Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Έχει ο καιρός γυρίσματα..

Καλησπέρα!!!!

Τι κάνετε; Όλα καλά;

Εδώ μια συννεφιά την είχε απ' το πρωί, με καλές θερμοκρασίες όμως! Δεν μπορώ να πω, ξύπνησα σχετικά καλά. Περιμένω όμως με ανυπομονησία τον Δεκέμβριο που θα αρχίσει να μεγαλώνει η μέρα!

Σήμερα έλεγα ότι θα είναι μια βαρετή μέρα στη δουλειά, Δευτέρα γαρ, αλλά πέρασε μια χαρά. Σχετικά χαλαρή δουλειά. Οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν εδώ στις κλίκες, λίγο το ασφαλιστικό, λίγο τα επιδόματα, άντε και λίγο οι ελεγκτές για το έλλειμμα, οι αποσπάσεις που πρόκειται να σταματήσουν και να αποδεσμευτούν θέσεις (και συμφωνώ απόλυτα), λίγο απ' όλα τέλοσπάντων, να δούμε που θα μας βγάλει..

Κάποιων εδώ που παίρνουν ένα σωρό επιδόματα κοντεύει να καεί ο κώλος τους. Ακόμη και αυτοί που είναι με το ΠΑΣΟΚ, τώρα έχουν λουφάξει. Και είναι απίστευτο, γιατί η συμπεριφορά κάποιων είχε αλλάξει προς το χειρότερο από τη στιγμή που βγήκε.

Το Σάββατο που μας πέρασε είδα το 2012, το οποίο ήταν κορυφή, ωραία εφέ, πολύ δράση, υπήρχαν ώρες που έλεγες τώρα τελειώνουν όλα και η αδρεναλίνη σου χτυπούσε κόκκινο. Επίσης όσοι κατεβάζετε ταινίες, μην την δείτε στο πισί, προτιμήστε κινηματογράφο! Καμία σχέση!!!!

Χτες Κυριακή, ήρεμη επίσης μέρα, βόλτα το πρωί για περπάτημα και καφέ το απόγευμα. Σας έχω και μερικές φωτό από την πρωινή μου βόλτα. Λίγα σύννεφα το πρωί, μετά λιακάδα..

Επίσης σας έχω και ένα άρθρο που διάβασα και μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι. Προσβλητικό το θεώρησα, θα μου πείτε και εσείς την γνώμη σας. Το άρχισα πριν ο κύριος ανοίξει απέναντι ανοίξει το γύρο να φάει, την έκανα και ξαναγύρισα να το τελειώσω. Ίσως μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει αλλά είναι υπερβολικό κάτι τέτοιο.. και καλά έκανε και τράβηξε μήνυση. Μην πείτε τίποτα για τη σελίδα, σας έχω πει ότι δεν έχω υπολογιστή και δανείζομαι, αυτή είχε ο συνάδελφος αρχική.

Καλό βράδυ!!!!


*βλέπετε τη φωτό με τους κύκνους; Αυτά τα γκριζοάσπρα είναι τα μικρά τους που σας είχα δείξει εδώ. Όταν μεγαλώσουν θα γίνουν και αυτά σαν τους γονείς τους κατάλευκα!

71 σχόλια:

Roadartist είπε...

Πάντα να είσαι καλά!
Καλό το 2012 ε? Οκ στα υπόψη για σινεμά! Καλό βραδάκι!

sCaTterBraiN είπε...

κι εμένα μ'άρεσε το 2012.
όσο για το μάκη, δε χρειάζεται να διαβάσεις αυτό το άρθρο για να τον χαρακτηρίσεις. είναι βρωμερός απ' όποια πλευρά και να τον πιάσεις. (και δε συμπαθώ τη ντόρα, αλλά ξαφνικά πολλοί το έχουν γυρίσει υπέρ του σαμαρά - τι τρέχει;)

καλημέρα είπε...

