Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αγανάκτησα από σένα, αγανάκτησα..

   Τι γνώμη έχετε για τις συναντήσεις - reunion συμμαθητών; Το προηγούμενο ΣΚ το έζησα και αυτό! Πολλοί δεν έχουν και την καλύτερη διάθεση για αυτά τα ιβέντ, ούτε και εγώ την είχα βέβαια. Όμως πέρασα καταπληκτικά παιδιά, μαζευτήκαμε, βγάλαμε φωτό, μετά πήγαμε σε μπαρ, όπου χορέψαμε και κάποια στιγμή, νιώσαμε λες και ήμασταν στην πενταήμερη, που κωλοχτυπιόμασταν στο πλοίο και στα κλαμπ. Πολύ χάρηκα που είδα παιδιά (γιατί ακόμη παιδιά είμαστε) που είχα να δω χρόνια! Μίλησα μαζί τους, έμαθα τα νέα τους. Από αγόρια ένας παντρεύτηκε, από κορίτσια κάμποσες, και κάνα δυο ήταν και έγκυες και δεν ήρθαν. Άλλοι σνόμπαραν την συνάντηση, έχασαν που δεν ήρθαν! Αυτά το Σάββατο!
   Την Κυριακή ξύπνησα με απίστευτο πονοκέφαλο και λίγο πυρετό! Λαιμό να πονάει, μυς να πονούν, και μάτια να δακρύζουν και να πονάνε, με ντεπόν την έβγαλα καθαρή! Κρύωμα λογικά, κράτησε μέχρι Δευτέρα βράδυ ουσιαστικά. Την Δευτέρα ξεκίνησα από το χωριό με πυρετό και πονοκέφαλο και χωρίς κανένα παυσίπονο γιατί φοβόμουν και την υπνηλία.. 5-6 ώρες ταξίδι είναι αυτές.. μην φάω και καμιά αρκούδα στην Εγνατία.. Έφτασα μεσημέρι, χάλια σχεδόν, χαπακώθηκα και το έριξα στον ύπνο, σηκώθηκα άλλος άνθρωπος! Περδίκι μέχρι το βράδυ! Βγήκα και για καφέ!
   Κατά τ' άλλα καθημερινότητα! Κανόνισα και διακοπές και ησύχασα από το άγχος μου! Στη δουλειά όλα οκ, αν εξαιρέσεις ότι έχουν κόψει το ίντερνετ και πότε έχουμε και πότε όχι, λίγο το κακό θα μου πείτε, το θέμα είναι ότι όταν έρχεται έχει καλή ταχύτητα..
   Πήρα για την αυλή ξύλινες πέργκολες από τα τζάμπο, και τις έβαλα κιόλας, βέβαια αργά τις έβαλα για φέτος αλλά ελπίζω να πιάσουν πάνω τους κάποια αναρριχώμενα φυτά μονοετή. Θα είναι όμορφα!
   Ο καιρός καλός τις τελευταίες μέρες, με λίγα σύννεφα, σήμερα όμως, έβρεχε από το πρωί, καρέκλες, τραπέζια, ότι μπορεί ρίχνει.. Σταμάτησε τώρα πια. Ελπίζω να μην μου χαλάσει το ΣΚ!!!
   Πως στενοχωριέμαι με όλα αυτά που γίνονται στην Αθήνα, στο κέντρο της, στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά στη Βουλή των 300ιων άμυαλων.. λυπάμαι για την κατάντια.. πραγματικά λυπάμαι. Δεν είδα πολλά βίντεο, ειδήσεις ελάχιστα, δεν μπορώ να συνέλθω μετά. Και από το να πέφτω στα πατώματα, προσπαθώ και τα ξεχνάω αμέσως. Εκείνους του ΜΑΤάδες σκέφτομαι, δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι αυτοί είναι στους δρόμους και για τους ίδιους, και για τα παιδιά τους; Ή μάλλον θα μπορούσαν να είναι τα ίδια παιδιά τους; Μπορεί να ήταν ο γιος του αρχι-μαμάκα που χτύπησε τον άλλον στο κεφάλι. Που να του κοπεί σύριζα! Για το χέρι λέω.. μην πάει ο νους σας αλλού.. Αντί να πιάσουν κάνα κουκουλοφόρο και να τον σαπίσουν και στο ξύλο κιόλας, πειράζουν τα παιδιά στην πλατεία και κάθονται και  τα λένε δίπλα δίπλα με τα κουκουλόπαιδα. Γιατί ο κουκουλοφόρος το χρειάζεται το μπερτάκι του και μάλιστα γερό, να το θυμάται στη ζωή του και να του γίνει μάθημα. Δική γνώμη όλα αυτά βέβαια.
   Τα άλλα γουρούνια που δεν ντρέπονται που ακόμη δεν έπεσε το αίθριο της Βουλής να τους πλακώσει τι να τα κάνεις; Να γίνει ολοκαύτωμα να μείνει έδρανο για έδρανο και κουρτίνα (που παρεμπιπτόντως είναι και καινούργιες, θυμάστε πόσα ξόδεψαν) για κουρτίνα! Ψηφίζουν ερήμην πολιτών και όταν έρθει η ώρα για τις ευθύνες θα την κάνουν με ελαφρά για τα εξωτερικά.. αλλά τι λέω και εγώ, ποιες ευθύνες; Στην Ελλάδα είμαστε, Χριστέ μου, κάνε να αντέξουμε και θα τους παλουκώσουμε μετά. Ό,τι νεύρα είχα αυτές τις μέρες τα έχω βγάλει πάνω τους με ακατάσχετο βρισίδι εκ των έσω βέβαια και αυτά που λέω τώρα είναι ελάχιστα, αγανακτισμένος είμαι και εγώ, μην με βλέπετε έτσι ήσυχο. Μόνο που μου πέφτει το Σύνταγμα μακριά και λεφτά για εισιτήρια δεν υπάρχουν!! Το κακό είναι ότι θα ερχόμουν με καθόλου ειρηνικές διαθέσεις (χέστηκε ο φοράδα στο Γενί Τζαμί θα μου πείτε) αλλά θα 'θελα να πετάξω ένα νεράντζι σε έναν Ματατζή. Απλό νεράτζι χωρίς ξυραφάκια, μην μου βάζετε ιδέες! Να ξεθυμάνω ρε γμτ! Ουφ, αυτά, να μην λέμε και πολλά και μας πάνε μέσα για "απειλές προς το κράτος", ικανούς τους έχω! Κοιτάχτε και την ανάρτηση του Παύλου με τα λινκ!!!
   Οι φωτογραφίες είναι από τα παιχνιδιάρικα γατάκια που έχει η γάτα μας στο χωριό! Όλα θηλυκά παρακαλώ!!!
   Αυτά για σήμερα, έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω το ΣΚ! Πλυντήρια, καθαρίσματα και στην αυλή, βόλτες,  μαγείρεμα, τεσπα, και πολλά άλλα!
Σας φιλώ!
Καλό ΣΚ να έχουμε!!
Καλό μήνα!!!!

