Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εν όψει αλλαγών...

Καλησπέρα!

Έπεσε η θερμοκρασία μαζί με τους μισθούς!! Δεν θέλω να τελειώσει ακόμη το Καλοκαίρι! Έστω μέχρι τέλος του μήνα ή μάλλον μέχρι τέλος του χρόνου! Μην κάψουμε και πετρέλαιο. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, θα φέρω από το Χωριό τις φλοκάτες και θα κουκουλώνομαι σε αυτές (μιας που δεν υπάρχει και κανείς να με ζεσταίνει... ). Η διάθεσή μου είναι μια χαρά ακόμη παρ όλες τις περικοπές (που μας έχουν καταντήσει καρδιακούς κάθε φορά που έρχεται μια εγκύκλιος).

Με τις νέες περικοπές ο μισθός μου τον Οκτώβριο θα φτάσει το ποσό των 726 ευρώ (με 600 ευρώ πάγια έξοδα), είμαστε για γέλια έτσι; Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Κάνεις τις περικοπές, άντε κάντες, είναι δυνατόν να τις βάζεις αναδρομικά από την αρχή του έτους όταν βρισκόμαστε στο τέλος του; Και καλά μην κοιτάς εμένα που είμαι μπακούρι, κοίτα τις οικογένειες που έχουν και τα παιδιά τους, που ετοιμάζονται για το σχολείο και θα πρέπει οι γονείς να κάνουν ένα σωρό έξοδα.. Επίσης τα αναδρομικά αυτά θα μοιραστούν και στους Νοέμβριο και Δεκέμβριο (καλύτεροι από τον Οκτώβριο κατά 100 ευρώ). Δεν λέω άλλα, οι τρεις αυτοί τελευταίοι μήνες του 2011 θα είναι δύσκολοι. Και μη χειρότερα. Και με το νέο μισθολόγιο ποιος μας πιάνει!

Σίγουρα προσέξατε ότι άρχισαν τα σχολεία ε; Βγαίνω από το γραφείο να πληρώσω το δάνειο, και με το που βγαίνω, χαμός, μικρά παιδιά παντού! Κατέκλυσαν, καφετέριες, τυροπιτάδικα, στάσεις λεωφορείων, σκαλιά, δρόμους.. και σχολεία.. Λες και έμπαινα σε μια ατελείωτη παιδική χαρά! Όχι πως δεν τα πάω καλά με τα παιδιά αλλά σε ποσότητες μέτριες.. χαχαχα! Ο αγιασμός ήταν η αφορμή της εξόδου. Μαζί με αυτά βέβαια βγήκαν και τα μεγαλύτερα.. όχι πως είναι το target group μου, αλλά για το μάτι μια χαρά είναι. Το ίδιο μεσημέρι, ήμουν σπίτι ησύχασα ξαπλωμένος και κάποια στιγμή άρχισε να γίνεται φασαρία. Είχε βγει το εγγόνι της από πάνω και έπαιζε στις σκάλες. Είπα να κάνω λίγη υπομονή, 5 λεπτά, 10 λεπτά, 15 λεπτά, ε δεν πήγαινε άλλο, βγαίνω στην πόρτα όπως ήμουν με το σλιπ και κάνω ένα ηχηρό "σσσσουουυυουτ"!!! Σκάει το μικρό και ακούω την γιαγιά του, ποιος είναι; Εγώ είμαι της λέω. Σκύβει στη σκάλα, μισονυσταγμένος και κρυμμένος πίσω από την πόρτα, μεγάλη γυναίκα μην με δει έτσι, "περιμένει τη μάνα του να φύγει και είναι λίγο ανήσυχος". Καλά της λέω, δεν πειράζει, έχω ξαπλώσει όμως και είναι μεσημέρι της λέω και μπαίνω να συνεχίσω.

Έτσι πέρασαν οι εβδομάδες. Είχαμε και μια νέα γνωριμία. Ένας φίλος εδώ μας γνώρισε το νέο του φλερτ - σχέση. Καλό παιδί φαίνεται πάντως. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι κιόλας. Είναι λογικό να κοιτάς κάποιον με καχυποψία στην αρχή. Ειδικά αν σου λέει ένα σωρό πράγματα, και εσύ για κάποιους λόγους νιώθεις ότι δεν τα πιστεύεις.