Καλησπέρα!
Τσαγκαροδευτέρα ήταν και πέρασε.
Το άρθρο για το οποίο γράφεις δεν το είχα διαβασει, το είδα τώρα απο την σύνδεσή σου, είναι χυδαίο, ένιωσα το ίδιο με σένα όσο το διάβαζα. Πώς υπαρχουν άνθρωποι που ευχαριστιούνται να διαβαζουν τετοια άρρωστα κείμενα δεν μπορώ να το καταλάβω, εκτός αν μου πουν ότι είναι και οι ίδιοι το ίδιο άρρωστοι. Δεν ανήκα ποτέ στην παραταξη της κ.Μπακογιάννη, ούτε και θα ανήκω, αλλα δεν εχει καμία σημασία. Συμφωνώ με τη δήλωσή της ότι προσβάλει όχι μόνο την ίδια αυτό το κείμενο, αλλα κι όλους μας. Προσωπικά,όχι μόνο ως γυναίκα, και ως δημοσιογραφο με προσβαλει. Πάντα υπαρχει μια εφημερίδα με κείμενα τετοια, παλιά η Αυριανή, τώρα γίνανε και πιο πολλές, και κόσμος που τρελαινεται να τις διαβαζει βεβαια, τι να πεις... Ποιος έχασε το κιμπαριλίκι να το το βρουν αυτοί;

Το 2012 το είδε ο γιος μου, μου είπε τα ίδια.

Και να αλλαξω θεμα κλείνοντας; Μου άρεσε πολύ η δευτερη φωτογραφία σου. Πολύ μίλησα, κλείνω.
Να έχεις μια καλή καλή μέρα!

tovenito είπε...

τι ωραίο σάιτ αυτό! λέει και για τον δήμαρχο που τον πιάσανε με 3!
αχ, θα σφαχτούνε εκεί στη νουδου.
δεν την ψηφίζω αλλά απορώ πως πάνε να βγάλουν αρχηγό κάποιον που έριξε την κυβέρνηση και ήταν απών στα δύσκολα!

fimes.gr είπε...

Χαιρετισμούς στον συνάδελφο σου να δώσεις ;) Όσο για το εν λόγω άρθρο από τα πιο χυδαία που έχουν γραφτεί ποτέ από «δημοσιογράφο». Φαντάσου τι συμφέρονται κρύβονται από πίσω για να γράψει κάποιος κάτι τέτοιο.

b|a|s|n\i/a είπε...

εδώ ο κόσμος καίγεται και ο μάκης χτενίζεται. και να ήταν και ομορφάντρας να πεις ε χμ οκ. που δεν το λες. να μας δείξεις την αρχική σου σελίδα να σε πιστέψουμε. :)
καλό βράδυ. φιλιά.

karkinos7 είπε...

Οι φωτογραφίες σου με ταξίδεψαν!
Το 2012 εκτός απο τα εφέ,μου φάνηκε παπαριά καθώς και εγώ το είδα την Κυριακή!
Για το άρθρο,αναμενόμενο απο τον Τριανατφυλλόπουλο,το μόνο που κάνει καλά είναι να ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων!
Την Καλημέρα μου!
Να 'σαι Καλά!

next_day είπε...

άραγε μπορεί και ο άνρθωπος να γίνει απο γκρίζος, λευκός????
Καλώς σε βρήκα!
Φιλί γλυκό!

gay super hero είπε...

Oι πολιτικοί ας σταματήσουν να ταϊζουν τους κίτρινους ποντικούς της δημοσιογραφίας αν δεν θέλουν να διαβάζουν τέτοια ξερατά.

Πάντως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα αν θέλεις περισσότερο φως Ηφαιστιωνάκο...Από τον ιανουάριο αρχίζουν να μεγαλώνουν οι μέρες :-)

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλημέρα ηφαιστιώνα μου και καλή εβδομάδα. Κάτι είχα ακούσει για το άρθρο του Μ. Τριανταφυλλόπουλου αλλά δεν το είχα διαβάσει. Πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ. Αν και δεν είμαι νεοδημοκράτισα δεν κρίνω αυτού του είδους τα σχόλια σωστά.

Unknown είπε...