41 σχόλια:

Roadartist είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου βρε Ηφαιστίωνα!!! Για τους ματατζήδες, τα κομπλεξάκια, τα φασισταριά!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Δε πειράζει που είσαι μακρυά και μόνο που έγραψες όλες αυτές τις απόψεις και συμπαραστέκεσαι έτσι είναι πολύ σημαντικό!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Κάποτε η Βουλή ήταν το σύμβολο της Δημοκρατίας, τώρα παρακαλάμε να καεί.. Τους κουκουλοφόρους μην απορείς που δεν τους πειράζουν αφού είναι βαλτοί και δικοί τους για να προκαλούν επεισόδια, να διαλύουν τις διαδηλώσεις, να αποσπάται η προσοχή του κόσμου από το σκοπό και να υπάρχει και η δικαιολογία για την επίθεση των ΜΑΤ.
Και βλέποντας και τις φωτο των γατακίων, σκέφτομαι γιατί να μην είμαι κι εγώ γάτα να κάνω γατίσια ζωή χωρίς προβλήματα, ευθύνες, υποχρεώσεις;
Καλό Σ/Κ να έχεις και καλό μήνα χωρίς άλλες αρρώστιες! Φιλιά!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ασε....δηλητήριο είμαι με αυτά πο είδαν τα μάτια μου...

Αλλά τα γατόνια μούρλια!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ε.Α. είπε...

1.πες τα ρε Ηφ!!!
2.ΚΟΥΚΛΕΣ οι γάτες!!!
3.Διακοπέεεεες!!! Που που που; (*Δε θα στειλω παπαράτσι) :Ρ
4.Απολαυσε το ΣουΚου! :-)

mahler76 είπε...

