Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Φεβρουάριος..

Καλησπερίζω! 

    Γύρισε η χρονιά, καλά να είμαστε και καλή χρονιά να έχουμε! Καλύτερη από την περσινή τουλάχιστον! Όοοοχι δεν ήρθε ακόμη το Πάσχα, είπαμε πέρασε καιρός για να γράψω αλλά όχι και τόσο.

      Στα εορταστικά που πέρασαν θέλω μόνο να πω ότι πέρασα καλά και οικογενειακά.. αν εξαιρέσεις ότι είχαμε τη μητέρα 1 βδομάδα στο κρεβάτι λόγω μέσης.. αλλά τεσπα όλα πήγαν καλά και γύρισα ακόμη πιο δυνατός για να αρχίσω τη χρονιά. 

     Όλα καλά στην πανέμορφη Καστοριά. Περνάει ο καιρός. Πότε μουντός, πότε βροχερός, με πολύ κρύο, με λιγότερο κρύο και έχει κάνα ήλιο ανάμεσα στα διαλείμματα, έτσι για ποικιλία ώσπου να έρθει η Άνοιξη και να αρχίσει να οργιάζει η φύση. Έκανα και τις πρώτες γύρες τις λίμνης για φέτος τις μέρες που πέτυχα καλό καιρό. Οι φωτό που βλέπεται από εκεί είναι!

     Σε 2 μήνες περίπου κλείνω 4 χρόνια στην Καστοριά! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω! Εδώ κάνω παρέα με 2-3 άτομα, όλα γκέι. Τον τελευταίο καιρό το ένα από αυτά έχει μια σχέση. Μια χαρά είναι τα παιδιά και καλά να περνάνε. Το άτομο αυτό είναι (αν και δεν μου αρέσει η λέξη) κολλητός μου (από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον). Όπως και να' χει το πράγμα, αυτό που λένε ότι δεν είναι ότι καλύτερο κανείς να βγαίνει με ένα ζευγάρι έξω κλπ  κάπου έρχομαι και το καταλαβαίνω. Νιώθεις λίγο άβολα ώρες ώρες. Λίγο πως είσαι βάρος (ακόμη και αν δεν το νιώθουν αυτοί) και είναι σαν μπαίνεις ανάμεσά τους. Το έχω βιώσει και παλιότερα αλλά μετά το έκοψα, το απόφευγα με καλές δικαιολογίες. Μια χαρά κάνουμε παρέα ευτυχώς όμως, εκτός από αυτές τις αναλαμπές που μου έρχονται πότε πότε. Όταν ένα άτομο έχει μία σχέση, αλλάζει, προς το καλό, προς το κακό, ανάλογα από ποια πλευρά το βλέπει κανείς. Είναι η αλληλεπίδρασή του με τα υπόλοιπα άτομα. Τα γύρω γύρω. Καταλαβαίνεις όμως γιατί κάποια στιγμή πέρασες από τα ίδια και δεν παρεξηγείς την συμπεριφορά αυτή ασχέτως αν σε ευχαριστεί ή όχι. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις σε όλη σου τη ζωή παρέα με μπακούρια!  

         Σήμερα έριξε πολλή βροχή. Ποτάμια κατέβαινε από τις κεντρικές οδούς της πόλης. Είναι και κατηφορική όπως είπαμε. Περνούσαν τα αμάξια και σε έκαναν μούσκεμα. Ό,τι χειρότερο δηλ. να φτάσεις στο γραφείο και να είσαι από τα γόνατα και κάτω βρεγμένος.. είμαι και μόνος μου σήμερα, ένας άδεια, άλλος άρρωστος, οκ, οι συνάδελφοι έχουν παιδιά μικρά και όλο κολλάνε ιώσεις, δεν αντέχω να τους βλέπω άρρωστους. Άσε που φοβάμαι μη με πιάσει και μένα τίποτα. Από μακριά τους έχω. Ευτυχώς δεν αρρωσταίνω εύκολα.

         Στα προσωπικά δεν έχω να σας πω νέα επειδή είναι ελάχιστα. Βάλτε αγγελία! Μένω μόνος και ψάχνω γαμπρό! χαχα! Να πείτε και ότι κάνω σοβαρές προσπάθειες management της κουζίνας..
       
          Δεν μπορώ, πάλι πολυλόγησα.. άντε καλό απόγευμα σε όλους!

23 σχόλια:

ola de palabras... είπε...

Μα ναι! Θα έχουμε καλή χρονιά!

Η μαμά φαντάζομαι είναι καλά τώρα! Τι να κάνεις, έτσι όλες οι μαμάδες παθαίνουμε τη μέση μας κάποια στιγμή! Περαστικά να είναι και δεν βαριέσαι!

Η Καστοριά σαφέστατα πανέμορφη, τουλάχιστον όπως την βλέπω μέσα από τα δικά σου μάτια και τον φακό της φωτογραφικής μηχανής σου (διότι δεν έχει τύχει να την επισκεφτώ)!

