Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Άνοιξη από αύριο!

Καλησπέρα σας!!!
Τι μου κάνετε;
Έχουμε πολλέεεεες μέρες να τα πούμε!

Χάθηκα λίγο αλλά μην ανησυχείτε. Είμαι καλά! Εδώ στα χαρακώματα της Καστοριάς, ακόμη με καιρό άστα να πάνε αλλά με καλύτερες θερμοκρασίες! Ευτυχώς! χεχε!

Στη δουλειά ηρεμία, κλείνουμε μήνα χωρίς ίντερνετ, με τους βλάκες τεχνικούς να θέλουν μία μέρα λεει για έναν υπολογιστή. Τι βλάκες! Δεν πειράζει όμως! Επιζούμε και χωρίς αυτό στη δουλειά! χεχε!

Στις αρχές της εβδομάδας γνώρισα ένα παιδί μέσω ενός σάιτ γνωριμιών, μιλούσαμε με μέιλ και μετά από δυο μέρες γνωριστήκαμε και από κοντά, πολύ καλό παιδί φάνηκε, κάτι πήγε να παιχτεί αλλά δεν έδεσε το πράγμα, ίσως αναπτυχθεί μια καλή φιλία.. θα δείξει ο καιρός!

Το τριήμερο θα πάω στο Χωριό, μου έλειψε και το τριήμερο της Καθαράς που δεν μπόρεσα να πάω πολύ μου την έδωσε! Ελπίζω αυτή τη φορά να με λυπηθεί και να κάνει πολύ καλό καιρό!! Να κάνω και καμιά βόλτα στα περίχωρα! ε καλέ μου Καιρούλη;
-------------------------------------------------
Με κάλεσαν οι να παίξω ένα παιχνίδι με 7 μυστικά, θα γράψω λοιπόν, δεν θα τα έλεγα μυστικά, απλά κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουν όλοι για μένα.. και αρχίζω:

1) Από μικρό παιδί έχω κουμπαρά, μπορεί να μην προλαβαίνει να γεμίσει ποτέ και να τον θυμάμαι μία στο τόσο, αλλά με έχει σώσει πολλές φορές.

2) Όταν έχω να κάνω ταξίδι, δεν με πιάνει ύπνος το προηγούμενο βράδυ από την υπερένταση και το πρωί σηκώνομαι λες και με ξυπνούν με ηλεκτρική εκκένωση.

3) Το βράδυ κοιμάμαι πάντα με φως (από εκείνα τα μικρά), εκτός από όταν κοιμάμαι με παρέα.

4) Έχω κατοχικό σύνδρομο! χαχαχα σκέψου αν είχα περάσει και Κατοχή. Τελειώνει ο νες, κρατάω το κουτί κάνα δυο μέρες μέχρι να αποφασίσω ότι δεν μου χρειάζεται και να το πετάξω, τελειώνει το γλυκό, κρατάω το βάζο ή το μπολ, ε κάποια στιγμή μου πιάνουν χώρο και τα πετάω, σκέφτομαι μετά πόσο χώρο μου έπιαναν, αλλά ξαναρχίζω από την αρχή. Είμαι για γέλια! το ίδιο συμβαίνει και με τις σακούλες του σούπερ, μετά τις πάω στη μάνα μου, που τις χρειάζεται όταν πάει στον κήπο ή για να μαζέψει χόρτα κ.λπ.

5) Οι αθλητικές φόρμες.. μου ανάβουν τα λαμπάκια ;);) φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος!!

6) Φυλάω πράγματα, ουσιαστικά μηδαμινής αξίας και ελάχιστης συναισθηματικής, που κάποιος άλλο ίσως να μην το σκεφτόταν καν και να τα ξεφορτωνόταν.

7) Το πρωί μου αρέσει να ξυπνάω τουλάχιστον μία ώρα πριν φύγω για τη δουλειά, για να ακούσω μουσική, να διαβάσω κάνα μπλόγκ, να πιω καφέ, να φρεσκαριστώ! χαχαχα! το Καλοκαίρι που ξημερώνει από τις 6 σηκώνομαι και 1,5 ώρες πριν!!

