Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τα 'πα και ξεθύμανα

Αχ...
300 κηφήνες μέσα στο μελίσσι που ονομάζεται Βουλή και να κεντάνε τη μοίρα ενός λαού. Αδικία; Μαλακία; Μπορείς να το πεις όπως θες. Γιατί όλοι βρε γαϊδούρια ξεσαμάρωτα ξέρετε ποιος πρέπει να δώσει τους μισθούς του, όλοι ξέρετε ποιος τρώει τόσα χρόνια, ποιος γνώριζε την κατάσταση και έδινε ψεύτικα στοιχεία, ποιός μας φλώμωνε στο ψέμα, ποιος αποποιούνταν των ευθυνών του και συνέχιζε να κατασπαταλά χρήμα και τα όνειρα κάθε Έλληνα..

Και ακόμη και τώρα βγαίνει ο πρωθυπουργός και καλεί τους βουλευτές να μην πάρουν τα δώρα τους. Όχι ρε ηλίθιε, δεν χρειάζεται να καλέσεις, να τα κόψεις σύριζα χρειάζεται, όπως κόβεις τις συντάξεις. και τους μισθούς ΕΣΕΊΣ πρέπει να δώσετε το παράδειγμα, να δώσετε και εσείς όπως και ο λαός και να στερηθείτε και να βάλετε και δεύτερη φορά το βρακί που φοράτε. Παρά κάθεστε και κοιτάτε ο ένας τον άλλο στο κοτέτσι των 300 και κλώθετε, αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα. Και να γίνει των 100 η Βουλή, φτάνουν, είδαμε και με τους 300 τα χαΐρια μας.. και τότε να δεις εξοικονόμηση χρημάτων.. Και βάλτε χέρι στην εκκλησία επιτέλους! Αρχή της εκκλησίας είναι η βοήθεια προς τους χρήζοντες, τι κάθεστε και κοιτάτε; Πάρτε τα, βλάκες, τα τραγιά καλοπαιρνούν και θα συνεχίσουν.. Ουστ!!!

Τις προάλλες έκαναν προσπάθειες να πιάσουν και ξεροχάλιαζαν τον Κακλαμάνη και χώθηκε σε καφετέρια, έτσι θέλετε, όπου σας βρίσκουν, με πέτρες και φτυσιές, για να δείτε πόσο αηδιαστικοί έχετε γίνει! Βλάκες!

Πραγματικά λυπάμαι, για την κατάντια μας. Τόσες μέρες λέω αισιοδοξία, αισιοδοξία.. τα σημερινά όμως με έβγαλαν έξω από τα ρούχα μου (και δεν είμαι και ακόμη έτοιμος για παραλία). Τα βάζω με τα μαλακισμένα που έριχναν τις μολότοφ και κάψανε την τράπεζα, και δεν σκέφτηκαν τους εργαζόμενους. Γιατί βρε βλακόπαιδα, την μάνα σας δεν τη σκεφτήκατε πως θα ένιωθε αν σας έχανε; Κάπως έτσι θα είναι τώρα για τις μανάδες, τους συζύγους, τα παιδιά, αυτών των ατόμων. Γιατί δεν έχετε τσίπα απάνω σας βρε μαλακισμένα, βρε βρωμιάρηδες, κωλόπανα του κερατά..

Όχι μόνο ξύλο, αλλά και στην πλατεία Συντάγματος σε σύνδεση με όλα τα τηλεοπτικά μέσα Ελλάδας και εξωτερικού, να τρίξουν τα κόκαλα των ιεροεξεταστών του μεσαίωνα. Καλά σας κάνουν! Είναι η πρώτη φορά που λέω ότι έπρεπε τα ΜΑΤ να σας κάνουν μαύρους στο ξύλο. Και δεν λυπάμαι για την εικόνα που δείξαμε προς τα έξω, ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να είναι και καλύτερη εδώ που έχουμε φτάσει και χέστηκα κιόλας για την γνώμη τους. Λυπάμαι που όπως εγώ έχασα τον πατέρα μου στα 26, ένα παιδάκι μπορεί να τον χάσει στα 5 του, λόγω σκατόμυαλων σαν και σας, κωλόπαιδα. Με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι δεν κάνουμε χωριό, γκλοπιές και όποιον πάρει ο χάρος..

