Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ας παίξουμε το γιατρό..

Αυτό το ΣΚ, πήγε σχεδόν χαμένο, και τις δυο μέρες, μην σας πω από την Παρασκευή, με σάρωσε ένα κρύωμα, λίγο οι κρυάδες, λίγο το μπούκωμα, το κεφάλι βαρύ με ολίγον πονοκέφαλο, μια ευαισθησία στο φως του ήλιου, με έκλεισαν μέσα. Δεν σας λέω για το μαύρο κύκλο που έχει φτάσει στο πάτωμα και την μύτη Ρούντολφ..
Έξω ήλιος και εγώ μέσα, βέβαια πήγα για ένα καφέ χτες,  και καθάρισα (μου έμεινε το μπάνιο για καθάρισμα) μιας που αισθανόμουν καλύτερα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ένα τόσο όμορφο ΣΚ... πρώτα απ' όλα ήθελα να πάω για περπάτημα και το σκεφτόμουν από τα μέσα της εβδομάδας που έβλεπα τον καιρό και χαιρόμουν!
Έχω πιει λίτρα τσαγιού, εγώ και οι Κινέζοι τόση κατανάλωση, και μέλι, πολύ μέλι, με το λαιμό δεν είχα πρόβλημα βέβαια, μόνο κάτι ενοχλήσεις στην αρχή. Τα ντεπονάκια επίσης πάνε και έρχονται.. αλλά με μέτρο, 2 στο 24ωρό, να μην συνηθίζουμε στα χάπια..
Την έκανα και εγώ τη βλακεία μου όμως, είχα πρόταση για καφέ σήμερα το μεσημέρι, σε ένα χιονοδρομικό, και πήγα (ας όψεται η παρέα).  Έλα μου ντε που δεν βγαίναμε με το αμάξι και περπατήσαμε κάνα μισό χιλιόμετρο με τα πόδια στα χιόνια και στον πάγο.. Αν και ήμουν καλά και στον καφέ (που ήταν ούζο τελικά) και στο ανέβα και στο κατέβα, ο αέρας την έκανε τη δουλειά του, κάτι δεκατάκια πρέπει να είχα το απόγευμα που ξύπνησα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, ντεπονιάστηκα και ηρέμησα, ελπίζω αύριο να είμαι καλά, με κούρασε! Οι φωτό είναι από το δρόμο προς το χιονοδρομικό Βιτσίου και μια πίστα του.
Τελικά σε τέτοιες ώρες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον δίπλα σου. Όχι κατ' ανάγκη σχέση, αλλά ένα φίλο, ακόμη και συγγενείς.  Μα και όσοι το ήξεραν, δεν πήραν ούτε να ρωτήσουν τι κάνω. Το απόγευμα που ξύπνησα, ήταν από τις λίγες φορές που αναζήτησα τη μάνα μου. Περίεργο ε? Ναι μετά που το σκεφτόμουν, είναι περίεργο, αλλά είχα πολύ καιρό να πέσω έτσι άσχημα. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, ούτε να σηκωθώ, και όταν σηκώθηκα και πήγα να ρίξω λίγο νερό στη μούρη μου, κοίταξα στον καθρέπτη, τρόμαξα, ίδιος ο κάσπερ ήμουν.. ευτυχώς συνήλθα γρήγορα.. Γκρινιάζω πολύ τελευταία ε? Άμα δεν είχα και σας να γκρινιάζω που θα το έκανα???? χεχεχε!

Kαι κάτι για αύριο το πρωί!


Και κάπως έτσι τελείωσε αυτό το ΣΚ..
Να περάσουμε καλά την εβδομάδα αυτή!
Να είναι καλή για όλους!

42 σχόλια:

Provato είπε...

γκουχ γκουχ περαστικά, η γρίππη ρίχνει κ τη διάθεση, μη ξεχνάς! Οπότε υπομονή κ θα συνέλθεις :-) xxxx

ria είπε...

περαστικά ηφαιστιωνάκο.
όπως πολύ καλά έκανες, αντιπυρετικά, ζεστά, σουπίτσα, κοτόσουπα κυρίως γιατί οι γιατροί δεν ξέρουν πως αλλά βοηθάει πολύ. και κάθισε σε ζεστο περιβάλλον και να ιδρωσεις. με τον ιδρώτα αποβάλλεις τοξινες από τους ιούς. και ξεκούραση, μου ηθελες και βάδισμα στο κρύο...

