Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Καλησπέρα σας,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Πως περνούν οι μέρες δεν το καταλαβαίνω! Δουλειά, σπίτι, λίγη γυμναστική, ένα καφέ έξω, στο σπίτι μου ή σε σπίτι φίλου, λίγη μουσική, ελάχιστο ίντερνετ για κάνα μπλόγκ, διάβασμα και ύπνο. Ευτυχώς δεν αφήνω πολύ ελεύθερο χρόνο, όλο και κάτι έχω να κάνω ακόμη και μεσα στο σπίτι, αλλά είναι καλά και έτσι.

Από την άλλη η προσπάθεια με τη θέρμανση συνεχίζεται σαν να έχω βάλει στοίχημα με το κρύο για το ποιος θα νικήσει. Φέτος (από πέρυσι δηλ. αλλά έφυγα και δεν πρόλαβα να τη χρησιμοποιήσω) έχω πρώτη μούρη στο σαλόνι την σόμπα υγραερίου, τώρα άμα ακούσετε κάνα μπαμ, να ξέρετε από που έγινε.. Το πετρέλαιο σε δεύτερη μοίρα, άμα χρειαστεί, με το σταγονόμετρο. Να κρατήσω όσο έχει μέχρι να τελειώσει ο Χειμώνας γιατί λεφτά για να βάλω άλλο δεν έχω.

Τι να πω και για το σπίτι, που είναι σαν να μου κάνει πόλεμο! Η λεκάνη της τουαλέτας ψιλοβουλωμένη είναι, πότε τραβάει, πότε όχι. Το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας έχει φουσκώσει από την υγρασία και κλείνει ίσα ίσα. Όχι πες μου τώρα, δεν είναι σαν κάποιος να το κάνει επίτηδες; Πρέπει να τα αλλάξει ο ιδιοκτήτης τα κουφώματα, μη σου πω και όλες τις σωληνώσεις του μπάνιου, ένα χάλι είναι όλα. Άμα του τα πω προβλέπω να με πετάει έξω κατευθείαν με τις κλωτσιές με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτόν τον καιρό μου είχαν πει να κάνω μια μαγνητική και είχα αγχωθεί φουλ καθώς δεν έβρισκα τη γιατρό μου. Την βρήκα όμως και κανονίσαμε για Άνοιξη αρχές, καθώς θα λείπει μέχρι τότε. Αφού δεν επείγει πάλι καλά.

Κανονίσαμε και τις διακοπές μας. Οι δικές μου ξεκινούν την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι μετά την γιορτή μου. Ωραία θα είναι και φέτος ελπίζω. Σήμερα περιμένουμε χιόνι, ωραία θα είναι αλλά μόνο μη το παγώσει μετά και δεν μπορούμε να κάνουμε ρούπι.

Αυτές τις μέρες ανακαλύπτω το τουίτερ για να δω αν με βολεύει σαν μέσο. Μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί εν είδει τσατ. Άσε που νομίζω κολλάει ώρες ώρες και μου βγάζει πόση ώρα μετά τα μηνύματα, πρώτα εμφανίζονται στο μέιλ και μετά στη σελίδα του. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ο ενθουσιασμός μου γι' αυτό.

Αλλάααα παράπονο δεν έχω κανένα, όλα μια χαρά. Κάνετε καιρό να διαβάσετε ανάρτησή μου αλλά γενικά δεν έχω πολλά να σας πω. Βλέπετε ότι είμαι καλά αφού οι περισσότεροι με βλέπετε να περνάω από τα μπλόγκ σας!

Αυτά τα ολίγα..
Φιλιά!



43 σχόλια:

Thalassitsa είπε...

να έχεις όμορφα, αγαπησιάρικα και χουχουλιάρικα Χριστούγενναααα.....ααα και να μας γράφεις πιο συχνάαα....

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!
Nα εισαι παντα καλα φιλε μου!!!Ευχαριστω που πντα περνας απο το σπιτικο μου.

BUTTERFLY είπε...

Παντα καλα να εισαι Ηφαιστιωνακο μου! Και Καλες Γιορτες!

BLUEPRINTS είπε...

Στα ίδια περίεργα είμαστε οι περισσότεροι (καλά με άλλα προβλήματα πλην της θέρμανσης και με λιγότερες διακοπές...) αλλά το παλεύουμε κι είμαστε καλά πάνω απ' όλα.
Φιλιά μικρέ μου να είσαι πάντα καλά

karkinos7 είπε...

Την Καλησπέρα μου!!!
Πανέμορφες γιορτές να έχεις και να ξκουραστείς στην οικογενειακή ζεστασιά!!!
Φιλιά Πολλά!!!

ασωτος γιος είπε...

