Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μάρτης.. γδάρτης..

Καλησπέρα και Καλό Μήνα!!
Είστε όλοι καλά; Το ελπίζω για όλους μας! Γιατί πάλι οι ιώσεις – γρίπες πάνε σύννεφο και ακόμη πολλοί οδηγούνται στο νοσοκομείο. 

Μπήκε σήμερα ο Μάρτιος, ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάψουμε και τα παλούκια για να ζεσταθούμε. Οικονομία να κάνετε γιατί μας βλέπω να διαλέγουμε μεταξύ χαρτομάντιλων στα φανάρια, ή πανεριού έξω από καμιά εκκλησία. Έχω μειώσει τα έξοδά μου στο ελάχιστο και προκοπή δεν βλέπω! χεχε! Υπομονή!

Κανόνιζα να φύγω για τριήμερο και με τον καιρό που βλέπω να έρχεται σαν να θέλει να με φοβερίσει. Λέει για πολύ χιόνι! Το τραγικό είναι ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έτσι λέει και δεν είδαμε ούτε ένα πόντο! Και δεν είναι μόνο τι θα κάνει εδώ, για το Καρπενήσι φοβάμαι, εκεί είναι πιο δύσκολα τα πράγματα αν βρεις χιόνι. Θα δείξει και αυτό το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Στη δουλειά είναι τρίτη εβδομάδα χωρίς ιντερνέτ, μία μας λένε ότι κάνουν συντήρηση, μία ότι αρρώστησε ο υπεύθυνος (μία ολόκληρη εβδομάδα), μία φταίει η Κοζάνη. Πίπες.  Αποτέλεσμα; 1) Να μην χαζεύουμε (καλό είναι αυτό), 2) Να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανένα πρόγραμμα και εφαρμογή, 3) Να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το υπηρεσιακό μέιλ. 4) Ασχολούμαστε περισσότερο με πρακτικά και χειρωνακτικά  ζητήματα. Προβλήματα; Πολλά! Ενημέρωσα και τους ανώτερους για το πρόβλημα. Φυσικά δεν τίθεται θέμα για τη χρήση του οικιακής μου σύνδεσής για λόγους της υπηρεσίας, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εκτός και αν πρόκειται για απόλυτη ανάγκη. Και μετά φταίει ο φονιάς!! Ακούς; Ακούω να λες.

Την Κυριακή πήγα βόλτα Θεσσαλονίκη με τον Γ. που μετέφερε ένα συγγενικό του πρόσωπο. Η διαδρομή όπως πάντα πολύ καλή! Προλάβαμε να πιούμε ένα καφέ. Καλά ήταν, υπήρχε κίνηση του κόσμου και άνοιξε και το μάτι μας! Μην κάνει κανείς παράπονα που ήρθα και δεν είπα! Ένα καφέ ήπιαμε και γυρίσαμε! Εεεε ελπίζω να ξαναπάω γρήγορα και να έχω περισσότερο χρόνο!! Ας ανοίξει ο καιρός και βλέπουμε.. 

Αυτό το καιρό διαβάζω “Το μυστικό” , είναι από αυτά τα βιβλία που προσπαθούν να αλλάξουν την ψυχολογία σου και να σε κάνουν να σκέφτεσαι σωστά.. προς το παρόν μου αρέσει αν και ώρες ώρες με κουράζει. Τώρα, αν με βοήθησε θα φανεί με το πέρας του χρόνου. Όσοι θέλουν να δουν κάποια θέματα που μας απασχολούν με έναν άλλο τρόπο, ας το δοκιμάσουν.. 


Επίσης έχω ξετρελαθεί με τη μουσική επένδυση της σειράς "το νησί", από τον Μίνω Μάτσα, την οποία και μου έστειλε ένα πολύ καλό παιδί από την Πιερία! Φιλιάαα στην Κατερίνη!!!

Καλό βράδυ να έχουμε!
Καλό μήνα!!

29 σχόλια:

karkinos7 είπε...