όντως, η μαμά σε κάτι τέτοια, χρειάζεται!

περαστικούλια.

apos είπε...

querido,
σκέψου μόνο αυτό: περνάω το ίδιο μαρτύριο με λαιμούς κλπ κλπ και ΧΩΡΙΣ χιόνι...
Επομένως, καλά είσαι..

(τουλάχιστον έχω sexy φωνή)

ezak είπε...

...θα σου 'λεγα να βουτήξεις αλλά που να βρεις θάλασσα εκεί...εγώ που το έκανα, το συνάχι κόπηκε μαχαίρι...

Hfaistiwnas είπε...

@ria, ίδρωσα ναι! Πάλι καλά! Ε τι να κάνω, ας όψεται η παρέα είπαμε! χαχαχα! Προσπαθώ να είμαι σωστός για να περάσει γρήγορα! Ευχαριστώ!!!

@apos, άσε αγαπητέ μου, από φωνή... δεν ξέρω αν είναι σέξυ, πάντως από τη μύτη ούτε ανάσα.. Περαστικά μας!!!

@ezak, στο χιόνι; Μπα, πρωτιμώ να μείνω με το συνάχι! αχχαχααχ! Εσύ είσαι των εξτρίμ!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Άρρωστος κι εσύ; Ένα πυρετό για μένα δεν αφήσατε :-Ρ (Σιχαίνομαι τις αρρώστιες, απλώς ήθελα να αποφύγω κάτι αυτές τις μέρες!!)
Και τα πορτοκάλια κάνουν καλό με τις βιταμίνες βοηθούν το ανοσοποιητικό. Όσο για τη μοναξιά, τυγχάνει πάντα να αρρωσταίνω όταν οι γονείς μου λείπουν στο κτήμα κι έτσι απλώς τη βγάζω ξαπλωμένη χωρίς φάρμακα, χωρίς βοήθεια και γενικώς χωρίς. Όμως δε με χαλάει πια, από το να έχω τη γκρίνια της μάνας μου όταν αρρωσταίνω να κάνει σαν να είμαι 5 χρονών, καλύτερα η ησυχία μου!!
Panadol cold & flue έχεις δοκιμάσει; Μερικές φορές κάνουν όντως δουλειά, αλλά δεν πρέπει να συνδυάζονται με άλλα φάρμακα, ούτε καν αποσυμφορητικά μύτης.
Περαστικά και καλή βδομάδα, φιλάκια!

Gay in Evia είπε...

Μεχρι εκεί που διάβασα για το χιονοδρομικό, νόμιζα πως το είχα γράψει εγώ το ποστ! Τέτοια ταύτιση!

Περαστικά!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
karkinos7 είπε...

Η μητέρα, την αναζήτησα και εγώ πριν λίγο καιρό έντονα μετά από ένα συμβάν,και χθες που ψηνόμουνα σαν αβγό στο τηγάνι από τον πυρετό,ευτυχώς σήμερα ήρθε να με δει,βασικά μου λείπει πολύ μια αγκαλιά...αλλά οκ εγώ δεν έχω παράπονο,οι φίλοι με πήραν τηλ να δουν πως είμαι και όχι μια φορά...του λόγου σου πολλές φορές...ευχαριστώ θερμά.Οι φωτογραφίες σούπερ.Άντε αύριο να είμαστε καλύτερα...γέρο....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Την Καλησπέρα μου!!!
Φιλιά Πολλά!!!

Crazy Tourists είπε...

Αχ αυτά τα τηλέφωνα που δε χτυπάνε...
Περαστικά Ηφαιστίωνα!!
Οι φωτογραφίες με τα χιόνια, σούπερ!!!

Τρελοτουρίστρια

dyosmaraki είπε...