Δεν θα καλέσω κανέναν, όποιος θέλει μπορεί να παίξει!!!

Και ένα τραγουδάκι !! Tο έχω ξαναβάλει αλλά μ' αρέσει!!!

Θα σας καληνυχτίσω και θα σας ευχηθώ Καλή Εβδομάδα και καλό τριήμερο σε όλους και όχι σε κάποιους (που λέει η διαφήμιση)!


Φιλιάαααααααααα!!!

35 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

παντός είδους μάρκας η αθλητική φόρμα; :P
καλή εβδομάδα! φιλιά πολλά!

karkinos7 είπε...

Βρε το κατοχικό σύνδρομο είναι η αγορά τροφίμων σε ποσότητες και ιδιαίτερα κρέατος που έλειψαν τα χρόνια της κατοχής από τους ανθρώπους...το είχα παρατηρήσεις στη γιαγιά μου και τη προγιαγιά μου αυτό που έζησαν κατοχή!!!
Το τραγούδι τα σπάει...Celin άπαιχτη!!!
Καλη Βδομάδα να έχουμε!!!
Με Φιλιά Πολλά!!!
Την Καλησπέρα μου!!!

leonidas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πολλά χαμόγελα :)))

Μ' αρέσεις

Υ.Γ. Άϊντε και με το σωστό αvatar

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κάνε παιδί μου ότι και όπως σε εξυπηρετεί, γιατί εδώ δεν γνωρίζουμε αν άλλη μέρα θα μας βρει. Τούτη η δεκαετία μες στην ανατροπή είναι...

Καλή εβδομάδα και ΑΝΟΙΞΗ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ε.Α. είπε...

awesome news! είμαι σίγουρος πως όλα θα έρθουν συγκλονιστικά απολαυστικά! ;-)
:-)

man about town είπε...

kai giati kleineis to fos otan koimasai me parea? xaxa
filia mikrouli

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ε καλά τώρα δεν έχεις και κάτι το διαφορετικό..
Με το καλό να μπει επιτέλους η άνοιξη
να ανοίξει η καρδούλα μας να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας..
Καλημέρα..

Ανώνυμος είπε...

καλα στο δυο ειμαστε ιδιοι..ασε κι εγω δεν κλεινω ματι οταν ειναι για ταξιδι χαχα

κι εγω με τις αθλητικες παθαινω...θεωρω οτι ειναι μονο για το σπιτι μεσα αντε και για ποδοσφαιρο...

καλη εβδομαδα ηφαιστιωνακο!!!

BLUEPRINTS είπε...

στα 4 τελευταία βλέπω τον εαυτό μου (λες να φταίει το όνομα;), φιλιά και καλό 3ήμερο (αν και τον καιρό τον βλέπω κάπως για πρώτη μέρα της Άνοιξης σήμερα)

Kος Μηδενικός είπε...

Μιάμιση ώρα πριν; Θα καταρρεύσω! Παιδάκι μου, εγώ ξυπνάω ένα τέταρτο πριν και τρέχω σαν τον παλαβό! Άτιμη Αθήνα!! Ώρες-ώρες σκέφτομαι πόσο ποιοτικά καλύτερη θα μπορούσε να είναι η ζωή μου στην επαρχία!

anima είπε...

Εγώ πάλι γιατί δεν είδα άνοιξη σήμερα;;;

κάτι από χειμώνα μου θύμησε...

να πας.και να περάσεις καλά.με ή χωρίς άνοιξη..
(αν και μάλλον θα έχει!!!)

καλή εβδομάδα.με καλύτερα γεγονότα και εξελίξεις..........

φιλιά πολλά

tovenito είπε...

ήρθε στα χαρτιά λοιπόν αλλά από ήλιο ακόμα τίποτα! μα γιατί το λες αυτό για τις φόρμες; είναι πολύ σέξυ ορισμένες φορές!

ria είπε...

