Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Διακοπούλες! +παιχνιδάκι

Καλησπέρα!

    Έχει ζεστάνει πολύ! Άσχημα δεν είναι όμως. Να δούμε και λίγο Καλοκαίρι! Πως περνάει έτσι ο καιρός.. χτες συνειδητοποίησα ότι δεν μου μένει καθόλου χρόνος καλοκαιρινός, καθόλου όμως! Θα τελειώσει και δεν θα το πάρω χαμπάρι!

    Γεμάτες οι εβδομάδες! Το προηγούμενο ΣΚ ήμουν Χαλκίδα για γάμο, αυτό το ΣΚ φιλοξένησα μια συνάδελφο για ένα γάμο που είχαμε εδώ, σε βουκολικό τοπίο! Το Σκ που μας έρχεται θα είμαι διακοπές που θα κρατήσουν ως τις 16, συνδυασμός νησιού και βουνού. Τίποτα δεν μένει, λίγες μέρες του Αυγούστου θα μείνουν μόνο και έπειτα Φθινόπωρο. Δεν μου φτάνει το Καλοκαίρι τελικά, άρχισε και αργά και δεν το καταλάβαμε καθόλου. Χαίρομαι όμως που δεν πρόλαβα να βαρεθώ σχεδόν καθόλου.
    Στη Χαλκίδα, εκτός από το 12 ώρες που κράτησε το όλο νταβαντούρι του γάμου δηλ. τελετή, γλέντι, όλες τις υπόλοιπες ώρες ήμασταν στην παραλία. Αν και δεν έκανα καθόλου ηλιοθεραπεία, με έκαψε λιγάκι και ξεφλουδίζω τώρα. 12 ώρες δεν κοιμηθήκαμε σε 3 μέρες.. αλλά χαλάλι τους. Τα παιδιά που γνωρίσαμε, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού ήταν πολύ καλά παιδιά, μας έβαλαν στην παρέα τους και υποσχεθήκαμε να ξαναπάμε! Φωτιά στην παραλία, ποτά (τσάι κρύο εγώ), παιχνίδια, συζητήσεις. Μου φάνηκε λες και ήμουν σε κάμπινγκ (δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά κάπως έτσι μου το έχουν περιγράψει) ή σε κατασκήνωση. Στο σπίτι που μέναμε η ζέστη ήταν αφόρητη, βασικά δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έκανες μπάνιο και στο 2λεπτο ήσουν μούσκεμα... εκεί που ντυνόμασταν για το γάμο, μούσκεμα γίναμε. Ο γάμος όμορφος και λιτός, το γλέντι κορυφή, σε ξενοδοχείο πισινάτο, νεολαία φουλ. Χορό ασταμάτητο όλο το βράδυ, πήγαμε 10 και φύγαμε 5:30 το πρωί. Ακολούθησε παραλία και σπίτι για (ας το πούμε) ξεκούραση, γιατί στις 12 ήμασταν πάλι παραλία μέχρι ξημερώματα την επόμενης. Παρ' όλη την ταλαιπωρία μόνο ευχάριστα μου έχουν μείνει από αυτήν την εκδρομή που συνδυάστηκε με τον γάμο! Τώρα οι διακοπές μου θα είναι ήσυχες στην Κεφαλλονιά, πήραμε τα νησιά του Ιονίου με τη σειρά.. χεχε
 
    Την Κυριακή που μας πέρασε γάμος εδώ, σε ένα χωριό που δεν έχει πια πολλούς κατοίκους, αλλά τα παιδιά λόγω των καταβολών τους ήθελαν να κάνουν εκεί το γάμο. Σε ένα όμορφο ξωκκλήσι, με δροσιά θέα πανέμορφη. Εκεί και το γλέντι, επίσης καλοστημένο! Χορός λίγος μιας που έχουν και κάποιους άλλους χορούς εδώ που δεν γνώριζα. Σχετικά νωρίς γυρίσαμε όμως. 12:30 ήμασταν σπίτι.. μιας και σήμερα είχαμε δουλειά, ε μα και αυτοί, Κυριακή και γάμος;

    Ξέρετε τι μου αρέσει πολύ όταν έχει ζέστη; Όταν γυρίζω το μεσημέρι σπίτι, που έχω τα πάντα κλειστά, και έχει δροσιά από το βράδυ και το πρωί που είχα ανοιχτά τα παράθυρα.. είναι σαν όαση.. ο ήλιος πέφτει δυνατός πάνω στα παντζούρια και ακόμη και κλειστά που είναι, έχει φως αρκετό μέσα. Ένα βόρειο παράθυρο στο σαλόνι μόνο αφήνω με ανοιχτό παντζούρι καθημερινά, το βλέπει ελάχιστα ο ήλιος το απόγευμα πριν δύσει. Αλλά συνήθως δεν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα..

