Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εισαγωγή στη Ροκ

Καλησπέρα!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!

Αυτό το ΣΚ ήταν Ροκ! Την Παρασκευή πήγα σε ένα λάιβ σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από την Καστοριά. Ήταν πολύ καλά! Χαμός γινόταν! Μου έκανε εντύπωση που είδα και πολλά παιδάκια. Και λέω παιδάκια γύρω στα 13-16. Με μπύρα, τσιγάρο, μόνο ναργιλέ δεν έβγαλαν. Μα τι γίνεται; Άρχισα να αναρωτιέμαι! Εγώ στα 12 πήγα πρώτη φορά σε καφετέρια. Με το που πήγα γυμνάσιο δηλαδή.Ψέματα, 2 μήνες πριν τα κλείσω τα 12 ήταν. Από τότε το ξέχεσα, σόρυ κιόλας, αλλά μόνο τις ώρες που με άφηναν. Μα δεν έχουν την έγνοια τους οι γονείς; Μπορεί να μην έχουν σχολείο την επόμενη αλλά δεν σημαίνει ότι θα γυρίσεις ξημερώματα και ένα στάδιο πριν την κίρρωση του ήπατος.
Την επόμενη ήρθε και η Χρύσα από Θεσσαλονίκη. Το βράδυ (μετά από ένα συμβάν, το οποίο δεν θα αναλύσω τώρα, Γιώργο δεν πιστεύω να γελάς), βρεθήκαμε Γιώργος, Χρύσα και εγώ σε ένα Ροκ μπαράκι, έφυγε ο Γιώργος, πήγαμε και τον βρήκαμε μετά από ώρα και γυρίσαμε πρωί κατά τις 5 περ. Ό,τι ροκ δεν είχα ακούσει όλη μου τη ζωή το έμαθα αυτές τις δύο μέρες. Άδεια και την Δευτέρα, κάτι καφέδες, κάτι ρακόμελα. το κάψαμε μπορώ να πω.. με τη σχετική ηρεμία βέβαια, που αρμόζει στην ηλικία μας (δεν θέλω σχόλια).

Μας περιμένει και αργία την Πέμπτη! Ναι, ναι, θα κάτσουμε μια μέρα ακόμη! Πολύ θα θελα να το κάνω τετραήμερο με μία άδεια την Παρασκευή αλλά με τι χρήματα να την κάνω; Οέο;; Οπότε την δεύτερη Κυριακή των εκλογών όπως το είχα κανονισμένο θα φύγω. Για τέσσερις μερούλες!

Το πρωί βγήκα στο διάδρομο να τηλεφωνήσω σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο για χρόνια πολλά. Βλέπω στις σκάλες να ανεβαίνει ένα παιδί. Φτάνει στον όροφο, κοιτάζει γύρω του, και έρχεται καταπάνω μου,  γύρω στα τριάντα κάτι φαινόταν, ντύσιμο κανονικό, τσάντα περασμένη στο λαιμό και πλάι, σκουλαρίκι στο φρύδι, συνεχίζω να μιλάω στο τηλέφωνο, και εκεί που ανοίγει το στόμα του να μου μιλήσει, πέφτει το χέρι από το αυτί και αφήνω την θεία μου να μιλάει στο κενό. Μου κάνει την ερώτηση, έχω αρχίσει ήδη να χαμογελώ μέχρι τα αυτιά, απαντάω χωρίς να σκέφτομαι,  γελάει και αυτός, μου λέει  ότι δεν είναι από εδώ και δεν ξέρει που βρίσκονται οι υπηρεσίες, απαντάω στις ερωτήσεις, μου λέει ότι θα πάρει ταξί για να πάει εκεί που πρέπει, χαιρετάει και φεύγει. Εκ των υστέρων καταλαβαίνω ότι ευτυχώς του τα είπα όλα σωστά και γκαντεμιάζω τη στιγμή που δεν του είπα να πάμε μαζί μέχρι εκεί. Ερωτεύσιμος φουλ ο τύπος. Για λίγη ώρα τον έπαθα τον ντουβρουτζά.. λίγη ζάλη, λίγο φτερούγισμα.. άπαπα και είχα καιρό να το νιώσω.. κατά τ' άλλα πέρασε ήσυχα η μέρα...