Κοίταξε να δεις που θα κάνει σκατόκαιρο και θα έχω άδεια...τα νεύρα μου θα γίνουν πάλι κρόσσια!!!
Να το πας το ταξιδάκι και με χιόνια βρε!!!Αφού τα θες τόσο πολύ!!!
Όσο για τα οικονομικά να μη τα ακούω δε θέλω!!!
Την Καλησπέρα μου!!!
Φιλιά Πολλά!!!

Ντεμης είπε...

Γεια! Άστα φίλε μου, η γριπούλα με έπιασε κι εμένα - τι τις ήθελα τις βόλτες - αλλά ευτυχώς ήδη περνά. Αύριο πρωί πάω κι εγώ στα πάτρια εδάφη για έξι-επτά μέρες, λένε για χιόνια παντού, δεν τους πιστεύω.
Να μου πεις αν πραγματικά αυτό το βιβλίο κάνει δουλειά. Δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά τα ψυχολογικά do it yourself βιβλία....
ΥΓ: ευχαριστώ για το σχόλιο, θα απαντήσω με προσοχή αργότερα, τώρα είμαι ψιλοχάλια. Φιλιά!

Ephemeron είπε...

Καλη η μουσικη!
Καλο μηνα!

Ε.Α. είπε...

Λειτουργεί ο Reader!!! Οεοεοεοεοεοεοε
Καλημέρα Hφαιστίωνα & επισκέπτες, καλό μήνα, και ναι ναι προσοχή πολύ και φύλαγμα, γιατί τα κρυώματα χτυπούν ανελέητα! :)

b|a|s|n\i/a είπε...

μια βδομάδα τώρα και ίσως περισσότερο δεν έχουμε δει ούτε μία αχτίδα ήλιου. άσε το κρύο. άσε και τα ηλιακά επαναφαρτιζόμενα φωτάκια της αυλής. πασχίζουν να ανάψουν το βράδυ πλέον. και θα συνεχίσει όλη την βδομάδα έτσι λέει. πάραυτα η άνοιξη έρχεται. ήρθε. χαμογελά!
φιλιά πολλά!

Kος Μηδενικός είπε...

Χωρίς internet; Μια χαρά δηλαδή σαπίζεται στη δουλειά! χαχαχα!! Έτσι, να βλέπεις πως ήταν το δημόσιο προ υπολογιστών...χαχα!!!

Mairaki είπε...

Ηφαιστιωνάκο μου καλό Μήνα να έχεις....αν και όπως καλά λες..κάθε μήνας είναι και μια ευκαιρία για οικονομία....στο τέλος θα μάθουμε απέξω κάθε γωνιά του σπιτιού που είχαμε ξεχάσει....τέσπα είπα φέτος το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας να το περάσω στην Κοζάνη...μάλλον γειτονεύουμε???
αν ναι....επιβάλλεται καφές....χαχαχαχα
Καλό Μήνα και πάλι.....και προσοχή στην κρίση και στην γρίπη...(θα γίνει το μοτο μας)!!!

g for george είπε...

Τα δικά μου τα ξέρεις σχετικά με τις ιώσεις και αυτόν τον κ... καιρο.

Όσο για το ίντερνετ, μήπως ανακάλυψαν ότι μπαίνετε συνεχώς στο fbook; λέω εγώ τώρα. Οπότε την πληρώσατε όλοι ομαδικώς!

tovenito είπε...

όντως είναι πανέμορφο το τραγούδι! κι εγώ ένα κολληματάκι το έχω φάει! βδομάδα χωρίς ίντερνετ, σαλάτα χωρίς λάδι! χαχα!

partaki είπε...

βρε άντε από κει που δεν θα κάνω και παράπονα. Τον νου σου

fvasileiou είπε...

Καλό μήνα!
Σήμερα βρέχει κι εδώ από το πρωί. Χιονιάς είναι, αλλά δεν βλέπω να χιονίζει μέσα στην πόλη -ναι, αρχηγέ, δεν είμαι στην Κύπρο, ήρθα για τις απόκριες στα πάτρια. Εμένα, όπως θα υποψιάζεσαι, δεν θα με χάλαγε καθόλου να τα ασπρίσει όλα μες τις αποκριές, αλλά υπάρχουνε κι οι άλλοι.

