Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Καλοκαιρινά κυκλάμινα!

Καλημέρα!

Έχω καιρό να γράψω ή μου φαίνεται; Ναι, έχω καιρό, όχι πως δεν έχω κάτι να γράψω, αλλά συνήθως τα θέματα που διαβάζω με καλύπτουν και χαίρομαι πολύ που δεν είμαι μόνος σε αυτά που με απασχολούν.

Τρέξιμο χαλαρό, φτιάχνει ο καιρός και όλο και πιο συχνά βλέπουμε ήλιο. Μ' αρέσει, άντε να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας. Επίσης να ζεσταθεί και το σπίτι μας, μα έξω να έχει 20 βαθμούς και μέσα να έχει 15 και το βράδυ να κρυώνεις κιόλας! Το μόνο καλό είναι ότι πέταξα τις φόρμες του ύπνου (χρήση πιτζάμας). Αλλά το πρωί τσουτσουριάζω μέχρι να ντυθώ. Όμορφα! Σήμερα λέει μέχρι 23 βαθμούς θα φτάσει..
(αν προσέξετε καλά, στο δεύτερο δέντρο από αριστερά, θα δείτε ένα σκιουράκι, μια ώρα με παίδευε το σκασμένο)
Ένα από τα λουλούδια μου στις γλάστρες, ξεράθηκε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού το πρόσεχα! Ίσως να φταίει και τίποτα άλλο! Τα κυκλάμινα τα ξέρετε; Τα ξέρετε! Λοιπόν, ήξερα ότι ανθίζουν τέλη Φθινοπώρου και αρχές Άνοιξης, όμως το δικό μου έχει ανθίσει όσο δεν άνθισε ποτέ του και αυτό μέσα Άνοιξης και μέχρι τώρα είναι φουλ κυκλάμινα! Τρέλα είναι! Κόκκινα κόκκινα δροσερά! Δεν τα βλέπει πολύ ο ήλιος και μάλλον τους κάνει καλό αυτό!
Το ζώδιο μου ήταν αντίθετο αυτό το καιρό στις αγορές, ίσως σπατάλες, αλλά εγώ σκέφτομαι και μάλιστα τις μεγάλες, ξέρετε, δόσεις και τέτοια τα οποία τα αποφεύγω αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. Θα δείξει η εξέλιξη. Αν μας περικόψουν πάλι μισθούς, με βλέπω να καθαρίζω παρμπρίζ στα φανάρια, όχι και τίποτα άλλο, η Καστοριά δεν έχει και πολλά... μήπως να προτιμήσω τα χαρτομάντιλα, ή να πουλήσω το κορμί μου; χαχαχαχχαχα! Εδώ η καλή μπριζόλα!!!! Πάντως άμεσα ξεκινώ πρόγραμμα λιτότητας και οικονομίας. Και σας υπενθυμίζω πόσο σημαντική είναι η αποταμίευση!!!! Έστω και ένα ευρώ στην άκρη ημερησίως! Ουφ! Να είμαστε καλά μόνο και να έχουμε υπομονή.

Στο κτήριο που στεγάζεται η υπηρεσία μου, στεγάζονται και άλλες, πολλές θα έλεγα, τον τελευταίο καιρό υπάρχει πολύ αναστάτωση, τσακωμοί, βρισίματα, υπαινιγμοί, ειρωνείες, καρφώματα, πισωμαχαιρώματα κ. λπ. άλλα ωραία που δεν συντελούν στην καλή λειτουργία και το όμορφο κλίμα που υπήρχε πριν. Κάτι ο Καλλικράτης, κάτι το ΔΝΤ, αγρίμια έχουμε καταντήσει. Μόνο ξύλο δεν έχει πέσει ακόμη. Δεν αξίζει άλλωστε, με τους λαλάκες που μπορεί να μπλέξεις.
(παραλίγο να πατήσουμε το νεογέννητο οχιόπουλο)