Λες να βάλουμε αγγελία στο βλογ για γαμπρό;
Δεν είναι κακή ιδέα!

Α όχι. Δεν το δέχομαι. Δεν πολυλόγησες. Είχες τόσο καιρό να κάνεις ανάρτηση που κι άλλα τόσα να έγραφες χαρά μου θα ήταν!

Καλό βράδυ Ηφαιστίωνα!

BUTTERFLY είπε...

Καλη χρονια και απο εδω! Περαστικα στη μανουλα! Πανεμορφη φαινεται η Καστορια! Τι να πω για τα ερωτικα... ειναι θεμα οντως...πολυ δυσκολες και οι γνωριμιες και οι σχεσεις σημερα!

BLUEPRINTS είπε...

Μικρέ μου δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορείς να γίνεις βάρος στον οποιονδήποτε, έχεις δίκιο βέβαια για τις δικές σου αναστολές αλλά το βλέπεις στο βλέμμα του άλλου αν σε "θέλει" ή όχι, κατά τ' άλλα όπως τα λες καλή χρονιά να έχουμε, στα πόδια μας να κρατάμε γερά κι αγάπη να έχουμε πάνω απ' όλα, σου εύχομαι να βρεις το καλύτερο γιατί το αξίζεις, φιλιά πολλά - να είσαι καλά
Υ.Γ.: μα όντως πέρασαν 4 χρόνια που είσαι πάνω; και δεν αξιώθηκα να έρθω μια βόλτα ρε γμτ

ria είπε...

καλώς το παλικάρι μας!

να περνάς όμορφα και θα ζευγαρώσεις και συ και θα περνάτε καλύτερα μετά που θα είστε δυο ζευγάρια!

τέτοιο παιδί δε θα μείνει μόνο του πολύ καιρό!

φιλιά γλυκέ μου!

Ξενικός είπε...

η ανάρτηση είναι αγγελία διακριτική από μόνη της. Δεν μπορεί, η Δυτική Μακεδονία θα έχει αρκετούς νεαρούς άνδρες που να αναζητούν μια μόνιμη σχέση μ' ένα προκομμένο αγόρι σαν κι εσένα. Όλα καλά να πάνε, και στην οικογένειά σου.
Κι αναρτήσεις λίγο πιο τακτικές, ε...
Ξενικός

Hfaistiwnas είπε...

@ Αθηνά, όλα καλά ναι! απαπα για πλάκα το είπα! Μην βάλετε, ρεζίλι θα γίνουμε! Την επόμενη φορά ελπίζω να έχω περισσότερα να πω! :)

@ Christina Leli, ευχαριστούμε! πανέμορφη! Θα δούμε μωρέ, δεν χάθηκε ο κόσμος!!!

@ BLUEPRINTS, αραιώνει η παρέα όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.. και άμα το πάρεις βαριά, κάηκες.. τεσπα.. άντε μακάρι! Ποτέ δεν είναι αργά! Όσο έχει κρύο μην το σκέφτεσαι καν! Κάτσε εκεί που είσαι!

@ ria, καλώς σε βρήκα! Μακάρι γιατί δε με βλέπω καλά! Θα ρθω Αθήνα να μου βρεις γαμπρό ;) Φιλιά!

@ Ξενικός, ναι αλλά δεν εμφανίζονται! αχαχαχα μήπως δεν ξέρουν να διαβάζουν;

Ben Provis είπε...

Κάποια στιγμή θα βγαίνεις απλώς σα δυο ζευγαράκια...
Όσον αφορά τον Γαμπρό, λέω να ξενιτευτώ σα την ταινία του Βούλγαρη!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλώς το ,να προσέχεις εσύ τις ιώσεις,μια χαρά περνάς,θα βρεις τον άνθρωπό σου μην σκας..
φιλια

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καλό μήνα αγορίνα!!!

υγ αγγελία μπήκε στα κοινωνικά στην Χρυσή την Ευκαιρία!!!

υγ1 Αν δεν κάτσει τίποτα ετοιμάσου SOS Πάνια, χαχαχαχα

ioannis_the_great είπε...

Καλημέρα Ηφαιστίωνα. Πολύ καιρό είχες να γράψεις αλλά περιδιάβαινες τακτικά οπότε καλά θα είσαι. Η Καστοριά είναι πολύ ομόρφη. Όσο για γαμπρό κοίτα βρήκα εναν που τον προόριζα για αλλού αλλά αν ενδιαφέρεσαι μπες στο blog μου να τον δεις και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου
http://www.deonta.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html

Hfaistiwnas είπε...

@ Ben Provis, λες ε; μακάρι! Να με πεις να έρθω μαζί όταν είναι.. !!!

@ ΦΟΥΛΗ, άντε να δούμε! Θα προσέχω!! :) Επίσης να προσέχετε!

@ ΠΑΥΛΟΣ, ευχαριστώ επίσης! Πάνια; Ε όχι δα.. τόσα μοναστήρια έχουμε.. χαχαχα!

