Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Μερικές σκέψεις..

Καλησπέρα σας!!!!!

Σήμερα ξημέρωσε μια πανέμορφη μέρα, με κρύο βέβαια και αέρα αλλά και με ήλιο, αργότερα ζέστανε περισσότερο. Πάντως μπήκε για τα καλά το Φθινόπωρο και μας το δείχνει με τον πιο σίγουρο τρόπο. Σε ένα τέτοιο μέρος όταν αρχίζουν τα πρώτα κρύα μετά τον Αύγουστο, δεν πρόκειται να ξαναφτιάξει ο καιρός. Μπορεί να έχει ήλιο αλλά τα δόντια του μας τα δείχνει και δεν ντρέπεται καθόλου.

Τα πρώτα κίτρινα σημάδια στα δέντρα άρχισαν να φαίνονται. Λυπάμαι που θα πέσουν τα φύλλα αλλά συμβιβάζομαι στην ιδέα ότι τα χρώματα θα πλουτίσουν το γυμνό περιβάλλον με άλλους τόνους, πιο γήινους.Αλλάζουν σιγά σιγά και οι συνήθειες, ήδη αρχίζω να αντικαθιστώ τον κρύο καφέ με τον ζεστό και το τσάι, πολύ τσάι, σε πολλά είδη, ακόμη και με βαλεριάνα για ηρεμία και χαλάρωση. Επίσης πολλά βότανα, χαμομήλι, τίλιο κ. α. Θυμάμαι όταν σπούδαζα (τον παλιό εκείνο το καιρό) στην εξεταστική του Φεβρουαρίου, σηκωνόμασταν το πρωί με την συγκάτοικο μου, αρχίζαμε με καφέ, μετά τσάι, μετά καφέ και πάλι τσάι, και πάλι για να καταλήξουμε πριν ξαπλώσουμε να πίνουμε χαμομήλι, τίλιο, μέντα.. Τρελό κατούρημα, ολημερίς και ολονυχτίς! χαχαχα! Ενίοτε μαζεύαμε κάνα δυο άτομα ακόμη που ξενυχτούσαν και χαλαρώναμε όλοι μαζί, μαστουρωμένοι από το διάβασμα χαζεύοντας Mad και λέγοντας βλακείες να περάσει η ώρα να ξεραθούμε. Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι... !!! χαχα!

Άσχετο, είχα καιρό που σταμάτησα να διαβάζω και τώρα με την αλλαγή του καιρού ξανάρχισα. Πριν κοιμηθώ θα διαβάσω λίγο, σκεπασμένος με την κουβέρτα, σιγά σιγά θα νυστάξω, θα το κλείσω, και θα κοιμηθώ.Πρέπει να βγάλω και τα χειμωνιάτικα να τα φρεσκάρω και να τα βάλω στη θέση τους, έτοιμα για χρήση.

Άρχισε και ο πατέρας, επειγόντως, ακτινοβολίες σήμερα. Λίγες μέρες από λίγα λεπτά. Μακάρι να φέρουν αποτέλεσμα! Διάθεση με σκαμπανεβάσματα Ευτυχώς τα πράγματα που δημιουργούν προϋποθέσεις για ευχάριστα διαλείμματα, είναι ακόμη αρκετά. Και πάνω απ' όλα αισιοδοξία!!!! :)

Για να διώξω και το τελευταίο ίχνος από το παραπάνω λυπηρό κλίμα, θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες ακόμη, τις τράβηξα την Κυριακή που μας πέρασε. Θα αφήσω και μερικές για το επόμενο. Πολλές περισσότερες, εν καιρώ, στην apeikonisi. Απολαύστε!!!!
Κάπου οδηγούν αυτές οι σκάλες.. ίσως και σε σοκάκια που έχουν καιρό να περπατηθούν, να τα επισκεφτεί ανθρώπινη ψυχή, ίσως στα χρόνια που πέρασαν και άφησαν πίσω μόνο ενθύμια , ξεχασμένα από ανθρώπους, για να θυμίζουν το πόσο εφήμεροι είμαστε.. ίσως θέλουν να μας θυμίσουν πόσο δύσκολος είναι ο προορισμός.. το πόσο πρέπει να προσπαθήσουμε..
Καστοριανά σπίτια και αρχοντικά
Η είσοδος της πόλης, την ώρα που ετοιμάζεται να δύσει ο ήλιος.
Σας τις αφιερώνω σε όλους και κάπου προσωπικά..
Καλό βράδυ να έχουμε και μια όμορφη μέρα αύριο!!!
Σας φιλώ όλους!!!