    Σήμερα και χτες ξυπνάμε το πρωί με 16 και 18 βαθμούς! Δεν μιλάμε για λίγο κρύο! Δεν έχω βγάλει την κουβέρτα όλο το χρόνο, άντε να γίνει 2-3 φορές να τη βγάλω και σήμερα το πρωί κρύωσα πάρα πολύ. σηκώθηκα και έψαχνα ζακέτα!! Το μεσημέρι λέει 26-30, ανάλογα την σελίδα, τι καλά! Ούτε πολύ ζέστη, ούτε πολύ κρύο! Τώρα βέβαια οι δυο μέρες αυτές έρχονται σε αντίθεση με αυτά που έλεγα στην αρχή περί ζέστης αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Πρωί κρύο, μεσημέρι πολύ ζέστη, βράδυ ψύχρα και πάει λέγοντας!

    Στη δουλειά όλα οκ, τελειώνω εκκρεμότητες για να μην τις έχω όταν γυρίσω  στο όριο της λήξης τους. Οι περισσότεροι έχουν φύγει για διακοπές, άδειες οι υπηρεσίες. Και ο κόσμος όμως, έχει φύγει, καλά έκανε και αυτός. Το θέμα είναι να μπορεί να ξεσκάσει λίγο και να ξεφύγει από τα άγχη που βιώνουμε.. 

    Θα σας ευχηθώ Καλές διακοπές σε όσους φύγετε αυτές τις μέρες!
   Θα τα πούμε ξανά 6-7 Αυγούστου!
   Να περάσετε καλά αυτές τις μέρες που δεν θα τα λέμε!!

Καλό απόγευμα!!!!

ΥΓ. Η ανάρτηση ήταν έτοιμη, πρόσθεσα το παιχνιδάκι του Turigr! Ευχαριστώ για την πρόσκληση αγαπητέ μου!!

--------------------------------------------------------
    Οι οδηγίες έχουν ως εξής, απαντάμε στις ερωτήσεις που μας δίνονται, τις απαντήσεις τις γκουγκλάρουμε στο google photo και περνάμε την πρώτη απάντηση που θα βρούμε στα αποτελέσματα! Δεν κάλεσα κανέναν, όποιος θέλει παίζει! Πάμε λοιπόν: 

1) Η ηλικία των επόμενων γενεθλίων σου:
2) Ένα μέρος που θα ήθελες να επισκεφτείς:
3) Το αγαπημένο σου αντικείμενο:
4) Το αγαπημένο σου μέρος:
5 Το αγαπημένο σου φαγητό:
6) Το αγαπημένο σου ζώο:
7) Το αγαπημένο σου χρώμα:
8) Το μέρος που γεννήθηκες:
9) Το μέρος όπου ζεις:
10) Το όνομα ενός κατοικίδιου ζώου που είχες (απορώ πως έβγαλε κάτι τέτοιο):
11) Το ψευδώνυμό σου στο μπλόγκ:
12) Το πραγματικό σου όνομα:
13) Το όνομα της γιαγιάς σου από την πλευρά της μητέρας σου:
14) Το όνομα της γιαγιάς σου από την πλευρά του πατέρα σου:
15) Μια κακή συνήθεια:
16) Οι αγαπημένες σου διακοπές:
17) Ένα προτέρημα σου:
18) Ένα ελάττωμά σου (απορώ επίσης):
19) Το αγαπημένο σου αμάρτημα:
20) Ένα άτομο που θαυμάζεις (μην ακούσω κανένα σχόλιο!!!):

Αυτά λοιπόν! Φιλιά πολλά σε όλους!!!

29 σχόλια:

ria είπε...

καλά ρε ηφαιστιωνάκο, τη γιαγιά τη θεοδώρα τη βρήκα, την άλλη πως τη λένε;;;

μια χαρα περνάς, μη γκρινιάζεις, εγώ τι να πω που κυκλοφορώ με πατερίτσες;

ΜaRioNaSTRo είπε...

Α ρε Αλικάρα!
Θα το παίξω και εγώ αυτό το παιχνιδάκι τώρα !
Μου φαίνεται πολύ ωραίο!
Έχουμε μερικά κοινά ή σχεδόν κοινά!
Χαλκίδα ε; Εγώ μένω εκεί μόνιμα εκτός από το καλοκαίρι :)
Σε ποιες παραλίες σε πήγανε;
φιλάκιαααααααα

iLiAs είπε...