Πρώτον σου έχω πει να μην βάζεις φωτογραφίες από Καστοριά. γκρρρρρρ

21 Δεκεμβρίου έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο,(έναρξη του χειμώνα) και την μεγαλυτερη νύχτα.
Και από 23 Δεκεμβρίου αρχίζει σιγά σιγά να μεγαλώνει η μέρα.

Τώρα για το 2012 προτιμώ να το ζήσω τότε που θα γίνει ώστε να μου έρθει λίγο ξαφνικά.
χαχαχαχα

efhbos είπε...

Μια χαρα περνας εκει πανω βλεπω...!
Αντε να ερθουν τα χριστουγεννα να δουμε και εμεις καμια ασπρη μερα (και κυριολεκτικη και μεταφορικα)!

Καλο μεσημερι!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

το αρθρο ειναι τερατουργημα
δεν πιστευα στα ματια μου
ασ μεινουμε στις υπεροχες εικονες της λιμνης
καλησπερα

ΦΟΥΛΗ είπε...

Όμορφες οι φωτογραφίες σου!!!
καλά τι εφημερίδα είναι αυτή; για πες
σε πιο νησιά έγιναν αυτά; ποιος ήταν ο δήμαρχος; σε πιο νοσοκομείο έγιναν τα όργια;;; βαρέθηκα να ανοίγω σελίδες!!!
Καλησπέρα...

Skouliki είπε...

ασχετο εγω στον κοσμο μου μου θυμισαν οι κυκνοι την φαρμα στο facebook

BUTTERFLY είπε...

Η ίδια είχε πάντα υψηλή δημοτικότητα γιατί καταφέρνει να επιβάλλεται με την κατάλληλη μιντιακή βοήθεια και την ισχυρή επιχειρηματική προστασία που την περιβάλλει. Αλλά δεν θα γίνει ποτέ πρόσωπο αγαπητό στο λαό, γιατί το χαμόγελό της είναι ψεύτικο, το βλέμμα της παγωμένο, ακόμη και η προφορά της επιτηδευμένη.

Αυτο ειναι το μονο σοβαρο σημειο του αρθρου. Ολο το υπολοιπο ειναι μια χυδαιοτητα, προσβολη οχι για την Μπακογιαννη, αλλα για αυτον που το εγραψε και για οσους το διαβαζουν! Ανανδρο εντελως!

Καλησπερα! Οι φωτογραφιες υπεροχες!

Dreamy Cloud είπε...

Πολύ όμορφεςς οι φωτογραφιές και οι κύκνοι υπέροχοι!! Όσο για το άρθρο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο απο ένα τέτοιο άνθρωπο.. Φιλάκια πολλά!!

Hfaistiwnas είπε...

@milch-käfer, mmm σιγά!

@Roadartist, να το δεις!!! :) Καλό βράδυ!

@sCaTterBraiN, εγώ θέλω να το ξαναδώ! λολ! Δεν είπα ότι εγώ τη συμπαθώ και δεν ξέρω αν το έγραψε ο Μάκης, απλά δεν μου άρεσε και είπα να σας το πω! Φίλια!!!

@καλημέρα, πέρασε!!! Μα είναι άθλιο! Το έδειξα σε πολλά άτομα στη δουλειά και κανένας δεν είπε το αντίθετο! Το κακό ξέρεις ποιό είναι; Ότι αρέσει αυτό που κάνουν! Αλλιώς δεν θα το σχολιάζαμε τώρα..
χεχε! Όσο θέλεις μπορείς να μιλάς! Όποια φωτό θέλεις να την πάρεις! :)

@tovene592, χαχα ναι λέει και γι'αυτό! Μην περιμένεις και πολλά.. ανάλογα που πάνε τα συμφέροντα πάνε και αυτοί.. :)

@fimes.gr, θα του δώσω! Έλα ντε, πόσα συμφέροντα πια; Με τη βρισιά πληρώνονται;;;

@b|a|s|n\i/a, Αφού δεν έχω υπολογιστή βρε, τι να σου δείξω; Στο σπίτι έχω την google.gr φυσικά! Καλό βράδυ!