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζεις σε τόπο πολύ όμορφο, δεν εχω ερθει αλλά πιστεύω ότι θα έμενα εκεί ακόμα και το καλοκαίρι. Τι όμορφα χρώματα. Δεν βάζεις μυαλό; Να υπογράφεις τις φωτογραφίες σου λέμε. Οσο για αυτά που σε στεναχωρούν να χαμογελας και να πιστευεις οτι ολα θα πάνε καλα, εχουμε και εμεις ένα παρόμοιο πρόβλημα στο σοι, ετσι το είδα από την αρχη και τώρα είναι όλα καλύτερα, είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. φιλιά και να χαμογελάς βοηθά εσένα και τους άλλους.
Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Όμορφες στιγμές μίας μέρας που κυλά σύλλεξες μικρέ...

Με το συναίσθημα να τις συνοδεύει και τις μνήμες μαζί χέρι χέρι...

Η πέτρα μου άρεσε που κυριαρχεί στο τοπία... σαν τους ανθρώπους και αυτή... χιλιοχτυπημένη και να στιβαχτεί κάπου ως μέρος ενός συνόλου... να δημιουργήσει...

Ωραία η διάθεση σου... ανοιχτή...

Καλό ξημέρωμα...

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Ηφαιστίωνα είσαι από την Καστοριά?!!!Όμορφη πόλη που δεν ήρθα ακόμη..Πόση ομορφιά έχει η πόλη σου!!!και σίγουρα πάνω με την πρώτη βροχή μπαίνει και ο χειμώνας!!!Μου αρέσει με καλτσάκια το χουχούλιασμα!!!Γέλασα με το τσάι!!:))Όλα καλά να είναι με τις ακτινοβολίες και η δική μου διάθεση είναι περίεργη...φιλιά***χεράκια αγκαλιές σφιχτές!!!

Φωτεινή Κανάκη είπε...

και θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα και νέο σκηνικό στη γωνιά σου:))καληνύχτα!!

Unknown είπε...

Ξέρεις ότι έχω ζήσει στη Καστοριά και πας να μου σπάσεις τα νεύρα νυχτιάτικα. γκρρρρρρρρρρ

Gi...orgio είπε...

πολύ ωραίες οι φωτό...μπράβο μπράβο!!όλα καλά θα πάνε,στο εύχομαι ολόψυχα...αν τα βλέπεις όλα έτσι αισιόδοξα, θα πάνε σίγουρα καλά!α,έχει και τα καλά του το κρύο..;-)
καλημέρα

nikos είπε...

Στην Καστοριά κατοικοεδρεύεις ρε θηρίο; Μπράβο, ελπίζω να το απολαμβάνεις κιόλας. Πάντως εμένα με έπιασε κατούρημα και μόνο που διάβασα για όλη εκείνη τη σειρά από καφέδες και τσάγια! Και να μην διαβάζω για τον καιρό εκείνο τον παλιό, εμείς δηλαδή τι πρέπει να πούμε; Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον πατέρα σου

Hfaistiwnas είπε...

@dailyscene, το Καλοκαίρι κάνει τόσο ζέστη όσο πρέπει! Όμορφα είναι! Θέλει ολόκληρη διαδικασία να τις υπογράφεις βρε, βαριέμαι να καθυστερώ τόση ώρα.. υπάρχει κάνας εύκολος τρόπος; Χαμογελώ, όσο υπάρχουν άνθρωποι που με κάνουν να χαμογελώ! Φιλιά πολλά!!!

@ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ, Ακριβώς, μνήμες, όμορφες μνήμες με νέες μνήμες.. διάθεση με τάσεις αλλαγής! Καλημέρα!!!