Έχουν αρχίσει να μπαζώνουν και τη λίμνη εκεί όπου ξεχείλισε. Αν και φοβάμαι από Φθινόπωρο τα ίδια θα 'χουμε. Μακάρι να βγω ψεύτης. Πάντως έχει πολύ πλάκα να δουλεύουν οι μπουλντόζες και να κάθονται ένα σωρό πτηνά (πάπιες, χήνες, κύκνοι, πελεκάνοι, περιστέρια και πολλά άλλα που δεν γνωρίζω τις ονομασίες τους) και να κοιτάνε τις τις εργασίες. Τι να σκέφτονται άραγε; "Είδες το νέο χώμα που έφεραν; Γεμάτο σκουλήκια ήταν!!!"Και άλλα τέτοια ωραία θα περνούν από το ελάχιστο μυαλό τους..

Η πρώτη και η τρίτη φωτό είναι από τις τρεις τελευταίες αναρτήσεις στην apeikonisi, περάστε να δείτε και τις άλλες από το χωριό!

Εύχομαι καλή εβδομάδα σε όλους!!!
Χρόνια πολλά στις Καλλιοπίτσες!!!

38 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

τα κυκλάμινα εδώ πάντως ακόμα κρατάνε. όσα έχω βάλει εξαφανίζονται αρχές άνοιξης και εμφανίζονται και πάλι αρχές χειμώνα.
δεν παίρνετε λίγο καύσωνα που λέει αυτή την εβδομάδα από 30 και πάνω; :))
τσουτσουτίίί;;; :PP
φιλιά πολλά! καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα. που θα πάει θα ζεστάνει. και τότε σίγουρα θα ψάχνουμε για την σημερινή δροσιά

karkinos7 είπε...

Εσύ,όταν βλέπεις τις μπολντόζες τι σκέφτεσαι;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Θες και να πουλήσεις το κορμί σου;;;
Εκεί θα καταλήξουμε!
Μια χαρά περνάτε και στη δουλειά!!!!
Καλημέρες Πολλές!
Φιλιά Πολλά!

nikos είπε...

Καλά, από "αναστάτωση, τσακωμούς, βρισίματα, υπαινιγμούς, ειρωνίες, καρφώματα, πισωμαχαιρώματα, κλπ" δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα. Κάτσε να έρθουν τα χειρότερα κι εκεί να δεις... Κι αυτή θα είναι άλλη μια από τις βασικές συνέπειες αυτής της κατάστασης.
Αλλά ας αλλάξουμε και θέμα. Ας μείνουμε στην όμορφη φωτογραφία με τα κυκλάμινα, στη ζεστούλα που έρχεται, σε σκέψεις για διακοπές... Καλή σου μέρα

next_day είπε...

όταν κάποια ψυχή πεθαίνει (και δεν μιλάω μόνο για τις ανθρώπινες), καποια άλλη κάπου στον κόσμο γεννιέται... έτσι και τα λουλούδια σου καλέ μου... και δεν είναι οτι δεν το πρόσεχες... απλά ίσως να τελείωσε η πορεία του... ίσως έπρεπε να κάνει χώρο για νέα, καινούρια πράγματα... να κάνει πέρα για να αφήσει την ομορφιά του κυκλάμινου να γεμίσει την καρδιά σου...
Δεν παραληρώ... το δηλώνω, αν και ξέρω ότι με καταλαβαίνεις απόλυτα...

Hfaistiwnas είπε...

@b|a|s|n\i/a, μα και εγώ αυτό περίμενα.. αλλά κοντεύει να μεσιάσει ο Ιούνιος και αυτά είναι φουλ!!!! Και έχουν και μπουμπούκια!!! Και εδώ 30 λέει, όχι κρατήστε τον! Καλά είμαστε! Φιλιάαα! Καλημέρα!

@Vaggelis, δίκιο έχεις!!! Και να δούμε που θα τη βρούμε!!!

@karkinos7, τι ωραίες που είναι σκέφτομαι! Όχι δεν θέλω, μην φτάσω εκεί σκέφτομαι... λολολολ! Καλά είναι, προσπαθούμε.. Φιλιάαααααααααα! Καλημέρα!