Περαστικά Ηφαιστιωνάκο!
Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ την Πρωτοχρονιά. Πέρσυ μας λέγανε για την γρίπη αλλά βλέπω πως φέτος αρρώστησαν όλοι οι φίλοι.
Να πίνεις πολλά υγρά, θέλει ζέστη για να γιάνεις και αρκετή ξεκούραση (έγιαν και γιατρός είδες?) Επίσης μια φίλη μου είπε και τις μέρες που ήμουν άρρωστη πήρα αναβράζοντα δισκία εχινάκειας (ούτε που τα είχα ξανακούσει) με βοήθησαν όμως πάρα πολύ. Αυτή η εξάντληση είναι χρακτηριστική της συγκεκριμένης γρίπης. Με την εχινάκεια συνήλθα (βιταμίνη είναι έτσι κια λλοιώς για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
Γριπιασμένος-γριπιασμένος την ξενάγηση πάντως μας την έκανες. Μαγευτικό το τοπίο.
Καλή εβδομάδα εύχομα και περαστικά
Υπογραφή...Dr dyosm...

ΦΟΥΛΗ είπε...

Α ρε ηφαιστιωνάκο περαστικά..
καλή βδομάδα..

man about town είπε...

Πως παιζεται ο γιατρος; :-)

b|a|s|n\i/a είπε...

θα έχει και νοσοκόμους; :P
περαστικά και γρήγορα!

g for george είπε...

Ακόμα δεν την έχω πατήσει. Αλλά είμαι στα όρια, πιστεύω. Σύντομα θα παίξω κι εγώ τον γιατρό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δεν πιστεύω οτι η μανούλα δεν σε πήρε να σε ρωτήσει..μου λες ψέμματα.Εγώ θα είχα κατασκηνώσει στο δωμάτιο σου.Φέτος δεν αρρώστησα ακόμα πάντως..λες να φταίει το ..'όζον και η συσκευή που μου πήρε ο άνδρας μους

BLUEPRINTS είπε...

εμ κι εσύ κώλο δεν έβαλες (με το μπαρδόν δηλαδή), τι τις ήθελες τις βόλτες στο χιόνι άρρωστος άνθρωπος, περαστικούλια και την επόμενη ίωση (που να μην έρθει, αλλά αν) να την περάσεις με παρέα, φιλιά

lena_zip είπε...

Περαστικά και γρήγορα γρήγορα... Μακάρι το επόμενο Σ/Κ ο καιρός να είναι γλυκός για να το ευχαριστηθείς.

Vangel Greko είπε...

Ευτυχώς που είσαι και εσύ και βλέπουμε λίγο χιόνι!!

"Ζητείται νοσοκόμα ελεύθερη & όμορφη εξωτερικά & εσωτερικά για να φροντίσει τούτο το νεανία!!"

Καλή Βδομάδα!!

Τα σέβη μου!!

sto-keno είπε...

περαστικά Ηφαιστίωνα!

nikos είπε...

Πολύς κόσμος είναι σ'αυτή την κατάσταση. Περαστικά μικρέ, να προσέχεις. Όσο για τη γκρίνια, ρίξε...

Μαίρη (Ginger) είπε...

Να'ρχίσω απ' το τέλος γιά να μη το ξεχάσω. Φωνάρα η κοπέλα στο βιντεάκι. Δεν την είχα ξανακούσει. Κάθισα και διάβασα προσεκτικά όλη την ανάρτηση (το υποσχέθηκα στον εαυτό μου έτσι να κάνω από δω και πέρα - δεν μου αρέσει που όλοι κοιτάζουν τις φωτογραφίες μόνο και μετά τρέχουν γιά σχόλιο χωρίς να διαβάσουν το κείμενο κι είπα ότι εγώ τουλάχιστον δεν θα το ξανακάνω).

Το κακό βέβαια είναι ότι διάβασα τόσο προσεκτικά την περιγραφή που τώρα δεν είμαι σίγουρη ότι δεν έχω μοιραστεί την ίωσή σου. Μα κι εσύ πιά όλα θυσία στην καλή ΠΑΡΕΑ? Ασε που ποτέ δεν θα καθόμουν να καθαρίσω το σπίτι σ αυτό το χάλι. Αν είμαι χάλια εγώ ας είναι χάλια και το σπίτι. Δεν μπορώ να σέρνομαι σαν τον Κάσπερ από τετραγωνικό σε τετραγωνικό καθαρίζοντας. Οχι ποτε! Το χιονάκι μιά χαρά το βρίσκω. Εμείς εδώ ανεβάσαμε θερμοκρασίες το ΣΚ ακι το λιώσαμε....Ο Λ Ο !!!!