Gay in Evia είπε...

Πραγματικά σε θαυμάζω που διαβάζεις το μυστικό. Κάποτε είχε πέσει στα χέρια μου και θυμάμαι κάθε πρόταση που διάβαζα έπρεπε να την επαναλάβω 3-4 φορές για ν καταλάβω τι θέλει να πει ο... "ποιητής"!

Τότε κατάλαβα πως ίσως να είμαι γκάου, αλλά δε θορυβήθηκα και πολύ! Απλά απομακρύνθηκα από το βιβλίο! lol

mahler76 είπε...

βρε πως πως έχεις λαλήσει που δεν έχει facebook. Πάντως το ταξίδι να το πάς.

Hfaistiwnas είπε...

@karkinos7, δυστυχώς είπαν για χαζόκαιρο.. αλλά οκ θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά όμως! Θα πάω ναι, έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα βέβαια! Καλό βράδυ!!!

@Ντεμης, Λένε για χιόνια ναι, εντάξει αν ρίξει και λίγο δεν θα πάθουμε τίποτα! Και δεν είναι και κανένα σάιτ ακιόπιστο για τον καιρό πια! Αν κάνει καλό; Δεν ξέρω, θα δείξει, δεν είναι πράγμτα που αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη! Περαστικά εύχομαι!!!

@Ephemeron, ευχαριστώ επίσης! Να σαι καλά!! Καλό βράδυ!!

@*jingle all the way!, αν δεν είχαμε το ρίντερ τι θα κάναμε;;; Μάλλον θα περιορίζαμε τις επισκέψεις μας στα μπλόγκ.. Καλό μήνα επίσης και καλά να περάσετε.. ξέρεις εσύ!

@b|a|s|n\i/a, μα καλά και εσύ! Τα φωτάκια σκέφτεσαι; Εμείς που κοντέυουμε κατάθλιψη!!!;;; ΘΑ έρθει, στην ώρα της όμως! Φιλιάααααααα!

@Zero Point, πες το και έτσι! Καλύτερο ήταν! Σκέψου πόσα δημιούργησε το ίντερνετ; Παλιά μόνο γραφομηχανές είχαν!!! Και δεν χρειάζονταν κανένα πρόγραμμα υπολογιστή!!!

@Mairaki, ναι γειτονέυουμε, θα έχω φύγει όμως για τα πάτρια και εγώ!! Θα γίνει το μότο μας για τα επόμενα ποοοοοσα χρόνια;;; χαχαχαχα! Να προσέχουμε απλά! Καλά να περάσετε το τριήμερο!!!

@g for george, ναι τα ξέρω, και λέει θα χαλάσει πάλι! Προσοχή! Μπααααα ο Καλλικράτης μας την έκανε τη ζημιά, Δεν μπορεί να μην έχουν 150 άτομα ίντερνετ!!! Κάποιοι δουλεύουν με αυτό!!!

@tovenito, είναι ναι, όλα όσα έχω ακούσει από τη σειρά είναι καταπληκτικά! Στο σπίτι δεν μένω από ίντερνετ, στη δουλειά όμως έλα ντε που χρειάζεται και δεν το χεις.. Καλό βράδυ!!!

@partaki, χεχε δεν παρεξηγούμαι! Ρίχτα!! χαχαχαχα!!!

@fvasileiou, αααα τέλεια ε;;; Μιλούσα με μια φίλη το πρωί από εκεί, τα ίδια μου είπε, βροχές.. εδώ χιόνισε λιγάκι αλλά το πήρε.. Ας ελπίσουμε ότι θα τα ασπρίσει!!! Και εδώ!!! Μόνο να με αφήσει να φύγω και εγώ για τα πάτρια! χαχαχαχχα! Καλά να περάσεις!!! Καλό βράδυ!!!

