Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Καπούλιας

Καλημέρα...
Φρίττω!!! Είδατε φαντάζομαι τι έγινε με τον Κάρολο Παπούλια!




    Είδατε τώρα στο βιντεάκι! Καλά να πάθει, τα θέλει ο κώλος του. Ήθελε και παρέλαση το χούφταλο! Δεν φτάνει που τον έχουμε στο μέγαρο να κάθεται σαν μπιμπελό σε τραπεζάκι. Να διακοσμεί το ντεκόρ με την καλλωπιστική του φύση, θέλει να του δώσουμε και σεβασμό, ο φίκος. Ο βλάκας. Πολέμησε λέει στα 15 και δεν θα έπρεπε να τον φωνάζουν προδότη, τον χέστη, κάθεται άπραγος να βλέπει την Ελλάδα να χάνεται, ουσιαστικά σαν να δίνει την συγκατάθεσή του σε ότι γίνεται. Καλά στα είπε ο Γλέζος. Τι περιμένει η χώρα σου από σένα; Να δεις την παρέλαση και να κρυφτείς; Όχι αγαπητέ μου, να ορθώσεις το γεροντίστικο ανάστημά σου και ότι έμεινε από αυτό και να τα βάλεις με όλους και με όλα, τι σκατά Πρόεδρος της Δημοκρατίας είσαι; Μόνο στο όνομα και στο μισθό; Και λες ότι πολέμησες τους Γερμανούς, τρομάρα σου, και περιμένεις να πούμε και "ουάου κοπελιά, χάλασε το μανικιούρ!!" τώρα που έρχονται ξανά οι Γερμανοί,  μπήκες στο καβούκι σου και κοιτάς την παράδοση των όπλων.  Προδότης, μάλιστα! Και αυτό είναι το λιγότερο! Πως θα δείξει ο κόσμος την άρνησή του; Οργή λαού αγαπητέ μου πρόεδρε, που παίρνεις έναν μισθό μηνιαίο που φαντάζομαι φτάνει να ζουν 3-4 οικογένειες το μήνα και κάθεσαι δίνοντας έναν τόνο προπολεμικό στο προεδρικό μέγαρο. Και αυτά πληρώνονται από μας, ανεγκέφαλε Κάρολε, για να βγαίνεις εσύ και να καλλωπίζεις εκδηλώσεις. Θεσμός είσαι; Ναι είσαι, αλλά τι κάνεις όταν βλέπεις μια χώρα να καταρρέει; Παίρνεις το τσάι σου βλέποντας παρά πέντε; Να βγεις να πεις την γνώμη σου, να τους τα χώσεις και στο κάτω κάτω να παραιτηθείς σαν άξιος πατριώτης, άλλωστε σου φτάνουν όσα έβγαλες να ζήσεις και τα δισέγγονά σου. Παναγία μου, σχώρα με, αλλά πόσο χαίρομαι με όλα τα επεισόδια δεν λέγεται, ντροπή θα έπρεπε να νιώθω, όπως θα μου πουν κάποιοι, δεν με νοιάζει όμως. Θέλω να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, να μην μπορούν να κάνουν βήμα, να περπατούν στο δρόμο και να κοιτάνε από δεξιά και αριστερά να δουν από που θα έρθει το νεράντζι και η μπουνιά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Χαίρομαι που ακυρώθηκαν οι παρελάσεις βλ. Κέρκυρα, χαίρομαι που έφυγαν κακήν κακώς οι επίσημοι συνοδεία αστυνομίας, και οι παπάδες με τις χρυσές μαγκούρες και τους βαριούς σταυρούς, που να τους πιάσει αυχενικό, να μην μπορούν να βαστίξουν σταυρό στο λαιμό και να μην μπορούν να σετάρουν την μαγκούρα, χαίρομαι για την μπουνιά στα Τρίκαλα, χαίρομαι για τα παιδιά που δεν γύρισαν το κεφάλι τους, χαίρομαι που που την προηγούμενη εβδομάδα υποδέχτηκαν τον Υπουργό Δικαιοσύνης οι ίδιοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του τα έψαλλαν,να ξέρει ότι οι ίδιοι του οι υπάλληλοι τον έχουν γραμμένο στα παπάρια τους. Λυπάμαι που δεν γιαούρτωσαν τον άλλο παπαροπρόεδρο της βουλής.