Σπίτι όλη μέρα σήμερα, φτάνει το έξω.. και ύπνο νωρίς σήμερα!!!!

Καλά να περάσετε!!!

55 σχόλια:

karkinos7 είπε...

Εγώ πάλι θα γελάσω....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Θα πω ότι ένα βράδυ τελικά οι ουρανοί ήταν ανοιχτοί και σου στέλνουν σημάδια!!!μα δε τα βλέπεις δύο απανωτά είναι!!!!
Και θα παραπονεθώ,που είναι ο πελεκάνος να μου μεταφέρει...ξέρεις εσύ!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Την Καλησπέρα μου!!!
Φιλιά Πολλά!!!
Πανέμορφο Βράδυ να έχεις!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ρόκας εε χαχα!!
Για πες,και πάει το παιδί?? έχασες τα ίχνη του?αμ πουλάκι μου ας προσφερόσουν να το βοηθήσεις το παλικάρι !!μα εγώ θα στα λέω εεελεος...
καλά να περνάς φιλιά...

{.πavλος.} είπε...

exw thn ais8hsh oti 8a gyrisei na se vrei...klhronomiko xarisma to lene...hehe...you rock!!! filia pollaaaaaaaa :)

[mou dhmiourgises ena xamogelo naaaaaa...]

Ανώνυμος είπε...

AΡΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕς και ξεσκασες ηφαιστιωνακο μου!!!

καλα εγω ξεκινησα τις καφετεριες απ τα δεκαοχτω..τα σημερινα παιδια προχωρημενα ειναι!!

Skouliki είπε...

και οι γεροντοροκαδες εχουν ψυχη ντε !! :)
χαιρομαι που ξεφαντωσες χρειαζεται κατα καιρους ωστε να επιθυμουμε το χουχουλιασμα το εσωτερικο ...

εγω ακου τι επαθα / επεσε το δοκαρι απο το πατωμα του μπαλκονιου στην γωνια και εχω σκαλωσιες και μηχναικους τσην πολυκατοικια καθως αποφασισαμε να κανουμε συντηρηση σε ολες τις γωνιες των μπαλκονιων Ι (οικογενειακη η πολυκατοικια)
οποτε εργοταξιο ολε !!!
παλι καλα που δεν σκοτωσα και κανεναν

ria είπε...

με ραγισμένο χέρι, δεν μπορώ να γράψω πολλά, κρίμα που έχασες τον παίδαρο, καλά το μυαλό σου που το είχες;

όσο για τα παιδιά, δεν μπορώ να επεκταθώ, γιατί μέχρι εδώ και έφαγα ένα πεντάλεπτο...

καλά να περνας ηφαιστιωνάκο!

anima είπε...

Μάλλον σιμώνει ο καιρός για να το νιώσεις..χεχε!!!

προμηνύματα να το πω;

ε,κάπως έτσι!!!!

φιλιά πολλά

υ.γ.αχ αυτά τα ρακόμελα..καταστροφή...

Μαίρη (Ginger) είπε...

Ηφαιστιωνάκο μου φαίνεται ότι διπλοροκάρισες τελικά. Μιά σε ροκ-άρισε η μουσική και μιά ο τύπος. Πού 'ναι να πάω να τον βρώ να τον φέρω πίσω. Μα σου 'πεσε που σού 'πεσε το ακουστικό απ'το χέρι, δεν το άφηνες πεσμένο να δείξεις στο 'παιδί' τον σωστό τον........... δρόμο? Τι σου μαθαίνω τόσο καιρό βρε παιδί μου! Χαμένα τόσα μαθήματα περί ετοιμοτητας? Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή εφ'όπλου .....λόγχης. Φιλιά και εύχομαι να επανακάμψει ο νέος. Και πως το είπες αυτό....ντουβρουτζά.... νάσαι καλά που μού'μαθες μιά ακόμα λέξη. Θα την κάνω παντιέρα. Φιλιάααααααααααααα

sCaTterBraiN είπε...

