Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Παράπονα..

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε; Ελπίζω όλοι να είστε καλά!

Μα τι καιρός είναι αυτός βρε παιδιά; τρεις μέρες τώρα βρέχει ασταμάτητα! Εντάξει καλά είναι όταν είσαι σπίτι αλλά όταν θες να βγεις έξω, είναι σπαστικότατο! Ξέμεινα από τσιγάρα χτες και βγήκα να πάρω, η Μητροπόλεως είχε γίνει Αλιάκμονας και το πάρκινγκ Πλαστήρα. Σε μια πόλη που έχει όλο κατηφόρες και γύρω γύρω λίμνη, είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα; Και όμως! Την τέταρτη μέρα λογικά θα βγουν με βάρκες για σόπινγκ!

Αύριο αργία, του Αγίου Μηνά, Πολιούχου της πόλης της Καστοριάς. Παρελάσεις και χαμός όλη μέρα! Θα τελειώσει και ο μήνας και δεν θα το καταλάβουμε..

Εδώ έχω κάποια παράπονα που μάζεψα μια μέρα που μου 'χαν σπάσει τα νεύρα...


*Πως θα σου ΄ρχότανε να πέφτεις για ύπνο το μεσημέρι, για μία ώρα, και να ακούς από κάτω μουσική; Ρώτησα τον ιδιοκτήτη και έμαθα ότι ήρθε μία φοιτήτρια.. δεν έχει πολλές μέρες μέσα αλλά αν άρχισε από τώρα, σκέψου τι θα κάνει αργότερα, που θα κάνει και παρέες και θα μαζεύονται.. OMG.. Τα δικά μου δεν τα θυμάμαι θα μου πεις; Αλλά εγώ έμενα σε εστία, όλοι σχεδόν τα ίδια κάναμε. Δεν είναι το ίδιο τώρα πια. Θα λάβω τα μέτρα μου..

*Πως θα σας μύριζε, αν στη δουλειά σας, στο γραφείο, ο διπλανός σας, τρώει γύρο απ' όλα; Αφήστε καλύτερα.. κάθε φορά κοντεύω να βγάλω τα συκώτια μου... Κάποιες φορές παίρνει και σάντουιτς με λουκάνικο.. εκεί να δείτε μπόχα! Και που να ανοίξεις παράθυρο χειμωνιάτικα; Η που θα κάτσω να αντισταθώ στην επιθυμία να ξεράσω ή που θα φύγω για κάνα άλλο γραφείο..

*Οι τουαλέτες (συγκεκριμένα οι αντρικές) στις δημόσιες υπηρεσίες είναι τόσο άθλιες ή μόνο εδώ συμβαίνει αυτό; Βασικά το συνεργείο καθαρισμού που έχουν είναι άφαντο... μόνο τα πάνω πάνω, και όταν λέμε τα πάνω πάνω, εννοούμε τα όσα βλέπεις με μυωπία 15 στο κάθε μάτι χωρίς γυαλιά. Πιο βρώμικες τουαλέτες ούτε στα ΚΤΕΛ δεν έχω δει.. Άσε που εκεί έχουν και την κυρία απ' έξω που φυλάει και ρίχνει και λίγο νερό. Εδώ τίποτα! Τίποτα! Τρίχες, παντού ούρα επίσης παντού, κόπρανα, ευτυχώς όχι παντού. Οι περισσότεροι είναι μεγάλοι άνθρωποι, μήπως φταίει αυτό; Μπαίνουν μέσα, αφήνουν ανοιχτή την πόρτα και όποιος φυσικά μπει στον προθάλαμο τους έχει φάτσα κάρτα. Χαρτί σχεδόν ποτέ. Και καζανάκι βρε! Πατήστε το το καημένο! Πατήστε το! Τριτοκοσμικά πράγματα..

