Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Περπατώντας...

Θυμάστε στο προηγούμενο ποστ που σας είχα πει ότι θα πήγαινα μάλλον Προυσό με τα πόδια; Ε τελικά πήγα! Παρακάτω έχω φτιάξει ένα είδος (όχι και τόσο λεπτομερούς) χρονικού! Φαντάζομαι ότι σας κούρασα με το θέμα "Προυσός"... ευτυχώς για εσάς δεν έχω κάτι άλλο για το συγκεκριμένο μέρος! Θα έχω όμως κάποιες άλλες διαδρομές, καθώς το καλοκαίρι είναι γεμάτο με μικρό - πανηγύρια


1)
16-07-08 11:50 μ. μ. Την ώρα που περίμενα τις κοπέλες στο αμάξι, τράβηξα αυτή τη φωτό. δεν είχε πανσέληνο αλλά θα μας οδηγούσε μια χαρά. Τελικά ήρθαν μαζί μας η μαμά της μίας και μια φίλη της. Βέβαια ξέρανε από την αρχή ότι θα περνούσαμε μπροστά και θα ακολουθούσαν. Για να μπορούμε να τα λέμε με τα παιδιά. Ήρθαν γύρω στις 12:15 π.μ. Φύγαμε κατευθείαν.
2)17-07-08, 1:47 π. μ. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε ότι η νύχτα θα περνούσε υπέροχα. Είπαμε πάρα πολλά, σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο,. Λυθήκαμε στα γέλια (κάναμε και κοιλιακούς δηλαδή). Η ώρα περνούσε και δεν το καταλαβαίναμε! Θάψαμε λίγο γνωστό συμμαθητιακό κόσμο.. Θυμηθήκαμε τα μαθητικά τα χρόνια, καθηγητές, ιστορίες που είχαν συγκλονίσει. Ακόμη και για τις αλλαγές που υπέστη ο καθένας στο πέρας του χρόνου (εμείς και διάφοροι άλλοι). Είπαμε για τους διαφορετικούς δρόμους που διάλεξε ο καθένας. Μαλώσαμε την Ι. που δεν έχει πάρει το πτυχίο της. Άλλους τους τρώει ο έρωτας και άλλους το διάβασμα.. σ' αυτό καταλήξαμε..
Στο δρόμο ακούγαμε τις πέτρες να πέφτουν από τα βουνά, τα ζώα, το ποτάμι...
3) 17-07-08, 3:40 π. μ. Γύρω στα 3-4 χιλιόμετρα πριν φτάσουμε, ανάμεσα στα βουνά χανόταν το φεγγάρι που θα έδινε τη θέση του στον ήλιο. Είχαμε κουραστεί πια.. δεν μιλάγαμε πολύ. Η Ι. είχε επίσκεψη της θείας (ή των Ρώσων, όπως θέλετε πείτε το) και πονούσε (και έτρωγε επίσης σε όλο το δρόμο). Εμένα είχε αρχίσει να πονάει το αριστερό μου γόνατο, δεν μπορούσα να το τεντώσω προς τα πίσω. Ακόμη και σήμερα νιώθω κάτι ενοχλήσεις. Πιάσιμο είναι λογικά. Σκέφτομαι να πάω να το κοιτάξω τη Δευτέρα. Στις 4:50 περ. φτάσαμε στο μοναστήρι, φτάνοντας ακούσαμε τις καμπάνες. Της Αγίας Μαρίνας ήταν. Προσκυνήσαμε και πήγαμε να κάτσουμε στο ξενώνα μέχρι να ξημερώσει. Φτάσαμε πολύ νωρίς σε σχέση με άλλες χρονιές. 4:45 ώρες μόνο, 18 χιλιόμετρα με τρεις στάσεις του δεκάλεπτου.
4) 17-07-08, 5:55 π. μ. Άρχισε να βγαίνει το πρώτο φως.. Πήγαμε στη λειτουργία, κάτσαμε λίγο και γυρίσαμε στον ξενώνα. Μας έβγαινε η κούραση σιγά σιγά.. (αν προσέξετε, φαίνονται δύο πρόσωπα στη φωτό από την αντανάκλαση στο τζάμι, κρύωνα να βγω έξω :)
5) 17-07-08, 7:08 π. μ. Ο ήλιος άρχισε να φαίνεται πίσω από τα βουνά. Εδώ αργεί να φανεί λόγω των βουνών. Στα παραθαλάσσια μέρη βγαίνει πιο νωρίς. Η ώρα περνούσε αλλά όχι τόσο γρήγορα. Ήμασταν κουρασμένοι. Θα ερχόταν ο πατέρας της μίας κοπέλας γύρω στις 8:30 να μας μεταφέρει σπίτι μας. Τελείωσε η λειτουργία, πήγαμε για αγίασμα, φάγαμε λουκούμι και άρτο, και ήπιαμε καφέ στην τραπεζαρία της μονής και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στο πάρκινγκ όπου θα μας περίμεναν. Έφτασα σπίτι στις 9:30 περίπου. Περπατούσα με δυσκολία. Έκανα ντουζάκι και έπεσα για ύπνο. Ξύπνησα στις 2 και στις 3:30 πήγα στη δουλειά σχεδόν πετώντας. Έφυγα νωρίτερα και στις 8 παρά ήμουν σπίτι ξανά..
Είμαι ευχαριστημένος που πήγα..
Α δεν σας είπα, σκεφτόμαστε να ξαναπάμε το Φθινόπωρο!
Καλημέρα και καλή Κυριακή!!!