μα ναι τι έγινε? κι ανησυχησα, ευχομαι ολα καλα με τη μαγνητική έτσι? και εγω εχω περάσει ενα διμηνο με μαγνητικες αλλων και τα λοιπα και τα λοιπα
να σαι καλα αυτο μετραει , την υγεια μας τιποτα άλλο
καλα χριστουγενα

Unknown είπε...

Καλές γιορτές ρε μούργο μας!!! Οτι καλύτερο σου εύχομαι.

gay super hero είπε...

Λες να σε κερδίσει το twitter και να σε χάσουμε και σένα; Ελπίζω πάντως να ξαναγράψεις εδώ μέσα στις γιορτές και να μάθουμε αν αποκλείστηκες τελικά :-Ρ

Να είσαι γερός και να περάσεις τέλεια!

Evanescence είπε...

Μη διανοηθεί όμως να σου κάνει αύξηση στο νοίκι :)

Όμορφες γιορτές να περάσεις!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλές γιορτές ΗΦ μου,όσο για το κρύο θα την παλέψουμε όλοι βάζοντας 1-2 και 5 ρούχα πάρα πάνω,αυτή η ηλεκτρική κουβέρτα κόλαση σου λέω!!
φιλιά

Hfaistiwnas είπε...

@ Thalassitsa, ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω! Καλές γιορτές!

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, να σαι καλά! Επίσης εύχομαι! Όσο μπορώ θα περνάω! :) Να περάσουμε καλά!

@ BUTTERFLY, καλές γιορτές επίσης εύχομαι!

@ BLUEPRINTS, εννοείται θα το παλεύουμε! Να είμαστε καλά μόνο! :) Φιλιά και καλές γιορτές!

@ karkinos7, αχ να σαι καλά! Επίσης! Να περάσουμε καλά! :)

@ ασωτος γιος, την μαγνητική θα την κάνω Άνοιξη τελικά! Δεν ανησυχώ τώρα αλλά εκείνες τις μέρες θα με πιάσει το άγχος! Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά! Καλές γιορτές!

@ bear hiv, χοχοχο ευχαριστώ!! Επίσης καλές γιορτές!

@ gay super hero, όχι δα να με χάσετε, άλλο το ένα άλλο το άλλο! Εδώ θα είμαι τριγύρω! Να είσαι και εσύ καλά! Καλές γιορτές!

@ Evanescence, μπα όχι, εντάξει αυτό το συμφωνήσαμε.. :)Καλές γιορτές!

@ ΦΟΥΛΗ, Ναι έτσι και εγώ, με τα πολλά ρούχα! Καλές γιορτές να έχουμε! Ηλεκτρική κουβέρτα.. ; Μπα την φοβάμαι! χαχαχα!!!

ola de palabras... είπε...

Καλημέρα Ηφαιστίωνα!
Ναι, η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνω ότι όλα είναι καλά όταν περνάς από το βλογ μου! Μου έχει γίνει πολύ αγαπημένη συνήθεια να μου λες καλημέρα μέσα από ένα σχόλιό σου!
Όσο για την θέρμανση, Το καλοριφέρ δεν το ανάβουμε λόγω αύξησης της τιμής του πετρελαίου, οι ηλεκτρικές σόμπες καταναλώνουν ρεύμα που με τις νέες αυξήσεις ακόμα και το φως θα σκεφτόμαστε να ανάψουμε, τα τζάκια και οι ξυλόσομπες δημιουργούν σύμφωνα με τους επιστήμονες μικροσωματίδια στην ατμόσφαιρα. Τι μένει; Να μεταναστεύσουμε σαν τα αποδημητικά πουλιά στην Αφρική και να ξανάρθουμε την άνοιξη;
Και πάλι καλημέρα!

Ben Provis είπε...

Μια χαρά όλα δηλαδή. Όσον αφορά το κρύο, εγώ κυκλοφορώ με γκέτες στα γόνατα και μάλλινες κάλτσες σα τις γιαγιάδες. Έχω κι ένα πυρότουβλο για να βάλω στο φούρνο κι έπειτα στο κρεββάτι στα δύσκολα. Δεν γαμιέται, παλιότερα πως την βγάζανε δηλαδή?
Να χαρείς το χιόνι και τις διακοπές. Εδώ έχουμε σαπίσει απο την βροχή!
Φιλιά!

b|a|s|n\i/a είπε...

καλές και όμορφες γιορτές να έχουμε. με υγεία πάντα! καλό είναι και το τουίτερ. ενίοτε λειτουργεί ενημερωτικά ενίοτε διασκεδαστικά ενίοτε να περνάει ο χρόνος. απλά αν ακολουθείς πολλούς και δη άγνωστους το υπερβολικό είναι που παρακαλούν για φόλοουερς και (παρα)γίνεται διαγωνισμός ατάκας. μα εντάξει. την υγεία μας να έχουμε. :)
πανέμορφα να περάσεις! φιλιά πολλά!

paliokoritso.... είπε...