Χτες το πρωί διάβασα αυτό, λέτε να ισχύει; Και αν ναι, γιατί δεν μιλάει κανένας; Μήπως μιλάει και επειδή δεν ακούω ειδήσεις δεν έχω πάρει χαμπάρι; Επίσης είδα και αυτό χτες, την πάω αυτή τη γυναίκα, είναι τσαμπουκαλού...

Πάντως παιδιά, όλοι έχουν αγχωθεί, όλοι συζητάνε τα ίδια και τα ίδια, για τα μέτρα, την κατάσταση, περνάνε από το γραφείο διάφοροι συνάδελφοι και ο καθένας λέει το δικό του. Στο τέλος της μέρας, έχεις ένα κεφάλι καζάνι και δεν είναι από τα δικά σου θέματα... ο ένας αν θα έχει να πληρώσει το δάνειο και ο άλλος πως θα τον γιουχάρει ο Παναθηναϊκός! Τρέλα σου λέω! Απέχω και αισιοδοξώ, γιατί θα πάρω το ντουφέκι μου και θα τους καθαρίσω όλους (όχι, δεν είμαι δολοφόνος, το κεφάλι μου ήσυχο θέλω, μπορώ;)! Η κατάσταση μεταξύ των υπαλλήλων χειροτερεύει από μέρα σε μέρα, δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό το πράγμα. Θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας στο τέλος. 
Και θα ζήσουμε εμείς καλά..

Να περνάτε καλά!!!
Καλό βράδυ!



45 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλά αυτά με τον Σώρρας είναι ιστορίες για αγρίους. Όσο για τα υπόλοιπα κουράγιο. Θα τα βγάλουμε και με λιγότερα. Δεν λες πάλι καλά που δεν έχουμε και παιδιά να θρέψουμε?
Καλό σου βράδυ αγορίνα.

Υ.Γ: Καλά έχεις φλοκάτες στο πατρικό και δεν τις έχεις πάρει ακόμα? Τρελαίνομαι για τις φλοκάτες!

Leviathan είπε...

kouragio...ti na po...ola ta kovoun...mi po ti allo 8a kopsoun sto telos...eleos...


filiaaaaaaaa :)

karkinos7 είπε...

Εγώ θέλω κόκκινη φλοκάτη για τη φιλοξενία, τώρα που θα πάρω τα βουνά και τα λαγκάδια.Σε εμάς να δεις τι γίνεται στη δουλειά αποδεκατιζόμαστε...!!!
Θλιβερά όλα αυτά!!!
Την Καλησπέρα μου!!!
Φιλιά Πολλά!!!

ασωτος γιος είπε...

δε μασαμε θα επιζησουμε

tovenito είπε...

έπεσε και η θερμοκρασία και άρπαξα και το κρύωμα. για τα υπόλοιπα τι να πω, καλό κουράγιο. είπαμε να κάνουμε υπομονή, να βάλουμε λίγο πλάτη μπας και, αλλά αυτό καταντάει φαρσοκωμωδία, κάθε μέρα και νέο μέτρο. αφού πλέον ακούω ειδήσεις και μετράω πόσες φορές θα πούνε τη λέξη μέτρο! κίνκυ το σλιπάκι! χαχα!

g for george είπε...

726 ευρώ; αν είναι δυνατόν. Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα (αρκετά χρόνια βέβαια, στην ίδια δουλειά) και παίρνω παραπάνω... τι να πω. Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα, για όλους. Ειδικά αυτούς που έχουν όπως είπες κι εσύ, παιδιά να μεγαλώσουν.

Evanescence είπε...

Το χαράτσι σου ήρθε;;; :) Εμένα ναι! αλλά τι με νοιάζει;Δεν θα το πληρώσω,συνειδητοποιημένα, αν θέλουν ας το βάλουν στη φορολογική και βλέπουμε :)

Roadartist είπε...

Ωραία τα περιέγραψες όλα αυτά βρε ηφαιστιωνάκο. Έτσι ακριβώς, εντελώς τρέλα. Σε λίγο θα αναγκαστούμε να πάρουμε τα βουνά με τα ντουφέκια, και τον πιο ήρεμο άνθρωπο θα τον εξαγριώσουν. Δύσκολα! Κάνει και αρκετό κρύο εκεί βόρεια. Σε φιλώ, να προσέχεις! :)

Μαίρη (Ginger) είπε...