*Όταν έρχεσαι σε μια υπηρεσία και είσαι νέος δεν ξέρεις και πολλά για τους εργαζόμενους. Αλλά! Όλοι θέλουν να στα μάθουν. Και να έλεγα ότι αφορούν τη δουλειά; Μπα.. αν ο ένας έκανε αυτό και έκανε εκείνο και είπε αυτό και είπε εκείνο. Ο ένας δεν μιλάει με αυτόν και ο άλλος με τον άλλο. Άντρες γυναίκες πρόθυμοι να μιλάνε για όλα και να λένε και βαριές κουβέντες..

*Και ο κόσμος με ενοχλεί! Όχι όλος, αλλά είναι κάποια άτομα πολύ ενοχλητικά και συμπεριφέρονται πολύ άσχημα. Άσε που έχουν τις τρελές απαιτήσεις. Στη δουλειά δεν είμαι περίεργος αλλά που και που χρειάζεται, το λέει και η ευρύτερη εμπειρία στον τομέα μας..


Και για να μην ξεχνιόμαστε:

*Πότε θα σταματήσει η βροχή;;; Που είναι ο ήλιος οεο;;;




Όσο για μένα, καλά είμαι, δεν είναι και εύκολο με όσα συμβαίνουν βέβαια. Είναι πολλά τα πράγματα που σκέφτομαι τελευταία, σε λίγο θα αρχίσω να μιλάω και μόνος μου, αν και είχα μια τάση από παλιά να με ρωτάω και να απαντάω τον άλλο Hfaistiwna.. λολολολ! Μη παρεξηγείτε..

Και ένα τραγούδι να ακούσουμε, το άκουσα πριν κάποιες μέρες αναρτημένο, μου άρεσε και το δανείστηκα ..

Τα φιλιά μου!
Καλό βράδυ!

40 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

ναι παπούλη έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που ήσουν φοιτητής. α βρε! βαμβακάκι. κουκούλωμα. το πολύ πολύ να πηγαίνεις κάτω να πίνετε καφέ.
αυτό το κουμπί του καζανακίου ναι είναι ένα θέμα. άγνωστο για πολλούς. με εξαιρετική αντίσταση κατά το πάτημα. φιλιά.

sCaTterBraiN είπε...

καλησπέρα ηφαιστίωνα! έχεις δίκιο που παραπονιέσαι για τις τουαλέτες. yuck. το τι έχω δει εγώ από παράξενους σε δημόσιες υπηρεσίες δε λέγεται - και να φανταστείς ότι τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι (κρύος ιδρώτας με κόβει κάθε φορά που ίσως χρειαστεί να πάω). όμως για τα κουτσομπολιά δεν έχεις δίκιο, εγώ διασκεδάζω πολύ μ' αυτά. μπορείς να τα κάνεις μπλογκ, πλάκα θα 'χε.
(καπνίζεις, βρε; τσκ, τσκ, τσκ...)

nikos είπε...

Όλα αυτά τα παράπονα δικά σου είναι; Κι όλα αυτά νυχτιάτικα; Μήπως κάποιος (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) χρειάζεται να βγει λίγο, να ξεδώσει και να ξεχαστεί; Μήπως; Όχι ότι τα παράπονά σου δεν έχουν βάση, αλλά...
Καλό βράδυ μικρέ γκρινιάρη (άκου "δεν είναι το ίδιο τώρα πια"... Τι να πουν κάποιοι άλλοι;)

Χριστίνα (lbt) είπε...

χαχα! σόρυ που γελάω με τη γκρίνια σου, άλλα τα περιγράφεις ωραία...
και αν δεν διακωμωδήσουμε την κατασταση στο δημόσιο, τότε θα πρεπει να κλαίμε με μάυρο δάκρυ..
Μόνο πρόσεχε μη σε παρασύρει και εσενα αυτή η μιζέρια..
καλύτερα σου λέω να μιλάς μόνος σου παρα να κουτσομπολευεις κακότροπα τους αλλους :)

ευχομαι αυριο προς Καστορια μερια να σας χαμογελάσει ένας λαμπερός ήλιος!!

mahler76 είπε...