τι γατούλια όμορφα είναι αυτά??? Όσο για τους παλιούς συμμαθητές ούτε να τους φτίσω όχι να πάω και σε ριγιούνιον μαζί τους χαχα. Καλό σου-κού μικρέ

karkinos7 είπε...

Όλα θηλυκά....χαχαχαχαχ...σε περιτριγυρίζουν οι γυναίκες!!!Τυχερέ!!!!χαχαχαχαχα!!!
Καλά έκανες και τα είπες...μόνο που ο κατήφορος σταματημό δεν έχει!!!
Φιλιά Σου Πολλά!!!
Όμορφο Σ/Κ να έχεις!!!
Καλό Μήνα!!!

BLUEPRINTS είπε...

φιλάκια μικρέ και καλό μήνα να έχεις, μαζί σου στα περί αγανάκτησης κλπ, όσο για τις συνευρέσεις με συμμαθητές κάντε τις τώρα γιατί αργότερα θα απογοητευτείτε...

b|a|s|n\i/a είπε...

ε πού θα πας διακοπές οέο;
κατά τα άλλα ζούμε σε μία χώρα του απόλυτου παραλόγου που προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι απόλυτα λογικά τα όλα.
επικίνδυνες ισορροπίες.
καλό μήνα να έχουμε. καλύτερο. και ακόμα καλύτερο καλοκαίρι. φιλιά πολλά και πολλά!

Hfaistiwnas είπε...

@Roadartist, μα τι να πεις με ότι βλέπεις; Από μακριά δεν μπορείς να κάνεις πολλά είναι η αλήθεια.. ότι μπορούμε.. :) Φιλιά!! Καλό ΣΚ!!!

@γυάλινο δάκρυ, παρακαλούμε να καεί όποιους προστατεύει! Προβοκάτσια ένα πράγμα.. Το έχω σκεφτεί και εγώ.. αλλά μάλλον πρέπει να περιμένω την μετανσάρκωση!!! χαχαχα!! Καλλό Σκ! Καλό μήνα!!!

@ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ, Καλό μήνα! Δηλητήριο στα μούτρα τους!!! Φιλιά και αγκαλιές!!!!

@*jingle all the way!, εμ δεν τα λέω; Διακοπές κάπου!!! Σε νησί!! Αλλά επειδή σε φοβάμαι, δεν θα σου πω.. χιχιχι! Καλό ΣΚ!!!!

@mahler76, ε μα σε σκέφτηκα είδες;; ΠΑνέμορφα και νέα στην οικογένεια!!! Καλά ναι, μερικούς ούτε που να τους φτύσω!!! Καλό ΣΚ!!!

@karkinos7, ναι είδες; Μόνο γυναίκες!! Ε δεν μπορεί και ξανά προς τη δόξα τραβά!!! Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ!!!

@BLUEPRINTS, να απογοητευτούμε; Εντάξει όποιος μπορεί να έρχεται! Δεν θα σκάσουμε κιόλας! Εκτός αν λες επειδή μεγαλώνουμε.. αναπόφευκτο!!! Καλό μήνα να έχουμε!!!

@b|a|s|n\i/a, δεν θα σας πω ακόμη! Το κρατάω κρυφό για τους παπαράτσι!! χαχαχα! Παράλογο??? Δεν απαντά.. άρα λογικό!! χαχαχα!! Καλό μήνα και καλό Καλοκαίρι να έχουμε Βάσνιά μου!! Φιλιάαα!!!

milch-käfer είπε...

Το Milch έχει να σου θέσει την ρομαντική ερώτηση αν τα κουράδια σου έχουν άραγε διασταυρωθεί ποτέ με του Milch!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Πολύ μακρυά η ανάρτηση βρε μωρό μου. Σταμάτησα καταμεσίς ν'αρχίσω να σχολιάζω γιατί αλλιώς θα ξεχάσω τα πρώτα. Σας κόψαν το ιντερνέτ? Αδύνατον! Και πως θα λειτουργήσει η i-Diakivernisi? Οσο για τους ΜΑΤαδες. Θυμάσαι μιά παλιά μου ανάρτηση στην wordpress? Oχι?! Σου δίνω το λίνκ γιά να στου θυμίσω.

http://glykeiapiperoriza.wordpress.com/2010/08/03/%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-eurogendfor/

(κάτι μακρύ δεν βγήκε το λινκ ή μου φαίνεται?)