Ασααααα μικρέ φορτσάτος μου βγήκες. Μάζευες μάζευες μάζευες και τώρα μας ενέσκυψες σαν θύελλα. Να σου πω τι εχω πάθει? Τα βλέπω και τ'ακούω όλα αυτά που λες από ραδιόφωνο και ποτε πότε αναμετάδωση του ALTER μέσω web και κοντεύω να αισθάνομαι ντροπή που έχω δουλειά χωρίς μειώσεις μισθού. Οτι ακριβαίνουν καθημερινά όλα κι εδώ γεγονός αλλά τουλαχιστον δεν μειώνεται το εισόδημα. Ισα ίσα στο τέλους του χρόνου θα ρίξουν λιγο ακόμα την φορολογία στους μέσους μισθούς. Τώρα γιά τα εξωγήινα, monkeys τα λέει ο άνδρας μου, ναι γεγονός, γέμισε ο κόσμος κι εδώ.

Αυτή που πας εσυ την παω κι εγώ και πολύ μάλιστα. Δεν με νοιάζουν ούτε οι πεποιθήσεις της ούτε τίποτα. Κι επειδή είμαι και θετικό άτομο θεωρώ ότι δεν είναι όλοι σκ@τ@ ακόμα.

Για τη μετοχή το αναλύσαμε στο δικό μου blog δεν ξαναεπισέρχομαι. Και αλήθεια να είναι θα το πνίξουν.

Αντε πάρε το δίκανο να σε ξαναβαφτίσουμε Θόδωρο αυτή τη φορά.

Φιλιά και στείλε κι από δω καμμιά φλοκάτη!

ola de palabras... είπε...

Και οι φλοκάτες καλές είναι και ένα κονιακάκι όσο να πεις ζεσταίνει κι αυτό και πάνω απ' όλα μην παραπονιέσαι. Ξέρεις πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με τα 126 € που θα σου περισσεύουν; Παπάδες θα κάνεις! Και υπομονή θα κάνεις γιατί τα χειρότερα έρχονται. Το πρώτο "αυτό" δεν ξέρω αν ισχύει αλλά το είδα ευρέως και στον Τύπο.
Α, να μην το ξεχάσω γιατί ήρθα με ένα σκοπό εδώ σήμερα. Διάβασε προσεκτικά: Κρίμα που ήταν κατά λάθος το μπράβο που μου άφησες στης Ginger. Διότι όσο να πεις χάρηκα. Να ένας άνθρωπος που μου είπε μπράβο, σκέφτηκα. Που να φανταστώ ότι ήταν ακόμα πρωί;
Χάρηκα όμως που έγινε αιτία αυτό το λάθος να έρθω από εδώ!

Ε.Α. είπε...

super οι φλοκάτες! εγώ παίρνω παλιές βούρτσες (γιαγιά's house) και τις χτενίζω, να έχουν μια κατεύθυνση... (τι λέω;)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΑΓΑΝΤΑ & δε μας σκιάζει φοβέρα καμιά (και λοιπά ρετρό mottos) :P
να περνάς καλά ρε Ηφ, και να σκέφτεσαι πως τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμη δεν έχουν' έρθει... :-)

nikos είπε...

Σκέψου κι αυτούς που είναι όλη μέρα μέσα στα παιδάκια, μικρότερα και μεγαλύτερα...
Όσο για τ'άλλα, δεν έχει να πει κανείς πολλά, όπως τα λες είναι. Ας ελπίσουμε μόνο ότι όλη αυτή η περιπέτεια θα μας κάνει πιο δυνατούς ως κοινωνία, ότι θα ξαναβρούμε ο ένας τον άλλο.
Καλή σου μέρα

b|a|s|n\i/a είπε...

δεν μπορεί. κάποτε θα τελειώσει όλο αυτό και θα μοιάζει μακρινός εφιάλτης. το θέμα είναι πότε. άγνωστο. την υγειά μας να έχουμε και όλα τα άλλα ας τα αντιμετωπίζουμε χαλαρά. και με χιούμορ. έστω και μαύρο.
καλημέρες πολλές! φιλιάάά!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Θα κατεβάσω τη φλοκάτη από το πατάρι..
Θα μετράω τη σύνταξη που στο πρώτο δεκαήμερο θα έχει αγγίξει τη τιμή της .. χοληστερίνης!
Συν ένας άνεργος άστα να πάνε!!!

BUTTERFLY είπε...