    Μιλάνε για ντροπή τα καθίκια, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα ξεσηκωθούμε και εμείς, θα καταλάβουν και αυτοί, ας φύγουν και με ελικόπτερο και με τρένο, κάποιος θα βρεθεί να τα σαμποτάρει. Χαλασμένα φρένα δεν το λεν το μυστικό; Απορώ πως δεν έχουν συλλάβει το κόνσεπτ ακόμη.
     Επίσης βγήκε και ο Δήμαρχος Αθηναίων είπε για πειθαρχικό στην μπάντα που θα έβαζε μαύρες κορδέλες στα όργανα, που να πέσει η βιόλα να τον πλακώσει. Για να δούμε μπορεί να τους περάσει πειθαρχικό; Τι είναι; Παράβαση καθήκοντος;
    Κρεμάλες πάνω στις εξέδρες έπρεπε να στηθούν και να περνούν ένας ένας τα λαμόγια. Με πρώτον εκείνο το αμερικανάκι που δεν ήξερε το ντιούρεξ ο πατέρας του, που τον είδα σήμερα ανάμεσα σε Βενιζέλο και Πάγκαλο και σκεφτόμουν την λιτότητα του λαού. Άλλοι δεν έχουν να φάνε και άλλοι έχουν και χρόνο να γυμνάζονται. Του πατέρα του περνούσε η γνώμη, ενώ αυτόν χεσμένο τον έχουν και τον κλωτσάν από εδώ και από εκεί. Και ότι λένε, ναι λέει το απροσάρμοστο. Ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη!!! Και που σαι ακόμη! Τα χειρότερα θα έρθουν!
     Και βγαίνει και η Διαμαντοπούλου, άλλο καμάρι της ελληνικής - γερμανικής σόουμπιζ! Και μιλάει η κυράτσα για ντροπή, δεν ντρέπεται  που καταντήσαμε τριτοκοσμικοί στην παιδεία; Ρωτάει πως θα διαβάσουν τα παιδιά τα σιντί; Θα τους αγοράσει Η/Υ ή θα τους τον πάρει ο πατέρας τους που απολύθηκε ή είναι άνεργος ή ίσα ίσα τα βγάζει πέρα; Η μήπως θα έχει να δώσει λεφτά για φωτοτυπίες; Μήπως να γυρίσουμε στην κέρινη πλάκα με το κοντύλι; 
    Που είδα πρώτη φορά στην Καστοριά να ψάχνουν τα σκουπίδια και ένιωσα ντροπή για την κατάντια; Που αυξήθηκαν οι άστεγοι; Που βλέπεις μαγαζιά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και γνωστούς να μπαίνουν στην ανεργία..
     Σπάνια βρίζω, σπάνια μου σπάνε τα νεύρα. Σηκώθηκα και πήγα στην γιορτή του τοπικού σχολείου, 10 παιδάκια, λίγα ποιήματα, λίγα τραγούδια, επίσημοι μόνο ο παπάς του χωριού. Σήμερα έβρισα, έβρισα πολλές φορές και μια σπίθα να μου βαζες θα σου σερνα τα στερνά σου! Για έναν ξεμωραμένο γερο κουστουμαρισμένο έφτασα στο αμήν, για άλλους τριακόσιους και βάλε μαλάκες, ξέσπασα. Βλέποντας λίγο τιβί πριν κάμποση ώρα έγινα πάλι πυρ και μανία, βλέποντας την μούρη του Καπούλια, έτοιμος να κλάψει από την προσβολή, να κάνει το ντεμπούτο του στην ηθοποιία. Πίσω έχει ο λαός την ουρά..
Με συγχωρείτε..
Ουφ αυτά, καληνύχτα..