55 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

φοβερές φώτο! εύγε!
σήμερα είχε πανσέληνο; χθες;
τώρα εξηγούνται όλα
λολ. πολλά φιλιά!!

semilingualist είπε...

Σούπερ! αφού πέρασες τόσο ωραία, χαλάλι και η κούραση :-)
αν και έχω φάει μερικές φορές έμμεσα ή άμεσα πόρτα (κι όμως) επειδή είμαι καθολικός, θα 'θελα παρόλ'αυτά να πάω κάποια στιγμή σε διάσημα μοναστήρια στην Ελλάδα (θα μου πεις τα θέλει και μένα ο απαυτός μου...aw well!). Και ένα στη Βέροια έχω ακούσει ότι είναι ωραία, στη μονή Σουμελά.
Επίσης, έχω απορία: πόσο κρατάει η λειτουργία στα μοναστήρια εκεί; Γιατί έχω ακούσει κάτι τέρατα τύπου 4 και 5 ώρες...(τι στιγμή που, αν θυμάμαι καλά, στην ελληνική ορθ. εκκλησία είναι κανα 2ωρο) Ισχύει;
Σόρρυ αν σε ζάλισα!
Να συνεχίζεις να περνάς καλά!
φιλιά, bonne nuit :-)

Aviator είπε...

Μάλλον είσαι ευτυχισμένος που πήγες.. περαστικά για το γόνατο :)

Καλημέρα!

dr.SeenG είπε...

Πλάκα με κάνεις? Τι τέλειο μέρος. Τι τέλειο φεγγάρι. Τι υπέροχη παρέα. Τι όμορφος τρόπος για να περάσεις ένα βράδυ. Πραγματικά ζήλεψα. Και φυσικά να ξαναπάς...
(Η πρώτη φωτογραφία με το φεγγάρι είναι απλά τέλεια!)

KitsosMitsos είπε...

Μπράβο παιδιά! Καταπληκτική η βόλτα, η εμπειρία, όλα! Είδατε και απολαύσατε πολλά. Και όχι, δεν μας κούρασες με τον Προυσσό!
Κάνε και άλλες βόλτες γιατί τα μέρη εκεί πάνω είναι όμορφα και διαφορετικά.

ria είπε...

δεκαοχτώ χιλιόμετρα ούτε πέντε ώρες μέσα από τα βουνά! μπράβο σας.
περπάτημα στην άγρια νύχτα...
ακούγεται συναρπαστικό, μια απορία: ζουζούνια δεν είχε?

οι φωτογραφίες είναι υ π έ ρ ο χ ε ς.

ειρηνη είπε...