Αν σκεφτεις μια προς μια τις περιοδους που εχουν επιλεξει για καθε νεο χαρατσι, θα δεις ενα καλα οργανωμενο σχεδιο καταρρακωσης της αγορας! Το γιατι...υπαρχουν πολλες σκεψεις σε αυτο...
Καλο κουραγιο ομως, χαμογελο, χιουμορ! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!

Carlito είπε...

Υπομονή και αισιοδοξία.. Αυτά πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι γιατί η γκρίνια είναι τεράστια από όλους μας και δεν βγάζει πουθενά. Μόνο χειρότερη μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας!

Καλησπέρα Ηfainstiwn,

Ντεμης είπε...

Εγώ δεν θέλω να προσθέσω κάτι για την οικονιμική κατάσταση, τα΄χουμε ακούσει πια όλα.... οπότε θα πω:
α) μπράβο για το "σουουουττττ"!
β) σλιπ φορείς; όχι μποξεράκι; :)
γ) οι φλοκάτες δεν είναι για το πάτωμα; για να ζεσταίνονται οι άνθρωποι κάτι άλλα κεντούν... χράμια, πατανίες, δεν ξέρω πώς τα λέτε. Τίναξέ τες καλά!
δ) δεν το πιστεύω ότι τόσο τέλειο παιδί ακόμη είσαι μόνος.... τελικά είμαστε όλοι πολύ ηλίθιοι!
Φιλιάααα!!!!

apos είπε...

Σου μένουν 126 ολόκληρα ευρά και παραπονιέσαι? Μην το λες και πολύ παραέξω, γιατί θα στα πάρει και αυτά ο Βαγγέλης.

Τουλάχιστον έχεις αυτή την υπέροχη πόλη, κάτι είναι και αυτό.

ΥΓ Το πρώτο link: απεδείχθη μπούρδα, ανάλογη του επιπέδου αυτού που έκανε την αποκάλυψη
Το δεύτερο link: μία (όψιμη και γραφική) κολασμένη κερδίζει λίγα λεπτά δημοσιότητας, πιστεύοντας ότι όλοι σε αυτή τη χώρα είμαστε ηλίθιοι ή έχουμε κοντή μνήμη και δεν ξέρουμε την πορεία του καθενός.

Hfaistiwnas είπε...

@mahler76, αμ δεν το λέω; Πάλι καλά που δεν έχουμε.. τι να πουν και οι άλλοι.. δεν τις πήρα, ευκαιρία όταν κατέβω να τις μαζέψω! χαχαχα Φιλιάαα!

@Leviathan, κουράγιο όλοι μας αγαπητέ μου! Να είμαστε δυνατοί και τα καλύτερα θα έρθουν!!!

@karkinos7, θα την κρατήσω για μένα!! Κόκκινο της φωτιάς!! Θλιβερά αλλά έχουμε υπομονή και αισιοδοξία, δεν πάει αλλιώς.. Φιλιάαα!!!

@ασωτος γιος, εννοείται.. θα κάνουμε και κορμί από την αφαγία!!!

@tovenito, ιι περαστικά εύχομαι!Κίνκυ το σλιπάκι; Λες; χαχαχαχα! Κάθε μέρα και νέο μέτρο όντως.. μέχρι τον Δεκέμβριο.. η γαλοπούλα θα γίνει κότα..

@g for george, ναι βρε Γιώργο, τόσο βγήκε, να την κόψω τη φλέβα, ή να μείνω να κοιτάζω την ωραία θέα; ε; Ας ελπίσουμε για όλους καλά!!!

@Evanescence, μου ήρθε, ακόμη δεν τα πλήρωσα όμως!! Και να μην τα πληρώσω θα μου το πάρουν μέσω φορολογικής του χρόνου.. δεν ξέρω τι να κάνω.. Φιλιά!!!

@Roadartist, κάπου είχε ένα ο πατέρας μου, θα το ψάξω να το ξεσκονίσω, πάντως, ξέρω άτομο εδώ, που καθάρισε το όπλο του και έκανε και προμήθειες, λες να ξέρει κάτι;;; Να προσέχεις και εσύ!!!