καλή εβδομάδα, καλό τριήμερο, καλή άνοιξη, αλλά ο καιρός, μάλλον έχει ωτίτιδα και δεν θα σε ακούσει. στην καρδίτσα, στη λίμνη πλαστήρα, χιόνιζε σήμερα. άρα και στο καρπενήσι τα ίδια θα είναι. σόρυ ρε ηφαιστιωνάκο, σου χάλασα την προσμονή, αλλά πάρε και κανένα πιο ζεστό μπουφάν!

Hfaistiwnas είπε...

@b|a|s|n\i/a, δεν έχει σημασία η μάρκα!!! χαχαχαχα!! Φιλιάαα!!!

@karkinos7, α ναι? Σε εμένα πιάνει με όλα! χαχαχαχα! Άπαιχτη!!! Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!!

@ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ, χεχε επίσης!! Τι εννοείς σ'αρέσω;

@ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ, Εμ αυτό προσπαθώ να κάνω! Αρκεί να μην βγαίνω από κάτω μετά! χεχεχε! Καλή εβδομάδα!!! Αγκαλιές!!!

@*jingle all the way!, ναι ναι, σίγουρα! ΔΙάβασέ το ξανά!!!

@man about town, για να μην με αποσπά.. χαχαχαχαχαχα!!!

@ΦΟΥΛΗ, πάλι καλά! χεχεχε! Έτσι όπως τα λες! Έρχεται από αύριο!!! Καλημέρα!!!

@το κόκκινο φουστάνι, είναι αυτό το άγχος! Άτιμο! Α όχι, και έξω τις φοράω! Όταν τις φοράνε άλλοι όμως.. άσε!!!

@BLUEPRINTS, χαχα λες? Μήπως το ζώδιο; χαχαχαχα! Ναι αλλά από αύριο φτιάχνει εδώ!!! :):) Καλά να περάσετε!!!

@Zero Point, ναι Μηδενικέ, Επαρχία, άλλοι ρυθμοί.. αλήθεια.. χαίρεσαι να ξυπνάς να βλέπεις έξω και να αισθάνεσαι ζωνατνός!! δοκίμασέ το κάποια στιγμή!

@anima, σήμερα όχι, από αύριο ναι! Έρχεται όμως! Επίσης εύχομαι καλά να περάσεις!! Μακάρι και οι καλές εξελίξεις!!! Φιλιάαα!

@tovenito, κοντή γιορτή!!! Μας φτάνει! Αυτό εννούσα!! Τα άααλλα λαμπάκια! Όντως αυτό που έγραψα είναι σαν να λέω ότι μου τη δίνουν! Τι βλάκας!

@ria, χάλια ήταν σήμερα ναι και εκεί! Αλλά από αύριο θα αρχίσει να φτιάχνει! Επιτέλους!!! Δεν μου τη χάλασες, τόσα σάιτ καιρού είδα!!! Φιλιάααααααα!

Ephemeron είπε...

Καλο τριημερο!
Να περνας καλα!
:)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν έκανα κανένα...εξώγαμο ποτέ στη Καστοριά ! βρε παιδάκι μου σε όλα έχουμε ομοιότητα.. είναι φοβερό..γέλασα με όλα γιατί ..κάνω τα ίδια..Καλημέρα φίλε μου μικρέ!

καλημέρα είπε...

Το 7 το κανω κι εγώ!
Και, να μην ξεχασω να οσυ πω, εδώ μύρισε Ανοιξη γα τα καλά!!!
Φιλιά Ηφαιστίωνά μου!

Ντεμης είπε...

Εγώ θα παίξω σίγουρα μέσα στην βδομάδα, ωραίο παιχνίδι! Επίσης να πω πως κι εγώ έχω κουμπαρά, κι εγώ ξυπνώ πολύ πριν βγω έξω (για παρόμοιους λόγους!) και έχω και παρόμοια αισθήματα άμα βλέπω αθλητικές φόρμες, χιχί!
Φιλιά!

apos είπε...

Νομίζω ότι έχω παίξει σε αυτό το παιχνίδι.
Φαντάζεσαι να χρειαζόταν να κοιμηθούμε στο ίδιο δωμάτιο; Εσύ με το φωτάκι και εγώ με το απόλυτο σκοτάδι.
Αυτό με τις φόρμες το έχω και εγώ.
Επίσης, διαβάζοντας τα μυστικά σου κατάλαβα πώς καταφέρνεις να είσαι ο πρώτος στο blog μου στο σχόλιο: προφανώς μόλις έχεις ξυπνήσει!