πολύ ωραία! Δεν μας κούρασες καθόλου! Και οι φωτό τέλειες! Α την καημένη την Ι.

Να πας να τον κοιτάξεις το ποδαράκι...

etalon είπε...

ξαφνικα μου λειπει η Καλυμνος....

Hfaistiwnas είπε...

@b|a|s|n\i/a, φιλιά!!!! Σεληνιάστηκες παιδί μου;;;

@semilingualist, 2:30 συνήθως είναι! Φυσικά κανείς δεν πάει απο την αρχή! Να φας πόρτα για την επίσκεψη?? Να πας παιδί μου, δεν θα σου πει κανείς τίποτα ότι και να πιστεύεις! Υπάρχει Παναγία Σουμελά, αλλά δεν έχω πάει! Το θέμα είναι ότι η κούραση έφυγε αλλά κάτι πονάκια έμειναν!! :) Φιλιά!!

@Aviator, καλησπέρα! Είμαι ναι! Μπορεί να ξαναπάω.. αργότερα! Ευχαριστώ!!

@dr.Seeng, ευχαριστώ Seeng!! Να σαι καλά! Όλα ήταν καταπληκτικά!!

@KitsosMitsos, :) ευχαριστώ αγαπητέ! Θα φτιάξω άλλε διαδρομές τώρα να σας δείξω...!! Μάκια!!

@ria, ζουζούνια; Μπα όχι, μα την νύχτα δεν κυκλοφορεί τίποτα, μόνο νυχτερίδες είχε αλλά πάνε πιο ψηλά ευτυχώς. Είναι συναρπαστικό όταν έχει φεγγάρι, αλλιώς μπορεί να αποβεί και μοιραίο... (μην πέσεις στο ποτάμι κυρίως, αλλιώς οκ)..:)

@ειρηνη, αύριο θα πάω να βγάλω ακτινογρφίες.. έτσι προληπτικά! :) Θα σας έχω νέα θέματα με πολλές φωτό!! Φιλιά!!

@etalon, δεν έχω πάει, τώρα κοίταξα να βρω κάποιες φωτό να δω πως είναι... τέλεια είναι αλλά απ' ότι είδα δεν έχει πολύ πράσινο.. και αυτό είναι αλήθεια δεν θα το άντεχα.. αλλά είναι δυνατόν να μην πονάς τον τόπο σου (λογικά απο εκεί είσαι);;;;;

jg είπε...

nice!! de 8a mporousa na to kanw pote vevaia..me pianei fovia gia diafora zwa/entoma/erpeta ktl ktl
a, kai ennoeitai pws meta apo 15' perpatima 8a 8ela 2 wres dialeima lol

Leviathan είπε...

vlepo oti perases teleia!iperoxes foto!!!!kalo mesimeri!!!!

tovenito είπε...

ηφαιστίωνα, εσύ και το νάσιοναλ τζεογκράφικ! λολ!
ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες φωτογταφίες και για τη νοητή βόλτα!
εσένα τι από όλα σε έχει φάει; ο έρωτας; οι δουλιές; ή το διάβασμα; ξανα λόλ!

mahler76 είπε...

τι υπέροχη περιγραφή!!!! όσο για το "Άλλους τους τρώει ο έρωτας και άλλους το διάβασμα.. σ' αυτό καταλήξαμε" θα συμφωνήσω απόλυτα.

Είδωλο είπε...

Μια τετοια βολτα θα ηταν ακομα καλυτερη με καταλληλη παρεα...
αχ

Ανώνυμος είπε...

ά είχε πανσέληνο χθές....για αυτο τα νευρα μου είναι σαν ξεσκισμένος παρθενικός υμένας...
Καλά έκανες πουλάκι μου και πήγες.
Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικα για το γόνατο καλε!
Να πας να το δεις!

Κώστας είπε...

Ωραίες φώτος

g for george είπε...

Υπέροχες φωτό. Τι φωτογραφική έχεις; μη μου πεις ότι είναι από κινητό γιατί θα πέσω ξερός!

George Tsitiridis είπε...

katapliktikos eisai...
mpravisimo...

Hfaistiwnas είπε...