@Ginger, Καλύτερα εκεί που είσαι, κάτσε εκεί ακόμη να φτιάξουν τα πράγματα εδώ! Ε όχι όλοι σκατά, πολλοί όμως! Κάποτε θα φύγουν, πόσο θα τους ανεχτούμε πια; Για τη μετοχή το διάβασα και στο δικό σου ναι, απλά η απορία υπάρχει.. Να στείλω φλοκάτη; Δεν έχετε εκεί με τόσα κρύα;;;

@Αθηνά.. και τσαγάκι! Κάτι άλλο απο υπομονή δεν κάνω!!! Μην παρεξηγηθώ! Ήθελα να πω μπράβο στην Τζίντζερ για το παιχνίδι! Αλλά άλλα σκεφτόμουν, άλλα έγραψα!!! χεχε!!! Φιλιά!!!

@*jingle all the way!, σιγά μην πάρω βούρτσα, να έρθεις να μου τις βουρτσίσεις!!! Δεν έχουν έρθει λές ε; Ελπίζω να μην κάνουν χρόνια!!! Φιλιάαααααα!

@nikos, τους σκέφτομαι.. απορώ με τις αντοχές τους! χαχαχα! Θα μας κάνει πιο δυνατούς και πιο αποφασισμένους, μιας που δεν θα έχουμε τίποτα να χάσουμε!!! Καλησπέρα!

@b|a|s|n\i/a, πότε όμως; Όταν δεν θα έχουμε να φάμε; Θα καλοπιάσω τις γάτες τις γειτονιάς άμα ξεμείνω από κρέας;;; Υγεία πάντα! Ελπίζω όλα καλά τώρα ε;;;

@Γιαγιά Αντιγόνη, εννοείται! Τρία θα είναι τα μαστ του Χειμώνα, Φλοκάτη-τσαγάκι-ντιβιντάκι! Της χοληστερίνης; Αν την έχεις υψηλή και πάλι καλά θα είσαι!!! χεχεχεχε!!! Υπομονή!!!

@BUTTERFLY, μα αυτό είναι το θέμα, όλοι λένε για τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά αυτοί είναι ένα μεγάλο ποσοστό που στηρίζουν την αγορά.. κουράγιο και χιούμορ!!!

@Carlito, α ναι, στο τσακ είμαι κάθε μέρα για γκρίνια, αλλά μην τα ακούτε όλα εσείς! χεχε! Αισιοδοξία πάντα! Καλό βράδυ!!!

@Ντεμης, apaπα δεν μπορώ τα μποξεράκια ειδικά τα ευρύχωρα! χαχα! Για πάτωμα ναι, φέτος θα φορεθούν και ως σκεπάσματα!! χαχαχαχα! α δεν ξέρω τι είστε! Συ είπας!!! Φιλιά πολλά!!!

Hfaistiwnas είπε...

@apos, ναι δίκιο έχεις, θα τα φάει όλα ο Βαγγέλης!! Με την πόλη δεν πληρώνεις δάνειο!!!! χαχαχαχα! Θα τα βγάλουμε πέρα... Οκ για τα λινκ κατάλαβα!! Φιλιάαα!!!

Περσέας είπε...

αυτό με τις μετοχές μου φάνηκε λίγο εξωπραγματικό αν και δεν μπορώ με σιγουριά να σου πω αν ισχύει ή όχι μιας και δεν ξέρω από οικονομικά
πάντως αν τα καταφέρουμε και δεν διαλυθούμε μπορεί να έχουμε περάσει τα πανδεινα αλλά τα παιδάκια που είδες τις προάλλες να ξεκινάνε σχολείο μπορεί (και πάλι δεν είναι σίγουρο)να έχουν ένα καλύτερο μέλλον

hasapi grammata είπε...

θερμές λοιπόν οι... καλησπέρες μου

Ephemeron είπε...

Αυτο με το με τις μετοχες, πρωτη φορα το βλεπω, δεν ξερω τι να υποθεσω...
726 ευρω, και ιδιως με την φοβερη ακριβεια που υπαρχει στην Ελλαδα, πω-πω!
Αλλα και εδω τα ιδια ειναι αν καποιος δεν εχει καλη δουλεια. Κατι αλλο εδω ειναι οτι λιγες οι οικογενειες εχουν πληρωμενα σπιτια. Οι περισσοτεροι εχουν δανειο για το σπιτι. Μια στατιστικη απο το CNN την περασμενη εβδομαδα εδειχνε οτι αν ξαφνικα οι Αμερικανοι χασουν την δουλεια τους, και δεν εχουν βρει καινουργια δουλεια σε 9 μηνες το 70 % του κοσμου θα εχανε το σπιτι του...
Ας ευχομαστε για κατι το καλυτερο στο μελλον για ολους μας.

iLiAs είπε...