Τα είπα και ξεθύμανα,
έχω κι'άλλα, φτάνουν αυτά για σήμερα,
άντε Καληνύχτα σας και
ες αύριο τα σπουδαία..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά ήταν μόνο η αρχή, δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για την Ελλάδα από εδώ και πέρα..

Άι σιχτίρ, βραδιάτικα..

38 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

πόσο πιο αποδοτικό θα ήταν αν ξεσπούσαμε την οργή μας με μονόλογο και διάλογο καλή ώρα.
δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω παρά μόνο ότι θυμώνω ακόμα περισσότερο. δεν έχουν περάσει καν ώρες από τότε που τρεις άνθρωποι χάσανε την ζωή τους σαν να ήταν τόσο μα τόσο ασήμαντη και το μόνο που κάνουνε και κάνουμε είναι για μια ακόμα μια φορά να τσακωνόμαστε και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. δυστυχώς και κυριολεκτικά πλέον.

sCaTterBraiN είπε...

εσύ ξεθύμανες (πρώτη φορά σε 'είδα' έτσι), να δούμε πότε θα ξεθυμάνει όλη αυτή η ιστορία... (δεν μου έρχεται και τίποτα θετικό να πω, γαμώτο!).

gay super hero είπε...

Hφαίστιο έγινες πραγματικά...και με το δίκιο σου.

Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι αυτά τα παιδιά να μην πήγαν άδικα των αδίκων, να γίνει ο χαμός τους ευκαιρία να ξυπνήσουμε και να μην ανεχόμαστε πια τους τραμπούκους γύρω μας. Να βγούμε στο δρόμο γιατί σκοτώθηκαν άνθρωποι, όχι μόνο όταν μας κόβουν το μισθό...

Αλλά δεν ελπίζω τίποτα πια...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
life_traveller είπε...

Δίκαιος ο θυμός σου καθώς και ο θυμός όλων μας! Και θα ξεσπάσει με μένος.. και θα οδηγήσει στο χάος, αν δεν ληφθούν τολμηρές πολιτικές πρωτοβουλίες(πράγμα για το οποίο αμφιβάλω)!

karkinos7 είπε...

Ας ελπίσουμε,ότι δε θα επικρατήσει ο θύμος,αλλά η ψυχραιμία για αλλαγές που τόσο ανάγκη τις έχει ό τόπος μας.Ας ελπίσουμε το τέλμα να ήταν τα χθεσίνα.αλλά πολύ φοβάμαι πως δε θα είναι.
Την Καλημέρα μου!

next_day είπε...

με θλίψη παρατηρώ ότι ήδη κάποιοι έχουν ξεχάσει την χθεσινή τους οργή...
είναι κρίμα...
ξαναμπές στα ρούχα σου καλέ μου....
και συνέχισε να λές αυτά που νιώθεις....
ίσως τότε να έχει ελπίδα αυτός ο τόπος!
σε φιλώ γλυκά!

Σκορπινα είπε...

Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ καλα, απλά και εμείς όπως και οι 300 κηφηνες τρώγαμε από τα έτοιμα όλα αυτα τα χρόνια. Τα έτοιμα τελείωσαν και να τώρα που φτάσαμε.

καλά να πάθουμε. Εμείς τους ανεβάσαμε και με δική μας εντολή έκαναν ότι εκαναν.

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Δεν έχεις άδικο να οργίζεσαι ούτε και νάσαι απαισιόδοξος...
Είναι χρέος κάποιων άλλων να κατευνάσουν με έργα την οργή μας, να βρουν τους ενόχους και να τους τιμωρήσουν. Κι εμείς, αλίμονο αν τούτη την ώρα δεν ήμασταν οργισμένοι!
Όπως χρέος των ίδιων κάποιων άλλων είναι να μας δώσουν ξανά πίσω την χαμένη αισιοδοξία και την ελπίδα μας. Η ανηφόρα είναι μεγάλη και μόνον η ελπίδα μπορεί να σύρει το κάρο, δεν λειτουργεί το να το σπρώχνει από πίσω η μιζέρια...