τι ωραία συνάντηση! εύχομαι να ξανατύχει να συναντηθείτε και να γνωριστείτε καλύτερα. μέχρι τότε καλή ξεκούραση και καλά να περνάς!
:-)

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

αμαν βρε Ηφαιστιωνακο...
μα χανονται τετοιες ευκαιριες;;;
τς τς τς...
τελος παντων τωρα παει περασε...
αλλη φορα σε θελω πιο ετοιμο!

κατα τα τ'αλλα και λιγα λες για τα μικρα...ναι γιατι μικρα ειναι στα 13 και στα 15 και στα 16...
να μη σου πω εγω τι ωρες γυρνουσα σπιτι μεχρι τα 18 αλλα και μετα με χιλια τηλεφωνα καθε 2 ωρες...
τωρα απορω πως τα αφηνουν τοσο ανεξελεγκτα...
δεν ξερω παντως σε καλο δεν ειναι τοση ελευθερια απο αυτη την ηλικια...
τι να εκτιμησεις μετα και τι θα σου μεινει να κανεις μεγαλωνοντας αν τα κανεις ολα απο μικρος...

φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!

Υ.Γ ταξιδακι ε...;
εδω ποτε θα μας ερθεις;;;
αντεεεεεε

b|a|s|n\i/a είπε...

άντε με το καλό και το μπλουζ! :))
φιλιά πολλάάάάάά και πολλά!

KitsosMitsos είπε...

Καλοπερνάμε! Εύγε!
Καλημέρα.

Hfaistiwnas είπε...

@karkinos7, Άσε βρε, αυτά είναι τα σημάδια; Χάθηκε να μείνει και κάνα σημάδι στο λαιμό; Που είναι; Άλλη φορά! Τα έδωσα όλα στη Χρύσα!!
Καλημέρα και καλή δουλειά!!!!

@ΦΟΥΛΗ, ναι τα έχασα τα ίχνη του!!! Δεν μπορώ να φυλάω καραούλι όλη μέρα στο διάδρομο, άλλωστε είχε δουλειά σε άλλη υπηρεσία! Το μετανιώνω!!!! Φιλιάααα!

@{.πavλος.}, αλήθεια; Να περιμένω στην εξώπορτα;; Μην δίνεις ελπίδες τέτοιες! Μπορεί να απογοητεύσουν! Χαμόγελα πάντα αγαπητέ μου! Τα φιλιά μου!!!

@το κόκκινο φουστάνι, ναι καλά ήταν!!! Παραείναι προχωρημένα! Και έχω και τον μικρό μου αδερφό σε αυτή την ηλικία!!! Τρέμω!!!

@Skouliki, έχουν και αυτοί ναι! Σίγουρα είναι αναγκαίο μετά από τόσο καιρό! αααα έχετε εργασίες! Να προσέχετε μην πέσει και τίποτα άλλο στο κεφάλι σας! Καλές δουλειές!!! Και καλά αποτελέσματα να έχετε!!!

@ria, έλα ντε; Ε δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια βρε Ρία μου το σοκ! χαχαχαχα! Τι πεντάλεπτο εννοείς; Καλά να περνάς επίσης!!!

@anima, μακάρι! Μου λείπει! χαχα! Και εσύ το λες ε; Τι να πω, αν είναι για καλό να έρθει!!! Ρακόμελα ναι, καταστροφή, ειδικά όταν ερχίσουν τα πρώτα γέλια! χαχαχα! Φιλιάαααααα!