29 σχόλια:

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Τα πήραμε στο κρανίο; Έτσι σε θέλω!
Νισάφι πια... Μας κοροϊδεύουν ασυστόλως και ζητάνε και τα ρέστα!

mahler76 είπε...

είναι αλήθεια πρώτη φορά σε "βλέπω" έτσι. χώστα τους πάντως. Το αξίζουν και με το παραπάνω.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Μαζί σου Ηφ μου, έτσι,δεν είσαι ο μόνος πιστεύω, όλη η Ελλάδα έτσι ενοιοσε χθες,να μην τολμάνε να βγουν έξω!!
Καλημέρα

Μαίρη (Ginger) είπε...

Αγορίνα μου δεν σε εχω ξαναδει σε τετοια ψυχικη κατάσταση και δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο μαζι σου. Σχεδον με τα ιδια λογια ξεσπασα κι εγω χθες σε μια φιλη που μου ειπε οτι επρεπε ν αφησουν να γινει η παρελαση και μετα να κανουν οτι διαδηλωση θελουν. Ετσι σκεφτομαστε κι εμεις και δεν θα πεταξουμε ποτε τα τσιπουρια απο πανω μας. Σ'αγαπω παλιοπαιδο!

ria είπε...

αγόρι μου, η καλύτερη ανάρτηση που έκανες ποτέ!

μαζί σου ηφαιστιωνάκο!!!

καλό σαββατοκύριακο.

karkinos7 είπε...

Έχουν χάσει το νόημα της λέξης ντροπής...ας ανοίξει λεξικό ο Παπούλιας και ο κάθε Παπούλιας...και ας σηκωθούν να φύγουν επιτέλους!
Καλημέρα και καλά έκανες και τα είπες και όλοι μας να τα λέμε!!!

Evanescence είπε...

Όχι για 4 αλλά για 14 οικογένειες το μήνα φθάνει ο μισθός του.
Ο Ομπάμα παίρνει λιγότερα.

Καλημέρα!

Partali είπε...

Ωραία τα λες, είναι ή δεν είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας; Να βγει επιτέλους μπροστά ή να παραιτηθεί είτε είναι προδότης είτε τελείως άβουλος!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο! Αυτος παιρνει τη μερα οσο ενας ανεργος νεος σε 2 μηνες κι εχει το θρασος να αναρωτιεται γιατι τον βρισανε! Και μετα εχεις και την προπαγανδα των ΜΜ"Ε"!

Duffyduck είπε...

Φιλαράκο σε διαβάζω πολυν καιρό τώρα, συστηματικά (σε έχω στην παρακολούθηση στον blogger) αλλά πρώτη φορά αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να αφήσω σχόλιο...Ν'αγιάσει το στόμα σου, εκφράζεις ΑΚΡΙΒΩΣ και τις δικές μου σκέψεις (και πολλών πολλών πολλών άλλων), δεν θα μπορούσα να τα είχα διατυπωσει καλύτερα.
Πάντως, εκτός από τα νεύρα, να χαίρεσαι κιόλας...άρχισε να φυσάει ένα αεράκι, θα δυναμώσει όσο περνάει ο καιρός και θα ξεβρωμίσει την ατμόσφαιρα, που θα πάει...

tovenito είπε...

επειδή βαριέμαι να πολιτικολογώ, θα σταθώ μόνο λέγοντας ότι αυτή είναι η πιο ειλικρινής σου ανάρτηση!

g for george είπε...

Και λίγα λες. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ν' αγιάσει το στόμα σου.

apos είπε...

Σου θυμίζω ότι ο αείμνηστος Ανδρέας 'κούρεψε' τις εξουσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας το 1985 (προφανώς και ο νυν πρόεδρος ως βουλευτής τότε θα είχε ψηφίσει υπέρ), τότε που έγινε Πρόεδρος εκείνο το γελοίο υποκείμενο Σαρτζετάκης.
Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Παπούλιας είναι να παραιτηθεί. Ακόμα και στην εξίσου αναξιόπιστη (πολιτικά)και υπερχρεωμένη (οικονομικά) Ιταλία, ο Πρόεδρος πιέζει τον Μπερλουσκόνι να τσακιστεί να φύγει.
Φυσικά το θέμα είναι το θα γίνει μετά.
Οι φωνές, οι κραυγές, οι μούτζες, τα γιαούρτια και τα κούφια συνθήματα Μαυρογιαλούρων, θα γεννήσουμε το μετά;

BLUEPRINTS είπε...