Gia ton thorivo otoaspides, gia tin pita giro giam giam, e gia ta ipoloipa kouragio :)

Hfaistiwnas είπε...

@b|a|s|n\i/a, κοροϊδεύεις! Ακόμη δεν την έχω γνωρίσει! Ισως στο μέλλον αν και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις...

@sCaTterBraiN, καλησπέρα! Εμ και εγώ τις αποφεύγω αλλά αν έρθει η ανάγκη τι να κάνεις!!! τι να διασκεδάσω; Με βλακείες ασχολούνται! Αντα μάζευα θα έφτιαχνα βιβλίο! Ε λίγο καπνίζω.. κακό κάνει θα μου πεις.. κακές συνήθειες..

@nikos, ναι δικά μου! χαχα! Βγαίνω ευτυχώς τον τελευταίο καιρό! Περνάω καλά γενικά! :) Άσε άσε! Τι να πουν αλήθεια; Αυτό είναι το θέμα ότι δεν λένε τίποτα!

@Χριστίνα (lbt), χαχαχα και καλά κάνεις! Ευτυχώς ακόμη δεν φοβάμαι τη μιζέρια, έχει δουλειά και περνάω καλά γενικά! Κάνω παρέα με κάποιους αλλά απέχω από το κουτσομπολιό! Μακάρι να μας χαμογελάσει!!! Φιλιά!

@mahler76, βρε Μάλερ έπεσα κάτω από τα γέλια! Μαμάτο σχόλιο!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Έλα μόλις βγει ο ήλιος να δεις πόσο πιο ωραία θα φαντάζουν όλα... Καλά όχι όλα αλλά κάποια σίγουρα ναι!!!

Roadartist είπε...

Τι να σε παρεξηγήσουμε μωρε? Εμείς νομίζεις δεν σκεφτόμαστε διάφορα??
Αυτό με τα κουτσομπολιά στις δουλειές και γενικώς, δηλαδή είναι τόσο πολύ άδειες οι ζωές τους? Πραγματικά ποτέ δε μπόρεσα να το καταλάβω και ούτε πρόκειται.
Φιλιά Ηφ!

{.πavλος.} είπε...

...ax pws ta grafeis etsi...8a perasoun kai oi vroxes...kai ola 8a einai mia xara...oso gia ta wc...[twra na pw oti egw exw sthn douleia dikh mou toualeta?] lol...ypomonh.

filia kai agkalista

καλημέρα είπε...

Για το καλο σου, ας σταματήσει αυτό το σερί βροχής γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσα παραπονα ακόμα θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα αν συνεχίσει αυτός ο καιρός.

Και δεν πειραζει, ας κάνει κρύο, αν ανοίξεις το παραθυρο και ο αερας στο γραφείο θα καθαρίσει και ο κύριος μετα του γύρου απ'όλα μπορεί να αρπαξει ενα κρυωματάκι να τρωει στο σπίτι του ό,τι θελει, να γλυτώσεις για λίγο.

Καλησπέρα!

tovenito είπε...

αχ αχ όταν έλεγα ότι δεν μου αρέσει αυτός ο καιρός ήμουν δαχτυλοδειχτούμενος! και φαντάσου ακόμη είναι νοέμβρης!
κατά τα άλλα προσυπογράφω τα δίκαια παράπονα παύλα αιτήματα!

Hfaistiwnas είπε...

@ΠΑΥΛΟΣ, δεν περιμένω και πολύ ήλιο αλλά δυο μέρες την εβδομάδα θα τις ήθελα! :)

@Roadartist, ε όλοι έχουμε τα δικά μας! Δεν είναι άδειες οι ζωές τους, οι δουλειές τους είναι άδειες! Φιλιά!!!