@ ioannis_the_great, ναι βρε, γυρνάω στα μπλόγκ και διαβάζω, μην κοιτάς που δεν γράφω, είναι άνευ εμπνεύσεως.. μπήκα, ευχαριστώ πολύ αλλά θα εμπιστευτώ αλλονών το γούστο! χαχαχα!

rugaru είπε...

Πώς γίνεται η Καστοριά να είναι όμορφη όλες τις εποχές, δε το έχω καταλάβει ακόμα. Όσο για το θέμα του γαμπρού, όλοι στην επαρχία στην ίδια θέση είμαστε, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλό απόγευμα και καλώς τον... Σε χάσαμε...

Hfaistiwnas είπε...

@ rugaru, και όμως γίνεται, ακόμη και όταν είναι μουντή! Εσύ, αν επιτρέπεται, από ποιά επαρχία;

@ ο δείμος του πολίτη, με χάσατε έχεις δίκιο, επέστρεψα! Εδώ είμαι τριγύρω! :)

b|a|s|n\i/a είπε...

4 χρόνια;;; ε ποτέ! πω πω σαν χθες που είχες κατέβει και έφτιαχνες τα χαρτιά!
και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον blueprints μιας και εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μπορείς να γίνεις στον οποιοδήποτε.
και πάντα εξαρτάται το ζευγάρι κατά πόσο αραιώνει ή όχι η σχέση τους με τους φίλους τους.
ούτως ή άλλως οι φίλοι πάντα μένουν. οι αληθινοί.
πολλά πολλά φιλιά! :)

karkinos7 είπε...

Αφού κάνεις σοβαρές προσπάθεις management στην κουζινά...κάτι θα κάνουμε...έβαλα την αγγελία... σε περιμένω για το casting!!!
Tην Καλημέρα μου...αν ήταν τα βάρη σαν και εσένα όλα καλά θα ήταν.
Όμορφο Σ/Κ.

Σκορπινα είπε...

Αχ!Παρόλο που όταν ζούσα και εγώ Καστοριά αισθανόμουν ότι η μέρα έχει 72 ώρες, ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα!!!
Όσο για τους φίλους, πιστεύω ότι οι σωστοί φίλοι δεν πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα ούτε στο ελάχιστο όταν βγαίνετε και έιναι ζευγάρι. Επίσης ο άνθρωπος είναι λογικό να αλλάζει αλλά οι αλλάγές πρέπει να είναι μικρές. Δεν είναι λογικό να αλλάζει εντελώς επειδή έχει σχέση. ;)

Όσο για το γαμπρό, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η στιγμή που θα βρείς τον καλύτερο. Και ας μην είσαι και ο επόμενος master chef! ;) χαχα

Φιλιά πολλά πολλά!!!

rugaru είπε...

@ Ηφαιστίωνας, καταγωγή από Ξάνθη, φοιτητής στη Λάρισα! Σιγά σιγά μεγαλώνω το μέγεθος της πόλης :)

Hfaistiwnas είπε...

@ b|a|s|n\i/a, θυμάσαι; Πέρασε ο καιρός! Εμ είδες; Εξαρτάται από το ζευγάρι, το ζευγάρι δεν είναι ένας! Φυσικά και δεν ρίχνω το φταίξιμο σε κανέναν, αλλά είναι και αναμενόμενη μια αλλαγή ...

@ karkinos7, άντε μπράβο! Σας ευχαριστώ! Κάστινγκ; Θα έχω και επιλογές;;; χαχαχα!

@ Σκορπινα, γιατί έτσι; Κουραζόσουν; Ναι είναι ζευγάρι, αλλά με ουσιαστικό το ένα παιδί ήταν φίλος μου, το άλλο έγινε μετά.. οπότε δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο φιλίας.. ευχαριστώ! Φιλιά!!! Ευχαριστώ επίσης!!

@ rugaru, νομίζω έχει πολύ περισσότερο κόσμο στη Λάρισα και φυσικά πολύ περισσότερες επιλογές και δεν μιλάω μόνο για τον γκέι κόσμο! Καλά είσαι εκεί πάντως! Άντε και στην Αθήνα ή έστω Θεσσαλονίκη!!!

Xenoudis - Ξενούδης είπε...

Όποιος ψάχνει, βρίσκει σύντροφο. Μήπως αν έριχνες πετονιά, όχι στη λίμνη Ορεστιάδας αλλά στην τεράστια λίμνη του διαδικτύου;
Ξενούδης

turigr είπε...

Ελπίζω η επόμενη ανάρτηση να μην γίνει το Πάσχα, εννοείται δε όταν την ανεβάσεις να έχεις βρει το ταίρι σου!
Υ.Γ. Περαστικά στη μανούλα!

Ephemeron είπε...

Συνηθως συμβαινει οταν δεν το περιμενεις... :)

Hfaistiwnas είπε...

@ Xenoudis - Ξενούδης, θα ρίξω λάσο για να σε πιάσω! χαχαχαχα!

@ turigr, αχ δεν βρήκα και ανέβασα, να την κατεβάσω;

@ Ephemeron, ναι αλλά αργεί! χαχαχαχα!