πες τα χρυσόστομε, μαζί σου εντελώς όμως... φιλιά

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Το πόσο μου αρέσει ο νέος Ηφαιστίωνας δεν λέγεται!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηφαιστίωνα φίλε σε διαβάζω και έχω καταλάβει ότι είσαι ευγενικός και ευσυνείδητος αλλα δυστηχώς ή ευτυχώς με μούτζες, τραμπουκισμούς και απειλές δεν αλλάζει η πολιτεία..Συμφωνώ πως οι πολιτικοί δεν δίνουν δεκάρα για εμάς. Εσύ είσαι στο δημόσιο και σε αναγκάζουν να μπεις στο ίδιο τσουβάλι με ανθρώπους αργομισθους ενώ είμαι σίγουρη πως δουλεύεις και τιμάς την θέση σου ενώ κάποιοi συνάδελφοι σου είναι άεργοι αλλά οι τραμπουκισμοί μόνο την ακροδεξιά θα οφελήσουν και τους αιώνιους άεργους.. Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης σήμερα στην Ελλάδα είναι το κράτος και αυτό πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙ αλλά ξέρεις πως θα γίνει αυτό; Μέσα απο την ψήφο μας και την συνειδητότητα μας! Ζώ στην Αθήνα και ειλικρινά έχω βαρεθεί απο την φτηνή βία των ανθρώπων! Πολιτών, αστυνομικών,πολιτικών! Δεν αντέχεται άλλο αυτός ο συνεχόμενος τσαμπουκάς και οι απειλές. όλοι υποφέρουμε ο καθένας απο το πόστο του.Έγω αποφασίζω σιγά, σιγά να μεταναστεύσω για να επιβιώσω όντας ιδιωτικός υπάλληλος που τρέμει για την δουλειά του και ασε τις μειώσεις που έχουμε υποστεί και εμέις. Αλλα λύση σε καμία περίπτωση δεν είναι οι βρισιές, οι μπουνιές και οι μούντζες.. Έκτος αν είμαστε έτοιμοι να χυθεί αίμα. Είσαι έτοιμος να έρθεις Αθήνα στο επόμενο συλλαλητήριο και να χύσεις το αίμα σου; Εγώ κατέβηκα και στις 2 μεγάλες πορέιες και έιδα την οργή του κόσμου. Έίσαι έτοιμος φίλε μου γλυκέ και μέσα απο την ψήφο σου και την εν γένει δυνατή και δίκαιη συμπεριφορά σου να αλλάξουμε την χώρα ή θα δίνουμε βήμα στον κάθε ακρο- Αριστερό άκρο- Δεξιό κτλ; Έισαι έτοιμος για μια χώρα με πολίτευμα που δεν περιλαμβάνει πρόεδρο δημοκρατίας και πρωθυπουργό; Ή έισαι έτοιμος για πολιτικές κινήσεις που να είναι ικανές να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ τον καλύτερο, αληθινό και δικαιότερο. Υπάρχουν αυτόι, πρέπει να τους εφεύρουμε;; Πού είναι κρυμμένοι; Έχεις ακούστά για τον σχηματισμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ; Θα δώσουμε ενέργεια απο το σώμα μας ή απλά θα βρίζουμε τον Τζέφρυ και την παρέα του και θα περιμένουμε τον Αντωνάκη να μας σώσει;;; Που ω! τι έκπληξη θα αποδειχτέι πουλημένος και αυτός και έτσι θα περνάνε τα χρόνια στο Ελλαδιστάν; Στο χέρι μας είναι! Είσαι έτοιμος; Αρκετά με τον ελληνικό φτηνό τσαμπουκά! Ας χύσουμε το αίμα μας λοιπόν αφού έτσι πρέπει. Όχι οι άλλοι αλλά ΕΜΕΙΣ που υποφέρουμε! Συνέχισε να μιλάς για την καθημερινότητα στην επαρχία και κάνε ανάρτηση και καμιά φώτο, είναι πολύ όμορφες.Ειρήνη.

Ντεμης είπε...

Εύγε Ηφαιστίωνά μου, εύγε! Δεν περίμενα τέτοια υπέροχα αυθεντική θυμωμένη πολιτική ανάρτηση. Άμα κατόρθωσαν οι άτιμοι μέχρι εσένα κι εμένα να εξοργίσουν.... φαντάσουν τι εγκλήματα έχουν διαπράξει. Συμφωνώ με όλα όσα λες για τον "πρόεδρο" της "δημοκρατίας" μας και για τις κρεμάλες. Μακάρι να έρθει η μέρα!
Σε φιλώ!

Leviathan είπε...

Μια χαρά τα είπες! Μερικοί ούτε ξέρουν τι είναι ντροπή πια...Αίσχος...τόσα χρόνια στη πολιτική ε δεν ήταν και αμέτοχος στο τι γινόταν...

iLiAs είπε...

οπως το ειπες..κρεμαλες!

καλημερα, καλη βδομαδα :)

Το Λαγωνικό είπε...

Είσαι καλός, αλλά όταν γίνεσαι κακός είσαι καλύτερος

Ξενικός είπε...

αυτό κι αν ήταν "φωνή λαού, οργή..."!!!
Ξενικός

ioannis_the_great είπε...