@{.π.}, πως γράφω;;; Όχι να μην πεις! Άντε! χαχαχα! Κάνω και τίποτα άλλο;

@καλημέρα, χαχαχα δεν φταίει η βροχή για τα παράπονα! Τα έχω εδώ και καιρό!!! Έλα μου ντε που δεν αφήνει να ανοίξουμε παράθυρα γιατί κρυώνει.. άσε μην πιάσει καμιά ίωση είναι και λίγο πριν τη σύνταξη.. καλησπέρα!

@tovene592, Άν ήταν μία μέρα θα ήταν καλά! Αλλά όχι και έτσι! Το παράκανε! λολολ! Πάλι άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία! :)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Aπαπα... τι θα κάνεις hfaistiwnako μου μέχρι να πάρεις σύνταξη;
Να παραβλέπεις και λιγάκι γιατί διαφορετικά χάθηκες
Εγώ προσπαθώ να κοντρολάρω τα "παραπονακια" που μου δημιουργούνται από όλα τα "ωραία" που περιγράφεις.
Δε γίνεται διαφορετικά.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

1ον Γιατί καπνίζεις οέο; Κάνει κακό το τσιγάρο.
2ον Κόψε επιγόντως το τσιγάρο.
Οσο για την τουαλέτα να φοράς πάμπερς λολολ

φάβα είπε...

πωπω ειναι ολα απαισιαααα, εχεις δικιο σε ολα, πωπωωω!!

Εκτος απο τη βροχη, μαρεσει :)))

ολα θα πανε καλα... είπε...

καλημέρα Ηφαιστιωνάκο!
Δεν τα βρίσκω υπερβολικά και καθόλου παράλογα δεν είναι τα παράπονα-αιτήματά σου!Ειδικά αυτό που λες με την κατάσταση στην τουαλέτα,έτσι είναι,τριτοκοσμικά...Να προσθέσω σε όλα αυτά και το πρόβλημα της κακοσμίας.Καλά,δεν βάζουν αντιιδρωτικό,δεν έχουν κάποιον δικό τους άνθρωπο να τους πει ότι βρωμάνε,να τους μιλήσει για κανένα σαπουνάκι;Απλό σαπουνάκι με νερό...Τίποτα...Και το ανησυχητικό είναι που το διαπιστώνω όχι μόνο σε παππούδες και γιαγιάδες που τρώνε γύρους και σουβλάκια και είναι και άπλυτοι αλλά υπάρχουν και νέα παιδιά,πολύ νέα,που δεν πλένονται και που το βλέπεις αυτό καθημερινά στις δημόσιες υπηρεσίες περιμένοντας τη σειρά σου στην ουρά και βλέποντας να σε παίρνουν από τη μύτη διάφορες άσχημες μυρωδιές!Μπλιαχ!
Καλή σου μέρα,και τι να πω...όσο γίνεται πιο άοσμη από άσχημες μυρωδιές!Πάρε κανένα αρωματικό μαντηλάκι καλού-κακού,να το βάζεις μπροστά στη μύτη σου όταν υπάρξει ανάγκη...λόγω ασφυξίας!
:)
Όσο για το θόρυβο της φοιτήτριας,εγώ έχω δίπλα μου ένα νέο ζευγάρι που ακούνε μουσική στο τέρμα πολλά απογεύματα νωρίς ή και το βράδυ και πετάγεται όλη η πολυκατοικία στο πόδι.Θέλετε μουσική στο τέρμα;Πηγαίνετε να μείνετε σε σπίτι δικό σας,αυτό έχω να τους πω.Να μην ενοχλούν κανέναν.
Άντε,στέλνω την καλημέρα μου!

BLUEPRINTS είπε...

να δεις που άμα βγει ο ήλιος θα παραπονιέσαι λιγότερο, ο καιρός παίζει περίεργα παιχνίδια με τη ψυχοσύνθεσή μας, φιλιά και προσπάθησε να δεις με άλλο μάτι την καθημερινότητα

karkinos7 είπε...