..με τιποτα να μην περασει το καλοκαιρι..θελουμε ζεστη και ηλιο...

οσο για τα οικονομικα... :( :(


καλημερα :)

ΦΟΥΛΗ είπε...

αχ Ηφ μου να θεωρώ τυχερά τα παιδιά μου που έχουν ακόμα δουλειά όπως κατάντησαν τα πράγματα,η μια με ένσημα, η άλλη εξ Αθηνών ανευ...
Το ωραίο είναι ότι θέλει λέει στα νέα μέτρα να λέμε στη φορολογική και ποσά έχουμε φυλαγμένα....γιατί το μαλάκα; να μας τα παύουν και αυτά; όσοι ξεκλέψουν και κρύψουν ξεραίνοντας το σκατό τους....
Κατά τα άλλα τους βλέπουμε και μένουμε κόκκαλο ακούγοντας το χοντρόπετσο γουρούνι να λέει ότι (οι γιαγιάδες από το ιντερνετ έστειλαν μήνυμα στην πρωινή εκπομπή του mega);σε αναφορά τους ότι, ότι λεφτά είχαν φυλαγμένα για την κηδεία τους φαγωθήκαν!!!δεν βρήκα απόσπασμα σχετικό αλλά δες αυτο
φιλιά, τι άλλο να πω;

Ξενικός είπε...

- το καλοκαίρι ΔΕΝ τελειώνει έτσι εύκολα.
- με σλιπάκι μπροστά σε μεγάλη γυναίκα; θα της άρεσε κιόλας...
- το παιδάκι σε λίγα χρόνια θα σου κάνει γλυκά μάτια, μην το αποπαίρνεις. Ωτοασπίδες.
- οι φλοκάτες είναι για ΔΥΟ. Ζεστασιά να νιώθεις, μέσα κι έξω!
- στις επόμενες εκλογές, ΑΥΞΗΣΕΙΣ. Κι εδώ υπομονή.
Ξενικός
(επανήρθα δριμύτερος)

gay super hero είπε...

Αφού φέρνεις τις φλοκάτες, πάρε και καμιά σόμπα...

Θα γυρίσουμε στο '60 τι νόμιζες;

agrampelli είπε...

το καλοκαίρι θα φύγει και ο χειμώνας θαρθεί,όσο και να του τραβάμε το χέρι :(((
κράτα καλά το χιούμορ σου,γιατί μπορεί αυτό να μας σώσει τελικά!
φιλί ηφαιστιωνάκο μου:))

ioannis_the_great είπε...

Έπρεπε να σου γίνει περικοή μισθού για να γράψεις ε...
Α. Αυτα με τις μετοχές είναι γελοία πράγματα. Ο Σώρρας μπορεί να της αγόρασε στο ebay με 1 ευρώ να πήρε 50 . Φαντάσου αν με 20 ξεπληρώνει το Ελλήνικο κράτος αυτός τι θα βγάλει. Ε μπορεί και να έταξε μερικές και στον Κυριό Ζούγκλα για να ξεκινήσει το θέμα
Β.Παιδιά είναι αστά να χαρούν τώρα μπυ μπορούν
Γ.Αγαπήμενες φλωκάτες...έχω ακόμα
Δ.Υπομονή υπάρχουν και χειρότερα.Εγω αυτή τη στιγμή ζω με 0 ευρώ καθότι και ο πατέρας άνεργος

KitsosMitsos είπε...

Καλό μήνα, φίλτατε. Υπομονή και αλληλεγγύη.
Όσο για τις φλοκάτες, πολύ καλή ιδέα!

ria είπε...

ηφαιστιωνάκο, πάρε βελέντζες και ξυλοσομπα!
εγώ αγόρασα ήδη ξύλα για το τζάκι.

οκτώβριο, νοέμβριο και δεκέμβριο, από 300 ευρώ θα μας κρατήσουν!

κλάφτα χαράλαμπε!

iLiAs είπε...

καλο μηνα να εχεις!! :)

Giannis Kafatos είπε...