@P.O.V of a G, αν δεν έχεις συνηθίσει είναι λίγο δύσκολο... αλλά οκ, με κάποιες στάσεις ο καθένας θα το έκανε! Ευτυχώς το βράδυ δεν κυκλοφορεί και τίποτα.. τουλάχιστον πετούμενο ζώο... αυτά που έρπονται και περπατάνε κρύβονται ή απλά τα πατάμε περπατώντας...

@Leviathan, ήταν πολύ όμορφα! Φιλιά!!

@tovene592, να ΄σαι καλά! Ο έρωτας δεν θα το ΄λεγα, στο κεφάλι μου μόνο υπάρχει! Το διάβασμα παλιότερα ναι, τώρα μόνο για ευχαρίστηση, οι δουλειές πολύ τον τελευταίο καιρό!!! :)

@mahler76, ευχαριστώ!! Έτσι είναι ή το ένα ή το άλλο!!! Ευτυχώς ή δυστυχώς εμένα το διάβασμα με είχε φάει... και δεν το μετανιώνω εκ των υστέρων..

@x-oyranoy, δεν το συζητώ!!!!!! Αλλά που;;;;

@Aunt Donna, είχε ναι! Και μένα με επηρέασε λίγο, λολ! Απο εκεί ήρθα τώρα, μου είπαν απο την κούραση είναι... thanks θεία!!

@Κώστας, ευχαριστώ Κώστα!!!

@g for george, όχι δεν είναι απο κινητό, απο ψηφιακή, Ολύμπους είναι αλλά τώρα μη μου πεις για ποιό μοντέλο, είμαι στηξ δουλειά και απ' έξω δεν θυμάμαι!!! :)

@pisoglendis, επίσης αγαπητέ μου!!!

Καλημέρα!!!!

One Happy Dot είπε...

Απίστευτα αναζωογονητική εκδρομή!!!!!Λειτουργία σε μοναστήρι είχα παρακολουθήσει ενα Πάσχα στην Λειβαδιά και ήταν μαγικά! Και οι φωτογραφίες από το φεγγάρι μοναδικές! Χαλάλι η όποια κούραση! Καλή εβδομάδα!!!

Roadartist είπε...

Μπράβο Ηφαιστίωνα!!!! :))
Να ξαναπάτε γιατί όχι και νωρίτερα? Πάντα τέτοια! Ωραίες φωτό!!

hourglass είπε...

Και πολύ καλά έκανες που έγραψες και νέο ποστ, το μέρος είναι φανταστικό και οι φωτογραφίες σούπερ!

Τι έγινε με το γόνατο τελικά?

Ανώνυμος είπε...

Ηφαιστίωνα όπως σου έγραψα και στην προηγούμενή σου ανάρτηση, αυτή τη διαδρομή την έκανα μόνο μια φορά με αυτοκίνητο. Με την περιγραφή σου όμως την ξαναέζησα, ειδικά εκεί που μιλούσες για τις πέτρες που κατρακυλούσαν.
Πολύ ζωντανή περιγραφή και πολύ τυχεροί που έχετε αυτά τα υπέροχα μέρη, θα τα εκτιμήσετε μόνο όταν σας λείψουν.
Είναι ένα από τα λίγα μέρη που αν ξαναζούσα τη ζωή μου, θα ήθελα να ζήσω εκεί.
Ξέρεις τι μου άρεσε πολύ από τη διήγησή σου, η μαμά που ακολούθησε την κόρη. Και δεν το λέω ειρωνικά, μπράβο της το λέει η ψυχή της, αλλά και η φίλη της μαμάς!
Να είσαι καλά Ηφαιστίωνα και να μας περιγράφεις τέτοιες δραπετεύσεις. gskastro

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι μου γλυκό, σημασία στη ζωή έχει να κάνεις πράγματα και να σου "βγαίνουν" . Και συ απ΄ όσο τα περιγράφεις τα πράγματα και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια, είσαι ευχαριστημένος και σχεδιάζεις να το ξανακάνεις.
Και γω μαζί σου.
Φιλιά κοραλένια και μια αγκαλιά!!
Υ.Γ. Άψογες οι φωτο. Αχ και τι μου θύμισες!! 17-7-05 ήταν θαρρώ!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ, σε ζηλεύω!! Θέλω κι εγώ να κάνω τέτοιες διαδρομές! :-)

Να κάνω μια ερωτησούλα αλλά μη με βρίσεις... Το μοναστήρι αυτό γιατί διανυκτερεύει; Έτσι είναι το έθιμο εκεί;

Περαστικά για το γόνατο!