@Ginger, καλά ε; Δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Να πέσει στο πάτωμα, να το καταλάβει! Ετοιμότητα όταν βλέπεις τέτοιο θέαμα;;; Δεν γίνεται! Μακάρι, λέω να στήσω καραούλι απ'έξω!!! χαχαχα! ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου! Άμα προκύψει κάτι θα το μάθεις!!!

@sCaTterBraiN, ωραία δεν λες τίποτα! Είναι που πάει καιρός συναισθήματος χαμένου! λολολολ! Ευχαριστώ αγαπητέ μου! Καλά να περνάς επίσης!!!

@ΝΑΪΑΔΑ, τι να κάνω; Αφού με έπιασε στον ύπνο σχεδόν!!! Το χειρότερο είναι ότι όταν τελειώνει ένα συμβάν, τότε σκέφτεσαι τα πάντα, και τι θα μπορούσες να κάνεις! Κατά τη διάρκεια της στιγμής, ένα κενό, γμτ!!!! Ίσως οι γονείς να μην αντέχουν άλλο να μαλώνουν και έχουν γίνει πολύ ελαστικοί.. δεν ξέρω, λυπάμαι πάντως! Πότε θα έρθω οέο; Αν σκεφτείς ότι έχω να πάω στο χωριό από τον Αύγουστο... δεν ξέρω, μακάρι σύντομα βρε Ναϊάδα, ελπίζω να βρω ευκαιρία!!! Φιλιάααααααααα!

@b|a|s|n\i/a, δεν θα παραλείψω αγαπήτε μου!!! Φιλιά πολλά!!!

@KitsosMitsos, προσπαθούμε και εμείς σαν παιδιά! χαχαχαχα! Καλημέρα!!!

{.πavλος.} είπε...

8avw to klhronomiko xarisma gia panta mesa mou...

...poso dyskolo na einai na vre8ei ksana mprosta sou?...den eisai kai sto new york...oi pi8anothtes einai me to meros sou...

...opws leei kai h agaphth Miranda Pristley...nai nai ayth me ta prada.......THAT'S ALL!!! ;)

hugZz & kisses

Μαίρη (Ginger) είπε...

Ι Δ Ε Α !!!!
Ηφαιστιωνάκο μου οι ελπίδες σου πολαπλασιάζονται αν κατασκηνώσεις έξω απ΄τις υπηρεσίες που έψαχνε. Καταλαβαίνω ότι κάτι του δημοσίου θα είναι. Εεεεε πόσες πιθανότητες έχει να τακτοποίησε το θέμα του αυθημερόν. Απίθανο! Επομένως θα ξαναπάει. Γιά σκέψου του. Φιλιά

Crazy Tourists είπε...

Ως μεγαλύτερη (κάτι μήνες, σχεδόν χρόνο ντε, μη νομίζεις, ακόμα 27 είμαι!) και σοφότερη (λέμε τώρα...), έχω να πω: εύγε!!! Διήμερο γλέντι!!! Εγώ θα είχα πέσει κάτω ξηρή!!! Χαχα!!
Το αγόρι το τρελό κάπου θα το ξαναδείς, δε μπορεί!!!

Τρελοτουρίστρια

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα!
Αμ δεν τα αφηνουν αυτα Ηφαιστιωνακο! Τεσπα, μικρος ο κοσμος, αν ειναι να βρεθειτε θα βρεθειτε...
Καλα,εσυ 18 χρονων πηγες γυμνασιο;;;

Hfaistiwnas είπε...

@{.πavλος.}, το είδες και εσύ ε; Και εγώ! Καλόοοο! Ναι αγαπητέ μου, όμως δεν βγαίνω και κάθε μέρα!!! Και όταν βγαίνω, δεν πηγαίνω και σε πολυσύχναστα μέρη!!!

@Ginger, σωστόοοο! Μόνο που δεν έχει καλό καιρό για κατασκήνωση! χαχαχαχα! Μπορεί να έρθει από εδώ ξανά!!! χαχαχαχαχα!