@Gay in Evia, xexe νια όντως, είναι λιγάκι βαρύ αλλά οκ, άμα δεν πιάσει με την πρώτη, το διαβάζεις και δεύτερη μετά από κάμποσο καιρό.. χαχαχα σωστός!!!!

@mahler76, έχω στο σπίτι τι να το κάνω στη δουλειά; Σπάνια έμπαινα! Θα το πάω!!! Καλό βράδυ Μάλερ μου!!!

ria είπε...

καλό μήνα και πρόσεχε με τις διαθέσεις του καιρού!

στο καρπενήσι πρέπει να έχει χιόνι. στο δικό μου χωριό, το χιόνι είναι ήδη μισό μέτρο...

έκανες και τα ταξιδάκια σου... η θεσσαλονίκη ειναι εκπληκτική πόλη!

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορω το κρυο.Θέλω να ερθει καλοκαιρι!!καλο μηνα με χαμογελα και αισιοδοξια!!και καλα να περασεις το τριημερο οπου κι αν πας με οτι καιρο κι αν εχει!!!

περικοπες στο ιντερνετ μας κανουν κι εμας..δεν μπορουμε να εισερχομαστε παντου...ξερουν τι κανουν

turigr είπε...

Καλό μήνα και να προσέχεις με τον καιρό, μην αρρωστήσεις ξανά!
Η μουσική πολύ ωραία!
Κοίτα να περάσεις ωραία το τριήμερο που έρχεται!

καλημέρα είπε...

Βόλτα στη Σαλονίκη; Για τόσο λίγο; Αυτό παρακαλώ να μην ξανασυμβεί! Τόσα καφε, τόσες τσαγερί, μια καλημέρα να μην πούμε επιτελους απο κοντά;

Καλό τριήμερο!

Hangwhere είπε...

Αγαπητέ Ηφαιστίωνα,

Καλησπέρα και καλό μήνα. Εγώ θα κάνω την παρέμβαση μου για το "Το Μυστικό". Προσπάθησα να το διαβάσω και εγώ, αλλά ανακάλυψα ότι υπάρχει και ταινία. Σου παραθέτω παρακάτω με link του τρέιλερ της ταινίας.

http://www.youtube.com/watch?v=san61qTwWsU&feature=player_embedded

Το μυστικό βασίζεται στη θετική σκέψη. Η ευτυχία για εμένα προέρχεται από τους στόχους και από τις πράξεις ανιδιοτελούς αγάπης. Αν πραγματικά έχεις ένα πλάνο, αποδεσμευμένο από φόβους και ματαιοδοξία και καταφέρεις να αγαπάς τον καθένα γι αυτό που είναι, τότε δε θα έχεις το φόβο της δυστυχίας ή του τέλματος.
Αυτά! Let the force be with you :P

ΦΟΥΛΗ είπε...

Πως μου ξέφυγες;
Καλό μήνα αν και αργοπορημένη,έτρεχα καλέ και δεν έφτανα ...
οκ να περάσεις καλό τριήμερο..
Τα φιλιά μου..

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!

Skouliki είπε...

περασα και εγω το τρυπακι της γριπης
οσο για τον καιρο τι να πω εμεις εχουμε προβληματα στην δουλεια και δυστυχως ειμαστε ολο απεργιες μια και δεν εχουμε πληρωθει απο ιανουαριο οποτε δεν εχω βλεψεις να παω πουθενα εδω σε λιγο θα μεινουμε και χωρις δουλεια
καλο μηνα που δεν ειπα και καλα κουλουμα

iLiAs είπε...

καλη καθαρη Δευτερα! :)

Hfaistiwnas είπε...

@ria, κρύωσε πιο πολύ σήμερα! Δεν πήγα Καρπενήσι τελικά.. χιόνι απ'ότι έμαθα είχε, τώρα για το πόσο δεν ξέρω! Σήμερα μου είπαν ότι είχε ήλιο.. ! Το έκανα το ταξιδάκι αλλά δεν μου έφτασε! χαχαχαχα! Θα ξαναγίνει! Φιλιάααααα!