ΥΓ. Έλα να πάρεις μια προσκλησούλα για να ξεφύγεις από τα οδοιπορικά!

Φιλάκια ηφαιστιωνάκο! :-)

Skouliki είπε...

κατι τετοιες φωτο φιλε ειναι ολατα λεφτα......σουπερ !!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

πολύ όμορφες φωτογραφίες και το μοναστήρι είναι υπέροχο. Σου εμπνέει ένα δέος

Mirela είπε...

απο τις περιγραφές σου και μόνο φάνηκε πόσο το απόλαυσες αυτο!

χαλάλι η κουραση!

Hfaistiwnas είπε...

@One happy dot, γεια σου χαρούμενη τελίτσα!!!! Ήταν καταπλικτικά!! Αξίζει να το κάνει ο καθένας, με καλή παρέα φυσικά!!

@Roadartist, ευχαριστώ! νωρίτερα; μπα.. οι δουλειές τώρα δεν μας αφήνουν.. ούτε διακοπές βλέπω να πηγαίνουμε.. μάκια!!!!

@hourglass, χεχε πήγα σήμερα στο νοσοκομείο, αφού μου το ζούληξαν απο εδώ και από εκεί.. μου είπαν κούραση είναι, η αγυμνασιά βλέπεις! Ευχαριστώ που ρωτάς :)

@gskastro, μου λείπουν όταν φεύγω, αλλά ξέρω πως όπου και να πάω, θα είναι ο σταθμός μου.. πάντα..
Είναι καταπλικτική η διαδρομή όπως και να πας.. πήγα και μια φίλη μου προ ημερών και ξετρελάθηκε, μένει Λάρισα και δεν είχε δει τόσο όγκο βουνών στη ζωή της..(ποστ εκδρομή).
Που να σκεφτείς ότι έχουνε ταβέρνα και την προηγούμενη μέρα, ήταν όλη μέρα εκεί και μόλις γυρίζαμε πήγαν πάλι για δουλειά..

@zanzibar, είμαι καλά και ευχαριστημένος ναι.. αν κάτσει η παρέα θα το ξανακάνω! Τι έγινε τότες;;;

@Alexis, ευχαριστώ για την πρόσκληση! Δεν διανυκτερεύει βρε. Κανονικά τις πύλες τις ανοίγουν με το πρώτο φως(και κλείνουν με τη Δύση). Αν όμως υπάρχει γιορτή ανοίγουν νωρίτερα. Πέσαμε στις Αγίας Μαρίνας τη γιορτή και ήταν ανοιχτό απο τις 4:30. Άλλες χρονιές περιμέναμε ως τις 6!

@skouliki, ευχαριστώ σκουλικάκι!!!!! Να 'σαι καλά!!! Και οι δίκες σου δεν πάνε πίσω (για την χτεσινή λέω...) ;)

@πράσινη κλωστή δεμένη, ευχαριστώ πολύ! Καλωσόρισες!! Δέος ναι, είναι και το τοπίο..

@Mirela, ακριβώς Μιρελάκι μου, το απόλαυσα.. ελπίζω να είσαι καλά!! :):) Φιλιά!!

Καληνύχτα σε όλους!!!!

φάβα είπε...

να υποθεσω οτι δεν καπνιζεις ε? Ουφ...

Ανώνυμος είπε...

Ωραια βολτα....
Τελικα με ποσο λιγα πραγματα μπορουμε να ειμαστε ευτυχισμενοι και ποσα πολλα προσπαθουμε να αποκτησουμε και γινομαστε δυστυχισμενοι...

Ανώνυμος είπε...