@gaykarkinos7, χαίρομαι! Να ασχολείται αλλά να λέει πράγματα που πρέπει να πει, όχι απλές συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις.. και μάλιστα τόσο προσωπικές..

@next_day, καλώστην! Λευκός; Μπα... Φιλιά!!!

@gay super hero, δεν έχεις και άδικο.. από κάπου στηρίζονται και αυτοί.. άντε ένας μήνας είναι θα περιμένω! Άντε να δούμε! Φιλιά!!!

@ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ, καλησπέρα σας! Μα δεν έχει σημασία τι είναι ο καθένας, νομίζω όποιος και να το είδε ανεξαρτήτως κόματος, το ίδιο θα σκέφτηκε, ότι είναι κάφροι! Φιλιά!

@bear, ααα είναι πάνω από τις δυνάμεις μου! Αφού μ'αρέσουν! Ένα μήνα ακόμη λοιπόν! Και να πας να το δεις! Με την παρέα σου!!!! Φιλιά!

@efhbos, καλά είναι δεν έχω παράπονο! χεχε το περιμένεις και εσύ με ανυπομονησία ε; Καλό βράδυ!!!

@Ο ψεύτικος Πέτρος, σωστός χαρακτηρισμός! χεχεχε! Να σαι καλά!!!

@ΦΟΥΛΗ, Thanks! Τώρα την έμαθα και εγώ! Δεν μιλάω για όργια βρε, για την Ντόρα έλεγα! Τα άλλα δεν τα είδα ακόμη! Καλησπέρα!

@Skouliki, λολ! Δεν ασχολούμαι!

@BUTTERFLY, δεν έκατσα να βρω αλήθειες, απλά όλο το θεώρησα ένα μεγάλο αδιανόητο λάθος, μαλακία θα μπορούσα να πω.. όπως είπες χυδαίο!Την καλησπέρα μου!!! :)

@Dreamy Cloud, ευχαριστώ!!! Δεν ξέρω αν το έγραψε ο ίδιος.. όπως και να χει είναι άθλιο! Φιλιά!!!

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

τι πανεμορφες φωτογραφιες καλε μου!
το 2012 θελω πολυ να παω να το δω αλλα ακομα χρονος μηδεν και προβλεπεται κατα χριστουγεννα να το βλεπω!
θα δειξει ομως και παλι!

πολλα νεραιδενια σου φιλακια!!!

nikos είπε...

Από τώρα ονειρεύεσαι τη μέρα που θα μεγαλώνει; Μέχρι να το καταλάβουμε πρέπει να μπει Μάρτης, τι να σου κάνει ο Δεκέμβριος. :)

eirini είπε...

Καλέ... μεγάλωσαν τόσο τα μικρά κυκνάκια;!!! χαχα...τα θυμάμαι!
Τις απολαμβάνω τις φωτογραφίες σου Ηφαιστίωνα πάντα! Έχω σκοπό να πάω να δω το 2012 το άλλο Σαββάτο! Τώρα δε που άκουσα καλά λόγια και από σένα, ανυπομονώ! Μπορεί να χτυπήσω Καστοριά τα Χριστούγεννα...θα σου πω!!!

Φιλιά πολλά πολλά!!! Καλό βράδυ!

ProFyLaKtiKo είπε...

ζηλεύω που μένεις εκεί και κάνεις τόσο ωραίες βόλτες :p

Ντεμης είπε...

Τραγικό το άρθρο, τραγικό! Κάθε παράγραφος χειρότερη απ΄την προηγούμενη, δεν πίστευα τι διάβαζα! Λυπάμαι πάρα πολύ....
Γεια σου Ηφαιστίωνα με τις ωραίες φωτό σου. Και μην θες βρε από τώρα να μεγαλώσει η μέρα. Κάτσε, ακόμα δεν άρχισε καλά-καλά ο Χειμώνας κι εσύ θες να τελειώσει, χεχε. Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να πω πολλα.Σκεφτηκα να σου στειλω εμαιλ. Ειμαι χαλια και ησουν ο πρωτος που εκανε ποστ στο μπλογκ.Αλλα αυτα που ακουσα στο τηλεφωνο λιγο πριν δεν μπορω να τα γραψω..χαλια...αυριο θα ειμαι καλυτερα. καλημερα

Ephemeron είπε...

