Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Εμμονές; Ποιός εγώ; (Παιχνίδι)

Είναι ή μάλλον ήταν Μ. Πέμπτη, ξημερώνει Μ. Παρασκευή. Εύχομαι καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Στο παιχνίδι αυτό με κάλεσε η γλυκύτατη artanis. Artanis μου ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση! Θα γράψω κάποιες απο τις εμμονές μου, κολλήματα θα έλεγα περισσότερο. Ευτυχώς δεν υπήρχε καθορισμένος αριθμός που πρέπει να γράψουμε. Οπότε και θα γράψω αυτές που μου έρχονται στο μυαλό!

  • Δεν μπορώ να φοράω πάνω μου οποιοδήποτε κόσμημα. Δηλαδή, ρολόι, αλυσίδα, σταυρός κλπ. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν το άτομο που θα μου το έδινε θα ήταν κάτι σημαντικό για μένα.
  • Κόλλημα με την τάξη. Κρατάω αρχείο σχεδόν για τα πάντα. Οι λογαριασμοί του κινητού μου, καθώς και όλης της οικογένειας είναι αρχειοθετημένοι σε ντοσιέ να σκεφτείτε.
  • Κόλλημα με την καθαριότητα, όσον αφορά το σπίτι σε λογικά πλαίσια. Αυτό που με ενοχλεί είναι π.χ. όταν ο άλλος (π.χ. ο μικρός μου αδερφός) τρώει τα γαριδάκια του και μετά δεν καθαρίζει τα χέρια του. Φάε πρώτα παιδί μου και μετά πιάσε το κοντρόλ!
  • Συνήθως έχω στο μυαλό μου ένα πρόγραμμα για κάθε μέρα που περνάει, μπορεί να μην το τηρώ όλες τις φορές. Τσαντίζομαι όταν πρέπει να σφηνώσω κάτι που δεν θέλω να το κάνω π.χ. μια επίσκεψη, να πάω σε μια δουλειά με τον πατέρα μου εντελώς απρόοπτα.
  • Δεν θέλω να πειράζουν τα πράγματά μου, ντουλάπες, συρτάρια, ρούχα, τσάντα, γραφείο. Εκτός του ότι υπάρχει περίπτωση να πέσουν πάνω σε κάτι που δεν πρέπει. Δεν θέλω να τα βρίσκω άνω κάτω.
  • Έχω κόλλημα με τα βιβλία, συνήθως τα διαβάζω με μεγάλη προσοχή δηλ. όταν το τελειώσω είναι λες και είναι καινούργιο. Τα δανείζω (κάποια που μου αρέσουν πολύ όχι) αλλά σου το υπενθυμίζω, θα το φέρεις όπως το πήρες! Ούτε τσάκιση.
  • Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά μ' αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους που αγαπώ με τον γραπτό λόγο. Στέλνω δεκάδες κάρτες το χρόνο και γράμματα. Ο γραπτός λόγος μου δίνει την εντύπωση της άμεσης επικοικωνίας, αγγίζοντας τις λέξεις, το χαρτί, μπορείς να καταλάβεις πως ένιωθε ο άλλος, έχη αφή και αίσθηση. Είμαι περίεργος..
Έχω και άλλα... δεν θα τα βγάλω και όλα στη φόρα!
Είναι ήδη αργά..
Καληνύχτα και Καλό Πάσχα να έχουμε!

41 σχόλια:

Aviator είπε...

Ίδιος με μένα είσαι... εντελώς όμως! Δεν είναι κολλήματα, αρχές θα έλεγα και τρόπος αντίληψης κάποιων πραγμάτων. Τάξη πάνω απο όλα. Αρχειοθέτηση και καταχώρηση απο τα πιο απλά καθημερινά πράγματα, έως πιο σύνθετα.Αυτό με το γραπτό λόγο χαίρομαι που το αντιλαμβάνεσαι και συ, ειδικά σε κάτι πιο άμεσο όπως είναι το χαρτί και όχι τόσο το internet.

Μια χαρά είσαι μην ανησυχείς. Εγώ αν αναφερόμουν σε έμμονες ιδέες θα ήταν οι άνθρωποι και τα χρήματα. Μόνο σε αυτά τα δύο μπορώ να έχω "κολλήματα".. όλα τα άλλα είναι απλά αρχές και συνήθεις.