Μαίρη (Ginger) είπε...

Συμφωνώ κι εγώ με τον πρώτο σχολιαστή, μακάρι να είμαστε σε τέτοιο επίπεδο πολιτισμού ώστε και την οργή μας να ξεσπούσαμε έτσι αλλά και τις διαφορές μας να λύναμε με τον ΛΟΓΟ. 4 ψυχές φύγαν από κοντά μας και ένα σιωπηλό μνημόσυνο τους το χρωστάμε όλοι.
Καλέ μου Ηφαιστίωνα τα είπες/έγραψες όπως τα σκεφτόμαστε όλοι μας.
Μιά συμβουλή θα προσθέσω μόνο: όποιος νοιώθει ότι στάθηκε σε λάθος blog καλίτερα να φεύγει σιωπηλά χωρίς ν'αφήνει δαχτυλικά αποτυπώματα....δεν τα χρειαζόμαστε. Φιλιά σε όλους.

BUTTERFLY είπε...

Ακομα δεν κρυωσαν τα σωματα τους κι αρχισε ο ενας να ριχνει ευθυνες στον αλλο, να τρωγονται...παντα οι αλλοι φταινε, προς Θεου μην κανουμε αυτοκριτικη! Αηδιασα...σε νιωθω απολυτα! Φτανει με την διχονοια πια, φτανει πια να ειμαστε παρτακηδες! Καναμε λαθη, καναν πολλα περισσοτερα, γιατι ακομα δεν μπορουμε να μονοιασουμε και να αποδειξουμε ακομα μια φορα ποσο μεγαλουργουν οι Ελληνες οταν μονοιαζουν;;;

tovenito είπε...

χαχα, συμφωνώ με τον μπάτλερ!
τώρα που τα πες ελπίζω να ξεθύμανες!είναι και αυτό μια εκτόνωση!
είπα δεν θα ξαναασχοληθώ με πολιτική, υπάρχουν καλύτεροι από μένα στο να δώσουν λύσεις (λέμε τώρα).

Skouliki είπε...

καμια ασυλια σε κανεναν
καθε βια ειναι κατακριτεα ..και στην περιπτωση αυτη η μονη λεξη
που χαρακτηριζει το γεγονος ειναι ψυχρη δολοφονια

το λεω παντου και το ξαναλεω

Hfaistiwnas είπε...

@b|a|s|n\i/a, όπως βλέπεις και η αξία της ζωής έχει πέσει, τώρα ζητάνε και ζωές, ίσως είναι καλύτερο σαν αντάλλαγμα, τι να πεις.. να βρίσεις; Δεν φτάνει, χρειάζονται αλλαγές, που όπως βλέπω κανείς δεν είναι διατιθεμένος να κάνει..

@sCaTterBraiN, μα δεν υπάρχει και τίποτα θετικό.. μου φυγε όλη η πίεση είναι η αλήθεια, από το μεσημέρι έβραζα.. ουφ..

@gay super hero, ας το ελπίσουμε ναι, γιατί δεν χρειάζονται άλλες θυσίες, μόνο λογική και πάλη.. το ελπίζω και θα ήθελα να το δω, πεθαίνει τελευταία άλλωστε.. :)

@Μπάτλερ, στο σωστό μπήκες, αλλά μάλλον δεν σε σήκωσε το κλίμα! λολολ!

@life_traveller, Σωστός, έτσι είναι, δεν μπορέι να νομίζουν ότι είμαστε όλοι χάπατα, δεν βλέπουμε τι συμβαίνει.. πόσο χαμηλά να πέσουμε πια;

@gaykarkinos7, Ναι μακάρι, δυστυχώς και αυτό το φοβάμαι, ότι είναι μόνο η αρχή, τα "καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμη"...

@next_day, να σου πω κάτι, ναι θα το ξεχάσουν, και μπορεί να το θυμούνται μία στο τόσο, άλλοτε συχνά, άλλοτε σπάνια, όπως όταν χάνεις έναν δικό σου, πρέπει να προχωρήσεις όχι να εμένεις..