Καλά θα τα άκουσες τα νέα φαντάζομαι! Οι Κευλάνη σε ανακύρηξε Εθνικό Ευεργέτη με την κατανάλωση που έκανες στο εθνικό τους προιόν. Α ρε κινέζε. Ενας εσύ κι άλλος ένας ο Σημίτης χιχιχιχι

Το μέλι να το προσέχεις. Αρκετά γλυκός είσαι και χωρίς αυτό.

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου.

Hfaistiwnas είπε...

@vodka caramela, χεχεχε α όχι, καλύτερα να βαριέσαι και να το πεις ότι δεν θες να πας, παρά να είσαι άρρωστη!!! Πορτοκάλια και τέτοια, σχετικά είναι μύθος, εκτός αν φας 2 κιλά τη μέρα. Αμ αυτό είναι, γκρίνια δεν είχα ποτέ όταν αρρώσταινα, ίσα ίσα είχα όλα τα χατήρια μου! Ντεπονάκια και όλα καλά! Φιλιάαααααααααααααααααα!!!

@Gay in Evia, και εσύ τα ίδια? Μα τι πράγμα είναι αυτό πια; Μας έκαψε όλους! Περαστικά μας!!! Φιλιάαα!!!!

@Μπάτλερ, χεχεχε ήδη σε κόλλησα λοιπόν! χαχαχα!! Να προσέχεις!!! Καλησπέρα!!!

@karkinos7, γέρο??? Γέρος είσαι και φαίνεσαι βρε! χαχαχα! Ακούς εκεί! Μωρέ και εμένα με πήραν, το θέμα είναι ότι δεν ήταν τα άτομα που περίμενα.. να μαστε καλά!!! Σημερα καλύτερα όπως είπαμε, άντε να δούμε μέχρι το βράδυ! Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Η μητέρα πάντα πρώτη σκέψη στα δύσκολα..

@Crazy Tourists, αχ αχ! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Να σαι καλά! Χαίρομαι που σου αρέσουν! Φιλιάαααααααααα!!!

@dyosmaraki, ναι όντως πέρυσι λέγανε και τη γρίπη, φέτος όμως υπάρχει έξαρση και είπαν ότι μέχρι το Μάρτιο έτσι θα είναι.. Η Εχινάκια δεν είναι βιταμίνη, είναι εκχύλισμα, ναι το έχω υπόψη, παίρνω κάθε χρόνο αρχές του Χειμώνα.. προληπτικά, πραγματικά κάνει καλό! Ευχαριστώ πολύ! Καλησπέραααα!!!

@ΦΟΥΛΗ, να σαι καλά! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή εβδομάδα!!!

@man about town, έλα ντε, και εγώ ξέχασα!!! Θέλουμε δάσκαλο να μας μάθει το παιχνίδι!! χεχεχεχεχε!!! Καλησπέρα!!!

@b|a|s|n\i/a, αμ δεν είχε.. Σήμερα καλύτερα, πήγα για δουλειά με μία μικρή καθυστέρηση.. το απόγευμα είναι κρίσιμο! :)

@g for george, δεν στο εύχομαι, οπότε μακριά από εστίες μόλυνσης!!! χαχαχα! Ευτυχώς τηλεμεταφορά ιών των ανθρώπων δεν γίνεται! χαχαχα! Προσοχή!!!

@αχτίδα, φιλικά πρόσωπα εννοούσα βρε Αχτίδα!! Η μαμά πάντα!!! Μπορεί να οφείλεται και σε αυτά, δεν λες καλά; Κάτσε και απόλαυσέ το!!!

@BLUEPRINTS, είπαμε η παρέα έφταιγε ;), σήμερα είμαι καλά ευτυχώς, τώρα μετά το απόγευμα θα δείξει.. μακάρι, καλά θα ήταν! Η παρέα πάντα μετράει! Φιλιάααα!!!

@lena_zip, αχ Λένα, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Το ίδιο σκέφτομαι από τώρα! Μακάρι να είναι καλός ώστε να το χαρούμε το ΣΚ!!!

@Vangel Greko, χεχεχε εκεί που είσαι είναι και σπάνιο! Το "νοσοκόμα" αν το κάναμε "νοσοκόμος", πολύ θα με χαροποιούσε! χαχαχαχα! Φιλιάααα!!!!

@sto-keno, ευχαριστώ πάρα πολύ! Να σαι καλά! Καλή εβδομάδα!