Την Καλημέρα μου!
Έχετε πρόβλημα με τη βροχή στη Καστοριά;;;
Τι αλλό θα ακούσω!!!!!!!!!
Μια χαρά βρε η φοιτήτρια να κάνετε παρέα!
Τουαλέτες μαύρο χάλι...slipad λοιπόν.
Στη δουλειά αυτά είναι ωραία έχουν γέλιο αυτά.
Όλα αυτά που σκέφτεσαι να τα πεις!
Και πάλι την Καλησπέρα μου τώρα περασμένες 12.

Elementstv είπε...

Σωστα τα παραπονα σου και γιαυτο κουραγιο!Και γω μιλαω καμμια φορα στον εαυτο μου!λολ!

BUTTERFLY είπε...

Εμενα παλι η μονη οχληση που μπορει να μου προκαλεσει η μυρωδια οποιουδηποτε φαγητου, ειναι να με κανει να το λιμπιστω! Χιχι!
Καλησπερα Ηφαιστιωνακο!!!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

Παραπονιάρη μου δικαιολογημένα τα παραπονα σου.
Με τη φοιτητρια ετοιμασου για μεγάλα γλέντια απο τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως είναι αγριεμένη.
Με τον συνάδελφο που τρώει δίπλα δεν υπάρχει λύση σκέψου πως υπάρχουν και χειρότερα....
Οσο για την τουαλέτα και στις γυναικείες που υποτίθεται πως οι γυναίκες είναι νοικοκυρές ακόμα χειρότερα συμβαίνουν.
Οσο για το κουτσομπολιό που επικρατεί ένα θα σου πω δούλεψα για 8 μήνες με σύμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο στο διοικητικό και ήξερα τα ευτράπελα μέχρι και των γιατρών!!! Μου τα έλεγαν όλα!!!
Υγ.ωραίο το τραγουδάκι δεν το είχα ξανακούσει.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Δίκαια παράπονα, τι να πούμε και εμείς οι γυναίκες ,για τις τουαλέτες μιλάω, εσείς είσαστε και όρθιοι;;
Καλό απόγευμα Ηφαιστιωνάκο..

Hfaistiwnas είπε...

@ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ, θα έχουν πάρει οι άλλοι πρώτα! λολολ! Παραβλέπω, αλλά μέχρι εκεί που πρέπει! Μα και εγώ τα κοντρολάρω, γι'αυτό τα ξέρετε μόνο εσείς! λολ! Φιλιά!!!

@Μπάτλερ, εεεεε σπίτι μου; εεε υπάρχει μια καλύβα λίγο πιο κάτω.. χαχαχαχαχα! Άνάποδος είσαι!!! Προσπαθώ, δεν κάνω και τίποτα άλλο! :)

@bear, 1) κακές συνήθειες έχουμε όλοι, κακές συνήθειες έχω και εγώ!
2) όταν βρω άντρα θα το κόψω!
Ε όχι και πάμπερς! Ένα κατούρημα το κάνω όπως όπως.. το άλλο δεν τίυεται θέμα..

@φάβα, χαχαχα ε όχι και 3 μέρες βροχή! Και μένα μου αρέσει αλλά σε λογικά πλαίσια!!!

@ολα θα πανε καλα.., πωπω κατεβατό!!! Κακοσμία γενικότερη δεν έχει, επειδή αφήνουν παράθυρα ανοιχτά συνέχεια, πάλι καλά! Μα έλα ντε! Εκτός αυτού! Άκου να γελάσεις! Υπάρχει γυναίκα, γύρω στα 35 που δεν ξυρίζει μασχάλες! Αντιαισθητικό;;;;; Πολύ! Εννοείται έχω μαντηλάκια, αλλά είναι για τα μικρόβια, ε δεν θέλω μπροστά του να βάζω μαντηλάκι, θα φεύγω για κάμποση ώρα απλά.. μην τον προσβάλλω κιόλας! αααα είμαι πολύ τυπικός σε αυτά! Τις ώρες κοινής ησυχίας δεν κάνω τίποτα! Τις υπόλοιπες μπορεί και να βάλω μουσική, στα λογικά πλαίσια όμως! :) Καλησπέρα!!!