@Σκορπινα, ναι, ποιός φταίει γι'αυτό; Αφού μας παραμύθιαζαν ότι έχουμε, ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός; Όλοι ξέρανε τι συμβαίνει και παρόλα αυτά έδιναν ψεύτικα στοιχεία και στο λαό και στους υπόλοιπους!

@Asteroid, ακριβώς έτσι πρέπει να γίνει, ποιός θα βρεθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα; Θα βοηθήσουμε όλοι μαζί σίγουρα, είναι η μόνη λύση, θα παλέψουμε όπως πάντα, για τους λίγους και για τους πολλούς..

@Ginger, ο λόγος πάει χάθηκε, τώρα δεν ζητάνε γνώμες, πράττουν και οι υπόλοιποι ακολουθούν.. λυπάμαι μας κάνουν να νιώθουμε τόσο λίγοι..

@BUTTERFLY, γιατί οι Έλληνες μονοιάζουν μετά από μια μεγάλη καταστροφή, μέχρι να γίνει αυτό τρώγονται.. ας ελπίσουμε ότι θα ναι για λίγο!

Hfaistiwnas είπε...

@tovene592, ναι είναι και πολύ το χάρηκα, και το καλύτερο είναι αυτό! Υπάρχουν καλύτεροι που ξέρουν καλύτερα από μας..

@Skouliki, και έτσι είναι.. την ασυλία την έχουν θεσπίσει μόνοι τους για να μπορούν να κρύβονται.. δολοφονία ήταν, δεν αμφιβάλλω καθόλου, εκ προμελέτης..

ΦΟΥΛΗ είπε...

Πες τα εμείς να δούμε πως θα ξεθυμάνουμε!! θα δείρω τον άντρα μου,δικός μου δεν είναι!!!

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

δεν εχω να προσθεσω τιποτα τα ειπες ολα...
ειμαι κι εγω πολυ θυμωμενη με οσα εγιναν και θα γινουν κι αλλα...
αδικια...πηξαμε στο αδικο πια...
και για ολα φταινε ολοι αυτοι που γελανε μεσα στα μουτρα μας ενω εμεις κλαιμε...

σιχτιρ και παλι σιχτιρ...

neraidaki είπε...

kai den einai toso o thymos...pio poly poname apo tin anagki apodosis dikaiwsynis...apo tin aganaktisi...tin apelpisia... :( kai dystyxws ta pragmata den allazoun eukola...panta etsi itane..

man about town είπε...

Με ξαφνιασε το υφος του ποστ αλλα ταυτοχρονα μου αρεσε εξαιρετικα πολυ που εδειξες πως αισθανεσαι. Οταν δειχνεις αυτο που εισαι πραγματικα ειναι υπεροχο :-)

Leviathan είπε...

8imos kai pali 8imos giautous tous karagiozides...oloi sto spiti tous gia na mi po sto diaolo...

ezak είπε...

...το ποστ ξεχειλίζει από οργή και θυμό απόλυτα δικαιολογημένα...όλοι τώρα ξαναμιλάνε για πληγή της δημοκρατίας,για τραμπουκισμούς κτλ...το ίδιο έργο, η ίδια θλίψη, τα ίδια συλλυπητήρια από
τους ίδιους ανθρώπους, αυτούς που όχι μόνο βαρεθήκαμε αλλά πια τους μισούμε...

...υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που τα χώνουν με το δικό τους τρόπο http://www.youtube.com/watch?v=_eQM6VRHBbY

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Καζάνι που βράζει είμαστε ΟΛΟΙ...

΄Ηταν απανωτά τα χτυπήματα και ο θυμός είναι μεγάλος...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

marayia είπε...

Τους πηραν ειδηση πια Ηφαιστιωνακο και τους κιφηνες! και τους κλεφτες και τους αγυρτες ! Λιγα πιστευω θα ειναι τα ψωμια τους!
Μην ξεθυμαινεις ετσι ευκολα!
Εχουμε μελλον ακομα!
Καλημερα!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:))))))

Ephemeron είπε...