καλες διακοπες, να περασεις ομορφα! :)
καλο καλοκαιρι!! :) :)

gay super hero είπε...

Πότε κρύο, πότε ζέστη, αλλά σημασία ε΄χει να περνάς καλά. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι το καλοκαίρι σου :-)

karkinos7 είπε...

Καλές διακοπές Γιάννη!!!
Να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα!!!και Χαμογελαστά!!!
Φιλιά Πολλά!!!
Την Καλησπέρα μου!!!

Leviathan είπε...

na peraseis iperoxa!!!! :) kales diakopes! 8a paixo kai ego to game ameeee! :) filiaaaaaaa!

Ξενικός είπε...

Καλή ξεκούραση στις διακοπές!
(Αν και δεν θα ήταν άσχημο να κουραζόμαστε από την πολλή δραστηριότητα στις διακοπές, και να έχουμε ξεκούραστη εργασία όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Ποιά τρόικα διαφωνεί;)
Ξενικός

Xenoudis - Ξενούδης είπε...

Καλά και ξένοιαστα να περάσεις! Ευρηματικό το παιχνίδι. Θα δυσκολευτώ να βρω τις κατάλληλες εικόνες πάντως...
Ξενούδης

turigr είπε...

Τελικά οι γάμοι τον Ιούλιο εξελίσσονται σε μάστιγα: δυο είχα κι εγώ αυτό τον μήνα!
Όσο για το παιχνίδι, όντως μερικά είναι κοινά, π.χ. σοκολάτα!
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση σου εύχομαι!

b|a|s|n\i/a είπε...

άντε και στα δικά σου! :)
καλά να περάσεις! μα πολύ καλά! μα τα καλύτερα! καλές και όμορφες διακοπές!
φιλιά πολλάάάά!

Ε.Α. είπε...

Να περάσεις σούπερ!!!!
Ξεκούραση καλή και πολλές πολλές να είναι οι απολαύσεις!
enjoy! :)

Hfaistiwnas είπε...

@ria, η κυρία στην φωτό για τη δεύτερη γιαγιά λέγεται "Παναγιώτα Βλαντή".... οπότε πως λέγεται η άλλη γιαγιά;; Μα και εσύ την πιο δύσκολη βρήκες!!! χαχαχαχα! Υπομονή κάνε να τις βγάλεις και μετά βουρ στα παράλια!!!!

@ΜaRioNaSTRo, κοινά;;; χμμμ. . στο γλυκό;;; και στην Αλίκη!!! χεχεχεχε! Δεν με πήγανε σε πολλές, Αμάρυνθο ήμασταν, δεν φύγαμε από εκεί, την επόμενη φορά θα γυρίσουμε! Όμορφα μέρη πάντως!!! Το Καλοκαίρι που βρίσκεις καλύτερα και φεύγεις;;;

@iLiAs, επίσης Ηλία μου!! Να είσαι καλά!! Να περάσεις και εσύ υπέροχα!!!

@gay super hero, κρύο ζέστη μας πάει, λες και το κάνει επίτηδες!!! ΝΑ σαι καλά! Επίσης καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού!!!!

@karkinos7, επίσης και σε σας!!! Καλά μπάνια!!! Φιλιάα πολλάαα!!!! Προτιμώ το ψευδώνυμό μου!!!

@Leviathan, Ευχαριστώ Λεβ μου! Επίσης!!! Φιλιάαα!!!

@Ξενικός, να σαι καλά! Ελπίζω ναι! Αν δεν κουραστείς και λίγο στις διακοπές, δεν είναι διακοπές!!! Τρόικα; Μην μου χαλάς τα οράματα!!! Καλημέρα!!!!

@Xenoudis - Ξενούδης, δεν θα δυσκολευτείς.. πάντα έχει απαντήσεις το Google!!! Φιλιάαα!!!

@turigr, Άσε ναι, να μην προλαβαίνεις να πηγαίνεις!! χεχεχε!!! "Γλυκά" ήταν ο όρος αναζήτησης στην συγκεκριμένη περίπτωση!!!! Επίσης καλή ξεκούραση!!!

@b|a|s|n\i/a, αχ ευχαριστώ! Επίσης!! Να είμαστε καλά!!! Καλά να περάσεις επίσης!!! Που θα πάς φέτος;; Ή μήπως δεν θα πας;;; Που ήσουν χτες που σε έπαιρνα τηλ;;; Φιλιάααα!!!