@BLUEPRINTS, μακάρι να ήταν μόνο ο καιρός.. ;) Φιλιά!

@gaykarkinos7, είχαμε, μέχρι χτες, σήμερα είχε χαρά Θεού! :)Ε άμα την γνωρίσω μπορεί να κάνω παρέα, ούτε καν την έχω δει! άμα πω ότι σκέφτομαι θα γίνει χαμός! λολολ! Καλησπέρα!

@Elementstv, είναι ο καλύτερος συνομιλιτής!! Φιλιά!!!

@BUTTERFLY, Αχ αν μύριζες, δεν νομίζω να ήθελες!!! χαχα! Απαίσιο σου λέω! Καλησπέρα!

@ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ, xaxa thanks! Πάντως έχει καιρό να κάνει κάτι.. Μα γιατί έίχα την εντύπωση ότι οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές;;; χαχα! Λάθος κάνω μάλλον! Όταν τρώει φεύγω, δεν το αντέχω!! Ε μα είδες!; Θες δεν θες τα μαθαίνεις!!! :)

@ΦΟΥΛΗ, ναι έχεις δίκιο! Αλλά οι γυναίκες φαντάζομαι θα είναι και πιο προσεκτικές.. ακριβώς επειδή είναι καθιστές.. :)

stella είπε...

makia polla polla,ante elaaaaaaaaaaa thessaloniki

Ephemeron είπε...

Βροχη ειναι και θα σταματησει αργα ή γρηγορα...
Εδω περιμενω πως και πως να βρεξει και τποτα...
Αποφευγω τις δημοσιες τουαλετες οπως ο διαβολος το λιβανι...

Hfaistiwnas είπε...

@milch-käfer, όπως το είπες! Λιακάδα!

@spy_force, θα έρθω!!! Ελπίζω σύντομα.. θα ειδοποιήσω βρε!

@Ephemeron, χεχε δεν είναι δημόσιες! Είναι τουαλέτες δημόσιας υπηρεσίας... αλλά καλά το είπες σαν δημόσιες είναι! λολ!

ProFyLaKtiKo είπε...

πρέπει να είναι η πρώτη φορά που σε "βλέπω" να γκρινιάζεις. wow! φαντάζομαι τα χάλια...

υπομονή!

Kος Μηδενικός είπε...

Πωπω...αν αρχίσεις και εσύ τη γκρίνια που είσαι ο πιο καλόβολος και γλυκομίλητος άνθρωπος στα Blogs...την κάτσαμε τη βάρκα! Την έχουμε άσχημα! Δίκαια τα παραπονά σου, αλλά μερικά απλά δεν λύνονται άμεσα (βλ. δημόσιες τουαλέτες). Στους συνανθρώπους μας, απλά τους το ζητάμε ευγενικά στην αρχή και αν δεν καταλάβουν...μετά τους πάιρνει ο διάολος!

Ανώνυμος είπε...

kalispera kai apo mena...mporei na xathika (gia alli mia fora) alla i kardia mou einai panta edw...xaxaxaxaxaxa

ti kaneis hfaisteiwnako mou...elpizw na eisai kala...polla filiaaa kai mexri tin epomeni fora pou tha se ksanaepiskeftw elpizw na min exeis parapona ...:P:P:P

Λιακάδα είπε...

Δεν είναι τίποτα.. Μεγαλώνεις...
Θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό το θόρυβο της φοιτήτριας από δίπλα δεν θα τον ακούς.. και θα λες μα.. γιατί! ;)pp
Kαλησπέρα!


Υγ .Aσχετο!Δες στα σχόλια του " το βερολίνο σήμερα" .. εχει ενδιαφέροντα updates!