Πες τα!
Εχεις απολυτο δικιο!!!
Αλλα για τους πολιτικους ισχυει αυτο απο την "Φαρμα των Ζωων"...
"ολα τα ζωα ειναι ισότιμα, αλλα μερικα ζωα ειναι πιο ισότιμα απ τα αλλα"
Καλη εβδομαδα!

Ανώνυμος είπε...

Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου

Skouliki είπε...

ελπιζω καποια στιγμη να τους δωσει η ζωη αυτο που τους αξιζει διοτι την αδικια κανεις δεν την θελει
καλημερα

Leviathan είπε...

kalisperaaaaa! :)

Artanis είπε...

ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ!
και τον Αλογοσκούφη λέει, τον πετύχανε καμια 10αριά Έλληνες φοιτητές στο Χιθροου, και σηκώσανε το ψυγείο με τα γιαούρτια από ένα από τα μαγαζιά εκεί, και του κάνανε γιούρια!
Και έτσι θέλουν όλοι, να καταλάβουνε οτι μπουχτίσαμε, πια!

Υπερμίκης είπε...

Πολύ ωραία ανάρτηση Ηφαιστίωνα.Για μια στιγμή νόμιζα ότι είχα μπροστά μου τον Άχιλλέα της Ιλιάδας! Υπερδικαιολογημένη λοιπόν η οργή σου.Θα ήταν αφύσικο να μην αντιδράμε όταν
δεχόμαστε κλοτσιές..

Hfaistiwnas είπε...

@ΦΟΥΛΗ, ε όχι! Όχι βία! Λεκτική άντε να το δεχτώ, τώρα αν έχεις τόσο ανάγκη σπάσε κάνα πιάτο! λολολ!

@ΝΑΪΑΔΑ, χεχε σιχτίρ! Σωστά! Πιστεύω ότι δεν θα είναι για πολύ έτσι, όλα θα ανατραπούν ελπίζω με τα καλύτερα για το τέλος.. :)

@neraidaki, μα ακριβώς! Αυτός που χρωστάει μια δόση δανείου τον κυνηγάνε, αυτούς τους αφήνουν.. άσε!Θα αλλάξουν τα πράγματα σύντομα.. ευχαριστώ!!!

@man about town, έτσι ήμουν εκείνη τη στιγμή.. μας τρώει η αδικία όσο και αν θέλουμε να την παραβλέπουμε.. Φιλιά!!!:)

@Leviathan, πες τα και εσύ! Θα πάνε.. και μάλιστα πληγωμένοι..

@ezak, τους μισούμε γιατί τώρα μας στερούν όσα θα έπρεπε να έχουν προβλέψει και να τα μανατζάρουν καλύτερα.. το είδα το βίντεο! Πολύ το χάρηκα που τα έχωσε!!!!

@ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ, και ακόμη βράζει!! :):):)

@marayia, Έτσι είναι! Σε λίγο δεν θα κυκλοφορούν έξω!!! Έχουμε μέλλον, αρχίζω να μαζεύω πάλι! Φιλιάαα!!! Ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, φυσικά και υπάρχει, την αισιοδοξία δεν την χάνουμε, ούτε και την ελπίδα.. Φιλιά!!!

@Ephemeron, χαχαχαχα καλό! Δεν το ήξερα από εδώ και πέρα θα το χρησιμποποιώ και εγώ! χεχεχε! Καλό βράδυ!!!

@Vaggelis, να σαι καλά!!! Φιλιάα!!!

@Skouliki, έτσι ακριβώς! Όπως εμείς τρώμε το παλούκι τώρα... έτσι και αυτοί!!!

@Leviathan, καλό βράδυ!

@Artanis, καλά τον κάνανε! Μπράβο τους! Κανείς δεν θα βγαίνει έξω πια! Ο κόσμος τα χει παίξει και οι πρώτοι που θα την πληρώσουν θα είναι αυτοί.. Φιλιάααα!