@*jingle all the way!, ευχαριστώ επίσης εύχομαι να περάσεις καλά αυτό το καιρό!!!! Φιλιάαα!

Evanescence είπε...

Ιωάννη! μήπως την άλλη γιαγιά την λένε Πηγή; εκεί πήγε το μυαλό μου. Επίσης μου άρεσε το παγωμένο τσαι που λες εναλλακτικά κάποιου ποτού, αν και ποτε δεν πινω το τσαι παγωμένο! :)
Να περάσεις πολύ όμορφες διακοπές! Καλή ξεκούραση διασκεδάζοντας!!! :)

ΜaRioNaSTRo είπε...

Το καλοκαίρι μετακομίζω βόρεια, στη Θεσσαλονίκη :)
φιλιά, καλημέρααααααααααααα!

Περσέας είπε...

καλό καλοκαίρι!!καλά να περνάς
αν είσαι τόσο αγχώδης όσο 11 τότε θα πρέπει να είσαι βάσανο για τους γύρω σου αλλά dont worry είναι ψέμματα όσα λένε για όσους έχουν στρες.Πρώτα βαράει μπιέλα ο περίγυρος

Roadartist είπε...

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!

Ντεμης είπε...

Καλά να περάσεις Ηφαιστίωνά μου, η Κεφαλλονιά είναι τέλεια!!! Αν παίξω το παιχνίδι - που θα το παίξω! - αυτή θα βάλω στο αντίστοιχο ερώτημα. Να πας στο πιο βόρειο μέρος (Φισκάρδο) είναι η πιο γραφική κωμόπολη που έχω δει. Εκεί έχει και το εστιατόριό της η Ρένια της Φτελιάς - αλλά πανάκριβο! Να πας και στην Παναγία με τα φιδάκια και στο Αργοστόλι και σε ένα χωριό, τα Δειλινάτα, όλα πανέμορφα.
Τελικά δεν κατάλαβα για το παιχνίδι: βάζουμε μόνο φωτό και δεν γράφουμε κάτι; Πρέπει ο άλλος να μαντέψει τι εννοούμε, αυτό είναι; Εγώ πχ δεν κατάλαβα ούτε πού ήταν οι αγαπημένες σου διακοπές, ούτε το προτέρημά σου ούτε το ελάττωμά σου :) Για εξηγήσου βρε, χαχαχα!

KitsosMitsos είπε...

Καλά να περάσεις φίλτατε! Για τις επόμενες διακοπές, βεβαίως-βεβαίως.
Το τελευταίο σχόλιο όλα τα λεφτά, χαχαχα!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Hφαιστίωνα ζεις σε ένα πανέμοροφο μέρος, η Δ.Μακεδονία κ η Ήπειρος έχει τη μεγαλύτερη φυσική ομορφιά κατά τη γνώμη μου. Γύρισα πριν από λίγο από τα μέρη σου όπου είχα πάει κ εγώ για γάμο κ βόλτες κ ήταν πανέμορφα, στη διαδρομή θυμόμουν τις φωτος που βάζεις στο "Απεικόνιση" κ τραβούσα κ εγώ συνέχεια!! Όντως βγάζει αρκετή ψύχρα εκεί κ βρέχει πολύ! Γεγονός που με έκανε να καταλάβω τεράστια διαφορά όταν επέστρεψα κ μου κακοφάνηκε η αποπνιχτική ζέστη.
Το παιχνιδάκι πολύ καλό, θέλω κ εγώ! Αν κ ομολογώ ότι κάποιες απαντήσεις δν κατάφερα να τις μαντέψω από τις εικόνες :-Ρ
Να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες, δυστυχώς το καλοκαιράκι τελειώνει πράγματι γρήγορα.
Φιλιά!

iLiAs είπε...

καλο σου μηνα! :)

fvasileiou είπε...

Αν εξαιρέσουμε τους γάμους, που δεν τους πάω, ρε παιδί μου, όλα τα υπόλοιπα μια χαρά μου φαίνονται.

Περιμένουμε φωτογραφίες από την Κεφαλονιά!
Καλά να περνάς!!!!

Leviathan είπε...

kalo mina!!! kala na pernas!!! :)

Vangel Greko είπε...

Ωραίο το παιχνιδάκι

και το τελευταίο σχόλιο σου απίστευτο!!

την καλησπέρα μου!!

τα σέβη μου

iLiAs είπε...

καλη επανοδο!! :)
να 'σαι καλα!
καλημερα!! :)

ΦΟΥΛΗ είπε...