Leviathan είπε...

kouragio kai ipomoni...pisteuo oti poli sidoma de 8a ta dineis ola auta tosi simasia...simfono mazi sou kai oso gia ti vroxi...TI SIXAINOMAI... :) kalimera!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Μας αρέσουν τα ίδια τραγούδια! Μες στην καλή χαρά και εσύ;
Καλημέρα!

Skouliki είπε...

εγω τουαλετα εκτος σπιτιου δεν παω βασικα σχαινομαι

φιλακια

κανε κανε παραπονα να φυγει το αγχος απο μεσα σου

Matriga είπε...

Πολύ σωστά όλα, αλλά με χαλάει ότι είσαι νέο παιδί και καπνίζεις! Αυτά είναι για άλλες εποχές. Τώρα ειδικά σε πόλεις σαν την Αθήνα, την καταπίνουμε την πίσσα και χωρίς τσιγάρο. Δεν χρειάζεται να φουμάρουμε για να κάνουν λεφτά τα ιδιωτικά νοσοκομεία.
Όσο για το τραγούδι, καλό αλλά μελαγχολικό. Μου φαίνεται ότι μελαγχόλησες από την πολλή βροχή! χα χα
Σήμερα ελπίζω να είχε ήλιο!
Κοχυλένια φιλιά

kikop80 είπε...

Άστα να πάνε!
Ελάχιστα καθαρά μέρη (δημόσια) που όταν χρειαστεί μπορείς να πας, αλλά δεν τα αποκαλύπτω για να μη βρωμίζουν κι αυτά!!!
:-DDDD

Καλησπέρες!

Hfaistiwnas είπε...

@ProFyLaKtiKo, πολύ χάλια! Πως να αντέξω ο άνθρωπος;;;

@Zero Point, χαχαχα ε όλοι έχουμε τα παράπονά μας, τόσο αναίσθητος ποιός είναι;;; Δεν νομίζω να λυθούν καθόλου γιατί όσα παράπονα και να κάνανε, δεν είδαμε φως..

@Johnny, πάντα χάνεσαι εσύ! :) Και καλά κάνεις! Είμαι καλά και το ίδιο επιθυμώ και για σένα :) Φιλιά και καλά να περνάς!!!

@liakada, θα τα δω! Έστω και λίγο αργά! Ανυπομωνώ να έρθει αυτή η μέρα!

@Leviathan, πόσο άλλο να κάνω; χεχε Προσπαθώ.. εγώ δεν τη σιχαίνομαι, σε λογικά πλαίσια πάντα..

@dailyscene, Ναι μές την καλή χαρά.. δεν μπορεις να πεις!

@Skouliki, εμ κάνω αλλά.. όλο έχω κάτι λίγο! Εγώ πάλι πάω, πόσο να κρατηθείς πια;;;

@matriga, χεχε άλλη εποχή το άρχισα και εγώ! λολ! Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κόψω! ;) Σήμερα ήταν μια όμορφη μέρα! :)

@kikop80, xaxaxa όχι μην αποκαλύπτεις, άλλωστε δεν νομίζω να έχουμε τα ίδια! καλησπέρα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Ξέρεις οτι η πρώτη μου επιλογή χθες για την Κυριακάτικη εκδρομή μου ήταν η Καστοριά και δεν έχει βγει απο τη λίστα μου σαν τα προσεχώς άμεσα μέρη που θα πάω.Μη τσατίζεσαι καλέ , λίγο γκρινιαρούλη σε βλέπω , αν και έχεις απόλυτο δίκιο.Κάτι απο τον Δημήτρη μου θυμίζεις φίλε μου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ;ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΣΟΣ.ΧΕ ΧΕ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Hfaistiwnas είπε...

@αχτίδα, κολακεύομαι..
Να έρθετε Καστοριά είναι υπέροχα! Μικρά παραπονάκια είναι! Τίποτα άλλο!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, φυσικά και δεν υπάρχει! Καλή εβδομάδα!!!