Εμενα ομως μου αρεσουν οι φωτογραφιες που βαζεις με την λιμνη και τους κυκνους!!!
Ζω σε ενα μερος που ειναι σαν οαση στη μεση της ερημου και καθε φορα που βλεπω τις φωτογραφιες σου...
μμμ...
Περισσοτερη λιμνη και κυκνους παρακαλω...

Artanis είπε...

Τα μωρά κυκνάκια μου άρεσαν περισσότερο :)
Τα μαύρα είναι ίδιο μέγεθος με τα δικά σας τώρα, απλά εντελώς γκρίζα, γλύκες...Έπεσα σε μια κυκνο-οικογένεια, να δεις νεύρα ο περήφανος πατηρ :)
Το άρθρο το διάβασα, ξεφτίλα...καλά έκανε και τον μήνυσε, και να φανταστείς δεν έχω σχέση με το κόμμα...
Καλημέρα σε φιλώ...

Ανώνυμος είπε...

μαγικές και ταξιδιάρικες οι φωτό σου. ευχαριστώ και για την πρόταση για το 2012. να είσαι καλά

Crazy Tourists είπε...

Τι ωραία να ξυπνάς και να βλέπεις όλα αυτά...

Τρελοτουρίστρια

kat. είπε...

το νησί το είπες καλε?????

dyosmaraki1 είπε...

Η θέση μου είναι πως για να εκτιμήσω ένα πολιτικό πρόσωπο αρκούμαι στη δημόσια εικόνα που έχει και στα δημόσια λόγια και πράξεις του.

Προσωπικά δεν συμπαθώ την κ. Μπακογιάννη επειδή την θεωρώ άνθρωπο που ευνοεί τις κλίκες.

Ομως αυτό δεν σημαίνει πως αποδέχομια κάθε ποταπό δημοσίευμα που ασχολείται με την προσωπική ζωή ενός δημόσιου προσώπου αφού δεν με ενδιαφέρει εκτός και αν με τις πράξεις του βλάπτει τον τόπο.

Πανέμορφες φθινοπωρινές φωτογραφίες. Σε ζηλεύω (με την καλλη την έννοια) που ζεις σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον.

Unknown είπε...

γεια σου ψυχή μου. το δεκέμβρη μεγαλώνει η μέρα;;; μπλιαχ!!!

:ΡΡ

φιλιά βρόχινα...

KitsosMitsos είπε...

Καλό είναι να λουφάζουν και να σωπαίνουν ορισμένοι. Αρκετά έχουμε τραβήξει σ'αυτή τη χώρα από τους τραμπούκους που χώνονται όπου βρουν.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ VILLAGE.ΠΟΛΛΑ ΕΦΕ.
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΝΟΥΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

kikop80 είπε...

Ότι θες θα ακούσεις και θα διαβάσεις!!!

Μια φορά μην κλείσεις για διακοπές από τώρα για το 2013...
Ποιός ξέρει...
XIXIXI!!!

Hfaistiwnas είπε...

@ΝΑΪΑΔΑ, ευχαριστώ νεράϊδα! Όποτε και να το δεις δεν θα αλλάξει! Όποτε μπορέσεις εσύ ! Φιλιά και από μένα!

@milch-käfer, και καλά έκανε!

@nikos, χεχεχε! Έλα βρε, και αυτό ένα παράπονο είναι! λολολ!

@eirini, ναι! χεχε! Και εγώ νιώθω σαν μπαμπάς τους που τα βλέπω τόσο συχνά! Να μου πεις αν έρθετε!!!! ;):):)

@ProFyLaKtiKo, να σαι καλά! τι λες για Πάρνηθα;;;

@Ντέμης, τραγικότατο! Δεν θέλω να τελειώσει! Πιο πολύ μέρα θέλω! χαχαχα! Φιλιά!!!