@Crazy Tourists, και εγώ ξερός έπεσα, γι'αυτό πήρα άδεια τη Δευτέρα! χαχαχαχα! Άντε να δούμε! Θα τον περιμένω!!!

@BUTTERFLY, ναι ίσως, μακάρι!!! Μπράβο που το πρόσεξες!!!! Το διάβασα τόσες φορές και ούτε καν το πρόσεξα!!!

Ε.Α. είπε...

the most amazing news!
βουρρρ! Και τα καλύτερα έρχονται!
Παύλο συμφωνώ μαζί σου!
Ένα χαμόγελο πελώριο μαζί σου!

gay super hero είπε...

Που ξέρεις.

Μπορεί και να το διαβάσει και να σου στείλει κανά mail ;-)

BLUEPRINTS είπε...

καλά να περάσεις μικρέ μου (εγώ πάλι έχω 4ημερο - και δεν το ήθελα καθόλου πίστεψέ με), καλό ροκ γενικώς

Unknown είπε...

Βρε τι είναι ο Ντουβρουτζάς;;; χαχαχαχα

nikos είπε...

Αυτά είναι τα καλύτερα, τα απρόοπτα. Κατά τα άλλα, όταν διαβάζω εικοσάρηδες να λένε πόσο έχουν ξεφύγει τα μικρά παθαίνω κάτι... :))

liakada είπε...

Λενε πως οταν θελεις κατι πολυ ολη η φυση συνηγορει μαζι σου!
Να συνηγορhσω λοιπον κι εγω μαζι σου μπας και γινει τπτ?χιχιχι

Σκορπινα είπε...

Μη μου πείς ότι ήσουν στον Πήγασο!

Αλήθεια είναι ακόμα ανοιχτό αυτό το μαγαζί?

Χαχα!Τι μου θυμίζεις τώρα...

Καλό είναι να ξεχνιέσαι καμιά φορά...Περνάς καλύτερα!

όσο για τα μικρά, όπως έχεις ήδη παρατηρήσει οι Καστοριανοί πίνουν σαν νερόφιδα! οπότε και τα παιδιά τους το δρόμο αυτόν ακολουθούν από μικρά....

Μάκια!

Hfaistiwnas είπε...

@*jingle all the way!, βαλτοί είστε όλοι!!! χχαχαχαχααχ! Να δούμε! Τον είδα σήμερα ...

@gay super hero, μακάρι αλλά μπα.. δεν νομίζώ να έχω Καστοριανούς αναγνώστες, εκτός από έναν που γνωρίζω! Τον είδα όμως σήμερα! Ήρθε στο ίδιο καφέ! χαχαχαα! Μιλήσαμε λίγο, όχι κάτι το υπερβολικό πάντως!!!

@BLUEPRINTS, Να πας καμιά βόλτα!!! Εγώ πολύ θα ήθελα πάντως!!! Ευχαριστώ!!!!

@bear, σαν να σε έχει χτυπήσει κεραυνός ένα πράγμα! χαχαχαχαχα!

@nikos, εικοσάριδες λέγοντας ποιοί; Εγώ;;; Πολύ θα θελα!!! Μην παθαίνεις τίποτα!!!

@liakada, ε ναι! Μαζί μου και εσύ! Σήμερα τον είδα ξανά!!!! χαχαχαα! Απίστευτο;;;

@Σκορπινα, ποιόν Πήγασο βρε? Σε ποιό χωριό λες; Δεν ήξερα ότι πίνουν! χαχαχαχα! Θα προσέχω πάντως! Φιλιάααααα!

Roadartist είπε...

Σπαστικό να περνά και να χάνεται!
Δε πειράζει.. Φιλάκιααααα :) :)

fvasileiou είπε...

Εντάξει, μπορεί να μην έφυγες, αλλά μια χαρούλα περνάς, φίλε μου!

stella είπε...

θεσσαλονικη ποτε θα ερθεις καλο μου?

Vangel Greko είπε...