Tότες γίνανε πράματα και θάματα που ούτε μπορουσα να φανταστώ ότι θα μου δινόταν ποτέ ξανά η ευκαιρία να τα ζήσω. Άλλα δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί θα σου κλείσουν το blog για ακατάλληλο!!! Πάντως για να θυμάμαι ημερομηνία και πανσέληνο καταλαβαίνεις τι έγινε!!!
Φιλί κοραλένιο και μια αγκαλιά!

Ντεμης είπε...

Μα τι εκπληκτικό ποστ! Μου θύμισε διήγημα-οδοιπορικό του Παπαδιαμάντη, χωρίς την καθαρεύουσα βέβαια! Ώστε πήγατε ήδη εε; Κι ήθελα να σου ζητούσα κάτι.... Δεν πειράζει, δεν θα άλλαζε και τίποτα!
Εγώ λέω να'ρθω να κάνω την ίδια διαδρομή σε ένα μήνα, όταν εορτάζει η Προυσσιώτισσα. 22 Αυγούστου δεν είναι, της Φανερωμένης; Θα'ρθω απ΄ την προηγούμενη το βράδυ.
ΥΓ: η Παναγιά Σουμελά στο Βέρμιο είναι εκπληκτική, αλλά νεώτερο μοναστήρι, το έφτιαξαν οι Έλληνες όταν ενδιώχθηκαν από τον Πόντο μετά το 1922. Συγκλονιστική όμως είναι η Ι. Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας στας Σέρρας!

Hfaistiwnas είπε...

@φάβα, καπνίζω γιατί;;; Για το περπάτημα;; Απλά το έκοψα για λίγο!!!! χιχι!

@ασημωνης, έτσι είναι.. λίγα χρειαζόμαστε.. αλλά τα πολλά ζητάμε.. σημεία των καιρών.. :) καλωσόρισες!

@zanzibar, αχά οκ, δεν ζητάω παραπάνω! :) Άστο μην με πάνε μέσα! λολ!

@ Ντεμης, θα ξαναπάω μην ανυσηχείς! Και τότε θα γίνει!
Βόρεια Ελλάδα δεν έχω πάει καθόλου.. Θα την μάθω θέλω να ελπίζω τα επόμενα έτη. Αν έρθεις να μου πεις, γιατί θα ξαναπάνε τότε με τα πόδια, λολ! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ντέμη μου.. :)

Skouliki είπε...

ναι ναιιιιιι καλλιτεχνης και εγω υψιλης ραπτικης

turigr είπε...

Πολύ καλή η αφήγηση του οδοιπορικού σου και μαζί οι φωτογραφίες που έβγαλες! Νομίζω πως αξίζει κυριολεκτικά τον κόπο να κάνεις πού και πού τέτοιου είδους διαδρομές.
Υ.Γ. Να το προσέξεις το γόνατό σου. Φιλιά.

Artanis είπε...

Έχω πάει κι εγώ, και είναι πολύ ωραία...
Καλημερούδια Ηφαιστιωνάκι μου...Φιλιά πολλά...

dyosmaraki είπε...

Πρώτη φορά στο blog σου μα ομολογώ πως με ταξίδεψες! Και δεν έχω επισκεφθεί την περιοχή!
Την καλημέρα μου!

ειρηνη είπε...

Εντάξει το ποδαράκι σου?

kat. είπε...

ονειρο!

G Spot Unveiled© είπε...

Ah tromeros o topos,tromero kai to monastiri, en sunopsei einai mia tromeri empeiria na paei kaneis ekei (asxeta me to pws tha epileksei na paei)

Auta itan mia antikeimeniki thewrisi gt i ypokeimeniki apexei polu afou otan eixa paei eixe -16548 (i toulaxiston toso eniwsa egw oti eixe) vathmous kelsiou kai to dagkwsa kanonika omws...kontepsa na pethanw indeed,asta...vevaia isws ftaiei to oti eimai ena kokkalo gt den evlepa kanenan allo na paraponietai kai oloi mou elegan: "eisai kala?" eleos dear god :PP
tespa..elpizw na ksanapaw me zesti tou skasmou :pp kai etsi na diapistwsw kai tin antikeimeniki thewrisi

polla filiaaa

Μπέμπης ||| είπε...

