Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Δολοφονία

       Έβλεπα αυτές τις μέρες τη δολοφονία των δυο παιδιών στο Πήλιο. Έφυγε αυτός λέει να πάει να δει το παιδί του και επειδή δεν τον άφησαν έφαγε τη γυναίκα του και έπειτα φεύγοντας και τον αδερφό της και κουνιάδο του. Αφήνοντας πίσω το παιδί του, χωρίς μάνα πια, να είναι το στήριγμα στους γονείς της κοπελιάς. Αυτός ποιός ξέρει πότε θα βγει από τη φυλακή και αν θα είναι ποτέ πατέρας για το παιδί του. Δεν κρύβω ότι με συγκίνησε η περίπτωση. Το παιδί είναι 2,5 χρόνων (αν άκουσα καλά) και καταλαβαίνει, αλλά θα το ξεπεράσει εύκολα. Τα παιδιά έχουν την ευκολία της προσαρμογής και της αγνότητας που τα καθιστά αθώα στη σκέψη και στις πράξεις. 

      Βάλε και την δολοφονία του καταστηματάρχη κινητής τηλεφωνίας από τον παππού με τον φουσκωμένο λογαριασμό. Ορφάνεψε και από πατέρα αυτή η οικογένεια.

     Επίσης η δολοφονία του δημοσιογράφου Καραϊβάζ. Τώρα τι να πεις γι'αυτό. Μαφία λένε οπότε άντε να βγάλεις άκρη.

    Τα έχει παίξει ο κόσμος. Ο χρόνος του κορονοιού μας κόστισε. Πόσο ταραγμένος κόσμος υπάρχει. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, όλοι λίγο πολύ έχουμε μια ταραχή μέσα μας, τα ψυχολογικά μας, τα κόμπλεξ κλπ. Σε κάποιους θα κόπει η κλωστή και θα χάσουν τον έλεγχο. Ευτυχώς οι περισσότεροι το ελέγχουν με τον τρόπο τους, άλλοι με βοήθεια και άλλοι μόνοι τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνει το μυαλό στα όριά του. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω πει, στοπ, δεν πάει άλλο. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν το κάνω συνειδητά ή είναι κομμάτι του firewall του οργανισμού αυτόματο. Πάντως καταλαβαίνω το πριν και το μετά της επανεκκίνησης. Σαν να κάνεις σατ ντάουν το μυαλό για να το προστατέψεις από το κάψιμο. Πετυχαίνει μέχρι τώρα τουλάχιστον. Τώρα σκέψου αυτούς τους γονείς που έχουν τον πόνο τους, έχουν και τα ΜΜΕ να τους ενοχλούν. Από τη άλλη όμως είναι ένας καλός περισπασμός, κόβει την συνέχεια του θρήνου και δίνει λόγο στη λογική, να σκεφτείς και να απαντήσεις. Μπορεί να είναι και για καλό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι ξανά.


Ευτυχώς ήρθε και το ΠΣΚ, όχι πως θα κάνω και κάτι ιδιαίτερο δηλαδή. Μαραθώνιο ταινιών όπως κάθε ΠΣΚ. 

Χτες είχε το μενού



Επίσης είδα και μια καλή σειρά μίας σεζόν αυτή την εβδομάδα. Το Bodyguard η οποία ήταν και πολύ καλή μπορώ να πω, σασπένς και μυστήριο και ωραίος πρωταγωνιστής.


Άντε και καλό υπόλοιπο ΣΚ να έχουμε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει αλλάξει το ύφος γραφής. Ολόκληρος χρόνος απουσίας. Τί συνέβηκε ; Που είναι ο παλαιός Ηφαιστίωνας ;

Hfaistiwnas είπε...

@Ανώνυμος, μεγάλωσε, αγρίεψε, χάλασε.. αυτά!