Μια χαρά πήγε το ΡΟΚ άρχοντα!!

Όσο για τις ευκαιρίες πάνε κι έρχονται!!

Κι πότε μπορείς να μας κάνεις ένα ταξίδι για κρήτη;

Τα σέβη μου & καλησπέρα!!

υγ. η νέα γενιά έχει μείνει ανεξέλεγκτη μιας & όλους νοιάζει το χρήμα ή για την ακρίβεια να καλύψουν τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.

kat. είπε...

αλήθεια πως πέρασες;
πως ήταν η αργία σου;

να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα με ή χωρίς ροκ!

Μαίρη (Ginger) είπε...

AYTO>>>>>>

@liakada, ε ναι! Μαζί μου και εσύ! Σήμερα τον είδα ξανά!!!! χαχαχαα! Απίστευτο;;;

σηκώνει ανάρτηση. Κράτησε κρυφές τις λεπτομέρειες που δεν θέλεις να κοινοποιήσεις και δώσε μας το ζουμί να ξέρουμε τι γίνεται. Πως έγινε αυτό το θαύμα. Περιμένουμε........

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Σκουλαρίκι στο φρύδιιιι; καλέ η..μαμά του διαδικτύου φωνάζει! Θα με παθάνετε παλιόπαιδα !Άντε..σε συγχωρώ..αν είναι ομορφούλης θα κάνω πως δεν το προσέχω..ροκ; αυτό μου αρέσει..στο ..σκουλαρίκι κολλάω !

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΦΙΚΤΟΥ

http://anisixos.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Hfaistiwnas είπε...

@Roadartist, δεν πειράζει όχι! Κάτι θα επιφυλάσσει το μέλλον! :)

@fvasileiou, καλά είναι! Παράπονο δεν έχω! :) Καλό μήνα!!!

@stella, έλα ντε βρε Στέλλα; Δεν ξέρω.. ούτε χωριό δεν έχω πάει από τον Αύγουστο..

@Vangel Greko, καλά πήγε! Για Κρήτη; Είναι κομμάτάκι δύσκολο, οικονομικά βλέπεις πάμε χάλια.. :) αν είναι θα σας πω! Ακριβώς, να καλύψουν ανάγκες που ουσιαστικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.. ;)

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, επίσης εύχομαι! Καλό μήνα!!!!!

@kat., ήρεμη ήταν σχετικά! Δεν έκανα και κάτι το ιδιαίτερο! :) Καλή εβδομάδα!!!!!

@Ginger, ε τον είδα και δεύτερη φορά, είπαμε δυο κουβέντες και μετά δεν τον ξαναείδα, θα δούμε στο μέλλον! :) Θα μάθετε!!!

@αχτίδα, όοοοοχι το ροκ το άκουγα εγώ! Αυτός είναι άσχετος όσον αφορά το ροκ! χαχαχαχα! Ε δεν πειράζει ας είναι και στο φρύδι! Πάντως και να μην μου άρεσε αυτό, δεν θα έλεγα να το βγάλει! Φιλιάααααααα!

@anisixos, Καλή αρχή!!!!

Μαίρη (Ginger) είπε...

...... έχω δύο ξαδέλφια που στα "μικράτα" τους κάθε που έσκαγε αίσθημα στον ορίζοντα εξαφανιζόντουσαν. Ούτε τηλέφωνο δεν έκαναν. Σαν να το ξαναβλέπω τώρα αυτό το επεισίδιο ...... άντε να κάνουμε υπομονή. Φιλιά πολλά Ηφαιστιωνάκο!

Λιακαδα είπε...

Κι εμεις ερωτευτηκαμε.. απο τους φιλους δεν χαθηκαμε.. χιχιι
Να εισαι καλα και...
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ. Μην αμελησεις ...

Μαίρη (Ginger) είπε...

Ηφαιστι-ω-νάκο μου που αρμενίζεις?!!!!

fpboy είπε...

