Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Καλό μήνα!

Τέλος ο Ιανουάριος!

      Ένας ακόμη μήνας Χειμώνα! Άσε και σήμερα θα βάλω και πετρέλαιο (ελπίζω να μην ξαναβάλω φέτος, μας ξεφράγκιασε τούτος ο Χειμώνας) το κακό είναι ότι δεν μου πας ώρα και δεν ξέρω πότε θα μου ρθει και που θα είμαι. 

     Το  ΣΚ πέρασε, δεν είχα κανονίσει τίποτα βέβαια, συμμάζεμα και μαγείρεμα έκανα, είδα και σειρές, ταινίες κλπ. Πως να περάσει η ώρα άλλωστε. Φασολάκια έκανα χτες,  δεν είχα κάνει ξανά. Μιας που δεν παντρεύομαι (εδώ γελάμε) να μάθω να κάνω κάνα φαί της προκοπής να κρατάω κάνα γκόμενο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι δεν λένε; Αν και δεν έχω παράπονο, το ήμισυ δεν μου κάνει παρατήρηση για το φαί. Αφού δεν το δηλητηρίασα πάλι καλά. χαχαχα 

     Άγχος άγχος και άγχος, στρες το λεγόμενο. Από μαλακίες. Έχοντας περάσει κάποιες δυσκολίες στην υγεία, έχω πει στον εαυτό μου ότι το άγχος δεν θα μπαίνει στη ζωή μου. Και όμως εκεί που κάθεσαι και βλέπεις τη σειρά σου, νιώθεις σφίξιμο. Σφιγμένοι οι ώμοι, οι γνάθοι, οι γροθιές. Εκεί καταλαβαίνεις τη δολιότητα του πράγματος. Σε τρώει χωρίς να το παίρνεις χαμπάρι. Και μετά έρχεται και σε χτυπάει το αυτοάνοσο και σε τελειώνει. Φτου κακά. Μα αν συνειδητοποιήσεις πόσο μικρά, πόσο μηδαμινά, πόσο γελοία είναι αυτά που φωλιάζουν στο μυαλό σου, τρελαίνεσαι στην ιδέα ότι δεν μπορείς να τα εκλογικεύσεις και να απαλλαγείς. 

     Μεγάλωσε και η μέρα 1 μήνα και κάτι. Γυρίζω από το γυμναστήριο το απόγευμα, κάνω μπάνιο, βγαίνω ετοιμάζομαι και ωχ είναι ακόμη μέρα!

Άντε και καλή εβδομάδα!!!


4 σχόλια:

Αρτίστα του βωβού είπε...

Αχ μπράβο που πας γυμναστήριο!
Εγώ πολύ βαριέμαι, αλλά φροντίζω να περπατάω κάθε μέρα. Το έχουμε καταργήσει το αυτοκίνητο εδώ, γιατί είναι μικρή η πόλη και δεν το χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας!
Φασολάκια; Τι σύμπτωση! Αυτό μαγείρεψα σήμερα!
Αύριο θα βάλω φιλέτο γαλοπούλας με μανιταράκια και κάρυ και θα το συνοδέψω με ρύζι!
Πάντως, σίγουρα ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Το στεφάνι μου είναι μαζί μου από το 1983! Μάλλον του αρέσουν τα φαγητά που φτιάχνω! Πώς αλλιώς να το εκλάβω;
Τώρα όσο για το άγχος, δεν είμαι η κατάλληλη να μιλήσω, μιας και έχω διαγνωσθεί με αγχώδη διαταραχή! Προσπαθώ βέβαια, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τα καταφέρνω!
Όμως, τώρα που θα ανοίξει κι άλλο ο καιρός, είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξουν τα πράγματα!
Καλό μήνα και καλή εβδομάδα, αγαπητέ Ηφαιστίωνα!

Hfaistiwnas είπε...

@ Αρτίστα του βωβού, ε πάω ναι, μεγαλώσαμε πια, πρέπει να γυμναζόμαστε λιγάκι! Περπάτημα έκανα και εγώ πριν αλλά επειδή το Χειμώνα εδώ δεν έβγαινα ιδιαίτερα, καταλαβαίνεις με τα μείον δεν βγαίνεις.
Εγώ τα κάνω χωρίς πολύ λάδι πάντως, ίσα ίσα στην αρχή βάζω 4-5 κουταλιές. Μετά τίποτα! Ε αν είναι από το 1983 δεν νομίζω να είναι μόνο το φαί που τον κρατάει!
Αγχώδη διαταραχή, έλα βρε, τουλάχιστον προσπαθείς και δεν έχεις παραδοθεί.. κάτι είναι και αυτό! Και καμιά βαλεριάνα που και που!
Θα φτιάξουν ναι.. ο ήλιος τα φτιάχνει όλα! Καλημέρα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μετα απο πολυυυυυ καιρο περναω απο την μπλοκογειτονια να μαθω νεα σας Αρχισα και παλι λιγες αναρτησεις😃.Χαιρομαι φιλε μου που εισαι καλα Καλη χρονια σου ευχομαι με ολα τα καλα!!!

Hfaistiwnas είπε...

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, και εσύ είχες σταματήσει? Ξεκίνα σιγά σιγά και εσύ! Καλή χρονιά! Κάθε καλό!