Νιώθω την οργή σου αλλά ας έπετρεψε μου να έχω αντίθετη άποψη. Θα την εκφράσω γιατί πρέπει να υπάρχει και η αντιθετη άποψη. Επείδη έχουμε Δημοκρατία μπορούμε εσύ και εγω να γράφουμε ελεύθερα την άποψη μας. Ως πολίτευμα λοιπόν την Δημοκρατία εκφράζει ο Πρόεδρος της. Όπως ανέφερε πιο πάνω το 1985 ο Ανδρέας Παπανδρέου λόγω του ότι έμπαινε συνέχεια στα πόδια του ο αείμνηστος Καραμανλής έκανε εκλογές εξασφάλισε άνετη πλειοψηφία και κατάργησε πολλές αρμοδιότητες του Πρόεδρου.
Λυπάμαι αλλά αυτή την κατάντια δεν μπορεί να την αλλάξει τίποτα. Μας ενοχλεί αλλά και εκλογές να γίνουν και η ΝΔ να βγει τα ίδια σκάτα θα έχουμε. Ζούσαμε σε ψεύτικες ελπίδες που δεν έπρεπε. Οι πολιτίκοι δεν είναι όλοι άχρηστοι δυστυχώς όμως οι ορντινάτσες που παίζουν τον ρόλο του συμβούλου είναι ανίκανοι. Θυμίσου τον Μαυρογιαλούρο.εχω τόσα πολλά να γράψω αλλά δεν θα βγει άκρη

PiciFriki είπε...

Αν δεν ήταν πολιτικός θα έλεγα ότι λόγω γήρας παρεξένεψε. Αλλά δεν φταίει αυτό..

BUTTERFLY είπε...

Ξερω οτι εισαι θυμωμενος πολυ! Αλλα ειλικρινα τα λες με εναν τροπο απιστευτο, με εκανες να γελασω και μου εφτιαξες το κεφι και παραλληλα με φουντωσες κιολας! Αυτο ειναι χαρισμα!

b|a|s|n\i/a είπε...

φαντάζομαι πως όσο περνάνε οι μέρες τόσο και περισσότερο αγανακτείς (ούμε). και το θέμα είναι πως δεν φαίνεται κάτι θετικό μέσα σε όλη αυτήν την παρακμή και τον παραλογισμό που ζούμε. τι να προσθέσει κανείς. και τι να κάνουμε ουσιαστικό. και να έχει επιτέλους αποτελέσματα θετικά. ένα φως. κάτι.

Alexandros είπε...

Μην σπαταλάς την ενέργεια σου και την ψυχική σου ηρεμία... Δυστυχώς ο δρόμος είναι χαραγμένος από αλλού, και όλα αυτά τα καθάρματα απλά προσπαθούν να γίνουν καλοί ηθοποιοί...Κάνε λίγο υπομονή και το τέλος τους έρχεται από δυνάμεις που δεν πάει ο νους τους...Σε λίγους μήνες ως δια ΄ μαγείας' θα δεις τις εξελίξεις...

iLiAs είπε...

καλο σαβ/κο :)

Leviathan είπε...

kali kiriakiiiiii! kiss!

Hfaistiwnas είπε...

@Asteroid, για να έρθουν καλύτερες μέρες! χεχε! Δεν έχουμε ούτε ρέστα!!!

@mahler76, Μάλερ, αν με δεις να κατεβαίνω στην Αθήνα με κάνα μαδέρι εκεί να φοβηθείς!!! χεχεχε!!!

@ΦΟΥΛΗ, Όλη η Ελλάδα πρέπει να μπει στο κλίμα.. Γεια σου ΓΙΑΓΙΑ!!!! χαχαχαχα!

@Ginger, να γίνει η απρέλαση ναι, να βάλουν στις εξέδρες, τα γεροντάκια που παίρνουν σύνταξη αναπήρου πολέμου, όχι τον καλοντυμένο Κο Παπούλια. Ξέρει αν θα έχουν τα γεροντάκια να ζεσταθούν το Χειμώνα;;;

@ria, ταίριαζε στο κλίμα των παρελάσεων! χαχαχα! Φιλιάαα!!!

@karkinos7, λεξικό; Μπααααα όταν ήταν να διαβάσει λεξικά αυτός πολεμούσε... απ'ότι λέει..

@Evanescence, Καλημέρα! Και τον Ομπάμα τον ψηφίσανε κιόλας.. ο δικός μας είναι επειδή τον θέλουν άλλοι!!!