ειναι σα να παίζουμε στο "τζονι πήρε τ' όπλο του" Μας κόβουνε κομματάκι κομματάκι!
Θέλει κουράγιο και αλληλεγγύη!
Και ... φλοκάτες!
Καλό φθινόπωρο e-friend!
καλή συνέχεια και κουράγιο!

Hfaistiwnas είπε...

@Περσέας,μακάρι Περσέα μου!!! Μακάρι! Να έχουν τουλάχιστον αυτά ωραίο μέλλον! Εμείς θα φάμε το παξιμάδι...


@hasapi grammata, θερμές;;; Ακόμη δεν τα έχουμε πει εμείς!!!

@Ephemeron, πωπω; Και όμως με αυτά θα βγει πέρα, και έτυχε και ένα ταξίδι τριήμερο, στάνταρ πάω για δανεισμό και επιμύκηνση χρέους.. κάτι καλύτερο για όλους, μακάρι και γρήγορα, όσο μπορεί να γίνει.. :) Καλό υπόλοιπο εβδομάδας!

@ΦΟΥΛΗ, ένσημα ή μη, λίγη σημασία έχει πια.. ναι ο ηλίθιος το είδα και αυτό. Εγώ δεν έχω Φούλη μου σε τράπεζες, κάνα κατοστάρικο κοιτάω να έχω στην άκρη, στο σπίτι, άς έρθει ο μαλάκας να το πάρει και αυτό, θα του φάω τον καρίτσαυλο!

@Ξενικός, τελειώνει!!! Αλλά αργεί!! Κρύφτηκα όταν έσκυψε να με δει!! Το παιδάκι όταν θα είναι σε ηλικία να κάνει τα γλυκά μάτια, εγώ θα έχω περάσει προ πολλού τα δεύτερα 40! Είναι για δύο οι φλοκάτες, θα πάρω αγκαλιά ένα αρκουδάκι που έχω! χαχαχα!!! Υπομονή γενικά!!!

@gay super hero, δεν έχω που να την βάλω αγαπητέ μου.. λεφτά για ξύλα που θα βρω;; Στο 60; Θα γίνω χίπις, και θα πάω στην Κρήτη, στα Μάταλα! Τι λες; Θα έρθεις;

@agrampelli, βρε Αγράμπελη, το γέλιο μου θα παγώσει εδώ πάνω! χεχεχε! Θα προσπαθήσω! Επίσης!!!

@ioannis_the_great, η περικοπή έγινε ένα μήνα πριν, οι μισθοδοσία μας πηγαίνει ένα μήνα πριν ξεκινήσει η πληρωμή της κατάστασης.. την λυπητερή λοιπόν, την έφαγα ένα μήνα πριν! χαχαχα! Λες ε; Δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη πατάτα οι μετοχές, με βάζουν σε σκέψη.. Λυπάμαι πολύ Ιωάννη, ελπίζω να βρεθεί κάτι σύντομα! Και για τους δυο σας. Υπομονή!!

@KitsosMitsos, μα το ξέρω και έχουμε και ωραία χρώματα φλοκάτες!!! Καλό μήνα!

@ria, ξυλόσομπα; Δεν έχω χώρο για σόμπα, ούτε γι ατα ξύλα.. απλά θα προσπαθώ να αν΄βω όσο το δυνατόν λιγότερο το καλοριφέρ.. :) Ρία μου, τόσα θα κρατήσουν, εμένα γύρω στα 200-250 βέβαια..

@iLiAs, καλό μήνα Λιάκο μου!

@Giannis Kafatos, ακριβώς! Έχω πολύ καιρό να να σε δω και χάρηκα που πέρασες! Θα τα ξαναπούμε Γιάννη!! Καλό Φθινόπωρο σου εύχομαι!!

Partali είπε...

Κουράγιο με τον μισθό υπάρχουν και χειρότερα, όπως να είσαι άνεργος αυτήν την περίοδο.
Τέλος πάντων γνωρίζω άτομο που υπάρχει περίπτωση να πάρει και αρνητικό μισθό με τα δάνεια που έχει προσθέσει σε αυτόν...

iLiAs είπε...

καλο σαβ/κο φιλε! :)

lemonostiftis είπε...

αν και καθυστερημένος (ως προς τη δημοσίευση της ανάρτησης) σου εύχομαι καλό χειμώνα και μη στεναχωριέσαι για το καλοκαίρι που έφυγε. Θα ξανάρθει. Στο υπογράφω.
Εντωμεταξύ μια χαρά σε βρίσκω από ηθικό κάτω από τις φλοκάτες.

logia είπε...