Τις τελευταίες μέρες ακούω και διαβάζω αμφιβολίες γιά την εθνικότητα των συγκεκριμένων ΜΑΤαδων. Δεν δικαιολογείται αλλιώς να σηκώνει ο άλλος γκλόπ και να το προσγειώνει στο κεφάλι μη κουκουλοφόρου που απλά του λέει "Μη με χτυπήσεις" εκτος αν ο πρώτος δεν καταλαβαίνει τη γλώσσα.

Εγώ πάλι μαζοχίστρια, προσπαθώ να ξέρω ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο Σύνταγμα. Να φτάσει στιγμή να φύγουν οι εντός των τοιχών και να μην το ξέρω να κουνήσω μαντίλι?

Εν τω μεταξύ σε βρίσκω ΚΑΙ αδιάβαστο για τους κουκουλοφόρους. Ποιός να σαπίσει στο ξύλο ποιόν αγάπη μου? Δικοί τους είναι οι κουκουλοφόροι. Χωρίς αυτούς ούτε να ρίξουν χημικά έχουν αιτία να ρίξουν ούτε άλλο τρόπο να φοβίσουν τους οικογενειάρχες να σταματήσουν να κατεβαίνουν στο κέντρο.

Τώρα τη φοράδα τι την θες μέσα στο Γενί Τζαμί? Η φοράδα χέστηκε μεσ'το αλώνι και η φατμέ στο Γενί Τζαμί. Τι θα κάνουμε τώρα? Θα στέλνουμε τη φατμέ στο αλώνι και θα στιγματίζουμε τον Πασά σαν κτηνοβάτη?! Ελεος!

Πάντως η αναισθησία των εντός 300ων μ'εχει και μένα εντυπωσιάσει και νευριάσει και πολλά άλλα. Με το ζόρι να μας σώσουν. Δεν θέλουμε βρε γαμώτο να μας σώσετε άλλο. Αρκετά σωθήκαμε. Να φύγετε να πάτε αλλού να σώσετε κι άλλους.

Φιλιά βρε ΗΦάκι μου!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Τώρα είδα και την απάντησή σου σε σχόλιο. ΣΕ ΝΗΣΙ θα πάς? Κάνε μου έκλπληξη να πεθάνω!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλά τα λες Ηφ μου, μα τώρα είναι αργά μας τα φόρεσαν τα νέα μέτρα!!
τα γατούλια σου πανέμορφα,τι έγινε πολλά γατιά έπεσαν στην μπλογκόσφαιρα...
καλά να περνάς φιλιά...

ria είπε...

δε θα σχολιάσω τα γεγονοτα, είχε γενέθλια ο γιος μου και έκανα τρεισίμισυ ώρες να κάνω εννέα χιλιόμετρα για να πάω στο σπίτι του να του ευχηθώ...

όσο για τις συναντήσεις παλαιών συμμαθητών, είναι υπέροχες. εγώ έχασα την πρώτη γιατί ήμουν εσωτερική στη στρατιωτική σχολή αλλά τις επόμενες... τις γονάτισα!!!

BUTTERFLY είπε...

Καλο μηνα Ηφαιστιωνακο!
Ωραιες ειναι οι συναντησεις παλιωςν συμμαθητων, εχουν συνηθως πολυ γελιο!
Για τα υπολοιπα, αστα μην τα συζητας! Κολαση!

ioannis_the_great είπε...

Καλημέρα Ηφαιστίωνα . Γουστάρω πολύ τις συναντήσεις παλιών συμμάθητων. Περνάς καλά συνήθως. Είχα οργανώσει και εγώ με τους δικούς μου το 09 και πέρασα υπέροχα . Όσο για τα επεισόδια θεώρω οτι δυστυχώς ήταν δεδομένα και αναμενόμενα. Υπάρχει η πιθανότητα του σχεδίου του χάους στη χώρα

Evanescence είπε...

Περισσότερο στάθηκα στις γατούλες σου! Τρελή αδυναμία! :)
Κοριτσοχρονιά φέτος! Όλο κορίτσια γεννιούνται!

Καλησπέρα και καλό σου μήνα!!!

iLiAs είπε...

καλη βδομάδα...

περασες καλα, κανονισες διακοπες..οσο για τη βουλη και ολα τα αισχρα που συμβαινουν..θλιψη μεγαλη :(


να εισαι καλα! :)

Leviathan είπε...

emeis de kaname sinadisi oute apo to gimnasio oute apo to likeio...krima giati 8a eixe endiaferon...kali evdomada my friend! Kiss!