@Partalia, να βγει και να πει τα όχι του εκεί που μπορεί, να πάει στο σπιτάκι του! Αυτός σίγουρα θα έχει πετρέλαιο να κάψει!!!

@Ανώνυμος, έτσι ακριβώς, θράσος έχει!!! Γι'αυτό σε φέρνει στο αμήν!

@Duffyduck, αυτό το αεράκι το νιώθω καιρό τώρα, αλλά την καταιγίδα περιμένω!! Ευχαριστώ για τα λόγια σου, θα σου ρθω! Καλημέρα!

@tovenito, αχ βρε Τοβέν, όλοι μας είμαστε λίγο πριν την προσωπική μας κρίση, πόσο να αντέξεις πια;

@g for george, χαχα George δεν θέλω να αγιάσει θέλω μια μέρα να πει ότι μπορώ να επιβιώσω στην Ελλάδα!! Σε φιλώ!

@apos, ναι παιδί μου, δεν λέω να διαλύσει τη Βουλή, μιας που δεν μπορεί πια, να σηκωθεί και να δείξει με τον τρόπο του ότι δεν πάει άλλο! Απορώ, πως ακόμη δεν έχει ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος και το μόνο που φαίνεται είναι η Αθήνα και κάνα δυο μεγάλες πόλεις.. Είδες με τις παρελάσεις, πιστεύω δεν αργεί.. και με τις μαμακίες που έκανε το αμερικάνικο βλήμα..

@BLUEPRINTS, τα φιλιά μου συνονόματε!!! Να σαι καλά!

@ΠΑΥΛΟΣ, ο παλιός είναι, λίγο περισσότερο θυμωμένος! :)

@Ανώνυμη, δεν τα λέω μόνο για μένα αυτά ούτε για τους συναδέλφους μου, ένα σωρό κόσμος είναι απεγνωσμένος.. είναι έτοιμος για μια κίνηση συλλογική και πανελλαδική, να είναι θέμα όλων, όχι μόνο μερικών. Στην αθήνα δεν μου το επιτρέπουν οι συνθήκες να κατέβω, ούτε για διασκέδαση εδώ και 2 χρόνια σχεδόν. Βάζω φυτιλιές στον εδώ κόσμο με τον τρόπο μου. Να πούμε να μαζευτεί όλη η Ελλάδα στην Αθήνα, να δούμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.. δεν λέω να δείρω και να σπάσω όμως. Στην επαρχία δυστυχώς δεν είναι τα πράγματα όπως στην Αθήνα, τα περνάμε στο ντούκου τα συμβάντα εκεί, δεν τα μαθαίνουμε και όλα, είναι τραγικό να μην μπορεί να υπάρξει μια κίνηση πανελλαδική, να κατέβουμε όλοι και να δείξουμε τη δύναμή μας..

@Ντεμης, και με πολιτικά δεν ασχολούμαι καθόλου, απλά αυτό έβγαζε μάτι!!!

@Leviathan, σωστός!!! Δεν είναι μόνο το σήμερα, είναι και το χτες!!!

@iLiAs, κρεμάλες όπωσδήποτε! Καλημέρα!

@Το Λαγωνικό, χαχα καλό και αυτό.. τουλάχιστον είμαι κακός με χάρη..

@Ξενικός, ναι ναι και δεν θέλω να με δω στα χειρότερα!!!

@ioannis_the_great, ο καθένας την άποψη του, ακόμη και αν του έκοψαν αρμοδιότητες, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει, τουλάχιστον να μην λέει "ναι" με τη στάση του..

@PiciFriki, και εγώ για κάνα αλτσχάιμερ έλεγα αλλά όντως είναι από πίσω οι λόγοι..

@BUTTERFLY, Πεταλουδίτσα, να φτιάξω τη διάθεση κάποιων δεν το περίμενα, έβγαλα το άχτι μου!!! χαχαχα! Φιλιάαα!!!

@b|a|s|n\i/a, έλα ντε, να είναι κάτι θετικό.. αλλά που;;; Αγανακτούμε γιατί όλα αυτά περνάνε από πάνω μας!!! Φιλιά!!!

@ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ήταν ένα ξέσπασμα της στιγμής, μάλλον είχα ένταση που ήθελα να βγει από μέσα μου για όλα αυτά που γίνονται.. μακάρι οι εξελίξεις να είναι υπέρ μας.. καλή Κυριακή!

@Leviathan, καλή Κυριακή!!!