@Υπερμίκης, αντιδράμε ναι, αλλά μάλλον δεν είναι αρκετό! Θα έρθουν και άλλες φορές για εκδηλώσεις!!!!

KitsosMitsos είπε...

Νομίζω πρώτη φορά σε βλέπω να ξεσπάς έτσι! Συνέχισε :-)
Το θέμα είναι να ξεθυμάνουμε και την ώρα που πρέπει ;-)

ο ’’μικρός’’ πρίγκιπας είπε...

kalimeres meta apo kero.kai ase ta 300 gurunakia isixa na kanun tin dulia tus.se ligo kero pu 8a paei,8a ta psisomen zontana....

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΡΓΩ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΑΣ:))))))

dyosmaraki είπε...

Καλέεεε Ηφαιστιωνάκο!
Εχω καιρό να περάσω...
Πρώτη φορά σε βλέπω έτσι.
Φαντάσου αφού κι εσύ εξοργίστηκες τόσο πολύ που είσαι τέρας ψυχραιμίας, τι γίνεται...
Φυσικά και συμφωνώ μαζί σου. Οι πρώτοι που πρέπει να δώσουν το παράδειγμα είναι οι οικονομικοί διαχειριστές του Κράτους και Δημόσιοι λειτουργοί. Δεν μπορεί να ξεζουμίζονται οι συνταξιούχοι για παράδειγμα και οι ενεργοί βουλευτές να μη χάνουν κανένα προνόμιο!!!!
Οσο για το θλιβερό συμβάν άστα να πάνε...θλίψη και οργή...
Καλημέρες πολλές
(Περιμένω να διαβάσω το επόμενο ξέσπασμα...)

Skouliki είπε...

καλη εβδομαδα φιλε μου

Hfaistiwnas είπε...

@KitsosMitsos, αν είναι να βρούμε μια ώρα να ξεσπάσουμε όλοι μαζί! χαχα! Φιλιά!

@ο ’’μικρός’’ πρίγκιπας, χεχε θα τα ψήσουμε; Έχεις κάτι κατά νου; λολολ!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, δεν έχουμε ωράριο! Όποτε μπορείς να περνάς! Καλή εβδομάδα!

@dyosmaraki, δεν πειράζει βρε! Έτσι όπως τα λες! Μα όση υπομονή και να χεις, δεν μπορείς να το κρατάς χρόνια! λολολ!

@Skouliki, καλή εβδομάδα Σκουληκάκι!

Mailo® είπε...

Πολλά θα ήθελα να πώ κι εγώ για το θέμα αλλά... μάλλον εξοργίστηκα περισσότερο με κάποια ανόητα αφελή και γλυκανάλατα σχόλια που διάβασα στο συγκεκριμένο post σου οπότε να μην αρχίσω γιατί θα ξεσπάσει "σύραξη"...

Τελικά έχουμε ότι μας αξίζει... αυτό έχω καταλάβει και απογοητεύομαι. Και πιό πολύ αγανακτώ κι απογοητεύομαι γιατί συνειδητοποιώ ότι οι περισσότεροι κηφήνες είναι έξω από τη Βουλή κι όχι μέσα. Αυτοί που είναι μέσα είναι πολύ πιό "μάγκες"από τα βόδια έξω.
Είναι απλά επαγγελματίες απατεώνες. Γραβατωμένα αποβράσματα, προδότες, που ξεπούλησαν τους εαυτούς τους, πρόδωσαν το λειτούργημά τους και τους θεσμούς.

Αν έχεις δεί την ταινία "Ρημαγμένος Απρίλης", με τα βόδια που γυρνάν γύρω γύρω από την μηχανή που λιώνει τα ζαχαροκάλαμα και το αφεντικό τους να τα μαστιγώνει αλύπητα.

Σε κάποια στιγμή το ένα από αυτά γονατίζει από την κούραση και ο δυστυχής ιδιοκτήτης τους τα αφήνει ελεύθερα να ξεκουραστούν, μα αυτά χωρίς ζυγό και μαστίγιο συνεχίζουν το δρομολόγιο που έχουν μάθει.

Γύρω γύρω, έτσι χωρίς σκοπό και νόημα.