@Miou-Popofotitsa, όχι δεν είμαι από Καστοριά, απλά εδώ ένω μόνιμα προς το παρόν. Είναι πανέμορφη! Δεν το συζητώ!!! Πρόσεξες τις αλλαγέ και ευχαριστώ για τις ευχές και τα λόγια σου! :) Καλημέρες!!!! Πρέπει να πετάξουμε αυτή την περίεργη διάθεση!!!

@bear, όχι!!! Το ξέρεις ότι δεν το κάνω επίτηδες!!!!

@Gi...orgio, ευχαριστώ πάρα πολύ! Εύχομαι να πάνε, είπαμε η αισιοδοξία δεν λείπει.. ποιά καλά; Αν εννοείς αυτό που κατάλαβα, με κουβερτούλα αγκαλιάζομαι μόνο!λολ! Καλημέρα!!!

@nikos, ναι ναι! χαχαχα ναι όντως είναι να μην σε πιάνει;; Αχ άσε όποιος και να θυμάται τα καλά τα παλιά.. τα ίδια παθαίνει.. Να σαι καλά!!!!

jacki είπε...

Πανέμορφη η πόλη σου..
Ηφαιστιωνάκο μου.. πολύ κρύο ρε συ.. Εγώ κρυώνω και με την κουβέρτα..
Κι εγώ προτιμώ το τσάι πια.. Ο καφές κάνει κακό στο στομάχι μου..
Και μου αρέσει που ακούω για εξεταστικές και δε με αγγίζει πια..
Δε διαβάζω.. Αλλά αν θα αρχίσω να ανάβω το τζάκι.. με ένα ποτήρι κρασί κι ένα βιβλίο.. αν δεν έχω φίλους κοντά.. μια χαρά..
Τι καλά που φθινοπώριασε ο καιρός!

BUTTERFLY είπε...

Κάπου οδηγούν αυτές οι σκάλες.. ίσως και σε σοκάκια που έχουν καιρό να περπατηθούν, να τα επισκεφτεί ανθρώπινη ψυχή, ίσως στα χρόνια που πέρασαν και άφησαν πίσω μόνο ενθύμια , ξεχασμένα από ανθρώπους, για να θυμίζουν το πόσο εφήμεροι είμαστε.. ίσως θέλουν να μας θυμίσουν πόσο δύσκολος είναι ο προορισμός.. το πόσο πρέπει να προσπαθήσουμε..

Πολυ ομορφα λογια! Και καταπληκτικες εικονες!
Καλη επιτυχια στον πατερα σου και καλη δυναμη σε ολους σας!
Φιλια Ηφαιστιωνακο!

Provato είπε...

πολύ όμορφες οι φωτό ηφαιστιωνάκο μας! μπράβο!

όλα καλά!

;-)

b|a|s|n\i/a είπε...

όταν ανεβοκατεβαίνεις εκείνα τα σκαλιά μην έχεις πιει πολλά τσάγια! :P
πανέμορφες εικόνες! πού ήμασταν χθες, πού σήμερα, και πού αύριο;
το θέμα είναι πλέον οι στιγμές. και αυτές να νοιώθουμε.
φιλιά πολλάααααααααααα!

mahler76 είπε...

εύχομαι όλα καλά να πάνε με τον μπαμπά σου. Πολλά φιλάκια.

Ντεμης είπε...

Πολύ χαίρομαι κι εγώ που μπαίνει το Φθινόπωρο! Στην Αθήνα τα πράγματα δεν είναι ακόμη τόσο εμφανή, αλλά εδώ στην Πάρνηθα οι δρόμοι κι οι αυλές έχουν γεμίσει κυκλάμινα και πούσια. Τέλεια.
Αχ βρε Ηφαιστίωνα, ένα δυσάρεστο "χαστούκι" πάντως το παίρνεις διαβάζοντάς σε.... Εκεί που έχεις μπει στην βουκολοκή ατμόσφαιρα, διαβάζεις ξαφνικά για τις επείγουσες ακτινοβολίες και προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα.... Αλλά έτσι είναι μάλλον η Ζωή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Φιλιά!

tovenito είπε...