@το κόκκινο φουστάνι, Θα έρθει και η ζέστη! Πάντα έρχεται! χεχεχε! Επίσης έυχομαι να είχες ένα κάλλιστο τριήμερο! Ξέρουν ναι.. ευτυχώς στο σπίτι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό! χαχα! Φιλιάααααααααα!

@turigr, προσέχω, όσο γίνεται! Χωρίς υπεροβολές!! χαχαχαχα! Καλά πέρασα, όχι όμως όπως θα ήθελα!!! Καλή Σαρακοστή!!!

@καλημέρα, Βόλτα ναι, με παρέα ξεκίνησα από εδώ, δεν κάτσαμε πολύ βρε!!! Θα την πούμε κάποια στιγμή και την Καλημέρα μας! χεχεχεχε! Φιλιά πολλά και καλή Σαρακοστή!!!

@Hangwhere, καλωσόρισες! Ναι και το βιβλίο το λέει ότι υπάρχει και ταινία, θα τη δω κάποια στιγμή! Προσπαθώ να είμαι καλά έτσι ώστε όλα να πηγαίνουν καλά.. σίγουρα με αγάπη!! Επίσης να είσαι καλά!!!

@ΦΟΥΛΗ, ξέρω βρε ότι έτρεχες! Μην ανησυχείς! Καλό μήνα να έχουμε και καλή Σαρακοστή! :) Φιλιά Φούλη μου!!!!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, Καλή Σαρακοστή Σκρουτζάκο!!!

@Skoulikiμ γρίπη ήταν και πέρασε!!! Ελπίζω να μην μείνετε χωρίς δουλειά και να φτιάξουν τα πράγματα Σκουληκάκι μου!! Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή!!

@iLiAs, Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!!

Provato είπε...

το σκηνικό "δημόσια υπηρεσία χωρίς ίντερνετ" για κάποιο λόγο μου καίει τον εγκέφαλο τραγικά

xxxxxx

*Κορίνα* είπε...

Καλό μήνα καλέ μου!
Χάλια καιρός, άστα! Να το πάς το ταξιδάκι σου, το χιόνι δίνει άλλη νότα στις εκδρομές, θα παίξεις και κανένα χιονοπόλεμο!! Ρίξε και καμία και για μας, χιχι!!
Όσο για την οικονομία, όλοι κάπως έτσι ζούμε.. Με ελάχιστα έξοδα, και ελαχιστοποιημένα έσοδα!!
Το μυστικό σκεφτόμουν κ εγώ να το διαβάσω, μόλις το τελειώσεις θέλω τη γνώμη σου!
Φιλιά πολλά!!

Δημήτρης είπε...

Φίλε μου ήρθα να σε ευχαριστήσω για τις ευχές σου.Ο Μάρτης φέτος απρόβλεπτος όπως πάντα.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΤΙΚΟ ΜΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ:)))ΑΦΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Hfaistiwnas είπε...

@provato, μα γιατί;;; Εμείς δίνουμε το παράδειγμα!!!

@*Κορίνα*, δεν πήγα πουθενά όμως! Έμεινα εδώ λόγω καιρού! Εντάξει καλά ήταν! :) Όπως και να είναι θα τα φέρουμε βόλτα, ελπίζοντας να μην φτάσουμε στην εξαθλίωση!! Στο τέλος είμαι, βασικά δεν γίνεται να κάνεις κάτι από όσα λέει από τη μία μέρα στην άλλη, στο προτείνω να το διαβάσεις και από εκεί και πέρα θα δεις τι μπορείς να αφομειώσεις και να γίνει τρόπος σκέψης σου.. Δεν μπορώ να πω ότι με άλλαξε, αλλά μου πέρασε ιδέες και πράγμτα τα οποία πια τα σκέφτομαι. Κάνε μια προσπάθεια.. :)

@Δημήτρης, πάντα Κε Δημήτρη! Μας παγώνει!! Να είστε καλά και πάντα ευτυχισμένος και να προσέχετε και την Αχτίδα, ε;;

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, ευχαριστώ!!! Να σαι καλά!! ΘΑ παίξω!!