PiciFriki είπε...

αυτά τα blogοπαίχνιδα...

Leviathan είπε...

epitelous anoixi!!!!!! :) kai ego maresei na xipnao pio noris...de maresei na feugo me ti psixi sto stoma genikotera! :) oso gia ton ipno de boro to skotadi ka8olou ma ka8olou! :) to tragoudi klasiko!!! :) kalo weekend! filiaaaa!

Λιακάδα είπε...

Διαβαζοντας σε χαμογελασα! Χαχα δεν ειμαι η μονη που με πιανει υπερενταση και αυπνια παραμονη των ταξιδιων μου! Κι επισης κι εγω παλιοτερα ηθελα να εχω ξυπνησει μια τουλαχιστον πριν παω στη δουλεια! Τωρα σηκωνομαι τελευταια στιγμη!
Oσο για την Ανοιξη πολλες φορες ειναι μοναχα η ζωογονος αισθηση της, που μας φτιάχνει τη διάθεση , που μας κάνει να χαμογελάμε ακόμα κι αν όλα γύρω μας είναι στραβά. Περιμένουμε να δούμε τις πρώτες παπαρούνες της χρονιάς, να πιούμε το πρώτο ουζάκι δίπλα στη θάλασσα.

Μια εικονα γεματη Ανοιξη, χαρισμα στον συχνα πρωτο επισκεπτη σε οτι ανεβαζω !

(Δοκιμασα να στην αφησω εδω αλλα η blogspot με μαλλωσε λεγοντας μου πως "Το HTML σας δεν μπορεί να γίνει δεκτό: Δεν επιτρέπεται ετικέτα: IMG")
Αλλαξε τα settings σου αλλιως δεν εχει παπαρουνες! :)p

iLiAs είπε...

καλημέρα!! :)
και η καινούργια βδομάδα να εχει χαμόγελα! :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμενη και τυχερη εβδομάδα.

Skouliki είπε...

γραφω ολα σου τα μυστικα και θα τα πουλησω για να θησαυρισω !!!
οχι δεν σου δινω τα δικαιωματα τα πηρα εγω ολα !!!
φιλια

Ταχυδρόμος! είπε...

Πολλά κοινά κυρ-Ηφαιστίωνα!

Καλημέρες Ανοιξιάτικες!

Ε.Α. είπε...

Ώι! Κάπταιν! Τι να το κάνω το Reader αν δεν έχω τίποτα να read! :P
Στρώσου! :))
*φυσικά αν αλλιώς απασχολημένος, και δη ευχάριστα, τότε βουρ! ;-)
καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ethan Raynolds είπε...

Ηλεκτρονική εκκένωση....χαχαχαχαχα....Πόσο σε νιώθω.... Αλλά τν στιγμή που φεύγεις από το σπίτι και μπαίνεις στο αμάξι,τρένο,πλοίο,αεροπλάνο,πούλμαν νιώθεις τόσο όμορφα, τόσο ενθουσιασμένος....χεχεχε...

Φόρμες?Έτσι....Γιατί είναι το πιο άνετο ρούχο και γιατί αν διαλέξεις τις κατάλληλες μπορούν να αναδείξουν έναν κώλοοο.....αχχχχ.....χεχεχε


Φιλάκια Πολλά!!!

fvasileiou είπε...

Από χτες το βράδυ είμαι στην Κύπρο, όπου δεν μιλάμε για άνοιξη, αλλά για Καλοκαίρι: Χτες το βράδυ είχε 18 βαθμούς και σημερα γύρω στους 25. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά και το μόνο που σκέφτομαι είναι παραλίες, μπάνια, θάλασσες, φρέντο, παγωμένες μπύρες... Και οι προσκλήσεις για τα πάρτυ που καταφτάνουν (3 τον αριθμό, το ένα surprise) σίγουρα δεν βοηθάν στην αυτοσυγκέντρωση...

Hfaistiwnas είπε...