Καλά να περάσεις το ΣΚ και καλή Ανάσταση!

b|a|s|n\i/a είπε...

αυτό με τα πράγματα. που στα ανακατέβουν. λολ. ένα κόλλημα και γω. και δύο μη σου πω. να πειράζουν τα cd. και ποτέ μα ποτέ να μην τα βάζουν στην θέση τους. και όλα τα μικροπράγματα στις βιβλιοθήκες. :)
τον σουλούπωσα τον κισσό. άλλη εμμονή και αυτή. αυτόν με τα πολύ μεγάλα φύλλα που καλύπτει όλα τα άλλα χρώματα. έτσι να σπάσει λίγο το μόνοτονο το πράσινο.
καλημέρα! φιλιά πολλά! καλή ανάσταση! πολλή πολλή αγάπη. υγεία. και ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!

Είδωλο είπε...

γιατι δεν λες την αληθεια?
οτι η μοναδικ σου εμμονη ειμαι εγω!?

Hfaistiwnas είπε...

Αγάπες μου!

@Aviator, χεχε, μη μου λες τέτοια βρε αγόρι μου και σου ζητάω δαχτυλίδι μετά! Αρχές έστω! Άντε βρε που θα ανυσηχήσω! Μια ζωή την έχουμε! Τι λες θα παίξεις;

@b|a|s|n\i/a, καλά ε! Τι έκανε το κωλόπαιδο (το μικρό λέω) μέρα των ημερών του 2002(αν θυμάμαι καλά);;; Πήρε το αξ και ψέκασε την οθόνη του φορητού cd player, περιττό να σου πω ότι η οθόνη τα παιξε και ο μικρός τη γλύτωσε γιατί .. κοιμόταν.. μα τι άσχετα λέω πρωί πρωί..
Τον σουλούπωσες, επιτέλους! Παιδιά αυτός ο κισσός σκέτο σίριαλ! Ευτυχώς πάει...

@x-oyranoy, ναι ναι ναι μμμ (herbal essenses) εσύ και μόνο εσύ! Εμμονή μου ατελείωτη! :)

Καλημέρα παιδιά!!!
Καλή Ανάσταση να έχουμε και Καλό σούβλισμα!!! χιχι!

Dr_MAD είπε...

A! Not bad!

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ
1) Το μονόπετρο
2) Οι φτέρνες
3) Τα στράπον
χαχαχα

Πού πουλάνε ένα φωτοστέφανο να σου πάρω ένα? Και θα πάρω ένα διακριτικό να μπορείς να το φοράς

Καλή Ανάσταση ρεεε :-D

Ανώνυμος είπε...

Μπά παιδί μου....
Μια χαρά είσαι(για μένα)αλλά αν ζούσαμε μαζί θα σφαζόμασταν νυχθημερών!
τα δικα μου κολλήματα:
(μερικα δηλαδή)
1.Η ακαταστασία μου είναι η τάξη των άλλων.Αν αφήσω το βουτυρο στο πολύφωτο θέλω να το βρω εκέι.Τέλος!
2.Μη μου γρατσουνίσεις τα cd.Τον ήπιες...
3.Μη μου χαλάσεις βιβλίο(και ιδιαίτερα τα βιβλία μαγειρικής).Σε σφαξα...
Αυτά
Καλό Πάσχα μικρέ ;-)

Hfaistiwnas είπε...

@MAD, χαχα!
1) Ποιό μονόπετρο; Δακτυλίδι; Φοράς μονόπετρο;
2)Φτέρνες, εντάξει το κατάλαβα!
3)Στράπον τι είναι;
Φωτοστέφανο; Θα πρωτιμήσω το μονόπετρο!
Καλή Ανάσταση!!

@Aunt Donna, ααα ο καθένας έχει την δική του τάξη! Δεν παρεμβαίνω! Εγώ να χαλάσω βιβλίο; Είπαμε ιεροσυλία!
Καλό Πάσχα!

Artanis είπε...