@nikos, αυτό φοβάμαι αλλά οκ, θα μείνω απ'έξω (θα προσπαθήσω)! Προτιμώ τις καλύτερες σκέψεις! :) Όπως είπες! Καλημέρα!!!!

@next_day, μα πως τελείωσε! Ούτε δύο εβδομάδες δεν έχω που το πήρα!!! Και τα αδέλφια του είναι μια χαρά! :) Θα βάλω άλλο στη θέση του! Αμέ! Τα κυκλάμινα δίνουν ζωντάνια!!!! χαχαχα σε καταλαβαίνω! Τα φιλιά μου!!!!

tovenito είπε...

ηφ, μη μασάς!ξετσουτσούνισε ο καιρός και προβλέπεται να ανέβει κι άλλο!
θάνατος στα πυτζαμάκια! ζήτω ο ύπνος με βρακί!

stella είπε...

ελα θεσσαλονικη που εχει ζεστη ρε μωρο!
αντε και αργοτερα θα παμε παραλιες!

Skouliki είπε...

ρε τα κακομοιρα τα ζωακια
:(
το τσουτσουριαζω !!! πεθαινω γαματη λεξη ααχχαχαχα

εδω ειχε φτασει και 30 !! ολητην εβδομαδα σκαμε και το σκ βροχες

τα κυκλαμινα ειναι τα μονα φυτα που λατρευω

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

σε επιασε κι εσενα αυτο με τις σπαταλες ε...;
αχ το εχει ο καιρος...
κι εγω μια απο τα ιδια...

αυτο το τσουτσουριασα πολυ ΜΕ αρεσε ΣΕ λεω...

αντε να ερθεις κι απο εδω τωρα που πιασαν οι ζεστες ε...;
να κανουμε καμια μαζωξη παλι!!!

φιλακια σου πολλα και αγαπημενα γλυκε μου!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

πανέμορφα τα κυκλάμινα σου,άντε και το σκιουράκι,αν είναι αυτό που νομίζω κάτω από το δέντρο!!
καλησπέρα !!!

{.πavλος.} είπε...

mia xara o kairos...emena maresei to kryo...kalo apogeyma hfaistiwna!

hugZz & kisses :)

fvasileiou είπε...

Κι αναρωτιόμουν, αν τελικά την έκανες για πρώιμες διακοπές...

Εγώ είμαι χαρούμενος, γιατί εδώ, στην Λευκωσία, σήμερα η ζέστη ανεστάλη: Συννεφιά κι αεράκι και δροσούλα. Μακάρι να κρατήσει αυτός ο καιρός, γιατί η ζέστη εδώ δεν αστειεύεται.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Εμείς εδώ έχουμε αρχίσει να ψηνόμαστε... χτες χτυπούσε 32-36. Πάμε για μπάνιο σε λέω!

Α! Αυτό με το "χαλαρό το τρέξιμο" θα θελα να μας το απεικονίσεις με φλας!

Καλές βόλτες ...

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

γεια σου ηφαιστειωνάκο μου. Έχουμε καιρό να τα πούμε. Καλό καλοκαίρι να περνάς όμορφα.

Σκορπινα είπε...

Καλέ γιατί δεν το πατούσατε το οχιόπουλο? Ένα λιγότερο!Αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις μικρά..:P

Όσο για το κυκλάμινο τι τρελαίνεσαι? Έτσι και αλλιώς στην Καστοριά έχει 10 μήνες Χειμώνα!χαχαχα!

Φιλιά πολλααααααα!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Μ' αρέσει ο ανεπιτήδευτος τρόπος, που περιγράφεις την καθημερινότητά σου... Κράτησέ το αυτό - αλλά γράφε και λίγο συχνότερα, να το χαιρόμαστε!

Ο Νίκος έχει δίκηο: θα δούμε πολλά ασύλληπτα σε συμπεριφορές και καταστάσεις. Πρόσεχε και μείνε μακριά, όσο πιο πολύ μπορείς.

Υπερμίκης είπε...