@dailyscene, και γιατί δεν έστειλες βρε; Και τώρα! Περιμένω αν θες!

@Ephemeron, ναι σαι καλά! Θα έχουμε και στο μέλλον εννοείται! Ευχαριστώ πολύ!

@Artanis, χαχα ναι τα καημένα! Έχουν και νεύρα! Γονείς είναι, να μην ανησυχούν σε τι κόσμο έφεραν τα παιδιά τους;;; χεχε! Μα δεν χρειάζεται να έχει κανείς σχέση με το κόμμα, θέμα λογικής είναι και κοινωνικής συμπεριφοράς!

@Vaggelis, ευχαριστώ και εγώ! Καλά να περνάς!

@Crazy Tourists, έτσι ακριβώς! Σου φτιάχνουν τη μέρα!

@kat., Ποιό νησί κοπελιά;;;;

@dyosmaraki1, δεν είναι θέμα συμπάθειας, είναι θέμα ανθρωπιάς, βλακείας δημοσιογράφων!

@Νεράιδα της βροχής, τότε αρχίζει να μεγαλώνει ναι! Γιατί τόσο χάλια!; Φιλιά!!!

@KitsosMitsos, ναι ετσι πρέπει να γίνει, να ησυχάσουν λίγο τα πράγματα..

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, ναι πολλά! Και αδρεναλίνη μπόλικη! Ευχαριστώ! Καλά να περνάς επίσης!

@kikop80, xaxaxa εδώ δεν κλείνω τον ίδιο χρόνο, θα κλείσω για το 2013? χεχε!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά κάνουν και λουφάζουν ορισμένοι! Καιρός είναι πια να μπουν στη θέση τους! Είχαν ξεσαλώσει λέμε!
ΟΙ κύκνοι σου πανέμορφοι .. Τι ομορφιές είναι αυτές? Εγώ γιατί είχα δει μια Καστοριά αλλιώτικη? Λες να εφταιγε το ψωφόκρυο που είχε τις μέρες εκείνες? Ατύχησα μάλλον! ;-)
Την καλησπέρα μου και καλό Σ/Κ

anepidoti είπε...

ηφαιστίωνά μου υπέροχες φωτο!
είδες και το 2012, ε; στα υπ' όψιν μπαίνει.
να ξπερνάς όμορφα και καλό σ-κ!
φιλί!

Hfaistiwnas είπε...

@xeimwniatikhliakada, χεχε ίσως έφταιγε το κρύο, όταν έρθεις ξανά να περπατήσεις πολύ στην πόλη!

@Καλό υπόλοιπο ΣΚ! Να το δεις, θα με θυμηθείς!

anepidoti είπε...

χωρίς να θεωρηθεί αγένεια ηφαιστίωνα που παρακάμπτω το κλείσιμο των σχολίων σου, είναι πολύ ιδιωτικός ο γολγοθάς που περνάς, το ξέρω όμως, σε νιώθω και να ξέρεις θα σε σκέφτομαι.
κουράγιο, γλυκέ μου.

Roadartist είπε...

Καλό κουράγιο Ηφαιστίωνα..Η σκέψη μας κοντά σου..

γυάλινο δάκρυ είπε...

Παρακάμπτω το κλείσιμο των σχολίων σου κι εγώ. Σου δίνω μια μεγάλη αγκαλιά χωρίς λόγια και μια ευχή να είσαι δυνατός.

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Και εγώ Ηφαιστίωνα δίπλα σου και έχε δύναμη.

Βάσσια είπε...

Hφαιστίωνα
Υπάρχουν άνθρωποι που σε νιώθουν,
κι ας μην σε γνωρίζουν (κι έχουν βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση).

Καλή δύναμη
Βάσσια

One Happy Dot είπε...

Καλέ μου Ηφαιστίωνα εύχομαι κουράγιο και δύναμη...

Leviathan είπε...

kouragio Hfaistiwna...den iparxoun logia gia tetoies ores...