Αχ Ηφαιστιωνάκο
ξέρω από τους κακούς είσαι και συ
και μας πυροβολούν όλοι ε!!!!

γέλασα πολύ με το ψωμί και το γάλα αλλά είναι για γέλια και για κλάμματα γιατι έτσι είναι
άσε, που εμάς, που είμαστε τετραμελής οικογένεια, δεν μας φτάνει μια φρατζόλα και ένα μπουκάλι γάλα...
φιλιά πολλά

Τσιμπλούλης Γεράσιμος είπε...

Έχεις ταλέντο στο γράψιμο. Διαβάζονται σαν λογοτεχνικό δοκίμιο...Μόνο που είναι η μουντή καθημερινότητά μας. Κουράγιο σε όλους μας... Καιρός να παλέψουμε για να διώξουμε τους "προστάτες-νταβατζίδες" μας.

iLiAs είπε...

Καλο μεσημερι φιλε :)
να 'σαι καλα :)

sto-keno είπε...

Μη μασάς!

καλημέρα είπε...

καλή δυναμη Ηφαιστίωνά μου, θα μας χρειαστεί αυτό το χειμώνα,
όλοι μία απο τα ίδια είμαστε,
αλλά θα τα καταφερουμε,
το χατηρι να σπασουμε δεν θα τους το κανουμε,
σε φιλώ,
και τωρα που πιάσαν τα κρύα κοίτα να ντυνεσαι καλά, ναι;
:)

sunny είπε...

Πω πω, πολύ φορτισμένο το πεδίο βρε Hfaistiwna! Σε φοβήθηκε το μάτι μου!

Hfaistiwnas είπε...

@Partalia, ναι συμφωνώ, παραπονιέμαι ώρες ώρες όταν πνίγομαι.. εύχομαι αυτό το άτομο, να μην έρθει σε δύσκολη θέση..

@iLiAs, καλή εβδομάδα!!! Καλημέρα!!!

@lemonostiftis, ε δεν κάνω και κάθε μ έρα αναρτήσεις! Οπότε μέσα στις προθεσμίες είσαι! Καλό Χειμώνα!! Εδώ ήρθε ήδη!! Ηθικό ακμαίο!!! :) Καλή εβδομάδα!!!

@logia, η κακία θα μείνει σε αυτούς! Σκέψου εσείς είστε 4! Εγώ που είμαι ένας είναι οκ, αλλά οι οικογένειες.. αυτές σκέφτομαι.. κουράγιο!!! Φιλιάαα!!!

@Τσιμπλούλης Γεράσιμος-Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας, έχω; Ναι ε; Καθημερινότητα γράφω.. δεν έχω κάτι άλλο.. ίσως αλλάξει κάποια στιγμή, αν πεταχτεί καμιά λογοτεχνική φλέβα! Παλεύουμε, προς το παρόν εσωτερικά, αλλά δεν θα αργήσει ο καιρός να εξωτερικευθεί!!! Ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, ευχαριστώ πολύ! Καλή εβδομάδα!!!

@sto-keno, που είσαι εσύ βρε? Επίσης δύναμη!!!

@καλημέρα, θα μας χρειαστεί! Αλήθεια! Εννοείται θα τα καταφέρουμε, με θυσίες θα είμαστε πάλι μπροστά!!! Ντύνομαι ναι! :) Φιλιά πολλά! Να προσέχετε!!!

@sunny, έχει καιρό... τώρα ξεφορτίστηκε! χαχαχα! Μην ανησυχείς όλα καλά!!! Φιλιά!!!

Unknown είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο μεταξύ ιδιωτών να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες και τελικά έξω από το αδιέξοδο που προκλήθηκε από τις τράπεζες για την απόρριψη της αίτησής τους για εγγραφή πίστωσης; Επικοινωνία: (bradleyducan206@gmail.com) σας προσφέρουμε γνήσια δάνειο από 1000 100 εκατομμύρια, καμία τραπεζική εγγύηση, και με επιτόκιο 2% προσιτές. Μπορεί να βοηθήσει να κάνουν ένα συγκεκριμένο δάνειο το ποσό που θέλετε. Επικοινωνήστε μαζί μου αν σας ενδιαφέρει. E-mail: bradleyducan206@gmail.com