Ανώνυμος είπε...

τα ειπες πολυ ωραια!!!

καλο σου μηνα Ηφαιστιωνακο μου

Hfaistiwnas είπε...

@Ginger, ζιντζεράκι μου, θα πάμε Ιόνιο.. δεν θα γίνει η έκπληξη.. :(
Ε όχι και μεγάλο το ποστ! Μικρό ήταν σχεδόν! Τη θυμήθηκα την ανάρτηση και θέλω ξανά να την ξεχάσω! Το είπα δεν βλέπω ειδήσεις, δεν τις μπορώ, από τα λίγα που διαβάζω όμως και βλέπω αυτά σχολιάζω. Η φοράδα στο Γενί Τζαμί, τα γουρούνια στη Βουλή.. Φιλιάααα!!!

@ΦΟΥΛΗ, μας τα φόρεσαν ναι.. δυστυχώς..

@ria, γιατί δεν πήγαινες με τα πόδια καλύτερα; απαπαπαπα! Να δεις πως κοιτιούνται οι γυναίκες σε αυτές τις συγκεντρώσεις!!! Άσε με μίσος ένα πράμα!! Θα προσπαθήσω να μην χάσω καμία! χεχε!

@BUTTERFLY, γέλιο ναι, και με λίγο κουτσομπολιό!!! Φιλιά και καλό απόγευμα!

@ioannis_the_great, γουστάρω και εγώ! Να δούμε στην επόμενη πως θα είναι! Ελπίζω να είναι καλά! Όσο για την Ελλάδα.. ας μένουμε με ελπίδα! καλησπέρα!!!

@Evanescence, είναι πανέμορφες και μικρούλες! Όλο κορίτσια ναι, παντού το ίδιο ακούω! Καλησπέρα!!!

@iLiAs, ναι ναι! Κανόνισα τα πάντα, να είμαι σίγουρος!!! Ένα είδος προγράμματος θα κάνω για να ξέρω που βρίσκομαι! :) Φιλιάααα!!!

@Leviathan, έχει ενδιαφέρον, ε και με το κουτσομπολιό έχει πλάκα! χαχαχαχα!!!

@το κόκκινο φουστάνι,καλημέρα!!!!

Hfaistiwnas είπε...

@milch-käfer, δεν είχαν την τύχη..

turigr είπε...

Καλό μήνα, Ηφαιστίωνα! Είναι ωραίες αυτές οι συγκεντρώσεις, αλλά με τον καιρό φθίνουν. Μετά από κάμποσα χρόνια εμείς σταματήσαμε να βλεπόμαστε. Κρίμα βέβαια, αλλά βλέπεις αλλάζουν για όλους τα δεδομένα με το πέρασμα των χρόνων.
Όσο για τις ειδήσεις τις σχετικές με τα επεισόδια, σταμάτησα νωρίς να τις βλέπω από την τηλεόραση. Ήταν πολύ θλιβερό ως θέαμα, προτίμησα να ενημερώνομαι μόνο από το ραδιόφωνο.

Υ.Γ. Κουκλιά τα γατάκια!

iLiAs είπε...

καλημέρα, να εισαι καλα! :)

marina είπε...

Η πρωτη μου βολτα στο blog σου,γεια σου.
Ασυγκρατητος τα ειπες ολα, ανακατα ,αλλα παρ'ολα τα δικαιολογημενα νευρα σου για οσα ζησαμε (κυριως εμεις οι κατοικοι του αθηναικου κεντρου),τελικα εβγαλες πολυ ζωντανια.
Αντε τετοια κεφια θελω,να πηγαζουν απο τα πιο μικρα καθημερινα γεγονοτα.
Πες τα καλοκαιρινα σου πλανα,να μας ξεσηκωσεις..
Οσο για τους συμμαθητες του δημοτικου που ξανασυναντησα πριν 2χρονια,δεν τους χορταινω, οι αγνες φιλιες ,λεω, γεννιουνται μονο σ'αυτα τα χρονια τα ανεμελα παιδικα.

iLiAs είπε...

καλο σαβ/κο!! :)

ολα θα πανε καλα... είπε...