Μα τόσο στο μυαλό μου, βρε παιδί μου, στο ζήτημα των βιβλίων...Ά καλά, πρέπει οπωσδήποτε να ανεβάσω το ποστ με τη βιβλιοθήκη του Πάν. Θεσσαλίας...Θα γελάσεις πολύ...
Εγώ όμως περασα για άλλο ζήτημα...
Σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για ένα υπέροχο Πάσχα...Να περάσεις τέλεια, Ηφαιστίωνά μου...
Πολλά φιλιά...
Υ.Γ: Δηλαδή αν σου έκανα δώρο ένα κόσμημα από τα χεράκια μου, δεν θα το δεχόσουν; Καλάααα, Ηφαιστιωνάκι...

revqueer είπε...

Αυτές τις λες εμμονές; Είσαι πολύ γλύκας τελικά!!

Κώστας είπε...

"Αυτό που με ενοχλεί είναι π.χ. όταν ο άλλος (π.χ. ο μικρός μου αδερφός) τρώει τα γαριδάκια του και μετά δεν καθαρίζει τα χέρια του. Φάε πρώτα παιδί μου και μετά πιάσε το κοντρόλ!"

100% ταύτιση με το αγόρι μου!

Hfaistiwnas είπε...

@Artanis, να το ανεβάσεις! Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες artanis μου! Να 'σαι καλά! Εύχομαι επίσης Καλό Πάσχα να έχεις και καλή Ανάσταση. Και εννοείται να περάσεις υπέροχα...! ΜΑ δε φοράω βρε artanis, τι να κάνω; Αλλά για σένα θα έκανα μια εξαίρεση!;)
Φιλάκια!!

@revqueer, εμμονές, κολλήματα, όπως και να έχει τα έχω.. Thnanks και ανταποδίδω! Μάκια!

@Κώστας, μα άδικο έχω;;; Είμαι τρελός;;; Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος! Μάκια!!!

Καληνύχτα παιδιά!!!

Υπερμίκης είπε...

Και εγώ Ηφαιστίωνα περίπου τις ίδιες εμμονές με σένα έχω!Και σε μένα δεν αρέσουν τα κοσμήματα και είχα μάλιστα το θράσος να το πω και στην αγαπημένη μας Artanis!Φίλους που τους έχει..Ρολόι όμως φορώ πάντα!Μια άλλη μας διαφορά είναι ότι δεν στέλνω κάρτες.Θεωρώ ότι υπάρχει κάτι το ψεύτικο και επαναλαμβανόμενο..Mails όμως στέλνω,ιδιαίτερα όταν υπάρχει σύμπνοια με τα πρόσωπα που αλληλογραφώ.Τέλος δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω έναν αδελφό.Και μου έλειψε και εξακολουθεί να με λείπει!!

Καλή Ανάσταση Ηφαιστίωνα!!

tovenito είπε...

ζήτω η ακαταστασία! ζήτω το βομβαρδισμένο μου δωμάτιο! α, παπα όλοι οι νοικοκύρηδες εδώ μέσα είναι! τι καταπίεση! η ακαταστασία είναι δημιουργία! με μέτρο, μην με παρεξηγήσετε κιόλα!
φιλιά πολλά ηφαιστιωνάκο! αχ, άντε να φάω λίγο μαγειρίτσα να σουλουπωθώ.

Artanis είπε...

Γι' αυτό κι εγώ θα το κλείσω το εργαστήριο, να ησυχάσω...Σιγά να μη σας κάνω δώρο από τα χεράκια μου, χαζή θα είμαι...Θα τα φορέσω εγώ ΟΛΑ, να κυκλοφορώ σαν κάτι παλιούς Ινδους Μαχαραγιάδες, που ήταν στολισμένοι σαν την Άρτα με τα Γιάννενα..."Φόρεσα κάτι πρόχειρο και βγήκα", που λένε...Κι ας είμαι σαν τη λατέρνα...Το κρίμα -του εξευτελισμού μου- στο λαιμό σας...
Χα,χα,χα,χα,χα,χα!
Άντε και καλό Πάσχα να 'χουμε...

Sandy Cheeks είπε...

Γιούχου!!!
Καλή ανάσταση!!
Καλές στρακα-στρούκες!
Να το κάψετε το μαγαζί, με "Δέλβινο και Τσαμουριά" !

Hfaistiwnas είπε...