όμορφες εικόνες, όμορφες σκέψεις (μου άρεσε πολύ η αλληγορία με τη σκάλα)!
και καλό κουράγιο και υπομονή στον μπαμπα
υγ. ωραίο ηλιοβασίλεμα πάνω στο μπλογκ

One Happy Dot είπε...

Μα τι ομορφιά είναι αυτή? Είσαι τόσο τυχερός που ζείς ανάμεσα σε τέτοιες εικόνες και σεευχαριστούμε τόσο πολύ που μας τις μεταφέρεις! Εύχομαι να πάνε ολα καλά με το μπαμπά σου! Πολλά φιλιά και..καλή φθινοπωρινή αρχή!

Hfaistiwnas είπε...

@jacki, ναι! με κουβέρτα και μ'αρέσει!!! Γενικότερα πρέπει να τον κόψουμε τον καφέ.. κακή συνήθεια.. αααα και το τσιγάρο, άλλη μία κακή.. ααα και το να αγαπάμε, άλλη μία κακή..
Τέρμα πια το τζάκι εδώ.. στο χωριό μόνο.. πανέμορφη εικόνα μεταφέρεις..

@BUTTERFLY, να σαι καλά!!! Έτσι βγαίνουν τα τραγούδια μάτια μου.. Ευχαριστώ...

@provato, γεια σου Πρόβατε! Να σαι καλά! :)

@b|a|s|n\i/a, γιατί; Στιγμές.. και όλες σαν να τις ζούμε μία και μοναδική φορά.. γιατί ουσιαστικά έτσι είναι.. Φιλιά!!!

@mahler76, ευχαριστώ Μάλερ μου!

@Ντέμης, Στην αθήνα δεν έμεινε και τίποτα πράσινο για να φανεί.. :)
Για να πατάμε και λίγο στη γη είναι αυτά τα επείγοντα.. Μακάρι όλα καλά! Καλό απόγευμα!!!

@tovene592, ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτό ψηλά είναι κάπου μέσα από το ίντερνετ, δεν θυμάμαι από που.. Φιλιά!!!

@One Happy Dot, να σαι καλά Ντοτ μου! Εύχομαι να είσαι καλά! Χαίρομαι που σας αρέσουν οι φωτό, για τα ματάκια σας και μόνο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μαγευτικό μέρος! Ξέρεις οτι παλιά ζωγράφισα μια σειρά απο παραδοσιακά σπίτια αποόλη την Ελλάδα και έχω μια απο τις πιο μεγάλες συλλογές σε φωτογραφίες και σκίτσα τους που τα μάζευα πλέον απο χόμπυ.Απο αυτά που έβαλες έχω ζωγραφίσει κι όλας .Υπέροχα στενά, σπίτια , αρχιτεκτονικά χαρακτηριστική.

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

ηφαιστιωνακο τι πανεμορφες φωτογραφιες!!!
ειναι μαγευτικο το μερος που μενεις ειναι η αληθεια!!!

το φθινοπωρο μπηκε για τα καλα κι εδω...
ολο συννεφια και ψυχρα εχει...
αντε τωρα να μπει για τα καλα ο χειμωνας να βαλουμε τα ζεστα μας!!!

ευχομαι να παει καλα ο μπαμπας!!!

πολλα νεραιδενια φιλακια καλε μου!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Βρε λύσσα κακιά, να ρθει το κρύο και οι βροχές;; οχι οχι οχι αρνούμαι να το πιστέψω,και θα συνεχίσω για πείσμα τα μπάνια...
Υπέροχες φώτο αγορίνα.....
Περαστικά κουράγιο και υπομονή στον πατέρα... φιλια, νησιώτικα, αλμυρά.. .....

Dreamy Cloud είπε...

Τι τυχερός που είσαι, οι φωτογραφίες είναι υπέροχες!! Ηρθε και το φθινόπωρο, καιρός για χουχούλιασμα πια! Θα τα λέμε, φιλάκια πολλά!!

Hfaistiwnas είπε...

@αχτίδα, φαντάζομαι πολύ όμορφη συλλογή! Ωραία σπίτια, παραδοσιακά, με αρχιτεκτονική πολύ διαφορετική από αυτά που είχα συνηθίσει μέχρι τώρα! Φιλιά!!!