ρε πολύ τέλειες photo!!!!! καλησπέρα και πολλά φιλάκιααααααα!!!!!!!!!!!!

Mailo® είπε...

Ηφαιστίωνα τι όμορφο post-άκι !!!
Ζήλεψα, θέλω κι εγώ!!! Σου αρέσει και η φωτογραφία όπως κι εμένα, άχχχχ….
Άντε πάντα έτσι όμορφα να περνάς με το δυνατόν λιγότερα «παρατράγουδα» (…γόνατα κλπ…)

Leviathan είπε...

kalo weekend!!!!!filia! :)

Hfaistiwnas είπε...

@ skouliki, είσαι είσαι!!! Φιλιά!!

@ turigr, πήγα στο γιατρό και μου είπε απλή κούραση! Αξίζει αξίζει!! Τα φιλιά μου!!!

@Artanis, γειά σου Αρτάνης μου!!!!!

@dyosmaraki, να ξανάρθεις!! Χαίρομαι που σε ταξίδεψα!!! Και όταν μπορέσεις να μας επισκεφτείς!!

@ ειρηνη, εντάξει είναι! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!

@ kat., φιλιά!!!

@G_spot_unveiled, τα παραλές!!! Δεν έχει τόσο κρύο! Συνήθως είναι συνήθεια και το κρύο.. ε πάρε και κάνα κιλό αγαπητέ! Και αν δεν μπορείς να σε δανείσουμε (και αγύριστα)! :) Φιλιά!!

@baby boom, φιλιά μπέμπη μου!!!

@ Mailo®, δεν έχω καιρό που άρχισα να ασχολούμαι και μου αρέσει!!! Ευχαριστώ πολύ!! Αν σου αρέσει να μας έρθεις!!

@ Leviathan, ευχαριστώ πολύ αγαπητέ! Επίσης!!!!

tulipa nera είπε...

Καλησπέρα! Το τοπίο εκεί πρέπει να είναι μαγευτικό... Πού ακριβώς βρίσκεται; Μου κέντρισες το ενδιαφέρον!

Φιλιά

xipasmenos είπε...

Δεν είσαι με τα καλά σου....μπράβο σου πάντως....εγώ ούτε στα μισά δεν θα έφτανα!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να το κάνω κι εγώ κάποια στιγμή... Τώρα που έκοψα και το κάπνισμα θα τα καταφέρω πιστεύω..! Kiss..!

Hfaistiwnas είπε...

@tulipa nera, είναι στην Ευρυτανία, στην νοτιοδυτική Ευρυτανία, Προυσός λέγεται το μοναστήρι και το μέρος!

@xipasmenos, αν το έβαζες στόχο θα το έκανες βρε!! :)

@TheDiarist®, και εγώ που καπνίζω δεν είναι κάτι.. απλά δεν έκανα κανένα στη διαδρομή... ;) Και αν σου δοθεί η δυνατότητα να το κάνεις!!!!!

fpboy είπε...

Φοβερές φωτό και φοβερό κουράγιο!
μπράβο και πάντα τέτοια!

Hfaistiwnas είπε...

@fpboy, ευχαριστώ αγαπητέ!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!!! Φιλιά!!!

Strahd είπε...

Ωραία ταξίδια κάνεις :) Χαίρομαι που πέρασες κάλα. Άντε και το φθινόπωρο έρχεται σύντομα και να ξαναπάς. Και περιμένουμε περισσότερες φωτογραφίες.

dyosmaraki είπε...

Θα περάσω και πάλι από τα λημέρια σου Ηφαιστίωνα.

Πέρασα να ευχηθώ καλή εβδομάδα μετά από μια ολιγοήμερη απουσία.

Hfaistiwnas είπε...

@Strahd, γειά σου καλέ μου! Έτσι λέμε, να ξαναπάμε.. θα δούμε! Πάντως θα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό! :)

@dyosmaraki, καλή εβδομάδα επίσης!!!
θα τα πούμε σύντομα στα δικά σου λημέρια!!!