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι βρίσκουμε πάντα τις αντοχές και τη δύναμη εκεί που πιστεύουμε ότι έχουμε στερέψει πια...
Κουράγιο και μακάρι ό,τι είναι να συμβεί να συμβεί όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
Σε καταλαβαίνω και σε σκέφτομαι..
Κατερίνα Ζ.

γυάλινο δάκρυ είπε...

Ηφαιστιωνάκο μου σε σκέφτομαι. Ελπίζω να είσαι καλά.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ελπίζω να είσαι καλά !παρ όλα τα
στενάχωρα που υπάρχουν δίπλα σου!!!

roadartist είπε...

Καλό μήνα, πολλά αληθινά φιλιά! Να είσαι καλά και δυνατός!

Hfaistiwnas είπε...

Παιδιά ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, ήταν μια δύσκολη περίοδος, επανέρχομαι..

@anepidoti, όχι δεν είναι αγένεια, καλά έκανες, ευχαριστώ! :)

@Roadartist, να σαι καλά Roadartis μου, καλό μήνα και πολύ κουράγιο..

@γυάλινο δάκρυ, ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα είμαι..

@Miou-Popofotitsa, ευχαριστώ πάρα πολύ, την έχω..

@Βάσσια, να σαι καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ! Δύσκολες καταστάσεις που πρέπει να περάσουμε..

@One Happy Dot, ευχαριστώ Ντοτ μου! Να είσαι καλά!

@Leviathan, δεν υπάρχουν, περνάνε και αυτές οι ώρες..

@Ανώνυμος, έτσι είναι, αναβλύζει από μέσα μας.. έγινε, ανώδυνα και ήσυχα.. ευχαριστώ Κατερίνα Ζ.

@γυάλινο δάκρυ, είμαι ναι, και σιγά σιγά επανέρχομαι.. μου λείψατε..

@ΦΟΥΛΗ, είμαι καλά, τώρα τουλάχιστον.. ευχαριστώ!

Hfaistiwnas είπε...

Παιδιά ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, ήταν μια δύσκολη περίοδος, επανέρχομαι..

@anepidoti, όχι δεν είναι αγένεια, καλά έκανες, ευχαριστώ! :)

@Roadartist, να σαι καλά Roadartis μου, καλό μήνα και πολύ κουράγιο..

@γυάλινο δάκρυ, ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα είμαι..

@Miou-Popofotitsa, ευχαριστώ πάρα πολύ, την έχω..

@Βάσσια, να σαι καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ! Δύσκολες καταστάσεις που πρέπει να περάσουμε..

@One Happy Dot, ευχαριστώ Ντοτ μου! Να είσαι καλά!

@Leviathan, δεν υπάρχουν, περνάνε και αυτές οι ώρες..

@Ανώνυμος, έτσι είναι, αναβλύζει από μέσα μας.. έγινε, ανώδυνα και ήσυχα.. ευχαριστώ Κατερίνα Ζ.

@γυάλινο δάκρυ, είμαι ναι, και σιγά σιγά επανέρχομαι.. μου λείψατε..

@ΦΟΥΛΗ, είμαι καλά, τώρα τουλάχιστον.. ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Να είστε γεροί και να τον θυμόσαστε πάντα γελαστό.
Κουράγιο.
Κ.Ζ.

γυάλινο δάκρυ είπε...

Hfaistiwnako δε σου στέλνω mail επειδή για να μη γράφεις κάτι υποθέτω πως δε θα θες ακόμη να μιλήσεις και θέλω να σεβαστώ την επιλογή σου. Οπότε σου αφήνω εδώ μια ακόμα αγκαλιά και ένα ζεστό χαμόγελο για να φτιάξουν από εδώ και πέρα τα πράγματα για σένα.

Ανώνυμος είπε...

hfaisteiwnako mou....oti kai na pw den kserw an arkei gia na se kanw na iremiseis kai na niwseis kalyteraa se auti ti fasi tis zwi sou...to mono pou thelw na se pw einai oti mesa apo autes tis dyskoles katastaseis oi anthrwpoi dunamwnoun kai vgainoun pio dynatoi...:):):)
mia zesti agkaliaa loipon kai elpizw kai suntoma na eisai kai pali konta mas....