@ΝΑΪΑΔΑ, τα ζεστά μας και να ζεστάνουμε τους δεσμούς μας! :) ευχαριστώ πάρα πολύ νεράϊδα μου! :) Φιλιά!!!

@ΦΟΥΛΗ, χαχα στα νησιά αργεί ακόμη!! Εδώ είμαστε ψηλά γι'αυτό! Ευχαριστώ πολύ! Καλά μπάνια!!!

@milch-käfer, φουξ θρανία; χμμ πρωτοποριακά! Καλό ταξίδι!

@Dreamy Cloud, είναι ωραία εποχή! Και τα χουχουλιάσματα ακόμη καλύτερα!!! Να τα λέμε γιατί όχι! Φιλιά!!!!

Antoine είπε...

Θα έχουμε μια όμορφη μέρα άυριο!
Όμορφο το ταξιδάκι που μας πήγες στην Καστοριά. Την είχα επισκευθεί πριν τρία χρόνια νομίζω -ίσως και περισσότερο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το πατέρα σου.
Χαιρετώ!

ProFyLaKtiKo είπε...

πολύ ωραίες φώτο, ωραία η καστοριά, κάποια στιγμή πρέπει να έρθω :)

sto-keno είπε...

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά με το μπαμπά σου

Artanis είπε...

Υπέροχες οι φωτό Ηφαιστιωνάκι μου, πραγματικά καταπληκτικές...
Καλή επιτυχία με την θεραπεία του μπαμπά σου, και να είσαι αισιόδοξος...
Φιλιά πολλά, καλημερούδια...

P. Kapodistrias είπε...

Θαυμάσιες φωτογραφίσεις, ευαίσθητων σκέψεων!

Καλημέρες φθινοπωρινές!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

exontas zisei stin Kastoria arketous mines exw na dilwsw...BRRRRRRRRRRRRRR

KitsosMitsos είπε...

Σκέψεις άμεσα συνυφασμένες με τον καιρό.
Καλό φθινόπωρο, λοιπόν.

ΥΓ Περαστικά...Μόνο αυτό.

Είδωλο είπε...

Δεν μας καλεσες να μας φιλοξενησεις.

Elementstv είπε...

Ελπιζω να πανε ολα καλα με τον πατερα σου ευχομαι τα καλυτερα.Οσο για την Καστορια απλα πανεμορφη!!

Hfaistiwnas είπε...

@Antoine, ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη μέρα! Να σαι καλά, ευχαριστώ πολύ! Είναι μια πολή μοναδική.. έχει τη λίμνη που την κάνει διαφορετική από άλλες επαρχιακές πόλεις και ορεινές.. ;)

@ProFyLaKtiKo, χαίρομαι που σου άρεσαν! Και θα βάλω και άλλες αργότερα! :) Είναι ωραία και Χειμώνα και Καλοκαίρι, να το ξέρετε!

@sto-keno, Να σαι καλά αγαπητέ!!!

@Artanis, ευχαριστώ Αρτάνης μου! Ευχαριστώ πολύ, ελπίζουμε και εμείς το καλύτερο.. Φιλιά πάρα πολλά και στην οικογένεια!!!

@Π.Κ., χεχε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και για την επίσκεψη! ;) Καλησπέρα σχεδόν.. βροχερή..

@Ο ψεύτικος Πέτρος, δεν έχω κάνει Χειμώνα εδώ, αλλά φαντάζομαι δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από το Καρπενήσι.. :)

@KitsosMitsos, να σαι καλά! Άμεσα με τον καιρό .. έχεις δίκιο.. Καλό να είναι!!

@x-oyranoy, ακόμη δεν είναι έτοιμο το σπίτι, μαζεύω μάνεϋ!!!

@Elementstv, ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι πανέμορφη!!!

Ανώνυμος είπε...