@Υπερμίκης, γεια!!! :) Σχετικά μετα γράμματα υπάρχει όντως κάτι το επαναλαμβανόμενο.. αλλά είναι διαφορετικό κάθε φορά.. Δυστυχώς δεν εξαρτάται απο μας αν θα έχουμε ή όχι! Θες να υιοθετήσεις εμένα;;; :)

@tovene592΄, χαχαχα Φιλιά επίσης tovenάκο μου! ιιι μαγειρίτσα... ούτε να τη βλέπω... Καλή Ανάσταση!

@Artanis, Ωραία και εμέις έτσι και σε πετύχουμε θα κάνουμε πως δεν σε ξέρουμε.. λολ! Καλέ μη μας φορτώνεις κρίματα μέρες που είναι, σε λιγότερο απο δύο ώρες έχουμε Ανάσταση!

@Sandy Cheeks, Καλή Ανάσταση Σάντυ μου! Αύριο οι χοροί, σήμερα μόνο φαί! χεχε! Μάκια!


Μένουν 1 ώρα και 40 λεπτά για την Ανάσταση... Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!

Υπερμίκης είπε...

Το επαναλαμβανόμενο,για τις κάρτες το εννοούσα Ηφαιστίωνα.Όλο Καλό Πάσχα ή Χρόνια Πολλά γράφουμε.Άσε που τις περισσότερες φορές τις στέλνουμε... γιατί.. έτσι πρέπει!
Όσο για τον αδελφό ήθελα να πω ότι έχεις τύχη που τον έχεις έστω και αν σε λερώνει το τηλεχειριστήριο..Φαντάζομαι ότι θα το ξανακαθαρίζει ο ίδιος..

Συνεχίζεται το φαγοπότι;Τυχεράκιδες!Εδώ είναι μια Κυριακή όπως όλες οι άλλες.

Artanis είπε...

Μόλις βρήκα το σχόλιο...Είσαι μεγάλο πειραχτήρι, το ξέρεις; Χα,χα,χα,χα!

Εσύ πώς πέρασες; Εδώ βρέχει όλη την ημέρα, ακόμα και στην ανάσταση έβρεχε...Ο παπάς βιαζόταν να τελειώσει με το Χριστός Ανέστη, η ομπρέλα μιας κυρίας άρπαξε φωτιά και κατέληξε στη θάλασσα, οι νεαρές με τα καινούρια καλοκαιριάτικα σεξυ συνολάκια τους, ξεπαγιάσανε (είχε και αέρα), μια φωτοβολίδα παραλίγο θα έπεφτε πάνω στο βάθρο που ψέλναν οι παπάδες...
Άσε, το καταδιασκεδάσαμε ...

g for george είπε...

Ωχ! Το πρώτο-πρώτο που έγραψες το έχω κι εγώ! Φοράω μόνο τον σταυρό μου, δεν μπορώ τίποτε άλλο επάνω μου. Εκτός και αν, όπως είπες, αυτός που θα μου έδινε κάτι να φορέσω, σήμαινε πολλά για μένα. Τότε σίγουρα. Δαχτυλίδι γάμου, ας πούμε! Άντε, ακόμα με τα δημαρχεία; τι θα γίνει επιτέλους;

Hfaistiwnas είπε...

@Υπερμίκης, ποιός να καθαρίζει; Το δεκάχρονο; όχι παιδί μου! Ναι κατάλαβα ότι το λες για τις κάρτες. Εγώ γράφω και νέα και διάφορα. χιχι!
Φιλάκια Υπερμίκη!

@Artanis, χαχα! Εδώ να δεις αέρα που είχε και κρύο, παλτό εννοείται η γυναίκες και οι άντρες, μπουφάν, μέχρι και καμπαρτίνες, τον δαγκώσαμε ολίγον!! Μιάς κυρίας πήρε φωτιά το μαλλί απο την πισινή της!!! χαχαχα!!!
ΥΓ. Ε όχι και πειραχτήρι! Λίγο ίσως...;)

@g for george, Έτσι έτσι! Μόνο απο κάποιο σημαντικό πρόσωπο ;) Τα δημαρχεία; Τίποτα τίποτα! Στο μέλλον αυτά!!
Φιλάκια πολλά!!!
Καληνύχτα!!

Good As You είπε...

xristos anesti ifaistionako..... k mena mou aresei o graptos o logos pio poly

b|a|s|n\i/a είπε...

ανέστη! χρόνια καλά! πολλά! ευτυχισμένα! αγαπημένα! ηφαιστίωνα μας! :)

Hfaistiwnas είπε...

