Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Σκόνη

      Αυτός ο καιρός είναι ό,τι να 'ναι. Σκόνη σήμερα στον ορίζοντα. Εντάξει ζέστανε κάπως και μ'αρέσει αλλά μας έφαγε η κλεισούρα. Ευτυχώς έχω παρέα και βγαίνουμε για καμιά βόλτα μεσημέρι η πρωί όταν δεν δουλεύω. Με ένα καφέ στο χέρι και κάμποσα χιλιόμετρα περπάτημα. Να ανοίγει και λίγο το μάτι. Τι να το κάνεις με τις μάσκες, βλέπεις ματάκια και φαντάζεσαι τα παρακάτω. Και δεν εννοώ τι υπάρχει στο βρακί. Παρακάτω βλέπουμε ότι ήρθαν τα χελιδόνια, κατάλαβαν ζέστη και Άνοιξη..


"Οι μύες του Λι πονουσαν από τις πολλές ώρες πεζοπορίας. Ήταν εξουθενωμένος. Άπλωσε το χέρι του στο στήθος του Άλερτον και κούρνιασε δίπλα στο κορμί του αγοριού. Η ζέση της επαφής του δημιούργησε ένα βαθύ συναίσθημα στοργής που δεν χωρούσε το κορμί του. Κούρνιασε ακόμη πιο κοντά και χάιδεψε απαλά τον ώμο του Άλερτον. Ο Άλερτον κουνήθηκε ενοχλημένος απωθώντας το χέρι του Λι."

( Queer, Ουίλιαμ Σ. Μπάροουζ, σελ.198-199, Εκδόσεις Τόπος, 2011)

       Είχα αγοράσει το βιβλίο αυτό και θα το διάβαζα κατευθείαν αλλά μου έστειλαν την παρακάτω κάρτα μαζί και τελικά αγόρασα και τα άλλα δυο που είναι σαν άτυπη τρολογία. Τζάνκι, Κουίρ και Γυμνό Γεύμα.

 

       Τελείωσα το δεύτερο χτες. Να πω επίσης ότι κάθε βιβλίο έχει λεπτομερή εισαγωγή - πρόλογο και επίσης παραρτήματα. Είναι μια διατριβή το καθένα από μόνο του. Το πρώτο έχει θέμα τα ναρκωτικά, το δεύτερο μια σχέση μονόπλευρη. Το τρίτο δεν το έχω διαβάσει ακόμη. Γενιά των μπιτ, μια ιστορία από μόνος του ο συγγραφέας. 

 


Την κυρία του βίντεο την παρακολουθώ πότε πότε. Ωραία τα λέει και δίνει συμβουλές.

Τα λέμε.. 


ΥΓ. κάποτε είχε ορθογραφικό έλεγχο το μπλόγκερ, που τον πήγαν οεο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: