Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Μια σημαντική μέρα..

Αλήθεια, με τι όνειρα ξεκινάμε τη ζωή μας; Να μεγαλώσουμε, να βρούμε μια δουλειά (το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί, εικ. δεξιά, λίγο πρόστυχη, όχι περισσότερο απ' ότι τα φορούν οι κοπέλες σήμερα, συγνώμη πάντως!) και να βρούμε ένα καλό παιδί να κάνουμε οικογένεια (έστω και με δύο μπαμπάδες).. !

Όλοι πασχίζουμε να διαβάσουμε, να περάσουμε εκεί που θέλουμε και αργότερα να βρούμε δουλειά πάνω σε αυτό που μας αρέσει. Έτσι ξεκινάμε οι περισσότεροι με συνεντεύξεις και με προκηρύξεις κυρίως για μόνιμο προσωπικό αλλά και για εποχικό. Με το που τελείωσα, άρχισα να κάνω προκηρύξεις, φυσικά δεν είχα τα μόρια να περάσω κάπου. Αμέσως σχεδόν ήρθε μία σύμβαση ενός έτους, προς το τέλος της μάζεψα ότι μόρια είχα και έκανα δύο προκηρύξεις. Τελείωσε η σύμβαση, μετά από τρεις μήνες ήρθε η επόμενη εξάμηνη, της οποίας διανύω τον 4ο μήνα.

Την 1η Απριλίου βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της μίας προκήρυξης, ήμουν στους διοριστέους. Τρελάθηκα από τη χαρά μου εννοείται. Με έριξε γρήγορα το γεγονός των ενστάσεων και το κατά πόσο επηρεάζεται ή όχι το αδιάβλητο των διαδικασιών του ΑΣΕΠ. Έτσι λοιπόν περίμενα με ανυπομονησία αλλά και συγκρατημένη χαρά τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία, blogers μου, βγήκαν χτες! Τρείς μήνες και έξι μέρες. Βρίσκομαι στην ίδια θέση, διοριστέος σε ένα τομέα που όλο και σε κάποιον κάτι έχει κάνει και τον βρίζουμε (μην ανησυχείτε, η υπηρεσία μου, δεν έχει σχέση με τις γνωστές δημόσιες υπηρεσίες [εικ. αριστερά])*.

Χτες είχα μια περίεργη χαρά από το πρωί, παρόλο που ξύπνησα πολύ νωρίς και έτρεχα να προλάβω. Μιλούσα με τον κολλητό μου και γελούσα, με ρωτούσε γιατί και του έλεγα δεν ξέρω.. έτσι ανεξήγητα..
Νόμιζα πως ήταν κάτι σκέψεις που κάνω τελευταία γεμάτες συναισθηματισμούς. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι υπήρχε και κάποιος άλλος λόγος, τον οποίο και έμαθα τρεις ώρες μετά.
Τώρα θα περιμένω τις ειδοποιήσεις και την κατάθεση δικαιολογητικών που θα γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο και ευελπιστώ από το νέο έτος αν όχι και φέτος να είμαι μόνιμος Βορειοελλαδίτης. Ίσως και το πεπρωμένο μου να είναι κάπου εκεί στα βόρεια...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Όπως και να 'χει, έχω φόβους ακόμη.. δεν το έχω συνειδητοποιήσει..

Θέλω να φτιάξω τη ζωή μου επιτέλους.. να έχω το δικό μου σπίτι (επιτέλους ξανά) και ας είμαι μακριά από το σπίτι μου και από το μέρος που θα μου άρεσε να είμαι (αλλά δεν το αποκλείω στο μέλλον). Κάθε αρχή και δύσκολη... καλύτερα δεν θα μπορούσε να ήταν.

Ευχαριστώ το Θεό.
Ευχαριστώ και εσάς που είστε από τους πρώτους που το μαθαίνετε, μιας που κρατάω ακόμη κάποιες επιφυλάξεις.. και που με βοηθήσατε πολύ αυτούς τους μήνες, χωρίς να το ξέρετε! :)

Καλό ξημέρωμα!

*Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, φυσικά δεν είναι όλες οι υπηρεσίες ίδιες, ούτε και οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν.

54 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

θα έχει δάση και λαγκάδια εκεί που θα πας; μην ξεχάσεις και τις συνήθειές σου. λολ
άσε είναι τρελλές αυτές οι κοπέλες τα καλοκαίρια. ειδικά όταν το πατούμενο συνδυάζεται και με πλατς πλατς, κλατς κλαρς και ντρίγκι ντρίγκι. ξανά λολ
να έχει και θάλασσα. να μας καλέσεις για καφέ βλέποντας θάλασσα
άντε και πολλά πολλά φιλιά
στην τελευταία φώτο υπονοείς και άλλες αλλαγές στην ζωή σου ή απλά ήτο τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε συ...Με το καλο!
Τι λενε σε αυτα?
Break a leg?Κυριολεκτικα?

tovenito είπε...

πόσο βόρεια ελλάδα;;; έλα να δεις, όχι να μυρίσεις, θερμαϊκό να ανοίξει το μάτι! που είσαι στα βουνά και στα λαγκαδιά καταμεσίς!
καλή επιτυχία! να σου έρθουν όλα όπως τα επιθυμείς περισσότερο!

PN είπε...

Άντε βρε...καλός διορισμός τότε!! Το βασικό είναι να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε. Και μην μασάς. Υπάρχει και καλός κόσμος στο ελληνικό δημόσιο. Καλά όχι και πολύς, αλλά πάντως όλο και κάποιος θα υπάρχει...χεχεχε...συγχαρητήρια πάντως πέρα από την πλάκα!!!

Jimmy Rose είπε...

με το καλό. Join the club...
Θα δεις και εσύ τη γλύκα. Τώρα το "βόρεια ελλάδα" κάτι καλό μου κάνει (είναι καλύτεροι οι άνθρωποι εκεί πάνω), αλλά θα το ξεπεράσω.
Συγχαρητήρια.

Strahd είπε...

Μπράβο! Χάρηκα πολύ για σένα!! :D Αξίζεις ότι καλύτερο και χαίρομαι πραγματικά που σου έτυχε αυτό. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Φιλάκια πολλά. :)

Είδωλο είπε...

Συγχαρητηρια αφου το ηθελες τοσο πολυ

Βεβαια εγω θα την ξαναπω την αμαρτια μου, το δημοσιο το θεωρω πολυ παθητικη απασχοληση και δεν ξερω αν θα μπορεσω να σε ξαναδω με το ιδιο ματι.
Αλλα αφου ειναι να ανοιξεις σπιτικο και να με υποδεχτεις, ας παει και το παλιαμπελο.

semilingualist είπε...

Congrats λοιπόν! Άντε να σου πάνε όλα κατ’ευχήν, ν’ανοίξεις το σπίτι σου, να γυρνοβολάς εκεί στα βόρεια που είναι και ωραία, και μ’ένα καλό παιδί, και στα δικά μας οι ελέυθερες (σκάσε θείτσα) κτλ κτλ κτλ
Bisous και τα καλύτερα έρχονται! :-))

Hfaistiwnas είπε...

@b|a|s|n\i/a, δεν θα ξεχάσω τις συνήθειες μου! Θα έχει και δάση και λαγκάδια... αλλά δεν θα έχει θάλασσα!!! Είναι ένα μείον αυτό! ΌΟχι δεν υποννοώ αλλαγές! Μου άρεσε η εικόνα.. χιχι!

@Γ(κ)αμει くま, ευχαριστώ Γ(κ)άμει μου!!!! Να' σαι καλά και εσύ ότι επιθυμείς! Ελπίζω να περνάς καλά!!

@tovene592, πάω πάω! Δεν είναι τόσο κοντά ο Θερμαϊκός αγαπητέ μου! Πάλι βουνά θα βλέπω όπως καταλαβαίνεις! Μόνο που θα τα βλέπω με άλλο μάτι! Δεν θα μου ξεφύγει η θάλασσα όμως.. να 'σαι σίγουρος.. Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο!

@VK, ευχαριστώ VK! Να 'σαι καλά! Ευτυχώς θα κάνω ότι μου αρέσει, είναι πάνω στην ειδικότητά μου.. και μάλιστα στο αγαπημένο μου μέρος της! Ευχαριστώ και πάλι! Εύχομαι και στα δικά σου!

@Jimmy Rose, Jimmy... πάλι καλά θα έχω να ζητάω συμβουλές! Βόρεια ναι, μακάρι να είναι, δεν έχω ζήσει προς τα εκεί καθόλου και θα χρειαστώ την καλοσύνη για να προχωρήσω...

@Strahd, ευχαριστώ strahd μου! Να 'σαι καλά! Και σε σένα ότι καλύτερο!!! Φιλάκια πολλά!!!!

@x-oyranoy, το ήθελα ναι.. ποιός δεν θέλει μια μόνιμη δουλειά; Παθητική απασχόληση, δεν διαφωνω, απο τους υπαλλήλους εξαρτάται.. :)
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ανοίξω σπιτικό!!! Και μη με δεις με άλλο μάτι:(

Hfaistiwnas είπε...

@semilingualist, ευχαριστώ πολύ!!! Αχ ναι και με ένα καλό παιδί!! λολ! Και στα δικά σου εύχομαι και γρήγορα!!!

mahler76 είπε...

Μπράβο, μπράβο μπράβο. Είσαι από τα καλύτερα παιδιά και το αξίζεις. Φιλάκια.

One Happy Dot είπε...

weeeeee!!!! Τέλεια νέα! Συγχαρητήρια και με το καλό οι νέες αρχές! Η μια να φέρει την άλλη και όλες μαζί να σε πλημμυρίσουν!!!
Οσο για το δημόσιο...υπάρχουν παντα οι εξαιρέσεις και εσυ θα είσαι μια από αυτές! :) :) :)

Μπέμπης ||| είπε...

Σου εύχομαι ότι καλύτερο Ηφαιστίωνά μου!! Συγχαρητήρια!! Καλή αρχή, καλή ζωή και ότι άλλο επιθυμείς!! Φιλιά πολλά :)

the boy with the arab strap είπε...

καλη αρχη να εχεις στη νεα σου ζωη !!!!

Hfaistiwnas είπε...

@ mahler76, ευχαριστώ πολύ Μαλεράκο μου!!! Να 'σαι καλά! Και γρήγορα και για σένα!!!

@One happy dot, χαχα είσαι χαρούμενη και μ' αρέσεις! Σ'ευχαριστώ πολύ doτ μου! Εύχομαι και συ ότι επιθυμείς!!!! Να 'σαι καλά!!

@baby boom, Μπεμπουλίνι μου! Ευχαριστώ πολύ! Μια απο τα ίδια εύχομαι και για σένα!!! Φιλάκια!!!!

@κρασι & νερο, ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σε βλέπω! Φιλάκια και θα τα πούμε!!!!

turigr είπε...

Συγχαρητήρια Ηφαιστιωνάκο μου. Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα! Θυμάμαι την αγωνία σου και την πίκρα σου σε παλαιότερες αναρτήσεις (ναι, σε παρακολουθούσα καιρό!) σχετικά με τη δουλειά σου και ειλικρινά στεναχωριόμουν. Είναι κρίμα για έναν νέο άνθρωπο να μην μπορεί να ασχοληθεί με αυτό που του αρέσει. Ευτυχώς το κατάφερες. Και τώρα που άλλαξε η τύχη σου σε επαγγελματικό επίπεδο, εύχομαι να βρεις και τον αληθινό έρωτα. Πολλά φιλιά και πολλές ευχές μέσα από την καρδιά μου.

ria είπε...

σκέψου θετικά και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε όλοι

τις φωτογραφίες ρε θηρίο, που τις βρήκες?

Aviator είπε...

Ηφαιστιωνάκο ότι καλύτερο σου εύχομαι, για μια πολύ δημιουργική χρονιά! Η φύση σίγουρα πρέπει να σου κρατάει συντροφιά, είναι κομμάτι της ψυχής σου.

Καλησπέρα.

fpboy είπε...

Σου εύχοαμι να'σαι πάντα χαρούμενος και ευτηχισμένος με τη νέα σου θέση!
Καλό δρόμο!

Ανώνυμος είπε...

Ευχάριστα νέα δηλαδή...Συγχαρητήρια λοιπόν!
Και βορειοελλαδίτης, μια χαρά..Μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ, μπράβο Ηφαιστιωνάκο μου!!! Αν και δε σ' έχω γνωρίσει παρά μόνο μέσα από 'δω, ειλικρινά χαίρομαι! :-)

Ίσως το μόνο κακό (κατ' εμέ) είναι ότι τώρα πια θα είσαι μόνιμα πάνω κι άμα θελήσεις κάποια στιγμή να έρθεις Αθήνα μόνιμα, θα είναι κάπως πιο δύσκολη απόφαση...

Μάκια!! :-)

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Αυτά, μάλιστα είναι χαρούμενα νέα!!!
Πάντα τέτοια μικρέ μου.

hourglass είπε...

Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα ένιωσα και για το δικό μου διορισμό πριν λίγο καιρό, σου εύχομαι καλή αρχή!

dr.SeenG είπε...

Φίλε Ηφαιστίωνα, χαίρομαι που πάνε τα πράγματα καλά για σένα και σου εύχομαι να πάνε ακόμα καλύτερα. Μην ξεχνάς, πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και στα λέει αυτά ένας άνθρωπος που ξέρεις πως έχει στόχους και όνειρα όπως εσύ. Υποθέτω πως έχουμε περίπου την ίδια ηλικία. Επομένως έχουμε τις ίδιες αγωνίες. Νιώθω τα συναισθήματά σου 100%. Και καλώς να έρθεις εδώ στα Βόρεια :)

Soula είπε...

Τί να πω κι εγώ;
Όλα στα έχουν πεί οι απο πάνω.
Ό,τι δουλεια και να κάνεις, όπου και να μετακομίσεις, μείνε μακρυά απο κακούς, μίζερους και κυρίως στερημένους ανθρώπους(όχι απαραίτητα στερημένους σεξουαλικά.Γενικά)
Όσοι ζηλεύουν μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά.
:)

Artanis είπε...

καλέ μου Ηφαιστίωνα, συγχαρητήρια!!!
Καλή σταδιοδρομία χρυσέμου...
Δηλαδή κατά Θεσσαλονίκη μεριά,θα πας;
Με το καλό,παιδί μου, και ό,τι επιθυμέις (-στην αγκαλιά σου να το βρεις...)
Φιλιά πολλά...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια..! Αλλά δημόσιο..? Θα 'σαι ένας από αυτούς..? Πού πήγαν τα όνειρα για καριέρα και καταξίωση..? Άντε, ας το καταπιώ κι αυτό... Καλή αρχη σου εύχομαι... Είσαι από τα καλύτερα παιδιά ακούω...

Hfaistiwnas είπε...

@turigr, ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να έρθει και ο πραγματικός έρωτας!! Με παρακολουθούσες καιρό; Με ξέρεις καλά δηλαδή... χεχε!

@ria, ευχαριστώ! Στο ίντερνετ βρε που αλλού;;; :)))

@Aviator, ευχαριστώ Aviator! Εύχομαι να πάνε καλά.. (για το τελευταίο ποστ σου λέω!!). Φιλιά!!!!

@fpboy, ευχαριστώ πολύ!!!! Ότι επιθυμείς!!!

@Akon, ευχαριστώ πολύ Akon!!!!! Nα 'σαι καλά!!!!!

@Alexis, ευχαριστώ πολύ!!! Ναι όσον αφορά αυτό θα είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα ειδικά στην αρχή... μια μετάταξη αργότερα δεν θα είναι άσχημη... ε; Θα τα ψάξω και κάτι θα κάνω! Φιλιά!!!

@PAVLOS, ευχαριστώ πολύ Παύλο μου!!!

@hourglass, α και εσύ τα ίδια ε;;; Να σου πω με όλο το θάρρος, από την ώρα που βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι; :) Φιλιά!!

@dr.Seeng, ευχαριστώ για την κατανόηση σου αγαπητέ μου! Εύχομαι και για σένα ότι καλύτερο! Θα κλείσω τα 25 σε 4 μήνες. Θα σας έρθω στα βόρεια, δεν έχω γνωρίσει καθόλου τη βόρεια Ελλάδα...

@Soula, ευχαριστώ Σουλίτσα μου!!!! Να 'σαι καλά! Ό,τι καλύτερο και για σένα! Αν και δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις το "καλό" απο το "κακό" θα προσπαθήσω να μείνω μακριά... :)

@Artanis, ευχαριστώ Αρτάνης μου! Κοντά στη Θεσσαλονίκη θα πάω...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στα σχέδιά σας!!!

@thediarist, ευχαριστώ! Έψαχνα και στον ιδιωτικό, δεν βρήκα τίποτα..
Οπότε τώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία δεν θα πω όχι!

Mailo® είπε...

Μπράβο !!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Εύχομαι όλα να σου πάνε κατ'ευχήν!
Μην φοβάσαι τίποτα. Τι κιαν είσαι μακριά τώρα, μετά διορθώνεται αυτό!

Ξέρω πολύ καλά το συναίσθημα γιατί το έχω ζήσει κι εγώ!!!

Χαίρομαι πάρα πολύ ρε hfaistiwna, και πιστεύω κι εγώ οτι εκεί πάνω οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί. Έχω δύο καλούς φίλους από εκεί ψηλά.

George Tsitiridis είπε...

όλα να σου πηγαίνουν πάντα καλά ..
καλύ επιτυχία σε οτι και αν κανεις.
Μακάρι να γινει Βορειος και να κάνουμε παρέα...

Οσο για το δημόσιο ...ειναι όνειρο πολλών ..
μόνο εμένα με δέρνει ανωμαλία και το απεχθάνομαι..

BLUEPRINTS είπε...

μπράβο, ότι καλύτερο εύχομαι, κι από κέντρο βόρεια δεν είναι κι άσχημα... κάθε αλλαγή για καλό γίνεται

Sandy Cheeks είπε...

Άντε λοιπόν με το καλό και με ένα καλό αγόρι για να κάνετε γούτσου γούτσου.
Το nicname "Hfaistivnas" θα το κρατήσεις ή θα το αλλάξεις?
Νομίζω ότι μετά το προηγούμενο ποστ που έκανες με την καρδούλα, ίσως πρέπει να το άλλαζες σε κάτι πιο ευαισθητούλικο.
:))

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Μπραβο!Μπραβο!Μπραβο! Καταλαβαινω τι ειναι να φευγεις απο την αβεβαιοτητα και να πας σε κατι που ειναι σιγουρο, που ξερεις οτι και του χρονου παλι εκει θα εισαι! Χαρηκα με τη χαρα σου! Και παλι μπραβο!

Ντεμης είπε...

καλημέρα και σε σένα Ηφαιστίωνα, ζηλεύω! Κυρίως για τα λεφτά, που ξέρεις ότι θα πέφτουν κάθε πρώτη του μηνός, ό,τι κι αν γίνει! Είναι μια σιγουριά, όχι να χτυπά το τηλέφωνο και να λαλείς "ωχ, η Τράπεζα θα'ναι!" Υπάρχει βέβαια και το πρωϊνό ξύπνημα, αλλά συνηθίζεται. Άσε πια η Βόρειος Ελλάδα που είναι εκπληκτική! Κομοτηνή, Σέρραι, Καβάλα, Ορεστιάδα, άλλο "χρώμα" από την Στερεά. Ένα χρόνο είχα ζήσει Θεσσαλονίκη και ήταν όνειρο, ειδικά τον χειμώνα (καλά, εγώ είμαι και λλίον παλαβούι!) Μπράβο!

Skouliki είπε...

αντεεεεεεεεεεεεεεε προχωρα λεμε

φιλακια απο Μηλο

Dr_MAD είπε...

Συγχαρητήρια! Τα είπαμε και χτες. Εγώ φεύγω, εσύ έρχεσαι! LOL

Σου εύχομαι τα καλύτερα :-D

ολα θα πανε καλα... είπε...

Kαλημέρα!
Να σου αφήσω κι εγώ ένα σχόλιο με ευχές για ό,τι καλύτερο και μια που το nickname μου είναι πολλά υποσχόμενο,σου εύχομαι τα καλύτερα!
Άμα έχεις υπομονή και λίγο τύχη,όλα θα έρθουν!
Καλή επιτυχία!

Hfaistiwnas είπε...

@Mailo®, Eυχαριστώ πολύ αγαπητέ! Μακάρι να είναι καλοί οι άνθρωποι γιατί πάω άγνωστος μεταξύ αγνώστων.. είναι περίεργο το συναίσθημα πραγματικά.. και λίγο απερίγραπτο..

@pisoglendis, ευχαριστώ pisoglendi μου! Είχα την εντύπωση πως είσαι Αθηναίος, αλλά ξανακοίταξα το προφίλ σου.. κοντά είναι η Θεσσαλονίκη πιστεύω.. :)

@BLUEPRINTS, ευχαριστώ πολύ! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλά.. εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..

@Sandy Cheeks, χαχα ευχαριστώ πολύ Santy μου! Μπορεί και να μείνω στο ράφι, που ξέρεις;;; Είναι πολύ ευαίσθητο και αυτό .. ίσως πήρε κάτι απο μένα...

@Μπουρμπουλήθρα, ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Είναι μια σιγουριά ναι.. είναι ένα απο τα καλά που έχει :)

@Ντέμης, χαχαχα! Δεν θα είμαι τόσο βόρεια.. αλλά οκ! Θα τα δω όλα! Ευχαριστώ πολύ Ντέμη μου! Τόσο καιρό με συμβάσεις... είναι μια σιγουριά!!

@skouliki, ωωωωωωωωω καλοπερνάς!!! Προχωρώ!!!! Καλή συνέχεια διακοπών!!

@MAD ευχαριστώ MAD μου! Να 'σαι καλά!! Όπως είπαμε τίποτα δεν μπορούμε να κανονίσουμε... :)

@όλα θα πάνε καλά..., αισιόδοξο nick και μ'αρέσει!!!! Ευχαριστώ! Καλές διακοπές!!!!

Sandy Cheeks είπε...

χα χα χα!!!
Σε πειράζω, για να δω τι θα πεις.
Ο Hfaistiwnas είναι το καλύτερο παιδί, έχω να το λέω.
Φιλια και να προσέχεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιούπι Γιούπι Γιούπι!
Αχ τι καλά!!!
ΥΓΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

g for george είπε...

Άντε, ρε, επιτέλους ένα καλό νέο!

ειρηνη είπε...

Με το καλό! Μην ανησυχείς... όλα καλά θα σου πάνε... :)
Ε μια και από Σεπτέμβρη θα πας πιο βόρεια, το καλοκαίρι έλα πιο χαμηλά....

KitsosMitsos είπε...

Άντε με το καλό ωρέ! Καλά να είσαι και μακάρι να είναι αυτό που θέλεις!

Ανώνυμος είπε...

bravo jean!
xairomai g sena!:)
an k makria apo tin prwtevousa egine afto pou itheles:)
na sinexisei etsi...!

Κώστας είπε...

Συγχαρητήρια!

PaNoS είπε...

Χαιρομαι που σου πάνε τα πράγματα όπως θέλεις! Εύχομαι τα καλύτερα να ζήσεις!!! :-)

Hfaistiwnas είπε...

@Sandy Cheeks, όπως και εσύ Σάντυ μου!!! Ευχαριστώ!!!

@Aunt Donna, χαχα! Κάπως έτσι! :) Φιλιά θεία!!!

@ g for george, :) και αναπάντεχο!!!

@ειρηνη, ε όχι και απο Σεπτέμβρη, λίγους μήνες πιο μετά! Θα έρθω και Νότια!! Φιλιά!!

@KitsosMitsos, ευχαριστώ αγαπητέ!!! Είναι αυτό που θέλω ευτυχώς!!! Ότι επιθυμείς!

@Mr. Wintour, ευχαριστώ πολύ! Θα είμαι μακριά ναι... θα είμαι πιο κοντά στην άλλη πρωτεύουσα όμως.. Φιλιά!!!

@Κώστας, ευχαριστώ Κώστα!!! Να 'σαι καλά!!!

@*P@n0s, ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι και εσύ ότι επιθυμείς να γίνει!!! Καλησπέρα!!!

apos είπε...

Αφού έκανα 400 χρόνια να διαβάσω post σου, τα είπαν όλα και τώρα τι παραπάνω να σου ευχηθώ;
Σιδεροκέφαλος και εύχομαι να έχεις τύχη καλύτερη από εκείνον τον παλιό τον Ηφαιστίωνα.
Bueno, τουλάχιστον να ζήσεις περισσότερα χρόνια! Τα υπόλοιπα εσύ τα ξέρεις.

Antoine είπε...

Αρχικά, να πω ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το διορισμό σου και μετά ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τους χαιρετισμούς...

Γεια!

Ανώνυμος είπε...

ευγε!. ομορφα νεα. ευχομαι οτι καλυτερα για σενα.

ζεστο και ανετο το καινουριο σπιτι.
οπου και να ναι.
και με αγαπη.και ερωτα.και ολα.
καλησπερα.

Hfaistiwnas είπε...

@apos, χαχα! Ευχαριστω Apos!!! Να 'σαι καλά! Ελπίζω να έχω καλύτερη τύχη απο εκείνον.. σε όλους τους τομείς!!!! Όποτε μπορείς να περνάς..

@Antoine, ευχαριστώ!!! Επίσης ότι ποθείς!!! Χαιρετίσματα; Σου τα έδωσε ο Τ... χαχα!!! Δεν περίμενα ότι θα θυμόταν!!! Να' σαι καλά!

@WanteD, ευχαριστώ wanted!! Να 'σαι καλά! Ότι ποθείς πιο πολύ εύχομαι.. Φιλιά!!

gay super hero είπε...

'Αιντε βρε και καλή αρχή!

ΥΓ Άντε πες μας και την τοποθεσία ντε :-)

blue piccadilly είπε...

Συγχαρητηρια και καλη αρχη. Μην αλλαξεις σε τιποτα.Πολλα φιλια

Hfaistiwnas είπε...

@gay super hero, ευχαριστώ!!! Την τοποθεσία θα την μάθετε όταν πάω.. από τώρα δεν θέλω να την πω.. :)

@blue piccadilly, ευχαριστώ πολύ! Δεν θα αλλάξω ελπίζω! Το ίδιο και εσύ! Καλά να περνάς!!!