@nikos, ρίχνω βέβαια! Είναι πολύς κόσμος ναι, και υπάρχει και μπόλικος φόβος για τη νέα γρίπη..

@Ginger, θυσία για την παρέα! Άμα είναι καλή! Ξέρεις τι εννοώ! Δεν μπορώ να είμαι χάλια και να είμαι και σε ένα σπίτι χάλια, το αντίθετο εγώ! χαχαχαχα! Ανέβασε θερμοκρασία και εδώ.. αλλά στο χιονοδρομικό είχε χαμηλές!!! Με συγκρίνεις με Σημίτη, νομίζω θα με πιάσει πάλι βήχας και κρύωμα και μπούκωμα και θα ξαναπέσω στο κρεβάτι! Ναι αλλά κάνει καλό το μέλι βρε! Ειδικά με το τσάι βουνού! Και την δική μου αγάπη και τα φιλιά μου!!!

mahler76 είπε...

περαστικά μικρούλη!!

KitsosMitsos είπε...

Περαστικά βρε συ!
Σύντομα καλύτερα ;-)

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

1. Παραπονιάρη, δεν σου έβαλα φωτογραφία κι είχες παρέα το Σάββατο;
2. Βλέπεις που έχω δίκηο να θέλω μονάχα Καλοκαίρια και ήλιους;
3. Νάρθουμε όλοι για βεντούζες;

partaki είπε...

βρε χαζοβιόλη άρρωστος άνθρωπος μου έτρεχες στους πάγους να έσπαζες και κανα πόδι.

Καλή βδομάδα ρε!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Άντε περαστικά... Σύντομα γερός και δυνατός.

Leviathan είπε...

kali evdomada! perastika kai na prosexeis! aman auta ta kriomata fetos...kiss!

turigr είπε...

Ελπίζω, αυτή τη στιγμή που γράφω, να έχεις αναρρώσει ή, στη χειρότερη περίπτωση, να είσαι πολύ καλύτερα!

καλημέρα είπε...

Περαστικά!
Της πας κόντρα κι εσύ όμως της γρίππης, στα χιόνια την πολεμάς όχι αστεία.
Καλό βράδυ!

SK είπε...

Μια χαρά. Χαίρομαι που απολαμβάνεις κι εσύ τα χιόνια. Ιδού και θέα από το παράθυρό μου.
Καλό υπόλοιπο χειμώνα!

gskastro είπε...

Ηφαιστίωνα δεν σε ήξερα για παραπονιάρη. Είδες αξία η μάνα! Να μη ξεχάσω, το ρακόμελο είναι καταπληκτικό. Να είσαι καλά gskastro

Ντεμης είπε...

Αχ βρε Ηφαιστίωνα, περαστικά κι από μένα, θα σε σκέφτομαι. Πολύ άσχημα αυτά τα κρυώματα αλλά τα προτιμώ εκατό φορές από κοιλιακές ασθένειες με εμετούς - δεν έχω χειρότερο! Να στίβεις πορτοκάλια και κάποιος να σε τρίψει με βιξ!

ΥΓ @ SK: τυχερεεεέ!!!

Ε.Α. είπε...

wx! Mega perastika!!!! Elpizw simera na xei fygei entelws to krioma, kai tyxon ypoloipa vixa i' katarois na fygoun entelws to sintomotatoterotato!!!
agkalia na sou parw to kryoma entelws makria :)

fvasileiou είπε...

Έχω μια απορία: Μόνο σε μένα φάνηκε ΕΝΤΕΛΩΣ πρόστυχος ο τίτλος ή μόνο εγώ είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ διεστραμμένος;;;;

Περαστικά!!!!

Ανώνυμος είπε...

περστικά κατ αρχην

κατα δευτερον ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ..ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΕΣ..ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!

tovenito είπε...

με λίγο καφέ με ούζο θα στανιάρεις πιστεύω!χαχα!
επίσης ο άπος έχει σέξυ φωνή και χωρίς κρύωμα!λολ!
βασικά περαστικά σας (κατά το βασικά καλησπέρα σας)για να χαρείς και άλλα τέτοια πανέμορφα τοπία!

Λιακαδα είπε...