Αν και εκτός χορού θα έλεγα:κάτι που δεν μπορούμε πια να κάνουμε όπως πριν..Γιατί ήμασταν κακομαθημένοι!Δεν θα μάθουμε ποτέ πια να κάνουμε κάτι χωρίς να κάνουμε κομπίνες;;

Την φιλική μου αγάπη Ηφαιστίωνα!

Hfaistiwnas είπε...

@tovenito, να προσέχετε εκεί πάνω τις ζέστες! Δεν μασάει και ο καύσωνας! Με βρρακί! Το καλύτερο!!!! χαχαχαχαχα! Το φχαριστιέμαι!!!

@stella, δεν την μπορώ βρε Στέλλα τη ζέστη! Την λίγη ναι, την πολύ όμως... Για καμιά παραλία θα το σκεφτώ, μπαίνω σε δίαιτα ολοταχώς!

@Skouliki, γιατί κακόμοιρα; Δεν τα πειράξαμε καθόλου! Ίσα ίσα τους χαρίσαμε την αιωνιότητα! Φαντάζεσαι χαρές που θα κάνει το εγγόνι του οχιού αν την δει μετά από χρόνια;;; Ε μα τι! Είναι που έχουν μια περίεργη ομορφια!!!

@ΝΑΪΑΔΑ, με 'πιασε και θα με κρατήσει σε διάρκεια κάνα τρίχρονο! Τι με λες;;; χαχαχαχα! Άντε να δούμε! Να περιμένουμε και κάνα Αθηναίο να ανέβει! Αυτοί δεν ξεκουνάνε εύκολα! Φιλιά πάρα πολλά! :) Και ελπίζω σε σύντομη συνάντηση!

@ΦΟΥΛΗ, αυτό είναι λογικά! Δεν μου καθότανε για φωτό, ντρεπόταν το καημένο! χαχαχααχ! Ευχαριστώ!!!!!

@{.πavλος.}, ναι και μένα μου αρέσει το κρύο, αλλά οκ, το παρατράβηξε, μια πιο ήπια ζέστη θα ήθελα.. Φιλιά και αγκαλιές!!!!!

@fvasileiou, μπα! Δεν υπάρχει μία! Ξέρω ότι έχετε πολύ ζέστη! Περισσότερες συννεφιές (χωρίς βροχή) και αέρα εύχομαι! χαχαχα! Και να περνάτε καλά φυσικά!

@Μπάτλερ, λες; χαχαχαχα ίσως του είπαν να φέρει περισσότερα σκουλήκια! χαχαχχα!

@ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ, άσε και εδώ άρχισαν οι ζέστες και μας κακοφαίνμεται τώρα! Θα συνηθίσουμε! Καλά μπάνια όσοι μπορείτε! Με φλάς δεν μπορώ.. είναι σαν να τρέχεις χωρίς να σε κυνηγάνε..:) Απλά! Φιλιά!!!!

@ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ, επίσης καλό Καλοκαίρι! Θα περνάμε υπέροχα όλοι! Κοίτα να κάνεις το ίδιο! :) Που βρίσκεσαι;;;;;

@Σκορπινα, ναι δίκιο έχεις αλλά ήταν μικρό.. το λυπηθήκαμε.. Ελπίζω όταν το ξαναβρώ να με θυμάται και να μην δαγκώσει! χαχα! Όντως ισχυεί αυτό, δεν με πειράζει καθόλου, είναι πανέμορφα! Φιλιάααααααααααα!

@Asteroid, είναι που δεν έχω πολλά να σας γράψω και δεν γράφω συχνά.. καθημερινότητα όπως είπες! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! ΘΑ μείνω μακριά, δεν με νοιάζει κιόλας, εγώ θα είμαι εκεί που πρέπει! :)

@Υπερμίκης, κάπως έτσι πάει το πράγμα, δυστυχώς θα έλεγα! Δεν ξεμαθαίνουμε εύκολα..
Φιλική αγάπη και από μένα επίσης!!!!

lena_zip είπε...