@Good As You, άλλη χάρη ο γραπτός! Αληθώς Goodάκο!

@b|a|s|n\i/a, επίσης Χρόνια πολλά, πιο γλυκά απο το τσουρέκια, πιο γερά από τα αυγά, πιο φωτεινά απο τη λαμπάδα, και σίγουρα πιο τυχερά από του αρνιού! χιχι!

Καλημέρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ηφαιστιωνάκο! Χριστός Ανέστη!!

Αυτό με την καθαριότητα το έχω κι εγώ... Άσε!! Λυσσάω όταν με τα βρώμικα παντελόνια τους ακουμπάνε πάνω στο κρεβάτι μου...!

Να σας πω, θέλω κι εγώ αδερφάκι!!!! Όταν ήμουν μικρός δεν ήθελα με τίποτα, για να έχω αποκλειστικότητα! Όχι βέβαια ότι η μάνα μου ήθελε να μου κάνει... Τέτοιο στριμμένο που της βγήκα! Χαχαχα! Πάντως άμα θες ηφαιστίωνά μου σε υιοθετώ εγώ! :-)

Τα φιλάκια μου!

Constademon είπε...

Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς!
Οταν διάβασα τις εμμονές σου αμέσως μετά πήγα να δω το ζώδιο σου. Όλα οσα διάβασα μου έβγαζαν μια "Παρθενίλα". Είδα ομως οτι εισαι Ζυγός ... Χμ ... κάπου θα παίζει Παρθένος, δεν γίνεται... σε ωροσκόπο, κάπου! ;ο)

Hfaistiwnas είπε...

@Alexis, Αληθώς! Και που κάθονται δηλαδή; ααα εμένα δεν με ακούγανε και όχι να τους έλεγα ερχόταν και άλλο αδερφάκι! Μα να μην μακούει κανένας! Για την υιοθεσία το συζητώ... ;)


@Constademon, Χρόνια πολλά! Μπα... τοξότης οροσκόπος. Τώρα για τα άλλα δεν ξέρω! Άκου εκεί "παρθενίλα"... :ρ

Φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις διάβασα τα σχόλια που μου άφησες. Ηφαιστιωνάκο μιλάμε είσαι άπαικτος και γλύκας! :-Ρ

Φιλιά!

Unknown είπε...

hehehehe αυτό με την καθαριότητα και την επιβολή τάξης και μέτρου ακόμα και σε απλές καθημερινές δραστηριότητες με οδηγεί στο συμπέρασμα πως ανήκεις στο ζώδιο του Παρθένου (άντε και του Ζυγού εναλλακτικά)

Ethan Lefakis

turigr είπε...

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά! Καθυστερημένα βέβαια, αλλά ο χρόνος μου ήταν απελπιστικά περιορισμένος αυτές τις μέρες! Όσο για τις εμμονές σου, αυτό με το πρόγραμμα και το γραπτό λόγο το έχω κι εγώ. Φιλιά!

Hfaistiwnas είπε...

@Alexis, μάκια!

@ethan, χαχα του ζυγού! Τόσο χάλια πια ο ζυγός;;! ethan μου Χρόνια πολλά!!!

@turigr, δεν πειράζει αγαπητέ μου! Είμαστε του γραπτού εμείς, εσύ ειδικά γράφεις πολύ ωραία (u know)!! Χρόνια πολλά! Φιλιά!!!

Υπερμίκης είπε...

Μια και μιλάτε για ζώδια,οι ζυγοί
με τους δύδιμους πως τα πάνε;

KitsosMitsos είπε...

Οργανωτικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Τουλάχιστον κάνεις το σωστό επάγγελμα!
Την καλησπέρα μου.

Hfaistiwnas είπε...

@Υπερμίκης, αχ δεν ξέρω, έχω μια καλή φίλη διδυμο, και γαμώ τις κοπέλες! Εγώ μια χαρά τα πάω μαζί της!

@KitsosMitsos, δεν περίμενα να το συνδιάσει κανείς με το επάγγελμα.. μπράβο έχει μεγάλη σχέση είναι η αλήθεια... πρέπει να σε προσέχω εσένα.. :)

Καληνύχτα Κύριοι!

Mirela είπε...