@Ephemeron, ήταν καλά ναι! Ελπίζω να πέρασες καλά και εσύ!!!

@αχτίδα, εεεεε δεν είμαι από Καστοριά.. μήπως προς Καρπενήσι; χεχεχεχε! Καλησπέρα!!!

@καλημέρα, μύρισε αλλά πάλι μύρισε και βροχή! Είπαμε να μας δείξει και λίγο ήλιο!!! Καλό βράδυ!

@Ντεμης, αααα μοιάζουμε τελικώς! χεχεχε! Να παίξεις άντε!!! Φιλιάαα! Χάθηκες!!!

@apos, ναι αλλά δεν πρόσεξες ότι όταν έχω παρέα δεν το χρειάζομαι.. αχαχαχα κάποια πρωινά ναι όντως, με την τσίμπλα στο μάτι σε διαβάζω, άσε που μου πέφτεις και λίγο βαρύς για πρωινό!!! Καλό βράδυ!

@PiciFriki, δεν σου αρέσουν ε; :)

@Leviathan, μα να ξυπνάς και λίγο πριν φύγεις! Μας έβρεξε σήμερα και χτες! Άντε να δούμε!! χεχεχε! :) Φιλιάαααα!!!

@liakada, δεν μπορώ αυτό το "τελευταία στιγμή"!!! Θάλασσα θα αργήσω να δω αλλά τα λουλούδια είναι το μόνο σίγουρο ότι θα δω! :) Τι να αλλάξω στις ρυθμίσεις δεν μου είπες όμως!!!

@iLiAs, να έχει μακάρι! Καλό υπόλοιπο εβδομάδας!!! Καληνύχτα!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, τώρα μέσιασε! Καλό υπόλοιπο!!!

@Skouliki, εντάξει λοιπόν! Δεν θα στα ζητήσω! :) Φιλιάαα!!

@Ταχυδρόμος!, χεχε ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που έχω κολλήματα! Καλησπέρα!!!

@*jingle all the way!, ναι δεν μπορώ να πω, ήμουν καλά απασχολημένος! Τώρα όμως στα ίδια! Γρήγορα θα γράψω! :)

@Ethan Raynolds, ηλεκτρική βρε! Ο ενθουσιασμός εξαρτάται από το μέσο! χαχαχα! Συμφωνώ, μια χαρά το έπιασες το υποννοούμενο! χαχαχα Φιλιάαα!

@fvasileiou, καλησπέρα!! Ουάου! Τρομερή η αλλαγή ε; Ναι μάλλον δεν βοηθούν! Κάνε υπομονή και κοίτα να περάσεις καλά στα πάρτυ!!!!

Ξενικός είπε...

2.4.2011
Στο παιχνίδι, αρκετά σημεία κοινά: 2,4,5,6,7. Κοινή επίσης η εμμονή με ωραίο καιρό. Όσο για το ωραίο σου όνομα, κάπου θα βρω να το εντάξω σε αισθαντικό ποίημα.
http://xenikos.blogspot.com

Crazy Tourists είπε...

Πω πω! Κι εγώ μια ευχάριστη υπερένταση πριν από το ταξίδι την έχω!
Όταν ήμουνα μικρή το βράδυ πριν πάω κατασκήνωση δεν κοιμόμουνα καθόλου από τη χαρά και την ανυπομονισία μου! Και οι ώρες δεν περνούσαν οι ρημάδες!!
Φιλιά, καλό μήνα!

Τρελοτουρίστρια

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Ηalloooooooo Hfaistiwna !!!

Vasta gera !

gskastro είπε...

Ηφαιστίωνα είσαι απαράδεκτος, στο στρατό τι σου μάθαιναν; Προτού φύγεις για περιπολία ελέγχεις εκτός από το όπλο σου και αν έχει και πυρομαχικά. Και εσύ μεν είδες τα τοπία εμείς όμως τίποτα.
Είτε μας τα έδειξες είτε όχι, εγώ τα βλέπω αυτά τα υπέροχα μέρη με τη φαντασία μου. Και όπως ήδη σου έχω γράψει παρ’ ολίγο να βρισκόμουνα εκεί. Να είσαι καλά gskastro