Εγώ πάλι ενθουσιάστηκα με το σκιουράκι. Όταν το ανακάλυψα στη φωτογραφία καταχάρηκα. Δεν πάω καλά εγώ παιδί μου!

Τα κυκλάμινά σου είναι πανέμορφα και φτου φτου φτου μην τα ματιάσουμε.

Φιλιά πολλά!

ria είπε...

ωραία τα κυκλάμινά σου, ηφαιστίωνα.
όσο για τις εργασίες, αν δε γίνει καλή δουλειά, σας βλέπω με γαλότσες για την απογευματινή βόλτα σας στα περιχωρα της λίμνης.

γιατί δε μου βγάζει ο μπλόγγερ ότι έχεις καινούργια ανάρτηση;;;;;;;;;

matriga είπε...

Μου αρέσουν πολύ τα κυκλάμινα!
Καλό σου βράδυ :)

Ανώνυμος είπε...

Υπεροχα τα κυκλαμινα! Εμενα τα δικα μου ξανθισαν εδω και κανα μηνα!
Εδω και μια βδομαδα τωρα περασαμε στην εποχη της μανωλιας και της γαρδενιας!

Οσο για την οχιτσα που φωτογραφιζεις , ασε με να γινω κακια! Η οχια στην χωρα μας ειναι το μονο δηλητηριωδες φιδι!
Τις "οχιες" χτυπαμε με καθε τροπο! Στο χωρο μου λενε ο πιο αποτελεσματικος ειναι να τη πιασεις απο την ουρα και την τιναξεις! Να "λυθει " .Προσωπικα προτιμω να χρησιμοποιω άλλους τροπους πιο..ευρηματικους! .


Υγ . Σου χρωσταω ακομα τις πληροφοριες για τις διακοπες.. το ξερω ...Υποσχομαι το Σ/Κ ...να γραψω .

BLUEPRINTS είπε...

όμορφα τα κυκλάμινα όποιας εποχής κι αν είναι, σου εύχομαι από ψυχής ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, φιλιά μικρέ

Leviathan είπε...

oxiopoulo diavasa...apapa....anatrixiasa...de boro oute na ta skeftomai ta fidia...bliax...

zestane pleon gia ta kala!!!

kali kiriaki!!! filiaaaaa! :)

u-hoo.gr/gianniskafatos είπε...

(ορίστε, έπιασε η ζέστα - που την έλεγε η γιαγιά Ξένη - τι καταλάβατε?)
χαχα
καλά με τρέλανες με το "οχιόπουλο"
καλή εβδομάδα

fpboy είπε...

καλη βδομάδα!
ναι, είχες καιρό να γράψεις !

υ.γ - μου την σπάει η πολύ ζέστη.

*Κορίνα* είπε...

Αχ Ηφαιστίωνα μου, το πρόγραμμα λιτότιτας με τσούζει καιρό τώρα... Πού θα πάει, θα έρθουν κ οι καλέσ οι μέρες! Από λουλούδια δεν ξέρω και πολλά, αλλά κ εγώ στη γιορτή μου πέρσι είχα πάρει πετούνιες, και μου χάλασαν ενώ τις πρόσεχα πολύ.. Ποιός ξέρει!
Ο καιρός τόσο χάλια είναι εκεί πάνω? Εδώ δεν αντέχεις πλέον χωρίς αρκουδίσιον...
Φιλάκια πολλά! και καλό καλοκαίρι!! :)

Ανώνυμος είπε...

Tα κυκλάμινα μου θυμιζουν τα παιδικά μου χρόνια!

Τα λατρευω!

Skouliki είπε...

συγκινητικο το σκηνικο που περιγραφεις ααχαχαχα
φιλακια

Hfaistiwnas είπε...

@lena_zip, μια χαρά πας! Αφού και εμάς μας ήρθε περίεργο πως έκατσε για φωτό ! λολολολ! Να σαι καλά!!!