Απιθανο τοπιο! Μας εκανες και ζηλεψαμε!
Αλλα κι εσυ, πυρετωμενος να βγαινεις βολτες στα χιονια καυμενε! Κατσε καλα λεμε! Σουπιτσες και μεσα! Απο οτι βλεπω πανε κατι μερες τωρα απο το εγχειρημα.
Ευχομαι να εχεις αναρρωσει πληρως ωστοσο! :D

kat. είπε...

εμενα παντως μου αρέσει πολύ ο ρούντολφ! και η μύτη του η κόκκινη..

αμέ..
ελπίζω αυτό το σου κου να είσαι σε καλύτερη κατάσταση!

Matriga είπε...

Ελπίζω ήδη να είσαι πολύ καλά!
Τι να σου πω τώρα για τις φωτογραφίες... Μαγεύτηκα!! Να είσαι και να περνάς όμορφα, Ηφαιστίωνα.

Χαθήκαμε, πάντα με ανταμοίβεις όταν σε επισκέφτομαι και με κάνεις να ζηλεύω την όμορφη φύση που σε περιβάλλει... Ας πρόσεχα να μην έμενα στην Αθήνα!! χα χα

Hfaistiwnas είπε...

@mahler76, Να σαι καλά Μάλερ μου!!!

@KitsosMitsos, ω ναι! Είμαι κουλ τώρα!! Ευχαριστώ!!

@Asteroid, α όχι, Χειμώνας, Καλοκαίρι, όλα καλά είναι, έχουν τα μείον και τα συν τους!!! Όλοι, που να σας βάλω ???? χαχαχαχαα!!! Ευτυχώς πέρασε!!!!

@partaki, Χαζοβιόλης; Ουάου! Δεν θυμάμαι να με έχουν πει έτσι ποτέ!!! Είπαμε Ας όψεται η παρέα!!!! Καλη Κυριακή!!!!

@ο δείμος του πολίτη, ευχαριστώ!!! Είναι όλα οκ πια!!! Να σαι καλά!!!

@Leviathan, ναι, όπου και να ακούσεις, ένα κρύωμα υπάρχει! Ευχριστώ! Είναι πια περασμένα!!!

@turigr, ναι βρε! Ευτυχώς! Τώρα άρχισα ξανά τα τρεξίματα στας εξοχάς!!! Φιλιάαααααααα! Ευχαριστώ!!!!

@καλημέρα, ομοιοπαθητική ένα πράγμα!!! χεχεχεχε! Και έφυγε!!! Καλημέρα!!!

@SK, τυχερέ!!! Τα απολαμβάνω και άρρωστος! Έχεις τέλεια θέα!!! Καλή Κυριακή!!!

@gskastro, ναι αλλά δεν είπιαμε τέτοιο γμτ!!! Σήμερα λέμε για τέτοιο, έτσι βραδάκι! :) Φιλιά!!!!

@Ντεμης, ναι κάποιος, ποιός;;; χεχε! Πολλά ζητάμε!!! Ευχαριστώ! Είμαι καλά πια!!!

@*jingle all the way!, ναι ναι, έφυγαν, δεν μπορούν να κθίσουν και πολύ πάνω μου!χιχιχιχιχι!!!

@fvasileiou, μάλλον πήγε ο νους σου στο πονηρό Φώτη! Παραπλάνηση ο τίτλος!!! χεχεχε! Ευχαριστώ!!!

@το κόκκινο φουστάνι, ναι συμφωνώ! Είναι σημαντικό! Φιλιά πολλά! Ευχαριστώ!!!!!!

@tovenito, ώστε έχει σέξυ φωνή και χωρίς κρύωμα! Μα τι μου λέτε;;; Πέρασαν! Είμαι οκ, λίγο η φωνή είναι ακόμη αλλά θα στρώσει!!!

@Λιακαδα, ναι Λιακάδα μου! Την Τρίτη ήμουν καλά! Απλά δεν έγραψα εδώ! :) Είπαμε υπήρχε λόγος και πήγα! χεχεχεχ! Ευχαριστώ!!!!

@kat., ναι είμαι και ευχαριστώ πολύ!!! :) Βολτάρω!!!! Ο Ρούντολφ καλός είναι! χεχε!

@Matriga, είμαι καλά ναι! Ευτυχώς μέχρι την Τρίτη κράτησε!!! Α είναι πολλοί που θα ήθελαν να μένουν Αθήνα!!! ΝΑ είσαι καλά και να περνάς επίσης καλά!!!