Να πω και στα δικά σου;
Το παιχνιδάκι τέλειο το έπαιξα και εγώ...
καλά να περνάς ΗΦ...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλέ καιρό είχα να παίξω παιχνιδάκι,πως μου ξέφυγε! Λοιπόν:
1) 60!!!!!ουάουυυυυυυυ!
2) ένα ακατοίκητο νησάκι να κάνω κάμπινκ!
3) δένομαι με τόσα πολλά που..ψάχνω..μάλλον τα γυαλιά μου γιατί μου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!
4) εκεί που έχω τις καλύτερες αναμνήσεις..δηλαδή σε άπειρα μέρη..
5) κότα με μανιτάρια και πατάτες!!!
6) λατρεύω ΌΛΑ τα ζώα μα ..η Κλώντη!!!
7) χωρίς δυσταγμό..το γαλάζιο, αν ανοίξεις τη ντουλάπα μου θα δεις τα 3/4 σε αυτό το χρώμα.
8) Θεσσαλονίκη μάγισσα γλυκιά Θεσσαλονίκη!
9) Που αλλού; θεσσαλονίκη.
10) Ποσειδώνα..ο πρώτος μου σκύλος και βέβαια ..Κλώντη..
11) Αχτίδα..καλέ με ξέχασες;
12) Γεωργία..χαζό έτσι;
13) Γεωργία!!!!!
14) Πελαγία!!!
15) Πλένω συνέχεια τα χέρια μου για να τα μυρίζω ωραία!
16) Στη Κεφαλλονιά πριν πολλά χρόνια!
17) Είμαι πολύ επικοινωνιακό άτομο και υπερβολικά ευπροσάρμοστη στα πάντα, βολική που λένε!
18) Ευκολόπιστη!
19) Αυτό που σίγουρα θα ..ξανακάνω..αν το πω δεν θα είναι αμαρτία φίλε μου, θα είναι ομολογία!!!!!!!
20) Τον άνδρα μου γι' αυτό και είμαι μαζί του 36 χρόνια..

Πιστεύω να σε κάλυψα φίλε μου φιλάκια Αχτιδένια!

George Tsitiridis είπε...

μια χαρά άντε διακοπούλες και παιχνιδακια

BUTTERFLY είπε...

Ηφαιστιωνακο, υπεροχο το τριημερο που περιεγραψες! Ελπιζω το ιδιο τελειες να ηταν και οι υπολοιπες διακοπες σου! Παει κι αυτο το καλοκαιρακι, γρηγορα και για εμενα μουντα...

Hfaistiwnas είπε...

@Evanescence, όχι Πηγή, μία Παναγιώτα και η άλλη Θεοδώρα! Καλύτερα τσάι παρά ποτά! Καλημέρα!!!

@ΜaRioNaSTRo, όμορφη η Θεσσαλονίκη, καλύτερα στα βόρεια!

@περσέας, μπα όχι, δεν είμαι αγχώδης γενικά.. είμαι με συγκεκριμένα πράγματα.. που δεν φαίνονται τόσο.. :)

@Roadartist, ήταν ήταν!

@Ντεμης, είχαμε φύγει Ντέμη μου και δεν είδα τα μέρη που μας είπες.. :( Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Όχι δεν γράφουμε κάτι, αγαπημένες διακοπές στο Αγκίστρι! Αισιόδοξος και αγχώδης! χαχαχα! Τώρα οκ;

@KitsosMitsos, καλά ήταν! Στη νέα ανάρτηση τώρα πια!

@γυάλινο δάκρυ, μα είδες διαφορά θερμοκρασιών; Να παίξεις και εσύ! Φωτό δεν θα βάλεις από την εκδρομή σου εδώ;;;

@iLiAs, ευχαριστώ Ηλία μου!!! Να σαι καλά!

@fvasileiou, εγώ πάω τους γάμους που δεν θα πάω από υποχρέωση καθαυτή.. αλλά επειδή θέλω!!! :)

@Leviathan, καλό (τέλος του) μήνα!!!

@Vangel Greko, καλημέρα!!

@ΦΟΥΛΗ, να πεις! Άντε να δούμε! χαχαχαχα!

@αχτίδα, δεν είπαμε μια κυρία ποτέ δεν την ρωτάνε τα έτη της; Μέκάλυψες! Ευκολόπιστη; Να το αλλάξεις αυτό!!! Δεν βγαίνει πάντα σε καλό!

@pisoglendis, καλά ήταν!!! Γυρίσαμε πια!

@BUTTERFLY, τελειώνει και το Καλοκαίρι χρονικά.. ελπίζω όμως άτυπα να κρατήσει μέχρι τέλη Σεπτέμβρη!! χαχαχα!