ελπίζω να τα πούμε σύντομα! Και αν θες μπορείς να έρθεις και κατά δω το ΣΚ!!! Είσαι ευπρόσδεκτη!!!

@marcella, Ευχαριστώ πάρα πολύ! Επίσης καλά να περάσεις το ΣΚ να ξεσκάσεις!!!

@Ο ψεύτικος Πέτρος, Θα το κάψω!!! Σε λογικά πλαίσια!! Φτάνουν οι φωτιές.. ίσα ίσα λίγο να τσουρουφλιστώ!! χαχαχα! Καλημέρα!

Roadartist είπε...

Ηφαιστιωνάκο πολύ όμορφο το φθινόπωρο.. Εδώ πάντως σήμερα έχει τρελή ζέστη.. Θέλω κ εγώ να αλλάξει ο καιρόςςςςςςς!!

Ανώνυμος είπε...

Μοναξιά ε; Το αστείο είναι ότι πάντα έχουμε ανθρώπους γύρω μας. Εχθές έμαθα τους βαθμούς μου έχω γραψει πολύ καλα στα παιδαγωγικά αλλά δεν έχω γραψει 50, εχω 49 στην ειδικότητα, θεατρολόγος. Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι μια από τους 12 που διορίζονται. ΤΟ θέμα είναι ότι εχω καλή προυπηρεσία οχι όμως 30μηνο.γιατί αυτοί διορίζονται. Αλλά υπάρχει το 40 τοις 100 από τον εννιαίο. εκεί μπορεί να διορίζομαι, γιατί αν πάρει τους 30μηνους εγω είμαι μεσα στο 40.
Καταλαβες ποσες μπιπ γίνονται. πρεπει να είμαστε μετριοι σε όλα για να γραψουμε καλα και να είμαστε επιτυχοντες.Εχω 9στα 10 στα παιδαγωγικα. Σε ζαλισα.υπομονη είμαστε και εμεις εδω για να ζαλιζουμε ο ενας τον αλλον. Χαιρομαι που τα λέμε, η μαλλον τα γραφουμε.Καλημερα!Νυχτοπουλι σαν και εμένα.

b|a|s|n\i/a είπε...

όλα καλά και όλα ωραία. μα το κούγκι τι είναι; αυτό το κούγκι;

"Είναι ένας οχυρός πύργος κτισμένος πάνω σ' ένα λόφο απότομο, απέναντι από την Κιάφα, ανάμεσα στα ερείπια του Σουλίου και στο χωριό Σαμονίβα. Το Κούγκι είναι συνδεμένο με την ελληνική Ιστορία: Το χειμώνα του 1803, ο γιος του Αλή πασά κατέλαβε το Σούλι. Τότε εξακόσιοι Σουλιώτες με αρχηγό το Φώτο Τζαβέλα, επειδή δεν ήθελαν να παραδοθούν, κλείστηκαν μέσα στον πύργο για να πολεμήσουν τους Τουρκαλβανούς. Αντιστάθηκαν ηρωικά γι' αρκετό διάστημα. Τα τρόφιμα τους όμως τελείωσαν και γι' αυτό αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν και να παραδοθούν στον Αλή - πασά. Πράγματι στις 16 Δεκεμβρίου 1803 οι Σουλιώτες, μ' επικεφαλής τον Τζαβέλα, βγήκαν απ' το Κούγκι. Μέσα έμειναν μόνο 5 άντρες κι ο καλόγερος Σαμουήλ. Αυτοί, όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να αντισταθούν άλλο, έβαλαν φωτιά στη μπαρουταποθήκη κι ανατινάχτηκαν στον αέρα μαζί με 3 Τούρκους που είχαν έρθει για να πάρουν τον πύργο. Η αυτοθυσία του Σαμουήλ αναφέρεται σ' ένα ποίημα του Βαλαωρίτη."

μπας και περιμένεις μέχρι τον δεκέμβρη; ;)
άνοιξη, φθινόπωρο ναι μακράν οι ωραιότερες εποχές. κατά τα άλλα πότε μόνοι, πότε λιγότερο μόνοι, την υγειά μας να έχουμε να χαρίζουμε και να μας χαρίζουνε χαμόγελα αληθινά και συναισθήματα αληθινότερα. καλό πουσουκού και φιλιά πολλά!!

karkinos7 είπε...

Άνθρωποι μόνοι, με συγκίνησες πρωί πρωί,το συγκεκριμένο απόσπασμα του σίριαλ είναι υπέροχο,πάντα με φίλους ΄καλούς να είσαι,καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της μοναξιάς,όχι όλο!!!Καλό σ/κ να έχεις.Την Καλημέρα μου!

tovenito είπε...