Leviathan είπε...

asxetoooo...alla exeis vraveiooo :) :)

Hfaistiwnas είπε...

@Ανώνυμος, ευχαριστούμε..

@γυάλινο δάκρυ,ευχαριστώ πολύ, επανέρχομαι σιγά σιγά..

@Johnny, να σαι καλά! Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω..

@Leviathan, ευχαριστώ Λεβ!

Elementstv είπε...

Συλληπητηρια για τον πατερα σου, ελπιζω τουλαχιστον τωρα να ξεκουραστει. Ευχομαι κουραγιο σε σενα και στην οικογενεια σου. Το θετικο ειναι οτι η ζωη του πατερα σου δεν πηγε στραφι. Εκανε ενα απεριοριστα καλο ατομο, που νομιζω οτι θα τον κανει ιδιαιτερα περηφανο. Μια μεγαλη αγκαλια!

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Πέρασα απλά για μια γλυκιά καληνύχτα,χαίρομαι που έχεις τη δύναμη μέσα σου.Σε όλα θέλει ψυχή και πρόσωπο ψηλά.Συλλυπητήρια.

sto-keno είπε...

Na zeis na ton thymasai to mpampa sou file Hfaistiona. Opos leei kai o ElementsTV eimai sigouros oti aytos o anthropos afise piso tou ena kalo paidi kai polla alla pou sigoura agnooume. Syllipitiria

Leviathan είπε...

ta sillipitiria mou Hfaistiwna...oi stigmes poli diskoles...tis exo zisei palia kai ta xana8imika mazi sou...kouragio kai ipomoni...o xronos mono borei na apolinei ton pono...

spyros1000 είπε...

ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.
ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ...

Skouliki είπε...

τι να πω ...συλληπητηρια
..απλα να ξερεις οτι ολα τα παιδια που σε γνωρισαμε εδω σου στελνουν μια αγκαλια

Hfaistiwnas είπε...

@Elementstv, θα ξεκουραστεί ναι.. να σαι καλά και ευχαριστώ πολύ..

@Miou-Popofotitsa, καληνύχτα και σε σένα! Ευχαριστώ!

@sto-keno, ευχαριστώ πάρα πολύ!

@Leviathan, ο χρόνος ναι, όπως ισχυεί για όλα.. ευχαριστώ Λεβ!

@spyros1000, ευχαριστώ αγαπητέ μου!

@Skouliki, ευχαριστώ πολύ, να είστε όλοι καλά!

Skouliki είπε...

"christmas dedication to friends"

τι ειναι αυτο αραγε ?

Hfaistiwnas είπε...

@Skouliki, ξέρω ξέρω ;)
Να σαι καλά!

Sotos είπε...

Ο φίλος μου είναι άρρωστος. Πώς πονάω γαμώτο! Να ξέρω ότι με χρειάζεται και να είμαι μακριά. Άθυρμα της ζωής..

Sotos είπε...

Ήσουν δίπλα στον πατέρα σου, ψυχικά και σωματικά. Αλίμονο, σε αυτούς που φεύγουν μόνοι!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Πώς είσαι Ηφαιστιωνάκο μου;

Leviathan είπε...

@Kala Xristougenna me igeia pano ap ola kai boliki agapi!!!! kala na peraseis!!! filiaaaa polla! :) :)

γυάλινο δάκρυ είπε...

Πέρασα να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα :)

Hfaistiwnas είπε...

@Sotos, Αλίμονο.. ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!

@γυάλινο δάκρυ, Όλα καλά.. :) Εχαριστώ για το ενδιαφέρον, να σαι καλά! Καλή χρονιά να έχουμε!

@Skouliki, επίσης!! Να έχουμε καλή χρονιά!

@Leviathan, ευχαριστώ πάρα πολύ Λεβ! Καλή χρονιά να έχουμε!