Mε το που διάβασα όλα αυτά, έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου οτι είσαι Παρθένος και πήγα στο προφιλ σου να κοιτάξω τι ζώδιο είσαι...


....το έχασα το στοίχημα... :-(

Πάντως τώρα ξέρω οτι το επάγγελμα ταιριάζει με τον χαρακτήρα σου! Συγχαρητήρια! :D

Υπερμίκης είπε...

Το ρώτησες σε κάποιο φίλο..
A bientôt -προφέρεται:α μπιεντό,με το εν ένρινο και το ο κλειστό- σημαίνει Σύντομα με την έννοια Τα ξαναλέμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καλό μήνα!

Ανώνυμος είπε...

@ypermikis
Nomizo pos didymoi-zygos einai o kalyteros syndyasmos ton didymon... Tetoio parakseno zodio pou einai me ligous ta pane kala... :-)
Alors, je vois que tu parles le français! C' est intéressant! Bisous à tous! Filakia hfaistiwnako kai sorry gia to galliki parembasi! :-)

Artanis είπε...

Καλά, το ξέρεις οτι έχεις εδώ και μια βδομάδα την ίδια ανάρτηση; Κι έλεγα και ΄γω σε ποιον να πω τον πόνο μου..., στον ώμο ποιανού να κλάψω, και 'συ αγρό αγοράζεις...
Άντε και καλό μήνα...(αν και δεν το βλέπω)

Hfaistiwnas είπε...

@Mirela, μα φαίνομαι τόσο παρθένος πια!!! Μιρέλα μου ευχαριστώ! Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο! :) Μάκια!!!

@Υπερμίκης, ευχαριστώ αγαπητέ! Όχι τίποτα άλλο, δεν είχα λεξικό! Μάκια πολλά!

@Alexis, ααααα θα αρχίσω να απαιτώ ελληνικά! Πλάκα κάνω κατάλαβα τι είπες τώρα. Ο καλύτερος συνδιασμός ε; Να το θυμάμαι αυτό! Μπορεί να χρειαστεί!

@Artanis, μέσα έπεσες, στους αγρούς ήμουν και σκέφτομαι να κάνω και σχετικό ποστ, αν προλάβω σήμερα. Τι έπαθες κοπέλα μου; Έπαθε κάτι ο Αρίσταρχος; Ή έχει σχέση με το ποίημα; Καλέ έχω και mail!

Μάκια!

Strahd είπε...

Μια χαρά λογικό σε βρίσκω... Κι εγώ έχω κάποιες από αυτές τις εμμονές. Άλλοι είναι Bree ίδιες (από τις Νοικοκυρές σε Απόγνωση...). Μαύρα χάλια δλδ. Χρόνια πολλά :)

Keen On Boys είπε...

Kι εγώ έχω ένα θέμα με το δανεισμό πραγμάτων, είμαι πολύ κτητικός με τα διάφορα αντικείμενα και ναι έχω μια προσκόλληση στην ύλη (how shallow is that?) Aλλα έχω κάνει βήματα και πλεον δανείζω, επιλεγμένα πράγματα σε επιλεγμένα άτομα που ξέρω οτι σέβονται την παραξενιά μου και δεν θα μου τσακίσυον σελίδα απο το βιβλίο, ούτε θα μου γρατζουνίσουν το dvd ουτε θα διπλώσουν το περιοδικό στη μέση (ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι αυτό)

Όσον αφορά τη γενικότερη τάξη, είμαι παντελώς ακατάστατος και τελείως άναρχος, θυμάμαι όμως με ακρίβεια πού είναι το κάθε τί μέσα σ'αυτό το χάος :P

Eπίσης να πω οτι τρελαίνομαι να ψαχουλέυω! Ειλικρινά όμως, δεν έχω καλύτερο! Παλιά ξεχασμένα συρτάρια με φωτογραφίες και χωμένα αντικείμενα, τσάντες, ντουλάπες, τα πάντα! :)

Hfaistiwnas είπε...

@keen on boys, είναι να μην το χεις το κόλλημα... άμα το χεις... :) Είσαι ακατάστατος.. μου τα χαλάς τώρα! Αυτό το τελευταίο να το ξέρω, μην τύχει και βρεθούμε... πλάκα κάνω keenλακο μου!!! Μάκια πολλά πολλά!