Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Καλή χρονιά!

Καλημέρα,

    Έβλεπα την προηγούμενη ανάρτηση, 'Καλοκαίρι μύρισε" σου λέει, ξεμύρισε σου λέω πια, πέρασαν οι μήνες, ήρθαν τα χιόνια στο καμπαναριό και ούτω καθεξής. 
   Πήγα στο χωριό, μαμ κακά και νάνι όλες τις μέρες. Τρέλα σου λέω, άσε τα κιλά που μπήκαν, κατευθείαν και αυτά ούτε μια μέρα περιθώριο. Να μην προλαβαίνεις να γυρίσεις και να σκέφτεσαι πότε θα αρχίσεις γυμναστήριο. 
    Συγγενείς, φίλοι και όλος ο συρφετός των εορτών που μαζεύεται στα χωριά. Οι επισκέπτες είναι περισσότεροι βέβαια... χιόνια πουθενά όμως, κάτι πασπαλίσματα μόνο. Τα πολλά πήγαν ανατολικά και έγινε ο χαμός. Πέρυσι την είχα πατήσει άσχημα με τα χιόνια, 310 χλμ με την ψυχή στο στόμα έκανα. Φέτος ήρθα με κρύο και ήλιο τέλεια ήταν και άλλα τόσα χλμ θα έκανα. 
     Αποτίμηση χρονιάς; Γάμησέ τα με πήγε. Έκανα τρεις μικροεπεμβάσεις επανάληψη η μια της άλλης, δηλ η ατυχία της ατυχίας. Δεν σας λέω πόσα ευρώ έφυγαν για αυτές σε ιδιωτική κλινική. Βέβαια επιλογή μου ήταν οπότε τα λούζομαι...  Εν ολίγοις 2 χρονιές συνεχόμενες με πάει γ*μ*όντας. Πόσο πιο καλά να το πεις αυτό; Θα ευχηθώ να πάει καλύτερα η χρονιά και να έχουμε υγεία! 
 Το ανεβάζω το ποστάκι δεν προλαβαίνω να γράψω άλλο, τα ξαναλέμε.. 

Καλή χρονιά!!!

4 σχόλια:

Αρτίστα του βωβού είπε...

Πόσο χαίρομαι που βλέπω αυτό το ποστ!
Την κουβέντα περί των κιλών, ούτε καν θα την ανοίξω! Δεν με συμφέρει!
Τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν θες να ξέρεις πώς ήταν και για εμένα, όμως ας το βάλω κι αυτό στην άκρη!
Και ας ευχηθώ να έχουμε μια χρονιά κάπως καλύτερη, κάπως πιο ανώδυνη!
Πολλά φιλιά αγαπητέ μου Ηφαιστίωνα!

mahler76 είπε...

Να ευχηθώ καλή χρονιά και χωρίς τρεξίματα με την υγεία σου μικρέ!

Hfaistiwnas είπε...

@ Αρτίστα του βωβού, ας τα βάλουμε όλα στην άκρη και να πάμε ξανά από την αρχή.. που λέει ο λόγος.. :) Καλημέρα!!

@mahler76, χωρίς χωρίς!! χεχεχε καλή χρονιά και σε σένα!!Υγεία!!

Σκορπινα είπε...

Καλή χρονιά!

Εύχομαι να μπορουμε παντα να κανουμε ταξιδάκια μικρά η μεγάλα και να τα απολαμβάνουμε! Εστίασε στα καλα και θα ερθουν ;) Τα κιλά καντα ρεζολούσιο για να εχεις κάτι να σχολείσαι ολη τη χρονια και να μην εστιάζεις στα άσχημα ;) ντιστράξιον και παμε!

Φιλια πολλα πολλααα