όχι όχι όχι. να φύγει το φθινόπωρο και ο χειμώνας και να πάνε αλλού.
δεν θέλω δεν θέλω δεν θέλω.
και σαν όνομα να το δεις φθίνει.
το μόνο θετικό είναι ότι έχει ωραία χρώματα για φωτογραφίες (ο καθένας με τον πόνο του)

γυάλινο δάκρυ είπε...

6 ολόκληροι μήνες για την άνοιξη;; Δεν έπρεπε να το πεις αυτό!!! Απεφάνθην(!) ότι η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή γιατί
1. έχει ζεστούλα και δροσιά μαζί χωρίς να μας σπάει τα νεύρα και να ιδρώνουμε και να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε
2. ανθίζουν τα πάντα και η φύση γεμίζει με χρώματα
3. μεγαλώνει η μέρα και αλλάζει η ώρα σε θερινή (βασικό αυτό)
4. με πιάνει απίστευτη αισιοδοξία χωρίς λόγο και αιτία. Απλά επειδή είναι άνοιξη.
5. αρχίζουν οι βόλτες, οι εκδρομές, οι καφέδες σε παραλίες και έξω από αποπνικτικά μαγαζια

Όσο για τους sinlges, αγαπημενη σειρα αν και είδα μόνο το 2,5 και το 3 όταν παιζόταν κανονικά και τώρα στην επανάληψη το βλέπω όποτε προλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι που μας δίνει δύναμη. Το να σκεφτόμαστε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος και για μας. Είτε φίλος, είτε ερωτικός σύντροφος. Να ξέρουμε πως οτιδήποτε μας συμβεί μπορούμε να τρέξουμε να το πούμε κάπου. Ότι μπορούμε να μοιραστούμε μια χαρά και μια λύπη. Γιατί η χαρά είναι μισή όταν δε μοιράζεται και η λύπη διπλάσια..

Hfaistiwnas είπε...

@Roadartist, θα αλλάξει, κοντή γιορτή πια.. όσο και να μην θέλει! :) Υπομονή!!!

@dailyscene, λολ δεν με ζάλισες! Απλά τα διάβασα μία φορά και δεν πολυκατάλαβα, θα τα ξαναδιαβάσω το βράδυ να το εμπεδώσω! Καλησπέρα!!! Νυχτοπούλι με κατάντησαν ... είδες;;;;

@b|a|s|n\i/a, μα δεν ξέρεις τι είναι το Κούγκι; Και τώρα που έμαθες τι κατάλαβες; χαχαχα Καλά να είμαστε, έχεις δίκιο, και όλα τα άλλα γίνονται (κατά μία έννοια.. )

@gaykarkinos7, φυσικά και όχι όλο! Καλό είναι να υπάρχουν όπως και να έχει!! :):)

@tovene592, ακριβώς Τόβενε, μπορείς να βγάλεις απίστευτες φωτό σε όμορφα Φθινοπωρινά χρώματα! Θα έρθει το επόμενο Καλοκαίρι βρε! Φιλιά!

@γυάλινο δάκρυ, 6 αλλά θα περάσουν! Δεν μπορούν να κάτσουν παραπάνω απ'όσο πρέπει! χαχαχα! Ακριβώς, είναι μια ασφάλεια.. για ένα δικό μας άνθρωπο.. :)

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Εμένα η εποχή μου είναι η άνοιξη, το φθινόπωρο όμως το λατρεύω για τα χρώματα που έχει η φύση.
Καλό μας μήνα!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
nikos είπε...

Ρε τι πάθαμε μ'αυτό το φθινόπωρο, μεγάλος καημός φέτος. Μα τι σας έπιασε όλους; 36 βαθμούς θα έχει αύριο, πού το είδατε το φθινόπωρο;
Enfin (που λένε και κάποιοι φίλοι μου). Ναι, κι όμως γίνεται, σε μια πόλη πού είναι τόσο γεμάτη μπορείς να είσαι μόνος σου, σε διαβεβαιώ. Καλά, δεν είναι εύκολο, αλλά γίνεται. Εσύ πάντως μικρέ, μη το προσπαθείς, άσε εμάς τους μεγαλύτερους. Για την ώρα, για βγαίνε. Κι άσε τα κλαματάκια. :)
Καλά να περάσεις το ΠΣΚ

sto-keno είπε...

Είδα και 'γω την σκηνή στην τηλεόραση και με έπιασε και εμένα ακριβώς η ίδια μελαγχολία :( Προσωρινά ευτυχώς, γιατί προσπαθώ να απομακρύνω τέτοια συναισθήματα. Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι Ηφαιστίωνα, με την ελπίδα ότι επιτέλους θα κλείσει το κεφάλαιο μοναξιά :)

ΦΟΥΛΗ είπε...

Μωρέ δεν μπα να λες!! κάνει κάτι μέρες !! τύφλα να χει το καλοκαίρι..
Ηφαιστιονάκο να περάσεις καλό σκ με
την παρέα σου,και μη μου φθινοπωριάζεις τη διάθεση,άνοιξη μωρέ άνοιξη....

Hfaistiwnas είπε...

@ΠΑΥΛΟΣ, Είναι πανέμορφη εποχή η Άνοιξη! Τέλεια, και εκεί χρώματα και τώρα χρώματα! Η παλέτα αλλάζει!!!

@Μπάτλερ, χαχα και μετά μου λες ότι καλά και μόνοες!!! λολολ! Ελπίζω να έφαγες!!!

@nikos, βρε σαν εποχή είμαστε αλλού!!!! Όλοι νιώθουμε μόνοι μας κάποια στιγμή, ανεξαρτήτως ηλικίας.. Θα βγω!!! Φιλιά και Καλό ΣΚ!

@sto-keno, αμ θα κλείσει; Το ελπίζουμε!!! Εύχομαι και σε σένα γρήγορα!! Και να φτιάχνει γρήγορα η διάθεση μας!!!

@ΦΟΥΛΗ, xaxa δεν έχω πρόβλημα να κάτσει και παραπάνω! Απλά εποχιακώς είμαστε αλλού! Ευχαριστώ πολύ!!! Πάμε ΣΚ με διάθεση φουλ!

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

αχ βρε ηφαιστιωνακο ναι ετσι ειναι...
μαθαινουμε να εξαρτωμαστε παντα απο κατι η' απο καποιον...
να ανηκουμε καπου και να ειμαστε μεσα στο συνολο...
καποια στιγμη αν ερθει για μας αυτη η στιγμη συνειδητοποιουμε πως ειμαστε παντα μονοι και πως καποιες φορες ειναι καλυτερα να ειμαστε προετοιμασμενοι γι αυτο...
να μαθουμε να στηριζομαστε σε μας...ετσι για παν ενδεχομενο...
γιατι δυστηχως τετοιος ειναι ο κοσμος μας και οι σχεσεις μας...
ευτυχως με εξαιρεσεις...

καλο φθινοπωρο καλε μου!!!

νεραιδενια φιλακια πολλα!!!

BLUEPRINTS είπε...

κι εμένα μου αρέσουν οι "ενδιάμεσες" εποχές, αλλά δε μου φέρνουν - πλέον - αυτή τη γλυκιά κατάθλιψη που περιγράφεις, να έχεις μια υπέροχη εποχή και μακάρι οι στόχοι σου να επιτευχθούν
υ.γ.: έχω γράψει κάπου παλαιότερα τα λόγια του Χικμέτ: αλοίμονο στον άνθρωπο που θα εξαρτήσει την ευτυχία του από άλλο άνθρωπο, και συμπληρώνω: πολλά μπορούμε να στηρίξουμε σε άλλους ανθρώπους αλλά καλό είναι η ευτυχία μας να εξαρτάται μόνο από εμάς (και δεν είναι καθόλου εγωιστικό αυτό, πιστεψέ με), φιλιά μικρέ μου

THANOS είπε...

kalo psk vre
xalarwse kai ligo

Hfaistiwnas είπε...

@ΝΑΪΑΔΑ, ναι πρέπει να μπορούμε να στηριζόμαστε και σε μας.. το κάνουμε, αλλά είναι πιο εύκολο με μια ασφάλεια που σου προσφέρουν..
Πόσο δίκιο έχεις..
Φιλάκια επίσης!!!!

@BLUEPRINTS, όχι δεν είναι εγωϊστικό, καταλαβαίνω πως το λες..
Εύχομαι καλή εποχή επίσης! :)

@THANOS, θα προσπαθήσω να έχω ένα όμορφο ΣΚ! Επίσης!!!

Artanis είπε...

Δεν πιστεύω να είσαι στεναχωρημένος για κάτι...
Όλα καλά;
ΟΙ δυο ενδιάμεσες εποχές είναι και οι δικές μου αγαπημένες...
σε φιλώ, καλό Σ/Κ...

Hfaistiwnas είπε...

@Artanis, είμαι όσο να ναι.. για προσωπικά.. αλλά οκ, προχωράμε..
Όλα καλά γενικώς.. ναι! Σήμερα θα έχω επισκέψεις και θα περάσω καλά θέλω να πιστεύω! :)
Καλό υπόλοιπο ΣΚ!