χι,χι, ρε τα πιτσιρίκια !!!

Ε.Α. είπε...

Hfaistiwna , opou kai an "armenizeis", opws eipe kai i Ginger, na xairesai kai na apolamvaneis Kathe stigmi!

giati mono xares kai apolayseis prepei na xeis!

telos! milisa! :P :)

kalispera kai kali ebdomada Hf kai episkeptes! :-)

Leviathan είπε...

na girisei...na girisei to paidi kai na se vrei..8a xasei allios :) :) kalisperaaaaa!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Μ' αυτά και μ' αυτά, σαν να μου φαίνεται πως εσύ περνάς καλύτερα απ' όλους μας!!!
Να τα live, να οι εκδρομούλες, να οι φίλοι με τις επισκέψεις τους και τα ξενύχτια!!!
:-)))

Πάντα έτσι, Ηφ.!

Leviathan είπε...

kalisperaaaaaa!

Ε.Α. είπε...

Kαλό ΠουΣουΚου (& Δε, αν παίζει) εκτυφλωτικέ Ηφαιστίωνα !

George Tsitiridis είπε...

na eisai panta ligo rock :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.

Ephemeron είπε...

Να περνας παντα καλα!
Κατι αλλο θα ερθει στο δρομο σου μην ανησυχεις...
:)

Hfaistiwnas είπε...

@Ginger, Καλημέρα μετά από πολύ καιρό εδώ! :) Δεν έπαθα κάτι, απλά απείχα από το γράψιμο! Από επισκέψεις κάνω πολλές!!!! χαχαχαχαχα!!!!

@Λιακαδα, δεν αμέλησα αγαπητή μου! Δεν ερωτεύτηκα.. περαστικό ήταν! λολολολ! Καλημέρα!!!

@fpboy, είδες; χαχαχαχχα! Καλημέρα!!!

@*jingle all the way!, μα κάνω και τίποτα άλλο; Προσπαθώ να απολαμβάνω! χεχεχεχε! Όλα καλά! Πέρασαν οι μέρες και εμφανίστηκα! :):):)

@Leviathan, μάλλον έχασε.. γιατί μέχρι τώρα δεν είδα τίποτα! χαχαχαχα! Όλα καλά όμως! :) Τα φιλιά μου!

@Asteroid, εεεε δεν ξέρω, δεν θα το 'λεγα! χεχεχεχε! Καλά είναι, ηρεμία, όπως τη θέλω με κάτι ελλείψεις βέβαια.. μακάρι να είναι πάντα όλα καλά!

@pisoglendis, μάλλον αυτό λείπει από τη ζωή μου! ... Φιλιάααα!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, καλό ΠΣΚ πια που πλησιάζει..

@Ephemeron, μακάρι βρε παιδί μου, μακάρι! Καλημέρα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πέρασμα μου για να μάθω νεα σου και να ευχηθώ καλή εβδομάδα να αρχίσει απο αύριο για όλους μας.

Ε.Α. είπε...

The ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΦ!!! wish of the week! :-)

agkalia & ήρθαν τα χριστούγεννα σε λέω!!!

*να σε send tupper με μελομακάρονα!!!

με ολυμπίσιο μέλι!!! :Ρ

Leviathan είπε...

kali evdomadaaaaa! kiss!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Ηφαιστιωνάκο, τι έγινες? Τεμπελιάζουμε? Αν περνάς καλά μη δίνεις σημασία σε ότι γράφω αλλά αν απλά βαριέσαι να blog-άρεις είσαι ασυγχώρητος. Ούτε μιά φορά το μήνα? Αντε αντε ετοιμάσου. Δεν μπορεί μέσα σε 30 μέρες να μην συνέβει κάτι αξιόλογο. Λοιπόν, λέγε....ακούμε..... φιλιάααααααααααααααααααααααααααα

sto-keno είπε...

Την καλησπέρα μου!

Leviathan είπε...

kali kiriaki!!!!! :)