Kαλές γιορτές να περάσεις με αυτούς που αγαπάς και να διασκεδάσεις στο έπακρο :)
Tην καλησπέρα μου

Σκορπινα είπε...

Ααααα!Να μου πεις να σε βρώ στο twitter! Ειναι το αγαπημένο μου social! Αλλά έχεις άδικο, δεν είναι chat, ίσα ίσα που δεν κάνει για chat! Γίνεται κουραστικό! Ναι οκ με τα mention αλλά μην παραγίνεται το κακό ;) Λοιπόν να με βρεις και θα σε καταλάβω!:)

Εύχομαι να περάσεις τέλεια Χριστούγεννα και γενικά να περνάς όμορφα! όσο για το σπίτι αν σου γκρινιάζει και πολύ ο ιδιοκτήτης σου να φύγεις! ;)Τόοοοοοοοοσα σπίτια έχει αυτή η πόλη!όλο και κάποιο που να σου αρέσει θα βρείς!

Σε φιλώ! μουτς

Ξενικός είπε...

τις αναγκαίες μικροεπισκευές του σπιτιού μπορείς να τις κάνεις κι εσύ (με αποδείξεις/τιμολόγια) και να αφαιρέσεις τη σχετική δαπάνη από το νοίκι - δεν μπορεί να σε διώξει ο ιδιοκτήτης. Όσο για τη θέρμανση, γυρίζοντας μετά τη γιορτή σου θα έχεις ήδη "φάει" το μισό χειμώνα, οπότε...
Μαγνητική, Αθήνα ή Καστοριά;
Καλές γιορτές στα πάτρια!
Ξενικός

Crazy Tourists είπε...

Καλό κουράγιο με τα κρύα Ηφαιστίωνα!!
Να περάσεις τέλεια τις γιορτές και να προσέχεις τους παγωμένους δρόμους!
Να 'ριχνε κι εδώ λίγο χιονάκι...

Τρελοτουρίστρια

turigr είπε...

Καλά και... ζεστά Χριστούγεννα σου εύχομαι!!!
Και μην ανησυχείς για τις εξετάσεις, μια χαρά θα είναι.

Ephemeron είπε...

Ψιλοδυσκολιες και μπορες που θα περασουν!
Ευχομαι καλες γιορτες! Υγεια και αγαπη!

iLiAs είπε...

καλες γιορτες να περάσεις!! :)

dyosmaraki είπε...

Από κρύο πάμε καλά Ηφαιστωνάκο μου. Φέτος στην πολυκατοικία μας δεν ανάψαμε τα καλοριφέρ (λόγω ακρίβειας πετρελαίου) και "βολευόμαστε" με δύο ηλεκτρικά καοριφέρ (γύρευε τι λογ/σμός ΔΕΗ θάρθει). Σκέφτομαι να πάρω μια σόμπα υγραερίου (ελπίζω δίχως μπαμ αν και οι περισσότερες που είδα είνα made in China και δεν με εμπνέουν).
Τι να πει κανείς; Ξαναγυρνάμε σε πρακτικές αλλοτινών εποχών. Κατά τα άλλα ευρωπαϊκή χώρα με την πλειοψηφία του πληθυσμού να τουρτουρίζει από το κρύο....!!!!
Εύχομαι να περάσεις καλά όπου κι αν πας και να το ρίξεις έξω. Πριν να μπει ο καινούργιος χρόνος να σε ευχαριστήσω που παραμένεις τακτικότατος στις τακτικές σου επισκέψεις στο blog μου ακόμα και την τελευταία περίοδο που λόγω κάποιωνπροβλημάτων δεν γράφω τακτικά. Καλά Χριστούγεννα εύχομαι και η καλή χρονιά να σου φέρει ό,τι προσδοκάς. Φιλιά πολλά

lemonostiftis είπε...

Μάλλον θα έχεις φύγει ήδη για διακοπές, οπότε θα διαβάσις τις ευχές μου για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ του χρόνου. Να σαι πάντα καλά φίλε Ηφ.

Leviathan είπε...

Χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα εύχομαι από καρδιάς σε σένα και όλους αυτούς που αγαπάς! Υγεία, χαρά, αγάπη μα και πολύ κουράγιο και υπομονή!! Να περάσεις υπέροχα όλες αυτές τις μέρες!! Πολλά φιλιά!! :)

Kος Μηδενικός είπε...

Χρόνια πολλά Ηφαιστίωνα. Γεμάτα υγεία πρώτα από όλα και μετά μπόλικη ευτυχία εύχομαι!!

Και λοιπόν;E allora? είπε...