"Κάπου οδηγούν αυτές οι σκάλες.. ίσως και σε σοκάκια που έχουν καιρό να περπατηθούν, να τα επισκεφτεί ανθρώπινη ψυχή, ίσως στα χρόνια που πέρασαν και άφησαν πίσω μόνο ενθύμια , ξεχασμένα από ανθρώπους, για να θυμίζουν το πόσο εφήμεροι είμαστε.. ίσως θέλουν να μας θυμίσουν πόσο δύσκολος είναι ο προορισμός.. το πόσο πρέπει να προσπαθήσουμε.. "

Καλή σου μέρα Ηφαιστίωνα. Πρωτη που σε διαβάζω ( σε βρήκα στης Αρτάνις) κόλλησα σε αυτή τη φράση σου και την κρατώ, στις μέρες που περνώ!
Ομορφη ανάρτηση! Συγχαρητήρια!

BLUEPRINTS είπε...

να περάσεις ένα όμορφο Φθινόπωρο κι ένα ακόμη ομορφότερο Χειμώνα, όμορφες εικόνες, συνήθειες (ξέρεις αυτή η ρουτίνα που μας αρέσει), να είσαι καλά μικρέ και μη σε στεναχωρεί τίποτα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Marina είπε...

Τι όμορφη η πατρίδα σου, η πόλη που ζείς μέσα στα λουλούδια και τη στοργή του φωτογράφου. Είναι όμορφος ο χειμώνας με τα τσάγια του, μαζί σου στο τομέα αυτόν, κάθε τόσο πηγαίνω και δοκιμάζω όλο και καινούργια χαρμάνια απο μέρη εξωτικά Σρι Λάνκα, Κένυα, Ιαπωνία.
Κρίμα που ο μπαμπάς σου παιδεύεται, ελπίζω να τα καταφέρει και να ξεπεράσει το σκόπελο.

fpboy είπε...

Ωραίες φωτογραφίες Ηφιαστίωνα !!!
Και εγώ άρχισα τον ζεστό καφέ και γουστάρω τρελά.
βρέχει στην Αθήνα μας.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΛΕΝΕ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΚΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Unknown είπε...

αχ ψυχή μου, μου δημιουργήθηκε η διάθεση να σου κάνω μια αγκαλιά και να σου δώσω ένα τρυφερότατο φιλί :)

μ' άρεσε πολύ ο τρόπος που τα περιέγραψες όλα αυτά και θέλω τώρα να πάρω κουβέρτα, χαμομήλι και βιβλιαράκι :)

σου εύχομαι δύναμη. και χαμόγελο μάτια μου. χαμόγελο. για όλους!

φιλιά βρόχινα...

Hfaistiwnas είπε...

@xeimwniatikhliakada, καλησπέρα!!! Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια! :) Αρτάνης αγαπημένη! Κράτησέ τες.. στις χαρίζω.. Θα τα ξαναπούμε!!!!

@BLUEPRINTS, γεια!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Εύχομαι να περάσετε επίσης όμορφο Φθινόπωρο και Χειμώνα! Να μαστε καλά!!!

@Μπάτλερ, μπα... δεν μπορώ κρύο το Χειμώνα βρε! Δεν μου πάει! λολολ! Νες!!!!

@Marina, δεν είναι πατρίδα μου.. εδώ βρήκα δουλειά και ήρθα πριν μερικούς μήνες! Τον "δρόμο του τσαγιού" τον ξέρεις; Θα τον βρεις στο νετ, έχει πολλά είδη!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! :)

@fpboy, λολ και εγώ γουστάρω τρελότατα! Εδώ πάλι αν και περιμέναμε βροχή, δεν έβρεξε!!! Πάντως το κρύο του το έχει!!!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, είναι όμορφη πόλη, σιγά σιγά την μαθαίνω και εγώ και θα σας την δείχνω! :) Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

@Νεράιδα της βροχής, θα γίνει και αυτό! Ελπίζω σύντομα! τι καλύτερο από ένα βιβλίο και ένα αφέψημα για χαλάρωση..
Καλή μας δύναμη γενικά! :) Φιλιά πάρα πολλά!!!

Ε.Α. είπε...

Ηφ, φφφανταστικές οι φωτογραφίες!
Σαν από ταινία!

Χαρούμενο φθινοπωρο! :)

Hfaistiwnas είπε...

@The Espressionist, χαίρομαι που σου αρέσουν! Να σαι καλά! Χαρούμενη νέα εποχή..!!!

Ταχυδρόμος! είπε...

Ti omorfia ma ti omorfia! Hellloooo!