καλησπέρα,Ηφαιστίωνα!Θα πρέπει να αρχίσω να διαβάζω το μπλογκ σου από εκεί που το άφησα(καιρόοοοοο πριν!)γιατί σίγουρα θα έχω χάσει επεισόδια.
:)
Πολύ ωραία τα γατάκια σας εκεί,δώσε τους ένα χάδι κι από μένα!
Όσον αφορά τις συγκεντρώσεις συμμαθητών,τις αποφεύγω,δεν ξέρω να σου πω ακριβώς γιατί.
Να σαι καλά!

Leviathan είπε...

kalo weekend! Kiss!

Ντεμης είπε...

Ηφαιστιωνάκο, τι χαμπάρια; Εγώ συμφωνώ με όλα όσα γράφεις για την Βουλή και την κατάσταση γενικώς αλλά άλλο πράγμα θέλω να σε ρωτήσω: τι γίνεται βρε με τον "παις ψηλός συμπαθητικός" από τα γάλατα στο σούπερ-μάρκετ;! Δεν ξανά-τον-είδες εκεί; Στήσε καραούλι και ενημέρωσέ μας! :)

Hfaistiwnas είπε...

@turigr, Φθίνουν αλλά όσοι μπορούν να έρχονται θα έρχονται! Είναι λογικό, με τον καιρό αποκτάμε περισσότερες υποχρεώσεις.. Κανένα ΜΜΕ!!! Στην άγνοια!!! Καλημέρα!!!

@iLiAs, καλημερούδια αγαπητέ μου!

@marina, το καλό είναι ότι αυτά τα νεύρα δεν κρατάνε πολύ.. ίσα ίσα, είναι ελάχιστα.. Φιλίες δεν μπορώ να πω πως έκανα πολλές από το σχολείο, δυο μόνο. Μετέπειτα έκανα πολλές για τις οποίες είμαι περισσότερο ευχαριστημένος!

@ολα θα πανε καλα, δεν έγινε τίποτα σημαντικό για να χάσεις! Μην ανησυχείς! Θα δώσω όταν θα πάω Χωριό! Ο καθένας έχεις του λόγους του για να τις αποφεύγει, δεν υπάρχει σωστό και λάθος! Φιλιά πολλά!!!

@Leviathan, Καλή εβδομάδα!

@Ντεμης, χεχε τίποτα δεν γίνεται, δεν τον ξαναείδα, δεν είναι και κοντά το σούπερ μάρκετ αυτό! Δεν πειράζει όμως.. ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να είναι γραφτό μας χαχαχαχα!!! Θα τα πούμε!!! Κοίτα να περνάς καλά και μην το ρίξεις πολύ στην τρέλα!!!

fvasileiou είπε...

Ηφαιστιωνάκο καλημέρα!
Επέστρεψα χθες στην Ελλάδα και είπα με τον πρωινό καφέ να διαβάσω τα νέα σου. Αλλά, βρε παιδί μου, είναι παλιά :) :) :)
Φαντάζομαι θα είσαι αραχτός σε καμιά παραλία με το φρέντο στο χέρι...
Να περνάς τέλεια!

Leviathan είπε...

καλή εβδομάδα! να περνάς καλά :-)

iLiAs είπε...

..καλημερα...καλη βδομάδα!! :)

fpboy είπε...

εμένα θα μου άρεσε πολύ να πάω σε reunion ! ειδικά με συμμαθητές απο λύκειο κ.τ.λ.
Για τα πολιτικά , χέστα, μην ασχολείσαι, μόνο στεναχώρια θα έχεις !

PiciFriki είπε...

είναι της μόδας

Ξενικός είπε...

μόνο θηλυκά γατάκια;
πάει, χάλασε ο κόσμος...
Ξενικός

Leviathan είπε...

filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)

iLiAs είπε...

καλη βδομαδα!! :)

Hfaistiwnas είπε...

@fvasileiou, και ακόμη παλιά είναι! Θα κάνω μια ανάρτηση πριν φύγω!

@fpboy, ε κανονίστε το!! Μέσω fb δεν είναι δύσκολο!!

@PiciFriki, μα ναι!

@Ξενικός, μόνο θυληκά.. για να μην μπαίνουν ιδέες!!!!

@Leviathan, καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

@iLiAs, Γεια σου Ηλία μου! Καλή εβδομάδα!!!

PiciFriki είπε...

καλό καλοκαίρι!

Hfaistiwnas είπε...

@PiciFriki, καλό Καλοκαίρι και σε σένα!!!!