@ria, χαχαχα κάτι κάνανε να δούμε πόσο θα κρατήσει! :) Γαλότσες δεν έχω, αλλά θα πάρω για παν ενδεχόμενο! Να σαι καλα!!! Δεν ξέρω γιατί δεν βγάζει! Έχει συμβεί και σε άλλους! Είσαι η πρώτη που μου το λες!

@matriga, είναι πανέμορφα και γι'αυτό τα έχω! Θα πάρω και άλλα το Φθινόπωρο!!!

@xeimwniatikhliakada, μανώλιες και γαρδένιες δεν έχω.. ακόμη! χαχαχα! Ε όχι και να την πιάσω! Να λυθεί εννοώντας;;; Όποτε μπορείς!!!!

@BLUEPRINTS, να έχουμε όλοι ένα τέλειο Καλοκαίρι!!! :):)

@Leviathan, τα μικρά είναι άκακα, τα μεγάλα να φοβάσαι! Και τα όρθια επίσης.. Φιλιά!!!!

@u-hoo.gr/gianniskafatos, εντάξει εδώ είναι υποφερτή, εκεί δεν ξέρω! :)

@fpboy, καλό τέλος της εβδομάδας πια! Ελπίζω να μην κάνω πάλι τόσο καιρό! Εμένα δεις πως μου τη σπάει!!!

@*Κορίνα*, άσε λιτότητα στο αποκορύφωμα.. χάλια! Μια χαρά είναι ο καιρός τώρα, με ζέστη βέβαια αλλά οκ!

@Merlin, είναι όμορφο λουλούδι, εμένα πάλι με συγκινεί.. :)

@Skouliki, lol! σ'αρεσε ε;;; χεχε!

Artanis είπε...

Ωραία, 'αντε και πήγα να δω τη φωτό, γιατί δεν κάνεις να ανοίγει, να καταλάβω τί φίδι βλέπω;;;
Πάντως, οχιά δεν ήτανε με τίποτα...Μάλλον λαφίτης πρέπει αν ήταν, στο έγραψα και στο άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Εχω και εγώ λευκά κυκλάμινα.. ωραία είναι... αλλά τώρα έχω κυρίως γαρδένιες. Βεβαια τελειώνει η ανθοφορία τους και τις πήγα στην αυλή. Τις είχα στην βεράντα. 3 στον αριθμό!!!
Φιλιά

Dreamy Cloud είπε...

Τι όμορφα τα κυκλάμινα!! Εγώ φροντίζω τώρα τελευταία μια γαρδένια και πάλι καλά έχει επιβιώσει!! :) Φιλάκια πολλά!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ:)))

Ανώνυμος είπε...

"Λυνεται " ενουν .. σπαει η σπονδυλικη της στηλη και ως εκ τουτου παραλυει! Δεν θα σου συνιστουσα να το δοκιμασεις ... γιατι ειναι πολυ επικινδυνο!
Περισσοτερα εδω( http://laspistasteria.wordpress.com/2009/04/10/vipera_ammodytes/)
Για τις διακοπες δες στα σχολια στο τελευταιο μου ποστ! εχει δυο λινκς ...
Αυτα και..καληνυχτα για αποψε

Hfaistiwnas είπε...

@Artanis, αν τις βάλω μεγταλύτερες τις φωτό δεν θα έχω χώρο σε λίγο για άλλες φωτό λόγω μικρού χώρου στο blogger! Μπορεί να είναι και αυτό το είδος.. δεν παίρνω και όρκο!

@dailyscene, θα πάρω και εγώ λευκά και αν βρω και άλλα χρώματα! Γαρδένιες δεν έχω ακόμη! Ίσως πάρω όμως! :) Φιλιάαααααααα!

@Dreamy Cloud, άμα τα φροντίζουμε επιβιώνουν! Μας το ανταποδίδουν! :) Φιλιάααααααααααα!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! Φιλιάαααααα!

@xeimwniatikhliakada, κατάλαβα! Για να γίνει αυτό πρέπει να το πιάσεις κιόλας λολολολ! Εγώ ποτέ! Ευχαριστώ για τα λινκ!!!! Καλό απόγευμα!!!