το σπιτι σου θυμίζει το δικό μου :)


"★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★merry Xmas*★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★* Buon Natale a tutti*★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥Καλά Χριστούγεννα ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ..."

ioannis_the_great είπε...

Καλημέρα. Χαιρόμαι που διαβάζω οτι όλα πάνε καλά. Με την υγεία γιατι όλα τα άλλα είναι δευτέρα.
Καλή χρονιά να έρθει και όλα να πάνε καλά. Με πιο πολλά λεφτά

tovenito είπε...

δοκίμασα να χρησιμοποιήσω τουήτερ παλιότερα αλλά το βρήκα βαρετό, με την έννοια ότι δεν υπάρχει μεγάλη αλληλεπίδραση συν ότι υπάρχει και περιορισμός στους χαρακτήρες. το φμπουκ το θεωρώ πιο σπιντάτο. αλλά εντάξει.περί ορέξεως! καλή χρονιά γιάννη!

ola de palabras... είπε...

Καλή χρονιά!

Gay and Young είπε...

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!

Xenoudis - Ξενούδης είπε...

Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι για το 2013!
Ξενούδης

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

καλέ μου φίλε Χρόνια Πολλά όπως τα ονειρεύεσαι

iLiAs είπε...

χρονια πολλα!! :)
να εχεις πάντα υγεια και χαρά! :)

Evanescence είπε...

Χρόνια Πολλά και για την γιορτή σου!!! με υγεία, ομορφιά, αισιοδοξία, χαρά!!!

Partali είπε...

Χρόνια σου πολλά ότι επιθυμείς και περιμένουμε νέα σου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Χρονια σου πολλα φιλε μου Να εχεις υγεια και ευτυχια στη ζωη σου!!!!

Aurangel είπε...

Καλή χρονιά αγαπημένε μου!!!
Καλό είναι και το κρύο!!!Αναπτερώνει συνειδήσεις και εγωιστικες τάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά.

sto-keno είπε...

Καλή χρονιά! Με υγεία και όλα τ άλλα βρίσκονται!

Ethan Raynolds είπε...

Περιμένουμε νέο ποστ ε?!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ας αφηνουμε την πόρτα της ζωης ανοιχτη μονο στα χαμογελα.Καλη εβδομαδα να εχεις. Αργω μερικες φορες να περασω αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους :)

Xenoudis - Ξενούδης είπε...

Σαν μεγάλη η απουσία σου. Βεβαίως, οι Γάλλοι λένε : pas de nouvelles, bonnes nouvelles. Οπότε, αναμένουμε υπομονητικά τα καλά που θα έχεις συσσορεύσει...
Ξενούδης

Hfaistiwnas είπε...

@ Αθηνά, καλησπέρα! απαπα δεν φεύγω από Ελλάδα! :)

@ Ben Provis, αυτό με το φούρνο δεν το χω, αλλά όλα τ'άλλα τα χω, καλά να είμαστε, τον βγάζουμε και αυτό το Χειμώνα!

@ b|a|s|n\i/a, υγεία, το 'παμε! :)

@ matina's diary, καλή χρονιά να έχουμε!

@ Σκορπινα, δεν πολυασχολούμαι όπως καταλαβαίνεις.. :)

@ Ξενικός, ναι όλα αυτά εντάξει τα κάνω, δεν μου λέει τίποτα μέχρι τώρα! Αθήνα θα γίνει! Καλή χρονιά!

@ Crazy Tourists, ήρθε, έφυγε, θα ξανάρθει.. :)

@ turigr, καλή χρονιά να έχουμε!

@ Ephemeron, :) υγεία πάντα!

@ iLiAs, ήταν όντως καλά! :)

@ Dyosmaraki tis paradosis, καλή χρονιά να έχουμε όλοι! :)

@ lemonostiftis :)

@ Leviathan, :)

@ Zero Point, επίσης ευτυχία!!!!

@ Και λοιπόν;E allora?, τέλειο αυτό! Το κράτησα! :)

@ ioannis_the_great, καλή χρονιά να έχουμε!

@ tovenito, ακόμη το παλεύω.. αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα..

@ Gay and Confused, καλή χρονιά να έχουμε!

@ Xenoudis - Ξενούδης, επίσης!

@ αχτίδα, να είμαστε καλά!!!

@ Evanescence, ευχαριστώ! Να είμαστε καλά όλοι με υγεία!

@ Partali, περίμενατε καιρό αλλά ήρθαν! :)

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, να σαι καλά!!!

@ Aurangel, καλή χρονιά!!!

@ Ανώνυμος, ευχαριστώ!

@ sto-keno, ακριβώς! Όλα τα άλλα έρχονται!

@ Ethan Raynolds, ήρθε και αυτό.. κοντέψαμε Πάσχα.. :)